Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
hello.. i installed windows xp 2 days ago. i had a problem when installing the hebrew language.. now the hebrew doesn't work and i can't read hebrew on my computer.. i look in google but didn't find anything.. i'm despart.. i really don't want to re-install windows and whole my pc again.. what can i do?? plz help
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כל עיקרון ה"חלונות" לא עובד. לא גרירה בין תיקיותצ לא גרירה לתוך תוכנות כגון WINAMP משתמש בWINXP SP2 עשית עדכון בדקתי וירוסים וSPY
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב דיי חזק אפשר להגיד: AMD 3200+ 64bit 512 RAM 120 GB ממתי שאני לוחץ על הכפתור הדלקה של המחשב במארז, תוך 5 שניות אני בבחירת משתמש של ה-XP. כאשר אני מקליד את הסיסמה, לוקח למחשב 10 דקות לפחות עד שאני יוכל לעבוד. איפה שההתחל נמצא - אין גישה - זה כזה תקוע, עד שזה מסיים את התהליך שלו. כעקרון התהליך: McShield - עובד 5 דקות לפחות על ההתחלה עם 100% מעבד. לי נראה שזה של האנטי וירוס שלי.. יכול להיות? אם כן איך מבטלים את זה? (McAfee). למה זה ככה? וגם בכיבוי של המחשב שלי, הוא סוגר את המשתמש מהר ויפה.. אבל בשניה שזה אמור לעשות את הכיבוי בפועל (הכיבוי מסך בפועל), אז המחשב לא עושה כלום.. אפילו לא חושב.. ככה זה הולך איזה 10 דקות ואז פתאום הוא נכבה כמו ילד טוב למה זה כ…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
hi, i'm writing from a friend's computer that cannot write hebrew although it's and hebrew version of win xp (the interface itself and everthing around it is in hebrew). on the system tray there is no language bar and when i try to add it by pressing right click and toolbars he doesn't exist there either. i've checked in regional settings if hebrew is installed as secondary language and it is. i even checked the mark which says add a shortcut to language bar and it's still aint there, what should i do? thanks!!!
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים שכולם נמצאים על אותו WORKGROUP. לאחד מהם יש מדפסת. במחשב שלי הוספתי את המדפסת בקלות, פשוט בחרתי אותה מהרשימה של המדפסות רשת, הוא ביקש להתקין DRIVERS אמרתי OK, ואז היא הופיע ולא היה בעיה להשתמש בה. לעומת זאת, ב LAPTOP, ברגע שאני מסמן אותה הוא מבקש סיסמא (אחרת אומר ACCESS DENIED), כאשר אני עושה בדיוק מה שעשיתי במחשב שלי (וזה עבד)... ניסית להכניס ADMINISTRATOR וכו', אבל הוא לא מקבל אותם, למישהו יש פתרון, וגם הסבר למה זה שונה בין המחשבים ?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP PRO בנייד,ויש לי בעייה אחרי שאני חוזר ממצב שינה או המתנה,המסך נתקע,הסמן של העכבר לא זז והוא לא חוזר למצב הרגיל. ניסיתי להסיר התקנים ולהחזיר וזה לא פותר את הבעייה. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תודה עם מישו יודע [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני משתמש באופיס 2003 ולא מצליח לשנות את ההגדרות ב word (הגדרת עמוד, עיצוב פונט) ולהשאירם כברירת מחדל. לאחר שאני מבצע שינויים בהגדרת העמוד ומגדיר "שמירה כברירת מחדל" השינויים אינם נשמרים . כך גם לגבי שינויי גופן בסגנון רגיל.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום כידוע מקש ctrl המשמש לבחירת מספר פריטים לא פועל בדפי אינטרנט שאלתי איך בוחרים מספר פריטים תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי לכם, מדוע אחרי שאני מוחק קבצים זמניים הגלישה באקספלורר פשוט הרבה יותר מהירה? והאם יש דרך להגדיר שזה כל הזמן יפעל ככה מהר? שמתי לב שכשאני לא מוחק קבצים זמניים לוקח לקליקים באתרים להגיב די הרבה יותר לאט.. יש דרך לגרום לאקספלורר לעבוד יותר מהר וחלק גם בלי למחוק קבצים זמניים כל יומיים שלושה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה ראיתי שאחד מ6 תהליכי הSVCHOST שרצים בדר"כ במערכת (זה SVCHOST שהמשתמש שלו זה SYSTEM עפ"י הtask manager) לוקח כ30MB מהזכרון הפנימי - ולא זכור לי אי פעם שאף אחד מה SVCHOST שרצים ברקע לקח כל כך הרבה זיכרון - יש סיבה הגיונית לשינוי? לא יודע אם זה קשור אבל המחשב אחרי פירמוט עם כל העדכונים והכל... וזה בכלל אין לי מושג אם זה משנה אבל העליתי את מהירות האינטרנט לאחרונה ל2 מגה (לעמות 750 שהיה...) אז למישהו יש מושג איך פותרים בעיה שכזאת? זה נורמלי? ד"א מישהו יודע אם אפשר לבדוק בבירור מה מהירות האינטרנט שיש לי בלי להעזר במידע שבזק יתנו לי? פשוט אני לא כל כך מרגיש שינוי בגלישה מאחרי המעבר מ750 K ל2M... תודה רבה לכולם!!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [F:\WINDOWS\Minidump\Mini112405-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path is: ************…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי. לאחרונה עזרתי לחברים ופירמטנו 3 מחשבים לווינדוס 98 SE . אח"כ החל הנוהל המתיש כל כך של הורדת העדכונים כולל IE6 . שאלתי: האם יש אפשרות להוריד את כל העדכונים האלו (עברית ואנגלית), לצרוב, ולהתקין אותם מיד אחרי הפירמוט ? ההתקנות כולן חוקיות למהדרין. אני בטוחה שיש אפשרות כזו באתר מייקרוסופט (בטח למנהלי רשתות וכו). אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יו איזה כותרת מעאפנה קשה לי להסביר את זה גם בגלל זה לא הצלחתי לחפש בגוגל פעם היה לי איזה ערך ברג'יסטרי שאני הוספתי (כי מצאתי אותו ברשת) שהוא בעצם מורה על הI.E להוריד את כל הקבצים שאני לוחץ ולא לפתוח אותם בתוכנה שלהם לדוגמא אם אני לוחץ על לינק שהוא ככה נגיד www.xxx.com\sharlila.wmv אז יפתח לי חלון הורדה ולא המדיה פלאיר שתפעיל תקובץ או לדוגמא לינק כזה www.xxx.com\shtuyut.torrent אז יפתח לי חלןון הורדה ולא הביטורנט שיופעל. אני מחפש אותוו מישהו יודע על מה אני מדבר ? :-[ עריכה: מצאתיייייייייייי@#$@ מי שרוצה זה הערך הראשון שכתוב פה : http://66.249.93.104/search?q=cache:cFJE0nGX_zMJ:www.winguides.com/registry/display.php/442/+internet+explorer+restrictions&hl=iw
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק של ווינדוס,רוצה לדעת את שלבי התקנה של העיברית בלבד מחדש. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף החלטתי סופית לעבור לפיירפוקס אחרי שנמאס לי מIE. הבעיה היא האייקון של הFF על השולחן עבודה שלי לא נמצא במקום האייקון של הIE אלא איפהשהוא באמצע כי אני מסדר אותם כל הזמן לפני שם. יש איזה דרך שאני יכול לעשות שהוא יהיה איפה שהIE היה? כאילו שהוא לא יזוז כשאני עושה סידור על פי שם כמו המחשב שלי וסל מחזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בבעיה הראשונה הסתדרתי בקשר לעריכה של התמונה נכון יש ת'אפשרות CTRL+E (סגירת תוכנית זו ופתיחת התמונה לעריכה) אז שאני לוחץ זה פשוט יוצא והצייר לא עולה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היייי ייש לי בעיה מאוד מוזרה אז ככה שפותחים משימה אז היא מופיע בשורת משימות למטה עכשיו אם אני לוחץ על אחת המשימות עם הכפתור הימני של העכבר אמור להופיע תפריט אבל הבעיה היא שהוא לא מופיע =\ אני יודע שזה כניראה ערך ברג' אבל אין לי מושג מי ולמה למישו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כונן כל שהוא (במחשב שלי), במקום לפתוח אותו הוא עושה לי חיפוש .. איך אפשר להחזיר למצב הרגיל שדאבל קליק פשוט נכנס לכונן? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
משום מה האקספלורר שלי הפסיק לפתוח עמודים שמסתיימים ב asp. יכול להיות שזה נהיה אחרי שהתקנתי autopatcher xp של גרסת נובמבר..בכל אופן אי אפשר להחזיר את זה חזרה...ניסיתי reset web settings, restore defaultsומחיקה של כל מיני רכיבים- אבל שום דבר לא עוזר. בפיירפוקס הכל עובד בסדר גמור, כך שהבעיה היא באקספלורר. מישהו יכול לתת לי רעיון של מה אני יכול לעשות עם ה ASP הזה?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה זה הקובץ הזה בכלל ? HTTP.sys מה הוא עושה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-