Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לאן הם יכלו להעלם? (אני יודע שזה לא תוכנות שהתקנתי, ולא cahce של אינטרנט) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS XP PRO , ורוב הדברים נראים טוב... אבל לא ידעתי בקשר לעובדה שאין יותר DOS ב XP. נראה שאין כמעט שום תמיכה לאפליקציות DOS : 1) שאני מנסה להריץ משחקים ישנים של פלטפורמת DOS, הם עובדים לאט בצורה מחרידה. לשם השוואה בחלונות 98 הם עבדו בצורה טובה מאד. 2) חלק ממשחקי ה DOS מציגים את הודעת השגיאה הבאה: ntvdm cpu has encountered an unhandled exception . ניסיתי למצוא עזרה על זה באתר של מייקרוסופט, אבל נראה לי שהם מתעלמים מהבעיה. בדקתי את הקבצים autoexec.nt ו config.nt ולא מצאתי משהו חריג. 3) התוכנות על בסיס DOS שאמורות להציג פונטים עבריים רגילים מציגות ג"יבריש. אם למישהו יש רעיון לגבי לפחות אחת מהבעיות האלה, אודה לו מאד על כל עזרה, כי יש תוכנות DOS שא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל קבצים עם סימיות JPEG ואני לא מצליח לפתוח אותם! אני לוחץ דאבל קליק ולא קורה כלום! מה דפוק כאן???
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכיבוי בחלונות הוא רושם לי שהוא מכבה את המחשב ושום דבר לא זז והוא נשאר דלוק . מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
העים יש sfc בwindows xp כמו בwindows 98 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לסבא שלי winxp וכעת משחקים לא עולים אצלו ( פרעה , קליאופטרה , sim city 3000 וכו... ) מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! יש לי בעייה חדשה שמעולם לא נתקלתי בה בעבר. כשאני מבצע פעולות מסויימות במערכת ההפעלה שלי, מהסוג האלמנטרי ביותר כדוגמת: לחיצה על מקש ימני על כפתור ה-Start, או בלחיצה של מקש ימני על איזשהו קובץ, או סתם לנסות למחוק איזהשהו קובץ, נוצר Delay של בערך 7 שניות בין הלחיצה עד להופעת התפריט או הדיאלוג המתאים. בזמן הזה אי אפשר לעשות דבר, הסמן הופך לשעון חול והמחשב כמו ניתקע, למרות שאם הוא מבצע איזושהי פעולה היא לא נפסקת, אבל השליטה שלי על המחשב אובדת לאותן 7 שניות, שבהן אני צריך לחכות עד להופעת התפריט. המפרט הטכני - מעבד AMD Athelon 1.2 , מערכת הפעלה Windows98 SE. אם צריך עוד פירוט אז אתן אותו. למי שיכול, תעזרו לי בבקשה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
1. איך אני יכול לבטל ב xp את החלון המעצבן שקופץ כשאני מכניס סי די? 2. יכול להיות שאני ימטרך לפרמט אז: p.3 450 250 mb sdram 40 gb win xp או win 2000???????????????????????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מעלה את המחשב אחרי הסקאן דיסק של הXP הוא נותן מסך כחול כאלה(של השגיאות אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר) ועושה ריסטר ישר הבעיה היא שאני לא יכול לראות מה רשום שם ככה שאני לא יודע איך לסדר את זה... בדקתי את הזכרונות 64X2 כל אחד לבד על הסלוט הראשון ובשניהם הבעיה חוזרת... מה עוד אני יכול לבדוק??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שמישהו שאל את זה פעם אבל שכחתי ולא מצאתי בחיפוש... :-\ אז START<RUN ומה כותבים אז?
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום , האם יש קבצים ש-win xp מיצר שמעמיסים על המחשב ואפשר למחוק ?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל היה לי עכבר ביציאת COM טוב העכבר עשה את שלו והחלפתי עכבר ליצאית PS2 עכשיו רק החלפתי את העכבר משהמערכת עלתה באיזה דקה עכשיו המערכת שלי עולה ב10 שניות! אני רק לוחץ על הלחצן POWER ON ואפילו זה לא מראה קו אחד הוא מגיע לחצי קו ואני רואה את המערכת עולה!!! בדקתי לוקח משאני לוחץ על הPOWER ON 10-15 שניות עד שWINDOWS XP PRO עולה והכל פעיל!!!!!! אני לא יודע איך להסביר את זה אבל למי איכפת 10 שניות!!!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אצל אחותי במחשב (מערכת הפעלה בכותרת) את "אתה חושב שאתה חכם", אך מופיעה לי הודעה (בתרגום מאנגלית) שאיני יכול להפעיל את אפילקציית?(מילה שאני המצאתי, אפילקציה בסמיכות ) הVB5 משום שלא התקנתי את הService Pack האחרון לWindows NT שלי... לWin XP עוד לא יצא סרביס פאק, וגם לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה... אנא עיזרו לי למלא את הזמן הפנוי של אחותי באפילקציית VB5, וכתבו מה אוכל לעשות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוננים בחשב שלי אינם מאתחלים דיסקים באופן אוטומטי , עד כדי כך שאפילו לפרמט או להתקין את WINDOWS מחדש בלתי אפשרי. אשמח לשמוע הצעות לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
-
יום אחד אני לא מוצא את הכונן פלופפי במחשב שלי.. (יש לי חלונות אקספי) ניסיתי לחבר אותו יותר חזק זה לא עזר.. ניסיתי למחוק אותו ושהווינדאוס יזהה אותו וזה לא הלך.. לא נרהא לי שהוא מקולקל.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
??? ??? ???(שאלה מפגרת...אני יודע)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם שמנסים להזיז אותו או למחוק כתוב שתוכנה משתמשת בו ואי אפשר למחוק ואז המחשב נכנס לצריכה מלאה של המעבד וזז כמו P100 איך למחוק אותו??? קוראים לו: [TMD] (Real) Lilo and Stitch (2of2) Message For Trade
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
על השאלות מופנות למערכת ההפעלה Windows 95 1. ב Windows 95 כאשר אניח מבצע כיבוי לא חוקי בהפעלה הבאה של המחשב ,המערכת נכנסת אוטומטית ל Safe mode . איך אני יכול למנוע זאת ? 2. כמה מקום פנוי ב HD אני צריך בשביל לעשות Save to disk - hibernation ואיפה אני יכול להקצות את כמות המקום ל Hibernation ????
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
בניגוד לאנשים מסוימים אני לא נוהג לפרמט כל שני חמישי... בעצם לא עשיתי את זה אף פעם... ;D אבל מסתבר שפשוט אי אפשר להתחמק מזה. סוף סוף קרה המקרה וחלונות פתח בשביתה [על הרדיסק שסחב שלוש שנים ושני מחשבים, כמה לא מפתיע] - אני צריך עזרה בהליך פרמוט והתקנת ווינדוס 98 מחדש. יש לי דיסקט אתחול של PM 7. בנוסף הטכנאי ה'חכם' מהחנות [ז"ל] התקין לי את חלונות ב FAT 16, מה שאומר שיש לי 5 מחיצות של 2 ג'יגה. אחרי הפרמוט תהיה בעיה לאחד חלק מהן? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה לא לי, הבעיה היא של חבר שלי הוא לא יכול להכנס לפורומים ולשאול אז אני שואל בישבילו,הנה ההודעה שהוא שלח לי באיציק. יופי, שמע מה הבעיה שלי, הורדתי את האקספלורר6 במקום ה5 שהיה לי, התקנתי אותו, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו הוא פועל ממש ל-א-ט! וגם הוא לא מראה לי חלק מהדברים כמו השורה למעלה של הFILE וכל אלה... ניסיתי להחליף בחזרה ל5 אבל אני לא מצליח. מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
יש לי נייד, חיברתי אותו ברשת מחשבים, דרך system properties לחצתי על Network identification והמשכתי שם עד שזה סיים, ואז אחרי שהוא עשה reboot, ה windows מבקש ססמא כדי להכנס ! למה לעזעזאל זה מבקש ססמא ואיך אני נכנס ל windows שלי ! חייב עזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-