עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dan9,

היי לאחרונה הופיעה לי דבר כזה בונידוס 7 שלי איך אני מוריד את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  2. שלום. במחשב נייח, כיצד אתם עוזבים את המחשב - האם מכניסים אותו למצב המתנה, מכבים לגמרי, או היברנציה? הכונן שלי הוא SSD, ולכן החלטתי לבטל את ההיברנציה, כדי לחסוך קצת מקום בהארדיסק. אבל שמתי לב שמצב ההמתנה לא ממש עושה משהו (או שאני טועה, אבל נדמה לי שאין ירידה בעוצמת המאווררים, למשל), ולכן אני מכבה את המחשב לעתים תכופות (וכאן יש לשאול - האם זה מזיק?). תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Kak,

אני רוצה שהווינדוס יציג את התאריך בספרות בלבד בצורה הבאה: שנה\חודש\יום מסיבה כל שהיא האפשרות לא קיימת בהגדרות! אפשר להציג בשיטה האמריקאית שנה\יום\חודש או להציג בשיטה הנורמלית אבל רק כשהחודש מוצג כמילה ולא כמספר j 1/JAN/2013 רעיונות?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  4. שלום, אני מנסה להכנס לכונן מסויים, D לדוגמא. אך הווינדוס נותן שגיאה של קובץ copy.exe שלא נמצא. כאשר אני לוחץ קליק ימני וסייר...הוא נכנס ללא בעיה. איך אפשר לפתור את הבעייה ??? תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  5. לאחר חיפוש בפורום אני רוצה לשאול האם יש איזה שהוא פאטץ' או עדכון שיש עלי לעשות לXP SP3 כדי שמערכת ההפעלה תעבוד יותר טוב מצאתי באתר של מיקרוסופט פאטץ' כזה לSP2 אבל אני לא יודע אם זה מתאים גם ל SP3 או שSP3 כבר כוללת בתוכה את האופטימיזציה הנ"ל

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  6. אישהו (ואל תשאלו איך...) הגעתי למשהו שנקרא: (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack (MUI למה הדבר הזה משמש בתוך ווידווס?? ושאלה נוספת... האם אופיס XP מחו"ל יעבוד אצלי בעברית???

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. השגיאה: לאחר כמה נסיונות: * SYSTEM RESTORE לא עבד. * סריקה: לא נמצא שום ווירוס תיקיות + כוננים קשיחים לא נפתחים. אבל אם אני לוחץ מקש ימני ואז על OPEN IN NEW WINDOW זה כן נפתח. בדקתי בפורום אחר ואמרו שם שהרשאות התבלגנו לי " looks like your permissions are messed up.." מה עוד עושים?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  8. Started by Trilandian,

היי, יש לי בעיה לא מובנת של העלמות עקבית של מקום פנוי בכונן C. גודל הדיסק נטו הוא 97.6 גיגה. הקבצים שלי תופסים 28.5 גיגה, שחזור המערכת תופס 16.5 גיגה (מסתכם ל-45 גיגה). מקום פנוי מוצג כ-20.5 גיגה. מכאן נובע שיש 32 גיגה שאין לי מושג היכן הם נמצאים. כבר קראתי בכל מיני פורומים את כל ההסברים השטותיים על יחסי גודל, שחזור מערכת, עותקי צל וניקוי וכל השאר, זאת לא הבעיה. יש פה מישהו שיכול בבקשה לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב, אני משתמש בדפדפן CHROME על WINDOWS 10 שאני גולש באתרים ואני מעביר את הסמן עכבר על לינקים, אז הסמל עכבר נשאר באותו מצב ולא משתנה לכף יד מלאה. הרי שעוברים עם הסמן עכבר על לינקים הסמן משתנה מחץ ל כף יד לצורך לחיצה על הלינק. אצלי זה לא קורה. זה נשאר אותו אייקון רגיל של חץ. מה הפתרון? הבעיה בכרום? או בוינדוס? תודה רבה

10. Started by Moty_p,

שלום לכם, בחלונות XP היה אפשר פשוט לגרור תיקייה כל שהיא להתחל והיא היתה מופיע שם... ויותר מזה, במעבר עכבר על התיקייה זה היה מראה את התוכן שלה בדיוק כמו במעבר עכבר על תוכניות (בחלונות 7 זה השתנה ל"כל התוכניות" עם חץ) אני רוצה לעשות דבר כזה, בהתחל (לרוב) מעל המחשב יש תיקיית משחקים שהיא לא שימושית בעליל לא הבנתי למה מיקרוסופט בכלל עשו אותה אבל לא משנה כרגע, אני רוצה למחוק אותה ובמקומה לעשות מספר תייקיות אחרות (שהן היו כמובן קיצור דרך לתיקיות) שנמצאות לי על שולחן עבודה חיפשתי שהרבה בגוגל אפילו חיפשתי מה אפשר לשנות ברג'יסטרי ולא מצאתי איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by katzomri,

לא עובד לי ה AERO יש לי ויסטה ultimate 64bit מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  12. היי מה הסיבה ?כמה פעמים נתקע באמצע העדכון ולא מעדכן תודה

13. Started by segevgabay,

איך אני מקטין את האיקונים בשולחן העבודה בVISTA?? הם ענקיים!! חח איך אני יכול להקטין אותם לגודל נורמלית?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. בוקר טוב עד לפני שבוע היה לי מחשב (לוח אם אסוס דלקס p5b, מעבד 2.4 ג'יגה צ'יפסט 775) שעליו דאגתי להתקין חלונות 7 על כונן ג'יגה חדש דנדש, שעבד מעולה שבועיים.. אבל...לפני שבוע שבק ומת וקניתי אתמול מחשב (AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET - צריך עוד מידע?) אני יודע ששינוי חומרה דורש התאמה של מע' ההפעלה.. האם זה דורש התקנה מלאה מחדש של חלונות 7 או שיש אפשרות לעשות repair או משהו בסגנון על מנת להתאים את המערכת לחומרה החדשה? אשמח לפרט יותר אם צריך עוד מידע.. תודה מראש! משה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by shiranbi,

I formated my computer and installed windows xp sp2 and everything went ok (there were no disk problems before just a case of installing to much junk) when I restart the computer I get the message DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER and the only way I can get the system to boot is if I leave my Windows CD in the drive. I ignore the "Press any key to boot from CD....." message and Windows simply starts up. Otherwise I can't get past the error message. I installed the windows on the extended partition in one of the logical drives, and before it was on the primary partition. Could this be the problem Please help

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by night-fire,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD (AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box) כתוב בשם המעבד 64. זה אומר תמיכה של וינדוס X64? ואם כדאי להתקין ויסטה 32 או 64? ומה התמיכה ב-64 נותנת שאין ב-32? תודה וסליחה על הבורות והשאלה המטומטמת .

17. Started by the kooks,

שלום רב. יש לי WIN XP+SP2 ומחשב די ישן..(תראו את המפרט) עכשיו מאחר והמערכת למרות כל מאמצי עדיין לא רצה מהר, אני עושה סריקות נגד רוגלות טוראנים עם 3-4 תוכנות שונות לפחות פעם בחודש אני משתמש באנטי ויורס AVAST ופיירול סיגייט 5.6 עושה איכוי דיסק כל מה שאפשר אפילו הורדתי את כל מה שמעמיס על המחשב בMSCONFIG עכשיו אני רוצה לבטל את כל השירותים שרצים שאני ממש לא צריך אותם למשל יש לי כרגע 36 שירותים רצים בTASKMGR.. ואני רוצה לצמצם קצת.. אגב לכול מי שיגיד לי "תוסיף זיכרון" אז אין כזאת אפשריות יש לי 256MB 266MHZ וזה מה שיש עכשיו מישהו יכול לעזור לי לחסוך בזיכרון וירטואלי כי לא משנה כמעט מה אני עושה יש לי 30-40 MB פנוי (אני בודק את זה באוורט) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. האינטרנט אקספלורר משום מה נותן לי באחד האתרים שאני גולש בהם הודעות שגאיה כאלה, אז האם יש בעיה או סכנה בכך אם אני מבטל את ה SCRIPT DEBBUGING? (בד"כ אני משתמש ב FIREFOX אבל עדיין...)

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by niva401,

בפרמוט מחיצה בדיסק עבור מ"ה, כמה GB מינימום להקצות מעבר למה שתופסת מ"ה והתוכנות ?

20. Started by liko,

מה זה? :

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by TZ,

בס"ד היי שלום יש לי שתי מערכות הפעלה (XP,98) וברצוני לדעת, איך אני עושה שהמחשב יעלה ויתן לי בחירה איזה מבין המערכות להפעיל בתודה TZ

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יצחק מרדכי טאבאק,

אני צריך קובץ התקנה לווינדוס 7 כולל פריצה שאני יכול להכניס לדיסק אונקי ולהתקין, האם מישהו יכול לעזור לי? ויש לי קובץ פאצ' לווינדוס xp, מה זה הקובץ הזה? ואיך אני משתמש איתו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by t_g_m_i,

שלום שלום.. אני רץ על Windows Vista Home Premium על נייד של לנובו -- intel core dual proc. מזה מספר חודשים (!!) אני מנסה להריץ DEFRAG בתוכנת הDISKEEPER שהגיעה עם המחשב. הדיסקיפר הוא 9.0.545.0 HOME EDITION . הבעיה היא: אני מפעיל את התוכנה בוחר דיסק "לדפרג" לוחץ PLAY ו.... כלום!!! שום פעולה לא מתרחשת או אפילו רומזת על איזה שהוא רצון קל שבקלים להתחיל לשקול אולי לפעול... המחשב רץ מאפריל בלי DEF פעם אחת, וכמויות המידע שאני מעלה ומוחק וחוזר חלילה ע-צ-ו-מ-ו-ת. כמובן שניסיתי את מזלי מול תמיכות טכניות של MS ו DISKEEPER ואפילו LENOVO (שאמרו לי "לך חפש..." אינעל אחותם...) מה יש שם בתוכנה שאני מפספס? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. יו איזה כותרת מעאפנה קשה לי להסביר את זה גם בגלל זה לא הצלחתי לחפש בגוגל פעם היה לי איזה ערך ברג'יסטרי שאני הוספתי (כי מצאתי אותו ברשת) שהוא בעצם מורה על הI.E להוריד את כל הקבצים שאני לוחץ ולא לפתוח אותם בתוכנה שלהם לדוגמא אם אני לוחץ על לינק שהוא ככה נגיד www.xxx.com\sharlila.wmv אז יפתח לי חלון הורדה ולא המדיה פלאיר שתפעיל תקובץ או לדוגמא לינק כזה www.xxx.com\shtuyut.torrent אז יפתח לי חלןון הורדה ולא הביטורנט שיופעל. אני מחפש אותוו מישהו יודע על מה אני מדבר ? :-[ עריכה: מצאתיייייייייייי@#$@ מי שרוצה זה הערך הראשון שכתוב פה : http://66.249.93.104/search?q=cache:cFJE0nGX_zMJ:www.winguides.com/registry/display.php/442/+internet+explorer+restrictions&hl=iw

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by sagigs,

שלום רכשתי לפטופ DELL וקיבלתי איתו WIN7 האם אני יכול להתקין את הוינדוס על מחשב נוסף שיש לי ? (נייח ולא DELL) אני מתכנן לרכוש מחשב נייח חדש וחבל לי לשלם 420 ש"ח על עוד מערכת הפעלה אם יש פתרונות נוספים אשמח לשמוע תודה רבה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.