Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
ברירת המחדל היא שחור,איך אני משנה את הצבע ללבן למשל?חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם הטאבלט הזה, ומעוניין להכנס דרכו לחשבון שלי דווקא באמצעות האפליקציה של הבנק. אז בטאבלט של סמסונג או של אפל, ניתן מהחנות שלהם להוריד את האפליקציה. מה עושים משתמשים כמוני שרוצים להשתמש באפליקציה דרך הטאבלט של מיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי ביקש ממני לבקש עזרה פה בשבילו אז הנה מה שהוא אמר לי לרשום: "שלום ישלי ויסטה 64 ביט אני מנסה לשים תמונה בתור תמונת תצוגה בתיקייה(FOLDER PICTURE...), אני עושה תתהליך, עושה החל, וכלום לא קורה, כאילו שהוא מתעלם מהבחירה לגמרי. אין שום בעיה עם התיקייה או התמונה, כי העתקתי אותה מהמחשב הישן לי (XP) ששם הייתה תמונה בתיקייה. מה הפתרון? נ.ב התיקייה היא על קריאה בלבד, וגם כשאני מוריד לה את הסימון , עושה החל, ופותח שוב את המאפיינים, היא חוזרת להיות לקריאה בלבד"
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום . לפעמים האייקונים פשוט לא מגיבים אני לוחץ ולא קורא כלום רק שאני עושה CTRL+ALT+DELTE ועושה סיים משימה לIEXPLORE הם עובדים חזרה. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כשאני מחבר מצלמה/MP3 בUSB1/2 אז הWIN מזאה אותם אבל אם אני נכנס למחשב שלי אין כונן וירטואלי(כונן וירטואלי- התקיה שקשורה לחומרה שחיברתי) מה הבעיה????
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כשהיה לי חייגן כל מה שהיה צריך זה להתנתק ולהתחבר שוב... עכשיו משום מה כל מה שניסיתי לא עוזר... מישהו ?< תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לא יודע למה , בזמן האחרון המחשב נתקע לי המון בזמן משחקים.. בדקתי ב LOG וראיתי את ה ERROR הבא: SERVICE NAME : NET BT Initialization failed because the driver device could not be created. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עושים? עזרה.. =) תודה!
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס 7 STRATER לתדהמתי כאשר פתחתי היום בבוקר את המחשב גיליתי שאין לי אפשרות לכתוב בעברית. לפי סרגל השפה אני אמור לכתוב בעברית אבל איכשהו זה לא קורה. ניסיתי כמובן להדליק מחדש את המחשב ובדקה או שתיים הראשונות יכולתי לכתוב שוב בשפת הקודש אך לאחר מכן הבעיה חזרה עזרה בבקשה עריכה: השתמשתי בפתרון שניתן לבעיה בFAQ אבל הצלחתי רק להגיע לפתרון של צירוף המקשים ALT+SHIFT+1 כדי לשנות לעברית האם יש אפשרות לשנות את זה כך שאצטרך להקיש רק ALT+SHIFT וללא המספר הנוסף?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה במחשב. אין לי אפשרות ליצור תיקייה חדשה - לא בשולחן עבודה ולא בכל מיקום אחר בhd שלי. כשאני לוחץ קליל ימני בשולחן העבודה או בכל מיקום אחר בhd. אין לי new או חדש . בנוסף לכך, גם בסייר של האקספלורר שאני לוחץ make new folder אין מענה. לדעתי ההגדרות של זה נמצאות ברגיסטרי,במפתח הזה HKEY_CLASSES_ROOT\Applications\explorer.exe. מישהו יכול להעתיק לי את התכולה של המפתח הזה או למישהו יש פיתרון אחר לתופעה הזאת ?? הוספתי 2 קבצים שתוכלו לראות למה אני מתכוון. תודה, דודו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בSTART MENU יש את הקיצורים שאם שמים את הלחצן עליהם, אז בצד ימין נפתחת רשימה עם כל הקבצים האחרונים שפתחתי . אז לאחרונה זה לא עובד לי, פשוט לא מופיע כלום... לא משנה, הסתדרתי.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
תמונה ראשונה ג'יבריש במקום עברית , רק ב WinRar תמונה שניה בתפריט יש אופציה "ריקה" [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, התוכנה החליטה שהיא קורסת לי וזה הדוח שאני מקבל מווינדוס: חתימת בעיה שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: Illustrator.exe גירסת היישום: 0.0.0.0 חותמת הזמן של היישום: 4bad3bbf שם מודול התקלה: ntdll.dll גירסת מודול התקלה: 6.1.7601.18247 חותמת הזמן של מודול התקלה: 521ea8e7 קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0002dfe4 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 0b75 מידע נוסף 2: 0b75568a0e6063f8cf7482f4e14934ab מידע נוסף 3: e056 מידע נוסף 4: e056cf243b443bef8e9929a2ea41d91c מידע נוסף אודות הבעיה מזהה Bucket: 3887392834 כל מה שאני זוכר ששיניתי במחשב בשבוע האחרון זה: ווינדוס עידכן את עצמו התקנתי כמה פונטי…
-
- 0 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום! היה לי WIN XP HOME ורציתי לשדרג לXP PRO גיביתי באמצעות הכלי USMT ב XP HOME את האאוטלוק ועכשיו אני רוצה לפתוח את הגיבוי ב XP PRO הבעיה שהגירסה של ה USMT בוינדואוז הקודם והגירסה של ה XP PRO החדש לא תואמים עכשיו אני לא מצליח לשחזר את הקבצים של האאוטלוק מבקש עזרה בפתרון הבעיה. נ.ב. בוינדואוז הנוכחי היה לי USMT גירסה 3 . ובוינדואוז הקודם היה לי גירסה 2 כנראה לפי שם התיקיה של הגיבוי: USMT2.UNC ניסיתי להתקין USMT גירסה 2.6 אבל גם זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לעשות Pin למחשב שלי לבאר למטה?? כאילו כול פעם שאני מזיז אותו לשמה הוא עושה לי Pin to Windows Explorer ואני לא מצליח לעשות לו פשוט pin רגיל.... אז אם מישהו יודע איך לעשות את זה תעזר לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כבר הצלחתי להתקין בדול בוט גם ויסטה וגם 7 והכל עבד סבבה עשיתי כניסות בעזרת easybcd ויוכלתי להיכנס גם לויסטה וגם ל7 עכשיו ה7 התחיל לעשות לי קצת בעיות אז אמרתי נפרמט אותו. הכנסתי תדיסק של 7 בחרתי תמחיצה שעליה ה7 מותקנת ועשיתי דליט ועשיתי נקסט ואז זה התחיל להתקין(ככה גם עשיתי פעם קודמת) הוא סיים להתקין את ה7 עשה ריבוט ולא משנה אם אני מעלה אותו מדיסק של ויסטה או 7 או אומר לו לעלות מההארדיסק הוא רושם את ההודעת שגיאה הבאה: "Disk Boot Failur, Insert system Disk And Press Enter" וכמובן לא משנה איזה ווינדווס אני מכניס ועושה אנטר שום דבר!הוא חוזר על הודעת שגיאה...אמרתי לו לעלות מהארדיסק ומה לא ותמיד אותו דבר..! אבא שלי אומר שאו שהלך ההארדיסק או שנדפק הבוט בלוק ולמרות שאני מכוון אות…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
שלום, מישהו יכול להסביר לי איך לקנפג מצב S3 בXP שיניתי בביוס, אבל גם במצב ד המאוורר עדיין עובד. יכול להיות שבגלל שהחיבור של המאוור (של ספק הכוח ועוד אחד שהוספתי למארז) גם לא מופיעים בתוכנה של בקרת חום ומהירות מאוררים אז הם גם לא נכנסים למצב S
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין שהמחשב יבחר אוטומטית משתמש ספציפי בוינדוס ללא הקשת סיסמה - על המשתמש ישנה סיסמה ואני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה אוטומטית. יש לי 2 משתמשים ובאחד מהם אני לא משתמש לרוב, המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה ואני רוצה שהמחשב יעלה ישירות למסך הקשת הסיסמה למשתמש הראשי. במחשב אחר שבו המשתמשים לא מוגנים בסיסמה הצלחתי להתחבר למשתמש הראשי אוטומטית בעזרת המדריך הזה. ניסיתי להשתמש במדריך הזה עבור הלפטופ שלי (שבו המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה) אבל המחשב מנסה להקיש סיסמה ולכן המחשב עולה למסך שבו יש שגיאת סיסמה לא נכונה - ניסיתי למחוק את הערך DefaultPassword ועדיין יש ניסיון להקיש סיסמה - בנוסף שם המשתמש השני השתנה משום מה (ל-other user). אני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה וש…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על לכבות את המשחב אז תמיד מופיע לי הודעה שהוא סוגר משימה ל CCAPP. מה זה ואיך להעיף את זה?
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת, אם אני מחבר התקן חדש למחשב , כמו USB, האם ה - Windows שומר קובץ LOG שיכול להראות לי שחובר התקן חדש? ניסיתי לבדוק ב Event Viewer אבל לא מצאתי שם כלום. כמובן שכשחיברתי את ה - USB , קיבלתי הודעה קופצת למטה שנמצא התקן חדש ואת השם של ההתקן. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני משאיר את המחשב במשך יותר מ3 שע' במצב הזה אני חייב להפעיל מחדש את המחשב כי שום כפתור במקלדת או הוזזת העכבר לא מדליקה לי את המסך לעומת זאת אם אני משאיר את המחשב במצב הזה במשך פחות מ3 שע' אז אם אני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת או מוזיז את העכבר ואז המסך נדלק ואפשר לחזור לעבוד עם המחשב נכון לעכשיו הגדרתי את שומר המסך שיעבוד אחרי 10 דק' והכיבוי מסך יהיה אחרי 20 דק'
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS08-067.mspx
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-