עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני פותח את המחשב לוקח לו מלא זמן עד שהוא יוצא מהמסך שכתוב עליו Wellcome והוא מגיע לווינדוס עצמו. אין אייקונים, ואין את הTaskBar שלמטה. רק כשאני לוחץ פעמיים ctrl-alt-del הכל עולה. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by G-BOY10,

רציתי לדעת האם אפשר ליצור קיצור דרך מבלי שיהיה את האיקון (הציור) שיש לו ויהיה מעין ריבוע שקוף או שלא יהיה בכלל ריבוע

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. לפי התמונה הזאת אני יכול להוריד את הזיכרון הוירטואלי ? http://forums.ort.org.il/scripts/repost.asp

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by G-FoRcE,

מהזה ה SYSTEM RESOURCES? מהזה ה USER RESOURCES? מהזה ה GDI RESOURCES? איפה המחשב תוקע אותם? ולמה הם תמיד נגמרים לי אחרי יומיים אפילו אחרי שאני סוגר את כל התוכנות הפועלות ברקע? תודה מראש נ.ב יש לי WINDOWS 98

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by GIL100,

האם ניתן לשדרג מ-win מילניום בעזרת גירסת XP מלאה, או שחייבים גירסת שידרוג של win xp?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  6. Started by G-BOY10,

אני משתמש בחלונות XP וכשאני נכנס לאתר שדורש את ההתקן של Microsoft Java Virtual Machine אז הוא נותן לי חלון להוריד אותו וכשאני לוחץ הורד אז הוא נכנס לי ל-Windows Update ורושם שכבר לא מורידים את ההתקן משם אז מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by nicirnTAL,

אני יודע שצריך להוריד פאטץ' בשביל לראות JAVA בXP, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד?!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nicirnTAL,

WINXP PRO אני זקוק לעזרה דחוף: ממש בתחילת ההתקנה, הוא כותב לי שהוא לא מזהה כונן מידע המוני (או משהו כזה), אני מניח שהוא מתכוון לצורב שמחובר לבקר SCSI, לחצתי על האפשרות לפרט לו איזה באיזה כונן מדובר, אבל הוא מבקש דיסקט, והדריברים נמצאים על תקליטור! בבקשה עזרה, אני עדיין באמצע ההתקנה ואני לא יודע מה לעשות... ??? ???

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by Delux,

אחרי מה שעברתי אני חייב אחד כי ההתקנה של XP עובדת רק בוינדוס

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום! ובכן, מאחר והייתי חייב להתקין WIN98SE לאחר שהתקנתי XP, עשיתי זאת, כמו בהמלצת מספר חברים - התקנתי את ה98 במחיצה אחרת, וכך נעשה ובוצע הצלחה. הבעיה היא שה98 השתלט על הBOOT - אין אפשרות לבחור באיזו מערכת הפעלה להתשמש ; ה98 עולה אוטומטית...! זה ממש מייאש מכיוון שאין לי גם גישה לכל מה שהיה בXP (תוכנות וכו'). אז... אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי אשמח מאוד!!! תודה מראש, חן.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בשעה טובה שידרגתי את המחשב שלי, החלפתי מה Pentium III 733Mhz עם לוח ASUS CUSL2 ו 320MB PC133 SDRAM וכרטיס מסך ASUS V7700 GeForce 2 GTS 64MB למפרט הבא: AMD XP1800+ 256MB DDR PC2100 MSI Geforce 3 Ti200 128MB GigaByte GA-7VRXP המסך נשאר אותו מסך MAG XJ810 19 ! אז הכל טוב ויפה, הייתה לי בעיית חום עם המעבד, אבל לאחר שהרכבתי את כל העסק במארז שלי נפתרה בעיה! (המעבד,במארז רגיל עם שני מאווררים ו Volcano 6, עבד על טמפרטורה של 55 עד 68 נכון להיום במארז שלי עם שני מאווררי 160 ענקיים אני עובד על 40 עד 48 מעלות!) נכון לעכשיו הצרות שלי הם: המסך התחיל לרצד!? אני עובד על 85Hz והוא מרצד!!! מה השתנה? החלפתי לחומרה טובה יותר וזה מה שאני מקבל? ויש לי מספר Services כמו SVCHOST and …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by hagai-,

אתמול התקנתי WinXP Pro, והבעיה היא שלעתים באמצע העבודה על המחשב הווינדוס כולו פשוט קופא, לפרק זמן של דקה בערך, וא חוזר לעצמו תוך כדי ביצוע כל הפעולות שביצעתי עם העכבר במשך הזמן שהוא היה תקוע (כל היישומים והחלונות שנסיתי להפעיל בזמן שהווינדוס היה תקוע פתאום קופצים). אני משער שיש הרבה סיבות לתופעה, אולי בכל זאת למישהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by SHLOMI71,

שאני מנסה להתקין תוכנה אני מקבל את ההודע הבאה: can't run 16-bit windows program אותה תוכנה(proxy) עובדת ללא בעיה במחשב אחר עם אותה מערכת הפעלה. תודה ושנה טובה שלומי

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by DJO,

ממתי לדבר ולתת לינקים לבטות שונות זה לא חוקי? נכון שאת רוב הדיונים לא צינזרתם או סגרתם אבל יש אחד בחתית העמוד שאני כן ראיתי שננעל בגלל שהמנהל פה חשש שזה גולש לתכנים לא חוקיים. אז לעניות דעתי בטות זה כן חוקי או מקסימום בתחום האפור. מנסיוני האישי הרב בפורומים שונים הייתי ממליץ לאדמינים לנסות ולרסן את השימוש במנעולים ובמחקים, בכלל, לאו דווקא במקרה הנ"ל. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=17667

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  15. Started by Moooshe,

מיקרוסופט שחררה היום את הגרסה הסופית של SP1, והיא זמינה להורדה ללקוחות ה-premier. ללקוחות רגילים הגרסה הזאת תהיה זמינה החל מה-9 לחודש, כמתוכנן. עם זאת, אפשר כבר להוריד את הקובץ מהאתר של מיקרוסופט, ללא שימוש בשם וסיסמה. להנאתכם: http://premierdownload.microsoft.com/download/whistler/SP/SP1/WXP/EN-US/xpsp1_en_x86.exe

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Delux,

יש לי בCONTROL PANEL את הקובץ הבא: WINDOWS XP HOTFIX SP1 זה קשור הוא שזה סתם?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by hagai-,

שמתי לב לאחרונה לבעיה מוזרה, בכל 2-3 דקות המחשב מתחבר מעצמו לאינטרנט, גם בהפעלת הווינדוס עולה לי חלון ההתחברות, לאחר שאני מבטל אותו בכל מספר דקות המחשב מתחבר לאינטרנט, ומכיוון שסימנתי את אפשרות ה Auto dial אני הרבה פעמים גם לא שם לב.. אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל היום, אבל באמצע משחקים זה די מפריע, ואפילו 3DMARK לא מצליח לסיים 4 מבחנים מבלי שהאינטרנט יתחבר מעצמו. הבעיה היא וירוס/תוכנה זדונית או משהו פשוט יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Chen_K,

שלום! רציתי בבקשה לדעת אם כמו שיש אפשרות להתקין אקספי לצד מי, האם אפשר להתקין מי לאחר התקנת האקספי?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מישהו יודע איך משנים את הצבע הזה? לא מצאתי פשוט אחרי חיפוש מעמיק...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Chen_K,

מאז שהתקנתי אקספי המחשב לא נכבה אוטומטית, איפה אני מחזיר את האפשרות הזו? תודה מראש חן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Notter,

i don't know what did i pressed or what happend but now i can't change between hebrew and english by pressing: ALT+SHIFT realy annoying anyone know what to do?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Delux,

קראתי כתבות שאמרו שהווינדוס הכי טוב והכי יציב שמיקרוסופט הוציאה עד היום הייתה WINDWOS 98 SECOND EDITION האם זה נכון? (הוא שזה סתם חירבוש בלבוש)

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by yochy,

-------------------------------------------------------------------------------- התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by juve12,

המחשב מסרב לעלות . הורדתי שירים מהאינטרנט ואחרי שכיבתי את המחשב הוא מסרב לעלות מבקש עצות מה לעשות תודה מראש על כול עזרה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by MDK,

אני מניח ששמעתם כבר על תופעה זו...אז ככה: יש בעיה עם השעה בTRAY, כי זה מכוון לפי שעון ירושלים, אבל למה שהוא זה לאחר כל כמה ימים חוזר שעה אחורה... מישהו יודע איך מתקנים את התופעה המעצבנת הזאת? ??? :-\

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים