עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by naor,

אני יודע שזה נשמע מטומטם אבל שכחתי את הסיסמא בשביל להיכנס לWINDOWS אם מישהו יודע אייך לבטל או לעקוף את זה אז בבקשה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שכחתי את הסיסמה לwindows vista שלי עם איזה תוכנה אני יכול להכנס מהבוט ולשנות ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  3. שכחתי את הסיסמה לאדמין! אבל אז הורדתי את התוכנה בשם CIE משהו כזה... ואז אני מתקין נכנס וזה כותב לי 16 סביות התעלם או סגור... לא עובד קיצר! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  4. אז ככה .. שכחתי את הססמה =\ אין לי כל כך מה להגיד ניסתי KON-BOOT ניסתי עוד תוכנה שמתחברת לBOOT ושכחתי כרגע את השם שלה המערכת שלי היא Windows 7 Ultimate 64bit תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת .. אני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב בשביל שטות כזאת !! תודה רבה רבה רבה לעוזרים !!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by bobby323,

אני יכול להכנס לאדמין ע"י מתקן זיהוי ט.אצבע שיש לי, אבל משום מה הסיסמא לא עובדת לי? אני דיי בטוח שאני זוכר אותה

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by eliau21071981,

יש אפשרות לעשות משהו חוץ מפרמוט? מדובר ב XP PRO

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. שלום!!! אחי הקטן שינה לי את שם המשתמש בווינדוס והוא לא זוכר מה הוא רשם ולכן אני לא יכול להכנס למחשב אני חייב פתרון דחוף חוץ מפרמוט כי אני לא יכול להרשות לעצמי לאבד את כל המידע שיש לי שם אני סטודנט וכל העבודות שלי שם אני אשמח לעזרה בהקדם האפשרי תודה מראש..... ניסתי להכנס בsafe mode אבל זה לא עבד הוא עדיין ביקש שם משתמש וסיסמר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by D.A.Y.C,

יש לי מחשב ושכחתי תסיסמא שלו זה ווינדוס 7 ניסיתי להסתכל בכל האתרים אך שום אתר לו פאר לי את הבעיה ואני מומחה למחשבים. ואת כל המחשבים הצלחתי לפרוץ את הסיסמא אבל לזה לו זה דחוף

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  9. אהלן, הפעלתי את המחשב הישן שלי במטרה לגבות דברים ממנו ולפרמט אותו. הבעיה היא שהמשתמש שם הוא מוגן בסיסמא, ומכיוון והמחשב הזה עמד שנים במחסן, אין לי שמץ מה הסיסמא. רציתי לדעת כיצד אני יכול לאפס סיסמא ו\או לגלות מהי? האם צריך להשתמש בתוכנות המופעלות באופן BOOTABLE או איך אני עושה את זה? אודה לכל מי שיעזור לי.

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  10. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , שכחתי תסיסמא של הכניסה למחשב מה עליי לעשות לגבי זה אין איזשהו דרך לסדר ?? זה די דחוףף בבקשה ממכם. :-\

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by B@By-KiLLeR,

שכחתי את הסיסמא של הלוג אין שלי :'( היוזר שלי הוא ה אדמיין, אבל אני יכל לעשות הכל גם בלי סיסמא הבעייה היא : שאחרי שאני נכנס לווינדוס נוצרת הודעה : the password will be expire in 13 days, to u want to change it yes no איך אפשר לגלות מה הסיסמא ? ???

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  12. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני צריך לשכפל דיסק של 500 (שעליו יושב הווינדוס) לדיסק של 2TB. מצאתי תוכנה נחמדה בהיירנס בוט שנקראת CLONEDISK. הבעיה זה שכל הסביבה הזאת מבוססת על קבצים של XP מה שחייב אותי לשנות בביוס את הגדרת הSATA לIDE. במהלך השכפול עצמו (וככל הנראה זה בנקודות רנדומליות) אני מקבל שגיאה של cyclic redundancy check error לפי מה שאני יודע השגיאה הזאת מעידה על CORRUPTION במידע עצמו אבל אני חושב שבמקרה הזה זה נגרם מההגדרה של הביוס. אז מה אני צריך? אם מישהו מכיר משהו דומה להיירנס בוט שמבוסס על קבצים יותר חדשים (ווינדוס 7 או 8) ושכולל בתוכו תוכנות כמו בהיירנס (או לפחות תוכנת שכפול טובה כי זה מה שמעניין אותי לעשות). או לחלופין אם מישהו מכיר דרך אחרת לשכפל את הדיסק. אני לא יכול לקנות …

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by Stranger,

הוירוס של התולעת שתקפה את כל ישראל וגורמת לריסטרטים ובעיות בווינדוס... אני רוצה לדעת משהו... אם אני מתכנן לעשות פורמט סתם ככה, וצרבתי את הקובץ שמתקן את הווינדוס ומגן עליו מפני הוירוס אז אם אני מתקין אותו אחרי הפורמט אז המחשב מוגן?? כלומר אין גרסאות כל פעם לעידכון של הוירוס?? אני לא צריך להוריד את הקובץ מחדש?? זה מספיק להתקין אותו שוב מהדיסק??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by stam,

כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by aviseror,

שלום מאיפה אני יכול להוריד dx10 ל וידוס ויסטה ? כשאני נכנס לאתר של מיקרוסופט זה נותן לי את הגרסה dx9c תודה מראש אבי ( אני לא בטוח שזה המקום המתאים להודעה שלי )

16. שלום זה המפרט מחשב שלי Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 THERMALTAKE BIGTYPHOON GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK עכשיו הוא עובד לאט, אין לי מושג למה... כל מה שניסיתי לא עזר... זמן טעינה שלו איטי.. מרגיש פשוט שהכל עובד לאט... ולא בא לי לפרמט אותו יש לכם הצעות ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הוא כל פעם מקפיץ לי בועה כזאת ליד השעון אומר לי שהמחשב שלי צריך תוכנה נגד ריגול ומתקין אחת כזאת של מיקרוסופת אני לא רוצה את זה יש לי אד אוור איך מפסיקים את זה בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. עם איזה תוכנה אפשר לנתח קבציי דאמפ

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. שלום אני חדש בפורום. חבר הפנה אותי לכאן. עכשיו הבעיה שלי זה שיש לי כל הזמן הודעות ארור והוא מבקש שאני אשלח מידע על אודות הבאג, זה קורה לי המון, יש לי ווינדואוס אקספי פרופשנל ובנוסף לאחר הבעיה הזאת ביגלל שאין לי ווינדואוס חוקי התקנתי סרבריס פאק 1 כי חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. 2. היום כשגלשתי כהלכה הופיעה לי מסך כחול ובו כתוב: שיש בעיה עם החומרה כל שהיא שצריך לעדכן אותה, ובכן בדקתי וזה רק RAID CONTROLLER והוא לא מצא באינטרנט רכיבים לדרייבר הזה. בנוסף הוא כתב שיש בעיה עם הפיסיקל מימורי. אם למישהו יש ממושג איך פותרים את זה, זה יעזור. יש לי ג'יגה של ראם, 3.06 מהירות , ולוח אם של אינטל. תודה מראש על העזרה. וזה דחוף.. עידכון!! וגם התגובה האחרונה: הינה המסך ה…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. יש איזה משהו שמנסה להתחבר אליי דרך נט באס וזה בגלל שיש לו את האיי פי שלי שאלה : אם אני משנה את האיי פי שלי האם הוא לא יוכל להתחבר אלי יותר ? יש לי את האיי פי שלו והספק שלו זה בזק בין לאומי ( ככה התוכנה שלי אומרת לי) האם בבזק יכולים לתת לי פאטים עליו לפי האיי פי שלו ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לבדוק מה המצב מערכת ההפעלה שלי איך אני יכול להעלות לכאן את קבצי המיני דיפ מאפ ? והעם מישהו יכול לבדוק לי אותם ? :-\ תודה רום ! עריכה : מצאתי את התקיה התקייה ריקה זה יכול להיות ??? ___________________________________________ ועוד שאלה רשת מחשבים מחשב ראשי מחובר בכבילה והמחשבים המשניים מחוברים אלחוטית ..... כאשר אני מדפיס מהמחשב הראשי ההדפסה יוצאת בסדר ... המחשבים המשניים מחוברים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף מלא בינהם כאשר אני שולח מהמחשב המשני הדפסה אני מאשר במחשב הראשי אני מקבל גיבריש על הדף בסיום ההדפסה ?! WTF אין לי שמץ מה יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי להדפיס מאתרים כמו יד שנייה גם אותו דבר פשוט גיבריש ! למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. ה אני מאוד מאוכזב בהתוכנה ולא ניתן למצוא אקטיבציה אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי האם לעשות פירמוט והתקנה מחדש או uninstall תודה רבה אדם

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by lirany,

אפשר להתקין אצל מישהו בלי שיידע את התוכנה WGA הכוונה להתקנה מרחוק בלי שיידע או שהוא יתקין את זה בלי שיידע זאת... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  24. אני כותב בrun msconfig והוא אומר לי שאין דבר כזה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.