עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by xolitaire,

שלום, מפרט ASUS STRIKER EXTREME 680I INTEL Q6700 2.66 OCZ 750W GEFORCE 8800 ULTRA 748MB WD HARD 500GB DRIVE ANTEC SONATA I NANYA 2X2GB 800MHZ WIN 7 ULTIMATE 64BUT 7600 לאחר התקנת הOS בפעילות רגילה המסך קופא לפעמים ואין תגובה מהעכבר והמקלדת. הדבר המוזר הוא שכל עוד אני לא מכבה את המחשב הכל בסדר אבל אם אני נכנס לSLEEP לאחר התעוררות המסך קופא לי. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. אז הפסקתי להכנס לSLEEP MODE אבל גם אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק לאחר כמה שעות הוא נתקע לפני שמגיע למערכת הפעלה או לאחר מכן. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. דרייבר של הכרטיס והלוח מעודכן מNVIDIA דרייבר של הכרטיס קול מעודכן מASUS (ויסטה כי לא הוציאו של 7 עדיין משום מה) דרייבר של המקלד…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  2. שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אוקי ככה.. יש לי מעבד e2180 2.0@2.2 (לא כל הזמן על אוברקלוק) זכרון ראם-2 ג'יגה..(בפועל 667 mhz אבל עם אובר על 750 ) הארדיסק 160 דיסק קשיח -אסוס p5gc\1333 אז ככה.. כרגע יש לי ווינדוס 32 ביט(xp) .. עכשו יש לי דיסק של אחד עם 64 ביט -ויש לי דיסק עם הדרייברים של כל החומרה שלי תומכת ב-64 ביט\ויסטה! עכשו השאלה היא כזאת שווה לשדרג?ויסטה \xp ו 32\64 ביט? תעזרו לי להחליט.. [: tnx

4. Started by big foot,

יש לי WINDOWS XP ובכל פעם שאני פותך את My Computer הוא מחפס את הכוננים וזה לוקח איזה חצי דקה מה אני צריך לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by gta_man,

יש לי בעיה-לוינדווס שלי לוקח הרבה זמן עד שהוא נכבה.. זה התיל מיום חמישי,שהתקנתי כרטיס מסך חדש שקניתי והתקנתי את הדרייברים שלו במקום הקודמים...לוקח לו מלא זמן לשמור את ההגדרות של המשתמש שלי ואז הוא מכבה-וזאת לעומת קודם,שהוא היה נכבה בשניה... יכול להיות שזאת בעיה של הדריברים?

6. Started by Necessary_Evil,

כמה זמן בערך ייקח להמיר כונן של 40 GB מFAT32 לNTFS? תודה

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by Y-T-M,

אין לי מושג איך זה קרה האח הקטן שלי כנראה עשה משהו ונעל לי סרגל שורת המשימות תמונה: חייב עזרה דחוף! זה משגע!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by robombo,

אם יש לי כרגע ויסטה ואני רוצה לשדרג לwindows7, יש צורך לפרמט את המערכת?או שיש דרך לעשות את זה בלי פרמוט?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. Started by Avihay155,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי התוכנות,אני כרגע עם windows 7 ואני מרוצה... איך 8? בעיקר למשחקים? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by matanya,

עם גיגבייט EX58-UD5 רואה רק 2G RAM (מאפייני המחשב שלי - כללי, אע"פ שב System Info הוא רואה 3G). ב Boot.ini יש: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /PAE /3G מה קורה כאן. נדמה לי שבבורד הקודם שהיה לי (UD4) הוא כן ראה 3G . תודה.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by Terminal Frost,

האם עדכון BIOS יכול לגרום לבעיות בהפעלת XP שכבר מותקן על המחשב? קראתי בהרבה מקומות שאין לעשות עדכון BIOS לתקנה קיימת של XP, ואם כן עושים יש לעשות REPAIR להתקנה לפי שהיא עולה. ואם מותקן XP SP2 - אפשר לעשות REPAIR עם דיסק של הXP המקורי?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by אנדי,

היי לכם, בימים הקרובים אמור להגיע אלי מחשב שולחני חדש שהזמנתי לאחרונה, ובמקום להתקין את מערת ההפעלה ואת כל היישומים מחדש, אני מעוניין להעתיק את כונן המערכת של המחשב הישן למחשב החדש. השאלה שלי היא זו - האם בישומים שמבצעים את הפעולה הזו (כמו למשל acrins true image) ניתן לבצע שכפול של כונן מערכת ללא מנהלי ההתקנים ששייכים למחשב הישן? איך בכלל ניתן להפעיל את המחשב החדש מכונן המערכת הישן, כאשר מנהלי ההתקנים שמותקנים בו שייכים למחשב הישן? שאלה כזו אגב, כבר הועלתה כאן ב- 2012, אבל לא ממש הבנתי את התשובה. אולי היום יש שיטות מתקדמות יותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by oded6188,

כשאני עושה LOGIN, לוקח משהו כמו 5 דקות עד שאפשר להתחיל להשתמש במחשב.. מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי תוכנה לגילוי רוגלות וכו', ולא מצאתי שום דבר מיוחד....

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  15. כלומר, אם קניתי את החבילת שידרוג, התקנתי על מחשב ואז קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הווינדוס? או לחילופין התקנתי על מחשב אצל ההורים ועכשיו אני רוצה למחוק משם ולהעביר למחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי סידור האיקונים על שולחן העבודה במחשב נייד (עובד עם XP): יש לי מחשב נייד מסוג X200 עם מסך "12.1. כאשר אני מחבר את המחשב לתחנת העגינה שלו, אני עושה שימוש במסך "22. כמובן שהרזולוציות שונות – מה שגורם ל"בלגון" כל האיקונים שעל שולחן העבודה. האם יש דרך למנוע זאת? האם יש דרך לקבוע שני "סידורי" איקונים למצב של עגינה ולמצב רגיל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by Imtheman,

בהחלט אחד מהדרברים המרגיזים ביותר שיש במחשב. אני מנסה למחוק קובץ ששלחתי להדפסה אבל הוא לא מוכן להמחק מה לא ניסיתי ריסטרטי את המחשב ניסיתי אפילו למחוק את המדפסת אבל אותה בעיה מרגיזה , זה לא נמחק !! מה הבעיה למחוק בסך הכול למחוק !!! מישהוא יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]

18. Started by motogt,

אני מבצע פרמוט דרך DOS. אני מגיע לשלב שבו עלי לבחור על איזה כונן להתקין את הוינדוס. אני בוחר C. על כונן C יש לי כבר ווינדוס. השאלה היא- אם אני יתקין על כונן C ווינדוס. זה ימחק לי את כל כונן C ויתקין לי ווינדוס מחדש, או שזה יתקין לי ווינדוס נוסף? חבר שלי אמר לי למחוק את כונן C ע"י לחיצה על מקש D. וליצור אותו מחדש, ולהתקין את הווינדוס על כונן C החדש. אפשר לעשות ככה? המידע שהיה על C הישן יעלם וימחק? או בקיצר מה לעשות כשהגעתי למצב שבו אני בוחר לאיזה כונן להתקין את הווינדוס, כשאני רוצה למחוק את הווינדוס הישן? תודה...

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  19. Started by t d,

שלום לפני כמה זמן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי: RADEON 9800 PRO , ל 4.9 עם catalyst, אך כאשר ניסיתי להכנס לcatalst הוא טען שאני צריך להוריד מהאתר של microsoft את Microsoft .NET Framework 1.1 , הורדתי, התקנתי ומאז זה עובד והכל טוב ויפה... כמעט הכל, כל פעם שהמחשב נכנס לstand by, שלא נוגעים בו 15 דקות, לא רק שהמסך נכבה, אלא הוא יוצא למסך שנותן לי לבחור עם איזה פרופיל להכנס לwindows , זה נורא מעט את הכניסה למחשב ודי מעיק, מה אני יכול לעשות בנידון? כיצד אוכל לבטל פונקציה זו?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום ראיתי בנעוץ של שינוי עיצוב לWIN שיש את הפאטצ' UXTheme Multi-Patcher v2.5.1 שאמרו שהוא בשביל לפתוח את כול סוגי הערכות אבל הקישור שם שבור אז משהוא יכול להיבא לי קישור לזה בבקשה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by aloneg,

מישהו יכול להגיד לימה זה ולמה זה כדי לי? הגרסה הזאת באמת משפרת משהו? Microsoft .NET Framework 3.0: x86

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by FastJack,

שלום. כאשר אני מתקין XP על דיסק קשיח חדש הוא מזהה רק 137 GB מתוך הנפח בגלל שרק מSP2 יש תמיכה בנפחים גדולים יותר. השאלה היא: כאשר אני מפרמט את הדיסק הקשיח במהלך ההתקנה, האם הוא מפרמט את כל הדיסק? או רק את ה137GB? דבר שני, אם הוא מפרמט רק את ה137 GB איך אפשר להשתמש בדיסק לאחר התקנת SP2 (הרי הוא מפורמט רק בחלקו) מנסיון, כאשר עשיתי פרמוט לדיסק 500GB דרך הווינדוס זה לקח כ2.5 שעות וכאשר עשיתי פרמוט דרך ההתקנה של הXP זה לוקח פחות משעה. אשמח לתשובות.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. יש משהו שאני צריך להוריד ? שאני מנסה להעלות כתוביות בעברית לסרטים המילים מופיעות לי כג'יבריש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אז ככה, עד עכשיו הכל עבד יפה ופתאום, ההארד דיסק קשיח נייד לא מזוהה, הDOK לא מזוהה והפלאפון לא מזוהה. המקלדת, מדפסת, עכבר ומצלמת אינטרנט עובדים בסדר.. מה קורה פה ? מיותר לציין שהחומרה שלא עובדת תקינה לחלוטין ונבדקה על מחשב אחר.. כשאני אומר לא עובד אני מתכוון שזה מראה שנכנס USB כלשהו לחריץ, אבל כלום לא קורה... האם התקנת REPAIR תעזור ? אילו עוד סיבות יכולות לגרום לזה ? זה ממש מוזר כי הכל עבד חלק ופתאום זה קרה...

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.