עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomer_et,

מישהו יודע איך אפשר לקבע את התצוגה (VIEW) של הקבצים בתקיות בEXPLORER? בכל פעם שאני נכנס לתיקיה אני רואה את הקבצים בTHUMBNAILS. כל פעם אני משנה את התצוגה ל DETAILS, אבל כשאני חוזר המצב חוזר לקדמותו. אתם יודעים איך לקבע את התצורה?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  2. המחשב בקושי זז אני משחק ZOO TYCOON והוא בקושי זז למרות שהוא אמור לעבוד יופי עם המערכת (ראו מפרט) אגב יש לי XP

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by pro,

כפי שאתם מכירים את מיקרוסופט חברה עשירה ומצליחה אני רוצה לספר לכם משהו דבר ראשון מערכות ההפעלה שלהם 99% מהזמן לפי מעבדות פותרת בעיות ועוד משהו רק שתידעו שמערכות ההפעלה היה רעיון של מקינטוש ומיקרוסופט גנבה את הרעיו ממקינטוש וגם מיקרוסופט מתקינה חכם תוכנות שאתם לא צריכים ומבזבזים לכן מקום ואת המהירות (כלומר למחשבים איטיים) הלוואי שיצא כבר MAC OS לPC ותראו מי תהיה החברה הכי טובה ולמי שלא יודע איך נראה MAC OS - JAGUAR הנה כמה תמונות: נכון יפה יותר מWIN XP תודו ואני יודה לכן אם תתנו תגובות תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by thunder cow,

קניתי מחשב חדש והXP שם מעיין toolbar מעצבן על הdesktop (התמונה) עכשיו איך אני אמור לבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  5. Started by juve12,

העתקתי בטעות את הקובץ ממחשב אחר ולאחר שהתחלתי את המחשב הכול השתגע שאלתי היא זו האם יש אפשרות איך שהו לחזיר את הקובץ שדרסתי תודה מראש לכול מי שיעזור מדובר במערכת הפעלה WIM 98SE

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by pro,

היה ווינדוס ME ושהתקנתי WIN XP הכיבו של המחשב לא מתבצע אוטומטית האם יש פיתרון? ועוד שאלה האם אפשר להוריד את עמוד ה-LOGIN בהדלקת המחשב תודה! ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by bennyriz,

נתקלתי לאחרונה בלינק הזה לא הספקתי עדיין לבדוק את הנושא כי אין לי זמן (אני יוצא מחר לשבועיים טיול אבל כשאני יחזור אני מבטיח לעדכן בנושא). בכל אופן מדובר למי שלא הבין במערכת הפעלה מצומצמת שבנויה על הקרנל של XP, מה שזה אומר בעצם שיש לה את היכולות של XP כמו גישה לNTFS ועוד'. המערכת הזאת מותקנת לדיסק הקשיח כמערכת בסיסית בזמן ההתקנה של המערכת המקורית ודרכה בעצם מתבצע תהליך ההתקנה של המערכת המקורית. לדעתי יש לזה השלכות רבות אם יהיה אפשר ליצור דיסק אתחול כמו שמתואר בלינק (ואם הבנתי נכון), דיסק כזה יכול להיות שמיש יותר מאשר דיסק האתחול של XP על הכלי שנקרא RC. בכל אופן מי שרוצה לנסות ולבדוק את הנושא מוזמן, כמו כן מי שרוצה להגיב בכלליות על הנושא מוזמן.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by expi,

האם יש אפשרות ב WINDOWS XP PROFESSIONAL שלא יהיה בהתחלה את מסך ה-LOGIN

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  9. נו טוב אז אולי הכותרת לא הכי נכונה בעולם (אבל זה הכי טוב שיצא לי). בכל מקרה, מהי הפקודה המקבילה ל- fdisk /mbr ב-WINXP. אני פשוט רוצה להעיף את GRUB שהוא BootLoader של לינוקס למי שלא יודע ולחזור לעבוד עם ה- Boot Loader של WINXP. מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by RedHat_Lover,

יש לי כרגע Windows2000Pro עם מערכת קבצים של NTFS איך אני מפרמט ל-Windows98 עם מערכת קבצים של FAT32?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by galgalgal,

יש לי את windows me ואני רוצה לעבור ל- windows xp כדאי לי? יש לי p3 256mb זיכרון 667 מגה-הרץ זה מספיק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by G-BOY10,

נכון שבחלונות XP אחרי שתוכנה נתקעת או משהו כזה ואתה אומר לסגור אותה אז נפתח החלון שיש שם איזה אפשר Send/Don't Send כאילו לשלוח למיקרוסופט את הבעיה וכו' אז יש איזשהי דרך לבטל את החלון הזה?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  13. Started by iPsych,

אז ככה, אני אשתף אותכם במה שקרה למחשב שלי בזמן האחרון- זה התחיל ביום סגריר, הפעלתי את הXP והוא לא זיהה לי את הצורב והסידי, ניסיתי למצוא פתרונות, כלום לא עזר... (כולל דרייברים, כבלים, ג'אמפרים, וכל דבר אחר), בביוס הוא כן זיהה.. החלטתי לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, וכאן התחילה הבעיה, לאחר השיחזור, המחשב כל הזמן נתקע בבוט, אחרי זמן ארוך, פירמטתי, והבעיה נשארה... למישהו פתרונים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב שלי עושה RESTART במקום SHUT DOWN אמרו לי לעשות פורמט. עשיתי! על ההתחלה הכל עבד בסדר ואחרי שהתקנתי את כל הדברים זה התחיל לעשות את הדבר המעצבן הזה שוב ואני לא זוכר אחרי איזה תוכנה.דריבר שהתקנתי זה התחיל לעשות את ה RESTART במקום SHOT DOWN . אז בבקשה עיזרו לי :-\ נ.ב עוד משהו , לא יחלתי להשאיר תגובה/לייצור נושא אחרי הפירמוט פה בפורום זה ממש עיצבן אותי קשות ! אבל איך שהו הכל הסתדר (זה כתב לי שאני צריך להכנס למערכת למרות שכבר נכנסתי ) המנהלים לא עזרו לי

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש לי כרגע xp והוא עושה לי כמה בעיות , שגיאות מוזרות שבאות משום מקום , fifa 2002 לא עולה , cs עושה כמה בעיות , ועוד כמה תוכנות שפשוט לא רוצות לעלות ... שווה לי להתקין את win2k במקום ? האם תהיה בעיה למשתמשים אחרים ברשת הביתית לגלוש מאחר שיש להם winxp ? תודה מראש .

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. While initializing device VPICD : windows protection erorr. You need to restart your computer לאחר שאני מתחיל מחדש ומנסה לכנס למצב של safe mode אני מקבל את ההודעה הבאה: Himen.sys has detected unreliable XMS memory at address 02000002 XMS driver not installed Himen.SYS is missing, try to install it agein! תעזרו מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ^HocK^,

מותקנות אצלי 2 מערכות הפעלה: windows XP pro windows 2000 איך אני יכול להסיר אחת מהן? את ווינדוס 2000? תודה.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by cganir,

שלום. משום מה נעלם לי המסך הזה. לא רואים כלום כאשר המחשב עולה, והדבר הראשון שכן רואים זה המסך של ה LOGIN לביחרת המשתמשים ! ניסיתי גם להחליף את סכימת ה BOOT (קובץ אחר) אולם הבעיה עדיין קיימת ! האם למישהו יש מושג לאן זה נעלם ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by KoM,

היום משום מה כשהפעלתי את הוינדוס XP שלי, כשהגעתי למסך הלוגין בו ישנן שתי אפשרויות בחירה למשתמשים, כאשר לחצתי על המשתמש שלי האייקון נהייה חזק יותר אבל כלום לא קרה... גם לאחר מספר שניות נראה כאילו כלום לא קורה, רק לאחר לחיצת ctrl+alt+del וחזרה למסך הכל עבד כרגיל, מה זה לכל הרוחות ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מה זה? למה חלק מהקבצים מופיעים בכחול, ואיך אפשר לבטל את זה?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

ניסיתי הרבה דברים אבל לא הולך לי כמו שאמרתי מקודם : NTFS מקווה למושיע ;D

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

אני יודע שהיו כבר הרבה דיונים על זה אבל ממש אני לא מצליח , אני חייב הדרכה אישית אם מישהו מוכן לעזור או אפילו לרשום פה אני ממש ישמח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MDK,

הצביעו בהמוניכם!

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Joe Blow,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. ונעבור לשאלות: 1. מה הפקודה שאני צריך לרשום ב run כדי לקבל את האופציה שאני יכול לבחור איזה תוכנות יעלו אם המחשב ואיזה לא ? (שוכחים, קורה) 2. למישהו יש מושג איך מפעילים.מתקינים netmeeting ב XP PRO?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by itayze,

הבעיה שלי היא שבטעות לחצתי על לא לשאול לעולם ועל לא , לכן אני צריך לדעת כיצד ניתן להחזיר מצב זה , יש לי winxp . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים