עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ^Z^,

1) איך מורידים קבצים מהסטארט-אפ? זתאמרת, יש תוכנה שאני לא רוצה שתעלה כשהמחשב מתחיל, איך אני מבטל אותה? 2) ראיתי שיש בווינדוס XP סקריפט אדיטור מובנה, איך מגיעים אליו? 3) איך מוחקים תוכנה שלא מופיעה בADD\REMOVE FILES, ושמערכת ההפעלה מנסה לתקשר איתה למרות שמחקתי כבר את כל הקבצים שלה?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

כשאני שולח קובץ גדול, אני רואה בחלון של המדפסת שהקובץ עובר במשהו כמו 3k לשניה. אם מדפיסים קובץ אחד זה לא כזה נורא, במקום שניה זה לוקח 10-15 שניות, אבל כשמדפיסים 3-4-5 קבצים ברצף למדפסת לייזר, ההמתנה לשליחה מרגישה כמו נצח. הבעיה לא היתה קיימת לפני שבוע-שבועיים, וכשאני מרסט את המחשב וישר שולח להדפסה נראה שהמצב טוב יותר. מדפסת לייזר של HP, מחוברת בכבל USB. זה המוצר היחידי שמחובר ב-USB למחשב (מקלדת+עכבר ב-PS/2), וה-legacy usb support בביוס היה דלוק ושיניתי לכבוי (אין לי מושג אם זה קשור, ניסיתי מה שראיתי). מערכת הפעלה WINDOWS 7, דרייבר למדפסת מהאתר של HP. יש למישהו רעיונות? תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tzahi16,

שמעתי מאיזה מקום שאפר להגדיר ב EVENT VIEWER שישלח לי למייל הודעה כאשר נרשם איזה תקלה. אם זה נכון מישהו יכול להבסיר לי איך אני עושה זאת?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by The_Wolf,

שלום לכולם ברשותי מכשיר משולב hp officejet 5510 במכשיר יש פקס משולב ולאחרונה עברתי ל windows 7 ומאז איני יכול לשלוח פקס דרך המחשב כמו שהייתי שולח לפני כן ב xp הייתי יכול לרשום מסמך ולהדפיס אותו ישירות לפקס, לרשום מספר טלפון בתור יעד והפקס היה נשלח, ב 7 השליחה לא עובדת, דיברתי עם HP אמרו לי שיש בעיה עם המדפסות ה"ישנות" ואני צריך למצוא תוכנת צד שלישי שתעשה את השליחה. בנוסף, לא מצאתי שום התקנה מתאימה באתר של HP והדרייבר הותקן מהמערכת הפעלה עצמה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. היי, אולי הישועה תבוא מפה מנסה לשלוח ניוזלטר פנימי מאאוטלוק ל-אאוטלוק ובו טקסט ותמונה ואני רוצה שהם יהיו רספונסיבים, כלומר התוכן ישתנה לפי הגודל של החלון של המקבל. אני יודע שזה אפשרי כי שלחו לי כזה, אבל לא מצליח לייצר כזה בעצמי. חיפשתי שעות בגוגול אבל אני לא מוצא פתרון. האם יש לזה פתרון? מצרף תמונה של בשביל להסביר את עצמי טוב יותר: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by arikheilig,

במערכת הפעלה ME, המחשב שלי עולה עם פתיחה של כונן C ושל כונן D, איך מונעים את זה?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. היי לכולם. בעקבות דברים שקראתי, שקלתי (מטעמי אבטחה) להגדיר ב- 7 שני פרופילים בהם אני אשתמש. פרופיל יוזר ופרופיל מנהל, כאשר בפרופיל המנהל אשתמש לרוב לשם התקנות, ובפרופיל היוזר אעשה את רוב העבודה השותפת. העניין הוא שבחלק מהמקרים יהיה עלי לעשות עבודות גם כאשר אהיה בפרופיל מנהל, עבודות אותן ארצה להמשיך כאשר אעבור לפרופיל יוזר. כלומר בעצם, ברצוני שבעת שאהיה בפרופיל מנהל תהה לי גישה לכל הדברים במחשב גם לדברים תהשמורים תחת פרופיל היוזר , וזאת בלי להגדיר את אותם דברים כפרופיל משותף (ייתכן וארצה להכניס פרופיל נוסף). האם הדבר אפשרי (וכדאי)? היה וכן, אשמח להסבר בנושא. תודה מראש לעוזרים ולמתייחסים אגב, אם זה רלוונטי, גם את פרופיל היוזר הגדרתי כפרופיל תחת סיסמא.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום במחשב עם וינדוס xp איפשרתי שליטה מרחוק על משתמש הadmin - בעזרת mstsc שמובנה בוינדוס. השליטה עובדת ממחשב אחר, אבל כאשר מישהו משתמש במחשב הנשלט (באופן ישיר), זה מנתק אותי אוטומטית מהשליטה מרחוק. לאחר שאני משתמש בשליטה מרחוק, כאשר אני בא למחשב הנשלט פיזית, המחשב נמצא במסך הlogin של הוינדוס. איך אפשר לשלוט במחשב במקביל למי שמשתמש בו ישירות? (כלומר ששנינו נוכל לראות מה קורה ולהשתמש בו זמנית) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה נוחה לשליטה מרחוק ראיתי את Dameware ואת התוכנה של נורטוון פיסי אניוור הקטע הוא שאני צריך להתחבר להרבה מחשבים זאת אומרת שיש לי נגיד חנות ואני רוצה להשתיל בכל אחד מהמחשבים שאני מסדר את התוכנה וכשיש להם בעיות לסדר להם את זה דרכי (אם ניתן) הקטע הבעייתי הוא שהם צריכים לתת לי איי פי כל פעם יש דרך לעקוף את עניין האיי פי ולזהות את המחשב אחרת? תודה מראש לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by bigdady,

האם מישהו מכיר דרך נוספת של שליטה על ה line in בלי להיכנס לבקרת קול ו"משחק" עם העמודה של הline in? (ב-xp). הכוונה שהשליטה תהיה דרך מקשי המקלדת\עכבר, אם דרך תוכנה או דרך איזשהי הגדרה בחלונות או דרך משהו בסיגנון wizmo....

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by corios4982,

איך אני גורם למחשב דרך הביוס להעלות את הווינדוס של כונן קשיח ספציפי? (יש לי ווינדוס מותקן בכל כונן קשיח בנפרד) מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך עושים את זה בביוס עצמו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לצורך שליטה על הווליום אני משתמש בדרך כלל בגלגלת הווליום של מקלדת הלוגיטק. לאחרונה הגלגלת הפסיקה לשלוט בעוצמה וגיליתי שרק הזזת הסליידר של יישום אאודיו (כל יישום שהוא) השפיעה על העוצמה. בדיקה העלתה שסליידר של ה"מאסטר ווליום" אינו משפיע על העוצמה וזו מושפעת רק מהסליידר של ה wave. מאחר שהמקלדת מקושרת לסליידר הראשי וכך גם ה"ווליום קונטרול" אין למעשה דרך לשלוט על עוצמת השמע אלא ישירות דרך יישום האאודיו או וידאו בלבד. ביצעתי שוב עדכון דרייברים של הכרטיס קול והמקלדת (למרות שהם היו ממילא הכי מעודכנים) כולל הסרה מלאה והתקנה מחדש. בקיצור, האם משהו מכיר את התקלה וכיצד מחזרים עטרה ליושנה. OS winxp sp1 MB GA-7N400 Pro2 כרטיס קול הבא עם הלוח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, יש לי 2 רמקולים ו-subwoofer וכולם מתחברים רגיל (דרך היציאה האחת מאחורי המחשב). במערכת ההפעלה windows 7 כיצד: א. אני יכול לשלוט על עוצמת ה- subwoofer ? ב. להגביר את העוצמה של כל רמקול בנפרד (הימני שלי יותר חלש)?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by aeea,

איך ניתן לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. כך על פי הנאמר באתרים שונים ברשת. בגירסת מאי של חלונות 10 יהיה אפשר לדחות עדכונים עד 35 יום גם בגירסת Home . עוד יתאפשר לבחון עדכונים מבלי שיותקנו ישירות עועד כהנה וכהנה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

1. בעיית התחברות, לעיתים לא מתבצעת התחברות והחייגן אינו מאשר את הסיסמא ואת השם משתמש. 2. בעיית התחברות, לאחר החיבור מדווח המחשב שהחיבור הוא במהירות 10 מגה ולא 100 כמו תמיד. 3. לעיתים קרובות מאוד המודם נתקע והאפשרות היחידה היא לכבות אותו ולהדליק מחדש. 4. הרבה התנתקויות, לפעמים בלי סיבה ולפעמים בלי שהמודם נתקע. פירוט המערכת: חלונות 2000 פרו SP4 מודם סמסונג E300 המחובר באמצעות בקר רשת און בורד של אינטל (הלוח הוא 8KNXP של ג'יגהבייט) במהירות של עד 1G. הגדרות החייגן: חיוג ל10.0.0.138 RELAY_PPP1 באמצעות ISDN channel PPPoEWin Miniport בהגדרות אבטחה מסומן רק PAP Enable LCP extensions Enable software compression Negotiate multi-link for single link connections תחת Internet…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by assaf990,

התקנתי WIN2000_ENG PRO SP4 על P3 לוח אם אינטל SE440BX-2 א. מה מחליף את MSCONFIG? ב. המחשב לא מתעורר לאחר מצב המתנה! (גם כשאני בועט בו!! ב-WIN98 הוא מתעורר גם ללא הבעיטות) ג. אני מצליח להגיע ל"מצב בטוח" אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים!!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב לכולם, אתמול, משום מקום, קיבלתי מסך כחול "Stop: c00007c5 unknown hard error" לאחר מכן ריסט, כשלאחריו עלה מסך כחול נוסף: "A problem has been detected......IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL......Stop: 0x0000000A ..." התעלמתי, וייחלתי לכך שמדובר במשהו מקרי בהחלט. הבוקר, ממש לפני מס' דקות, מסך כחול נוסף, ריסט ולאחריו אחד נוסף. צירפתי את קבצי ה-dmp, בתקווה ותוכלו לעזור לי להבין מהיכן באה הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tom3bar,

אהלן, שאני מקבל אימייל, אז לא כתוב את הכתובת של השולח, אלא שם מסויים כמו "Lamir Systems" (סתם דוגמא) אז רציתי לדעת איך לעשות כזה שם לאימייל שלי - שאני אשלח לאנשים אימייל הם ייראו את השם שלי, ולא את כתובת האימייל שלי .. ? תודה רבה על כל עזרה, תום.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  20. מה קורה כאן?! מחקתי בערך 3 גיגה והמחשב מראה לי את אותו שטח פנוי כמקודם: 1.37GB לפני המחיקה. עשיתי כיבוי והפעלה ופתאום אני רואה את שם הקובץ בכחול. יש מושג מה קורה כאן לפני שאני מבצע שיחזור?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. אני ממניח שהכותרת די אומרת הכל... יש לי מחשב חדש שעובד לאט למרות שאני דואג לטפל עם תוכנות איחוי, רגי'סטרי וכו'... בכל מקרה יש לי באופן קבוע תהליך בשם system שמשתמש ב-50% מהזיכרון. אני משתמש בגרסה החופשית של AVG והוא לא מאתר כלום... יש סיכוי שזה לא וירוס? ואם זה כן, כמו שאני חושב, באיזו תוכנה מומלץ להשתמש? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בכל מחשב שלא יתן להפעיל תוכנות\משחקים פרוצים ויהיה קשה לעקוף אותו האם זה נכון? כי השמועה הזאתי מתחזקת בזמן האחרון... עריכה: למי שלא הבין אני מתכוון שיתחילו ליצר צ'יפ שמונע מתוכונת פרוצות לעבוד על המחשב כאשר longhorn יצא...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Holography,

התקנתי ופרמטתי היום דיסק קשיח בנפח 500GB בעזרת אשף ההתקנה של windows 7 והוא לא הסכים לוותר על מחיצה קטנה בשם "(F:) שמור על ידי המערכת", איך אני יכול להפטר מהמחיצה הזאת ולספח אותה לG? מצורפת בזאת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. יש לי שני הארדיסיקים על המחשב, אחד IDE ואחד SATA. כאשר התקנתי מחדש את ווינדוס המחשב זיהה את ה IDE כדיסק 0 ואת ה SATA כ דיסק 1. מה שגרם לאותיות של המחיצות להתחיל מה IDE ואני רוצה שב SATA ישב מחיצה C כבר סידרתי בבוט שה SATA ראשון אבל למקרה שלא עשיתי את זה נכון אנא ספרו בדיוק איך למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה, (רק לא לנתק את הדיסק השני בזמן התקנת הווינדוס, אני מכירה את זה כבר ולא בא לי לפתוח את המחשב אם אני לא חייבת) תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  25. לאחר פרמוט הוינדוס,שמות המחיצות שונו. כונן C הפך לG. וכו'. איך אני משנה את שמותם? תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.