Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי וינדוס מסויים עם כל מיני תוספות ונראה לי שזה דפק את זה , אני פשוט לא יכול לשנות את שפת ההקלדה ככה שכדי לכתוב באנגלית אני חייב ללחוץ על TAB או להשתמש בתוכנה מסוימת שאיך שהוא שם זה עובד עדיין מישהו יודע איך אני מגיע לכפתור הזה בסרגל כלים שאפשר לשנות דרכו את השפה ? אם מישהו מכיר את הבעיה אז אשמח לשמוע תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה outlook. אני מעוניין להמיר חזרה לעברית,ואני לא יודע כיצד. אפשר עזרה? קישור מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי windowx XP professional באנגלית האם ניתן לשנות שפה לעיבדית נגיד או שאני צריך לקנות windowx XP professional בעיברית? עריכה כשאני מתכוון "לשנות שפה" הכוונה היא שבמקום START יהיה רשום "התחל" במקום XONTROL PANEL "לוח בקרה" וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי 3 התקני שמע, מהם 2 בשימוש: 1. Realtek HD Autio 2. C-Media USB Headphone Set אני יודע שאני יכול להחליף ביניהם מהלוח בקרה, דרך צלילים והתקני שמע. השאלה שלי היא האם יש דרך להחליף בין התקן ה- output בלחיצת כפתור? (ע"י יצירת פקודה כלשהי עם קישור)
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם יש קובץ שיוכל לשנות את הסביבת עבודה של ווינדוס 98 לעברית??? מדובר בווינדוס 98 SECOND EDITION . אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לדבר כזה. עריכה:דרך אגב יכול להיות שישנו בדיסק התקנה של הווינדוס התקנה בעברית ואני לא יודע איך להפעיל אותה..אז איך אני משדרג מאנגלית לעברית???
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי וינדוס xp בעברית ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט אותו ואיך אני עושה את זה. תודה מראש וגמר חתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה שכבר פתרו לי אותה פה בפורום, אבל נראה שהיא מסתבכת... אז ככה: במחשב שלי יש שני יוזרים: אחד מסווג כ-Administartor והשני כ-Limited. התקנתי את תוכנת ICQ במחשב והיא עובדת מצויין, אבל אצל ה-Limited היא לא עובדת, והמחשב מחזיר הודעה שרק Administrator יכול להפעיל את התוכנה. יעצו לי בעבר בפורום הזה לשנות את ה-Limited ל-Administrator, להפעיל פעם אחת את ה-ICQ (כדי "שישנה לעצמו את ההגדרות"), להחזיר שוב ל-Limited, ואז זה יעבוד כרגיל, וכך היה... היום נתקלתי שוב באותה בעייה, אבל ה"שיטה" לא עובדת הפעם. כמה שניסיתי, לא הולך... לכן שאלותיי הן: 1. האם יש פתרון אחר לבעייה? 2. חיטטתי קצת בלוח הבקרה והגעתי ל-: Control Panel > Administrative Tools > Local Security…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום ראיתי מדריכים שמסבירים איך לשנות את ה"התחל" לכל מיני דברים אחרים אני מחפש מדריכים שמשנים דברים אחרים... למשל את "הוצאת חומרה באופן בטוח" מישהו מכיר מדריך כזה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לצורך ארגון מורכב של קבצים אני אמור לפתות עשרות רבות של ספריות וירטואליות (include in library) אני מעדיף למקם אותן בכונן אחר (כיום ב C) מעדיף להשאיר את ספריית "המסמכים שלי" ללא שינוי מיקום כיצד עושים זאת? (לא מצאתי ברשת תיעוד רישמי והקיים רק מבלבל) כמו כן, האם אפשר ליצר תת-ספריה וירטואלית? (לא מצאתי כלל תיעוד לזה) החלונות בגירסה אנגלית תודה עמיר
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הסוג מסך של התחל>כיבוי>כבה את המחשב אני רוצה לשנות למסך כאילו זה אירגון שיש מסך כיבוי אחר עם הכפתור של אפשריות והיוזר וסיסמה לרב זה השיטה שי באירגונים תודה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס XP Profesional ואני רוצה לשנות בו כמה דברים: 1) לפני כמה זמן, מישהו שינה לי משהו בוינדוס ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס יש חלון שמבקש ממני סיסמא. לעבור את החלון הזה זה לא בעיה, אני פשוט מקיש אינטר בלי שום סיסמא אבל אני צריך להיות צמוד למחשב מתי שאני רוצה שהוינדוס יפעל. בקיצור, אני רוצה לבטל את זה 2) כל פעם שנפתחים לי מעל 5 חלונות באקספלורר, הם מקווצים לתוך תיבה של חלון אחד בשורת המשימות שכתוב בה את מספר החלונות, וכל פעם שאני רוצה להעביר חלון, אני צריך ללחוץ על זה ולבחור את החלון הרצוי. איך אני מבטל את זה, או קובע באיזה כמות של חלונות, הם יקווצו לחלון אחד? 3) כשאני עושה כיבוי למחשב, הוא מבצע את כל השלבים של הכיבוי ומגיע למסך שאני צריך ל…
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שרת עם מערכת הפעלה של server 2003 64BIT כיום אני מוגבל במספר החיבורים שאני מבצע ל 2 חיבורים בו זמנית הכוונה ל RDP כיצד אני יכול לשנות את המספר החיבורים אל השרת?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שיוצרת לי מעין דרייבר וירטואלי לרמקולים. הבעיה שמאפייני האיכות מוגדרים כברירת מחדל על איכות נמוכה מאוד - 16 סיביות 8000 Hz. הייתי רוצה לשנות את ההגדרה, אבל זה לא אפשרי בדרך הרגילה, כי התיבה של המאפיינים אפורה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרות דרך הרגיסטרי. אם אתם לא מבינים על איזו הגדרה אני מדבר: לוח הבקרה -> חומרה וקול -> נהל התקני שמע -> בחירת הרמקולים -> מאפיינים -> מתקדם (אני לא יודע איך ההגדרות נקראות באנגלית)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עברתי מחלונות 7 לשמונה דרך דואל בוט, הדיסק שלי מחולק ל3 מחיצות לפי הסדר על ההארד-דיסק: 1) מערכת חלונות 7 (נמחקה - כרגע ריק) 2) קבצים ומסמכים שלי. 3) מערכת חלונות 8 (כרגע מע רכת הפעלה יחידה ועובדת תקין). לדעתי ריכוז של מערכת ההפעלה בתחילתו של הכונן הקשיח תעזור לביצועים גבוהים יותר, לכן אני מנסה להעביר את המחיצה של חלונות 8 מ3 ל->1. איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי לעשות קלון, לא הצלחתי להפעיל את חלונות. דיסק תיקון לא הצליח לפתור את הבעיה. יש למישהו רעיון/ניסיון איך מעבירים את המערכת למחיצה אחרת? ->אין מנוס מלהתקין שנית על מחיצה ראשונה? -> זה בכלל חשוב להתקין בתחילת הכונן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהתקנה חדשה של XP החלטתי שאני רוצה להעביר את תיקיית program files לכונן אחר. למה ? כדי שאם אצטרך לפרמט לא אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות . הגיוני , לא ? איך אני מודיע ל-XP על החלטתי , כלאמר שברירת המחדל תהיה במקום C:/program files נניח H:/program files ? האם העברה לכונן אחר באמת תמנע את הצורך להתקין את התוכנות מחדש ? ומה עם הרגיסטרי ? איך אני סורק את הכונן ומעגכן את ערכי הרגיסטרי ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרת ברירת מחדל למיקום ההתקנות של הוינדוס ואיך. תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בחיפוש לא מצאתי מידע קונקרטי; איך ניתן לשנות את מיקום ספריית ה-"Documents and Settings"? חיפשתי ב-Environment settings, היכן שניתן לקבוע את מיקום ספריית ה-Temp, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
איך אני משנה את המיקום של my documant? my music? my picture?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך משנים בהגדרות Primary\Secondery IDE channel את ה-Transfer Mode מPIO לDMA? אני בוחר בDma if Available אבל זה לא משנה.. חוץ מזה, איך אני יודע באיזה מהם נמצא הצורב שלי? (אני מניח שבמשני)
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בממשק רוסית.איך אני עובר לממשק בעיברית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע האים וכיצד ניתן לשנות את מנוע החיפוש הדפולטי של האקספלורר למשהו אחר (וואלה, סטארט או גוגל למשל)?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את המחשב יש לי מסך בחירה כזה שצריך לכתוב את השם של המשתמש ולהכניס סיסמא אני לא רוצה שזה יהיה ככה אני רוצה או שאני אצתרך ללחוץ על השם של המשתמש והוא יעלה אותו או שהוא יעלה אותו ישר לבד... איך אני מסדר את זה? אני יודע שזה אפשרי כי יש לאמא שלי מחשב אחד שאפשר ללחוץ על השם וזה עולה ולי יש מחשב אחד שעולה לבד... מערכת ההפעלה היא XP תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שהמחשב מתחיל ומעלה את הוינדוס יש את הלוגו של וינדוס ודבר קטן שרץ עד שהוינדוס עולה. עכשיו זה די מעצבן ורציתי לדעת איך אני מחליף את זה במשו יותר נורמלי?????
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-