Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את מערכת ההפעלה של וינדוס 7 בכונן שונה מהכונן שבו מותקן וינדוס XP ,במהלך ההתקנה המחשב עשה הפעלה מחדש וכן הייתה אפשרות לבחור בין שני מערכות ההפעלה, כשהוינדוס 7 סיים להתקין והפעיל מחדש בפעם האחרונה לא הייתה אפשרות בחירה בין שני המערכות ואחרי דיי הרבה זמן בבוט המחשב הפעיל את וינדוס אקספי,ניסיתי להתקין מחדש ועדיין יש אותה בעיה שאני לא יכול לבחור את וינדוס 7 שמותקן במחשב,משהו יודע איך לפתור את הבעיה?... אולי היא נובעת בגלל שהתקנתי את הוינדוס דרך usb ולא דרך ה-boot? אבל עדיין ההתקנה בוצעה כראוי.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקנת שני מערכות הפעלה Windows XP Home Edition על מחשב אחד (כמובן על מחיצות שונות)?
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כרגע, יש לי מערכת הפעלה winxp על המחשב, עכשיו בגלל שיש תוכנה שעובדת רק על win98 אני חייב להתקין גם 98. אני רוצה על המחשב שני מערכות הפעלה... ואני יודע איך... רק בדרך אחת.. להתקין 98 ואז בהתקנה של xp לעשות new copy וככה תיהיה לי בחירה כשאני מפעיל את המחשב בין win98 ו winxp... עכשיו אני לא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש... יש אפשרות להתקין את win98 בנוסף ל winxp הקיים אצלי? ושתיהיה לי בחירה בהתחלה? יש תוכנות שעושות את זה? תודה רבה וחג שמח לכולם.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש דרך ליצור 2 נתיבים לאותה תיקייה ב-WinXP? (או: אותה תיקיה עם שני שמות) לדוגמה: כאשר אני אכנס ל-C:\Folder1 אני אראה את אותם קבצים שיש ב-C:\Folder2. כל פעולה שאני אבצע על הקבצים שבאחת מהתיקיות תתקיים גם בתיקיה השנייה כי כאמור אלו אותם קבצים. הבנתי שבלינוקס זה קיים בשם SYMLINK. טוב, מצאתי את הפיתרון, הייתי צריך לחפש מראש SYMLINK http://www.howtogeek.com/howto/16226/complete-guide-to-symbolic-links-symlinks-on-windows-or-linux/ אפשר לנעול/למחוק.
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני עכברים לאותו מחשב כאשר כל עכבר יעבוד בפרופיל משתמש אחר. זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום . 1. יש קובץ של אייקונים בווינדוס שהוא בתוך קובץ DLL עכשיו אם אני רוצה לראות את קבצי האייקונים וכל קובץ בנפרד ולהשתמש בו איך אני יכול לפתוח את הקובץ הזה ולהוציא את האייקונים או יש אותם איפה שהוא בsystem ? 2. אני רוצה להפוך כל תוכנה לניידת , הכוונה שאפשר לשאת אותה בדיסק און קי ותעלה בכל מחשב PORTABLE .מה שכן אני רוצה להפוך תוכנות רגילות לתוכנה ניידת ולא אתר שמביא תוכנות למה לא כולם נמצאות . תודה רבה לכם .
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לעשות מעין ניקוי קטן של כל מיני שטויות שיש לי על המחשב, החלטתי להתחיל באפליקציות שרצות כבר עם עליית המערכת(XP SP2). כיביתי את ה"ברורים" כגון המסנג'ר והDAEMONTOOLS. עכשיו נשארו הטיפה יותר בעייתיים, אני מדבר על: alcmtr.exe ו rthdcpl.exe כפי שאתם רואים, לפי PL, מדובר בתהליכים הקשורים לכרטיס קול מובנה של Realtek. אכן, יש לי כרטיס קול מובנה של Realtek, אך אינני משתמש בו. יש לי כרטיס קול M-Audio Fast Track Pro שדרכו אני מקליט וכן משמש אותי ככרטיס הקול הראשי שלי. האם "מותר" לי אם כן לבטל את התהליכים המשמשים את הכרטיס קול המובנה? כמו כן, התהליך RTHDCPL לעיתים "נתקע", מה שגורם לכך שאין אפשרות להוציא סאונד, עד לריסטרט של המחשב עצמו. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתן לראות בתמונה שני תהליכים מסומנים CAlculator.exe מאט את המחשב בצורה משמעותית עד כדי שהשימוש בו אינו פרקטי ובמקביל מעלה את הטמפ של כרטיס המסך עד לכמעט 100 מעלות (מאמץ מלא) mstsc.exe משתמש ב50% ממשאבי המעבד אך לא משפיע באופן נוסף לפי הידוע לי לשני התהליכים יש את התיאור nslookup שני התהליכים רצים במקביל או בנפרד ומותחלים אוטומטית כל מספר דקות במידה וסגרתי אותם אני עושה כרגע בדיקת וירוסים אונליין MSRT החזיר תוצאה שהכל תקין מדובר בWIN7 64BIT. הבעיה התחילה היום באופן מפתיע. מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר להחזיר את ההגדרות לקדמותן ? ניסיתי ע"י שחזור המערכת אבל זה לא עזר יש לי ווינדוס 7 תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כמה אנשים שאלו אם אפשר לחזור לווינדוס 7/8 לאחר השדרוג בלי לפרמט. לשנמך מ 10 ל 8/8.1 אפשר, וגם בלי לאבד מידע. יש אופציה בשם restore to previous build ב troubleshoot. אולי זה לא חדש לחלק מכם, אבל לי יצא לעשות את זה היום אז החלטתי לשתף *לווינדוס 7 לא יודע להגיד בוודאות, אך מאמין שאפשרי באותה דרך. כמו כן, ביצעתי את זה במחשב מותג, עם רישיון חוקי ובעל מחיצת recovery. אבל מאמין שווינדוס 10 יצר את הנקודות שחזור לגרסא קודמת.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי WIN 7 רוצה להחליף אותו עם XP PRO בלי למחוק או לפרמט את כל המחשב. התקנה מדיסק אך אני עושה זאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב עם רשוי לחלונות 8. אבל ברצוני להתקין חלונות . שמעתי שיש אפשרות לעשות שינמוך לרישוי. אשמח לקבל פרטים על התהליך.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השעון שלי מפגר בשעה כל הזמן , אני משנה והוא שוב מאחר מה אני עושה?!!?1
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו פירמתתי את המחשב והוא משגע אותי עם השעון הוא מציג לי את זה ככה: 10:56 PM וזה משגע אותי איך עושים שהוא יציג לי ככה 22:56 ?????????
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, השעון אצלי ב WIN XP נמצא במצב של שעה/שעתיים קדימה לשעה הנוכחית. גם אחרי שאני מעביר את השעון לשעה הנוכחית, אחרי RESTART הוא שוב עובר לשעה קדימה. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, השעון כל הזמן בורח כמה דקות קדימה...זה יכול להיות בסדר לאורך שבוע ואז להשתגע או אפילו פעם פעמיים ביום. הוא מוגדר להסתנכרן עם השרת של מיקרוסופט אבל זה לא עוזר, אולם מתי שאני מסנכרן אותו ידנית הוא כן מדייק. בגלל שהאייפון עם השעון מעורר מסתנכרן לפי ווינדוס קמתי היום חצי שעה מוקדם יותר לעבודה פתרונות?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP MCE (בגלל העיצוב) והשעון במשך היום מחזיר שעה אחת אחורה , זה קורה לי אפילו בווינדוס XP PRO. בעייה מוכרת? יש פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב: למרות ששעון המערכת במחשב שלי, מוגדר להסתנכרן אוטומטית עם השרת timeserver.iix.net.il, לאחר כמה שעות, יש פיגור של מעל ל-20 שניות ויותר בין השעה ב-Windows 7 שלי, לעומת השעה המדוייקת. בנוסף, אינני יכול לסנכרן את השעה עם time.nist.gov כאשר במחשב של אבא שלי, אני כן יכול ויש לו גם Windows 7. ממה הבעייה יכולה להגרם (היא לא מתרחשת במחשב של אבא שלי)?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell vostro 1220 חדש בן 4 ימים עם מערכת הפעלה win 7 באנגלית.. (64 bit אם זה משנה) הכעיה היא שהשעון בתחתית המסך לא מתעדכן אלה נשאר על השעה בה המחשב כובה. ואותו כנ"ל לגבי הגאדג'טים של השעה והמזג אויר. כבר שיניתי בהגדרות את השרתים (יש שם איזה 4 אופציות) וסימנתי עם חיבור לאינטרנט ובלי ובאף אחד זה לא עובד ולא מתעדכן. מישהו ? ודבר נוסף... מישהו יודע מתי יהיה win 7 בעיברית לדל ? תודה ! ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום רב כל פעם עם הדלקת המחשב השעון של הוינדוס מתאפס לראשון בינואר 2002. יש לי וינדוס XP PRO SP3 יכול להיות שנגמרה לי הסוללה האחראית לתאריכים כמו שיש במצלמות ( המחשב שלי בן 5 שנים+)? יש איזה פתרונות לנושא? זה לא כל כך הורג אותי אבל זה דיי מציק..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לחצתי לחיצה כפולה על השעה בסרגל המשימות, קיבלתי את date and time properties ושיניתי את השעה, שעה אחת לאחור. כיביתי את המחשב וכשהדלקתי הוא חזר לשעון חורף. מהי הדרך הנכונה לשנות את השעון ב windows? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תחנותׁׁ(TC) שיש עליהם XP שמחוברות לדומיין אך לא מסונכרנות מבחינת שעון ואיזור זמן. הרצתי עליהם DSfix לתיקון, והוא עדיין מראה שעה לא תקינה. איך ניתן לתקן זאת ?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
לאחרונה,חל שינוי בשפה המוגדרת. במחשב מוגדרות 2 שפות קלט(אנגלית כראשי ועברית) לפני זה,כל פעם שהייתי נועל את המחשב,לאחר מכן פותח אותו אז השפה הייתה אנגלית ואז הייתי מקיש את הקוד. אך לאחרונה,אם אני כותב בשפה העברית,נועל את המחשב,פותח אותו,אז המקלדת היא על השפה העברית ואז אני צריך לשנות את השפה לאנגלית כדי להקיש את הקוד. אותו דבר קורה במחשב נייד. בחרתי כבר במסך הזה: לא עזר. האם יש דרך לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קורה לי לפעמים תקלה במחשב, שפתאום ככה אחרי שהכל עובד כמו שצריך, פתאום השפה במקלדת נתקעת לי על אנגלית, ה-CAPSLOCK מכובה, ובשורת משימות אני רואה שזה מחליף מעברית לאנגלית, אבל בפועל זה נשאר כל הזמן באנגלית - אותו דבר עם העברית לפעמים. יש לציין שרק אחרי שאני עושה ריסטרט זה חוזר לפעול כמו שצריך. אשמח לעזתרכם.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התקנתי windows 8.1 with bing 64bit אחרי שאני נכנס תהגדרות ונכנס לעבריתובחור להוריד רת העדכון שפה לwindows הוא מתקין את העדכון ושום דבר לא קורה כאילו לא התקנתי כלום... במקום לתת לי אופצייה להפוך את העברית לשפת המערכת
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-