עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה להתקין windows vista x64 ultimate על מחשב dell Vostro השאלה אם יש הבדל כלשהו עם ווינדוס שהחברות מתקינות על הלפטופ כאשר קונים אצלהם חוץ מהאיקון במחשב שלי...?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by tabbs,

נמצא באתר http://v4.windowsupdate.microsoft.com התקנתי את גירסת PRO לתקופת ניסיון וראיתי שהוא עשה לי בלאגן עם העברית קבצים נפלו די מהר, וכל פעם עם בקשת שליחת מידע לקח זמן עד שהבנתי איך לעזעזל מונעים את האיתחול בכל נפילה (והמסך הכחול שהופיע הראה את תהליך שמירת הזיכרון - מרתק! ) הדיסק הראשי פורמט כ-NTFS והמשני (שדחוס למדי) נשאר FAT32 דבר שגרם לבלאגן נוסף... ועוד ועוד... בסופו של דבר, אחרי שניסיתי להסיר את החלונות רגיל, עשיתי FDISK והסרתי את כל המחיצה. ואז התקנתי WIN98 SE שוב... עד לפעם הבאה (?)

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by satlan1,

קיבלתי היום את המחשב החדש וזה לא כולל התקנה של XP. יש לי את ווינדוס XP והכל.. אבל לא יודעמה אני עושה איתו http://assafmedia.com/xp.asp המדריך הזה מתאים גם להתקנה של ווינדוס שהמחשב בלי מערכת הפעלה? או שזה רק לפירמוט? ועוד שאלה, את הדרייברים של הכרטיס מסך וכל השאר.. מתי אני אצטרך להתקין? תודה!

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים. הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים. יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768 למה? ועוד אחד - יש לי AUDIGY 4 SE הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים. ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP אשמח מאוד לעזרה תודה רבה

5. Started by miky,

חברה לא מזמן הווינדוס אמר לי שיש לי בעיית memory leek איך אני מטפל בה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by mar_adon,

לילה טוב לכולכם , לא, לא השתגעתי. אני באמת רוצה להתקין Windows 98se. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך. במחשב שלי מותקן כבר XP Pro, ומכיוון שאני לא אוהב את הגישה החדשה של מייקרוסופט (לזנוח את כל המשחקים הממש-ישנים שיש להם עוד חוצפה להשמיע קול ברמקולים ו/או להשתמש ב-IPX), אני מעוניין להתקין Win98 שלא עושה בעיות עם משחקים ישנים שכאלה (למשל Doom, Duke 3D ואפילו Worms Armageddon לא עובד אצלי). כבר ניסיתי את כל "מצבי התאימות", ושום דבר לא עובד. האם מישהו/י מוכן/ה להדריך אותי ולהסביר כיצד דבר זה נעשה? תודה מראש ולילה טוב, מר אדון.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Satlan,

הוא נעלם ואני לא מוצא אותו ! :s05: תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  8. מכמה סיבות פשוטות: התקנות שאורכות כשלושת רבע שעה, זמני טעינה ארוכים ביותר במשחקים כבדים, FPS נמוך מדי במשחקים וחוסר תמיכה בכמה תוכנות שאני צריך. השאלה שלי היא האם כדי לחזור אני צריך לפרמט? ואמורים לצאת משחקים בלעדיים לויסטה תומכי DX10 בזמן הקרוב כך שאהיה חייב ויסטה? או שיש עוד זמן?.. ובלי קשר, Crysis תומך DX10? חח אם כבר אני שואל

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by iho,

היה ברשותי ויסטה והמחשב הנייד (דל 6400) עבד מצוין. עכשיו מסיבות שונות שינמכתי ל XP PROFESIONAL (הכל תוכנות מקוריות שניקנו בכסף מלא). ועכשיו הוא לא משמיש שום קול וכותב לי שיש בעיה בהתקן הקול שלך שהוא לא מותקן או שאינו עובד כראוי. מישהו יכול לעזור לי בענין? תודה מראש!

10. תודה רבה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. התקנתי לחבר מערכת הפעלה WINDOWS 7 מקורית, לאחר ההתקנה, במסך הפתיחה של ה WINDOWS המחשב קופא. מה יכולה להיות הבעיה. מפרט מחשב: לוח אם כולל כ.מסך מובנה MSI RC410M-L X300 ATI מעבד אינטל pentium dual core 945 3.4 4M DUALCORE כ.מסך GF7300GT 256M DDR2 PCIE זכרון 3GB DDR2 דיסק קשיח 500GB

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by Electric Boom,

לא פעם ראשונה. יש מין פס לבן כזה שעובר בין מלבנים לבנים קטנים ולוקח לו המון זמן,אחרי זה מגיע הלוגו הרגיל,ואחריו מסך שחור,כלום נאדה,אין תצליל הזה,אין ת'וואלקום סקרין שום דבר. שמתי לב שהמנורה של העכבר נשארה דולקת נון סטופ אז כשהוצאתי אותו(ועוד כמה דברים)המצב לא השתנה בכלל. זה כבר קרה,וניסיתי לעשות repair אבל בקטע של המחיקה של קבצים הוא פשוט כמעט לא הצליח למחוק שום קובץ,וכל הזמן הייתי צריך ללחוץ esc. האם לעשות repairעוד פעם?מה גורם לזה בכלל?,אני כבר לא יכול עם זה יותר אני פשוט חייב לפתור את זה אחת ולתמיד. ד"א רק אתמול פירמטתי,התקנתי הכל,הכל עבד ממש יופי,מושלם,אפילו כשחזרתי(כיביתי אותו מאתמול...) היום הכל עבד מצויין,ופתאום היום הוא עשה את זה. בבקשה ערזה,אני כבר אובד עצות מכל …

13. שמעתי שהביצועים של דיסק און קי מהירים יותר מדיסק קשיח רגיל (תקנו אותי אם אני טועה או תלוי אם זה SATA וכו..) נשאלת השאלה האם כדי לקנות דיסק און קי בנפח של X GB ולהתקין עליו את המערכת הפעלה (ויסטה)? האם אני יקבל ביצועים גבוהים יותר?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by mb512,

שלום לכולם במחשב הנייד שרשמתי עליו הודעה קודמת יש לי בעיה (אני יכול או לפרמט או לפתור את הבעיה הזו) אני לא יכול להכנס למחשב בגלל סיסמא ששמתי שמה גם לאדימנסטטור יש סיסמא אז ככה שהיא אפשר לפרוץ את זה למישהו מכיר איזה דרך לפרוץ את זה ולהכנס למחשב ? אין לי כונן סידי אז אולי אפשר לעשות את זה דרך ה floppy ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. פרמטתי היום,עדיף על VISTA לדעתי,עכשיו הוא מזהה רק 3.25 גי'גה זכרון מתוך 4 שיש לי. אמרו לי שרק ב64 ביט או ויסטה זה מזהה מעל 3 ג'יגה,מישהו יודע אולי יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יקרא את ה4? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by yoni_h,

חבר שלי פעם אמר לי שהוא התקין SP1 בווינדוס 7 וזה פשוט הרס לו את המערכת הפעלה. הכל נהיה לא חוקי והוא לא יכל לפתוח כל מני דברים, קיצר הרס לו הכל. השאלה שלי היא האם זה קרה פה לעוד מישהו? זו בעיה ידועה? יכול להיות שזה קרה לו משום שהיתה לו גרסאת WIN 7 ENTERPRISE? לי יש WIN 7 ULTIMATE 32BIT לא מקורי. כדאי להתקין?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Raul,

בתיקייה מוסיקה פתאום נעלמה לי האפשרות לסדר את התיקייה לפי זמן הגעה (modified): במקום זה, יש לי את האפשרויות האלו: למשהו יש מושג איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. במחשב של אמא שלי מותקנות שתי מערכות הפעלה, הראשונה WinXP Pro והשנייה WinXP Home, וברצוני למחוק את הPro. כיצד עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by overload,

עריכה: לא יודע אם זה שיך לפורום הזה, אבל לא נורא. הכנסתי למחשב HD ישן, הוא מחולק ל 2 מחיצות ובאחת מהם מותקן וינדוס 95 או 98. אני רוצה למחוק את הכל ולבטל את המחיצות. אני משתמש ב וינדוס XP על הHD הראשי. אני יודע לפרמט בעזרת דיסק של XP ואז להתקין מחדש את הווינדוס אחרי הפירמוט, אבל אני לא יודע איך אני מפרמט HD בלי התקנה של הווינדוס אחרי זה ואיך לפרמט HD עם וינדוס 95\98 עליו (אם זה משנה). (כל המדריכים וההסברים שמצאתי פה ובGOOGLE על פירמוט מסבירים איך לפרמט עם XP לצורך התקנה מחדש). ערב טוב ושבת שלום.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by okitai,

שלום לכולם, כפרטנר ובודק בטא של חב' מיקרוסופט בדקתי את Vista החדשה ביותר (ואני אמור לקבל את גירסת ה-RTM בתחילת השבוע הקרוב) ולכן יש לי כמה הערות על המאמר האמור: 1. אכן גירסת ה-64bit יציבה יותר וזאת משתי סיבות: א. מיקרוסופט דיי "עוזבת" את עולם ה-32bit לטובת ה-64 ולכן אינה משקיעה את כולה בבדיקות יציבות, ב. סביר שהדרייברים לגירסת ה-32Bit היו בטא מוקדמים יותר מהדרייברים של גירסת ה-64Bit (הסיבות אצל יצרני החומרה) 2. ציון אותו נותנת המערכת לחומרה חשוב ביותר! לפי ציון זה נקבע איזו גרפיקה נתמחת ע"י החומרה (לא רק מה כרטיס המסך עצמו תומך אלה גם לפי כמות הזיכרון הפיסי במותקן במחש, כל זאת לשם יצירת "חווית עבודה" מהירה ושותפת - ללא תקיעות מוזרות). ציון זה פותר את הצורך לשדרג את החומרה…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. אני מנסה לפרמט דיסק קשיח דרך ניהול דיסקים רשום " אתמול " ולא קורה כלום נשאר ככה ולא זז , זה מעצבן למה זה ככה ?

22. Started by domuzy,

אני עובד עם XP PRO, ולאחר פירמוט המחשב, הורדתי דרייבר לסאונד, אבל מסתבר שהוא היה סוס טרויאני חדש שאין לקספרסקי או לאחרים פיתרון בשבילו. זו השורה בקספרסקי שמתארת את שמו ומיקומו: detected: Trojan program Trojan.Win32.BHO.yr File: C:\WINDOWS\system32\comdlg3.dll//PE_Patch.UPX//UPX הבעיות הן כאלה: א. לאחר שמחקתי את הקובץ שהורדתי והביא איתו את הטרויאני, ניסיתי להיכנס לתיקיה בה הטרויאני עצמו התמקם, אבל אי אפשר למחוק את הקובץ. הוא פשוט מודיע שזה לא ניתן למחיקה! ב. שם הוירוס לא ניתן בכלל לאיתור ברשת, בעיקר בגלל סיומת ה-YR שלו. יש מלא טרויאנים עם שם זהה, רק עם סיומת שונה, כך שאני גם לא יכול לאתר טיפול מתאים. ג. אני זוכר שאפשר להיכנס לדוס כשהמחשב עולה, עוד לפני עליית הXP ואז משם …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by dududs,

בעיה מוזרההההה ביותר ... קרו לי הרבה דברים אבל בכזה דבר עוד לא נתקלתיייייי ... אני נכנס ל"מחשב שלי " ואני שם לב שאוזל המקום לאט לאט לכונן הקשיח שלי מ4gb מקום פנוי הוא יורד עד שמגיע למינימום שזה 48kb ...ואז כמובן ההודעה low disk וכל זה.... והמחשב לא מגיב טוב וזה ברור ... בקיצר עשיתי רסט ואני רואה שמקום הפנוי חזרררר להיות כמו שבהתחלה (4gb) ... אבל לחוסר מזלי הרבבב שוב פעם אוזל די מהר המקום הפנוי שובבבבבבבב ....למה זה ככה ומה לעשות ? יש לי s-ata80 gb samsung. יש לי אנטי וירוס kaspersky לא מצא לי שום וירוסססס . רצוי לציין שאין לי שום תוכנות שפועלות לי סתם ... אני מכיר כל תוכנה בmsconfig ובtask manager ..והכל כשורה לדעתי זה משהו ברג'סטרי ..... מישהו יכול לעזוררררררר ?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  24. אני מעלה את הוינדוס,זה מציג מסך שחור לא רואים כלום,זה פותח לי בהתחלה חלון של MYCOMPUTER,אז נכנסתי למעלה לCONTROL PANEL והצלחתי להתחבר לרשת למזלי,קיצר איך אני פותר את הבעיה הזאת? ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עובד! מה עושים חבר'ה?!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Bh,

שלום.. אני מנסה להיכנס לכונן שלי בווינדוס אך הוא אומר שצריך לאתחל אותו. הכונן פועל רק תחת דוס. אני רוצה להעביר את כל הקבצים מהכונן לכונן אחר ורק אז לפרמט אותו תחת ווינדוס. הבעיה היא שהשם של התיקיות שאני רוצה להעביר הם בעברית, ואי אפשר לקרוא לתיקיה או לגשת אליה, איך אפשר לראות את שמות התיקיות כמו שהן ולגשת אליהן? או שיש לכם פתרון יותר טוב? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.