עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ilan4i,

אני לא יודע למה אבל svchost.exe לוקח בערך 60% ממשאבי המעבד שלי כל הזמן לא משנה איזה תוכנות אני מריץ, או אם אני מחובר לאינטרנט או משהו כזה. כאשר מסתכלים בtask manager רואים שיש כמה גראסות של הקובץ הזה שרצות. הגירסה שעושה בעיות שייכת לlocal service. ואינה לוקחת הרבה זיכרון כרגע 2MB אני לא יודע מה לעשות!!! המערכת שלי היא כזאת: win xp pro build 2600 pentium 4 2ghz 256 ddr radeon 8500 gigabyte לוח אם ga-8st gigabyte בבקשה עזרה. הדבר הזה הופך לי את המחשב ל 486.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by idanpc,

i did past and copy

3. Started by ReDrugOn,

שבת-שלום לכולם!!! כיוון שאני מתעסק הרבה ב-Tweaking, יוצא, שלפחות פעם, פעמיים בשבוע אני מפרמט הכל, ומתקין מחדש את Win XP Pro. (מה לעשות, כל אחד וההנאות שלו...). כל פעם שאני מתקין מחדש, אני מוריד את ה-SP1 מחדש, וחשוב לציין שאני מחובר במהירות 56K. (תפסיקו את הצחוק הזה שם...). שאלתי היא, האם יש אפשרות לשמור את הקבצים של SP1 (שנמצאים במצב "לפני ההתקנה"), אם כן, איפה נמצאת הספרייה עם הקבצים האילה? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by OR007,

התקנתי וינדואס XP , ועכשיו אני מוריד יותר לאט מאשר שהורדתי בוינדואס הקודם שלי (2000). יכול ליהות קשר , מישהו יועד מה עושים ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  5. Started by mic,

?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שלום. אני צריך דיי בדחיפות תקליטון איתחול של ווינדוס אקס פי, אבל אין לי ווינדוס כדי להכין כזה תקליטון. אני צריך ספציפי של אקס פי. מאיפה אני יכול להוריד/להשיג??

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by imac,

עשיתי פורמט לפני יומיים ומאז שהמחשב עולה הוא שואל אותי במה לבחור WINDOWS XP או PREVIUS OS אבל עשיתי FOTMAT למה בכלל יש אפשרות לPREVIUS OS ???

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by mr_x,

שלום! יש לי בעיה חמורה ב- ,XP המערכת הייתה מותקנת בשדרוג על חלונות 98 ,הכל עבד יחסית בסדר במשך שנה.לאחרונה בצעתי התקנה נקייה של אקס פי במחשב. ומאז רק צרות ,בכל פעם שאני מנסה לפתוח יישומים של וינדוס כגון "המחשב שלי" ,אקספלורר,או לבדוק קבצים בדיסק הקשיח . אני מקבל הודעות שגיאה ומהערכת לא מתפקדת עד שאני מבצע "איתחול מחדש. יש לציין שהעותק שברשותי חוקי לחלוטין ולא צרוב שיכול לגרום לבעיות. גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום explorer.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום iexplore.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by BobCaT,

אהלן יש לי וינדוס 98 SE ואני רוצה לפרמט ולהחליף לXP PRO אז אנשים אני לא יודע איך עושים את זה יש לי את הדיסק של הPRO לידי מה אני צריך לעשות בישביל למחוק את 98 שלא ישאר זכר ממנו לרוקן את הארד דיסק ובקיצר לעשות אותו כמו חדש ואז להתקין את XP TZ אז תודה למי שעונה גיא

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BobCaT,

איזה וינדוס עדיף לי 98SE או XP PRO הצרכים שלי זה משחקים קצת אופיס אז מה יותר טוב לי ומה ההבדל בין אום לפרופשנל בקשה תענו לי מהר תודה מראש גיא

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by ofir123,

אני רוצה לבדוק בד סקטורים

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by mic,

כשאני עושה : START RUN: DXDIAG אני הולך לSOUND וזה מה שזה כותב: The file smwdm.sys is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a signed driver from the manufacturer of the hardware device. האם זה בעיה רצינית או לא לשים לב לזה? מישהו יודע מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by imac,

לא ביל גייטס נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by imac,

על לינוקס יותר או על ווינדוס יותר?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

על מחשב כדלקמן: CELERON 500 256MB SDRAM VOODOO3 ההתקנה תתבצע כשדרוג על 98, ובמקרה של בעיה יש לי את הדיסק של 98 כדי להתקין, אבל זה יהיה ממש מבאס להתקין מחדש. תודה.

16. Started by SEFi,

http://www.microsoft.com/hwdev/platform/performance/fastboot/default.asp Defragment. Open Bootvis. Click Menu Trace/Optimize System. It's All.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by mulderfox,

יש לי בעיה בXP - הAUTODIAL כבר לא עובד, למרות שהוא מוגדר לעבוד בINTERNET OPTIONS של אקספלורר. (זה לא משנה אם אני מסמן DIAL WHENEVER, או ALWAYS DIAL) למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by Fkl0ster,

נמאס לי כבר מהכחול והירוק, לאני מעוניין בשינוי צבע. אני מעדיף גוונים אפורים וכהים, ואני לא מצליח למצוא משהו מתאים. למישהו יש, או מוכן לתת לינק לאיזה theme נחמד?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by the man,

בטבלת החיוג לאינטרמט אני כותב סיסמא ולוחץ "זכור סיסימא" אבל WINDOWS XP שוכח את הסיסמא שלי וכותב סיסמא משלו מה לעשות????????????

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by ybe,

במערכת ההפעלה שלי מוגדר adminstrator (הוגדר בחנות המחשבים) פעולות רבות אני לא יכול לבצע בגלל שאין לי את הסיסמה של הadminstrator. האם קיימת דרך בwin xp pro לבטל את הadminstrator?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אז ככה לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה הזאת אז רשמתי פה. אני מכוון את הגאומטריה והכול בכפתורים שנמצאים במסך ואני מכוון את זה איך שטוב לי ומכסה את כל השחור מסביב. אבל שאני מדליק את המחשב או עושה ריסט זה כל הזמן זז מחדש וזקוק לסידור כל פעם. אולי מישהו יודע מה קרה או מה אני יכול לעשות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by orendv2000,

היה לי חלונות me פירמטתי את המחשב ופיצלתי את הדיסק לשני חלקים c - גדול וd יותר קטן רציתי להתקין xp אבל הוא לא נתן לי ואמר שאי-אפשר להתקין מהדוס אלא רק ממערכת הפעלה אז התקנתי בחזרה את me ואז רציתי להתקין על זה את ה xp אבל זה התקין לי את זה בנוסף ועל d הקטן יותר עכשיו יש לי את Me על c ואת xp על d וכשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור איזה יעלה מה לעשות? בזמן ההתקנה לא הייתה לי אפשרות לבחור באיזה כונן להתקין! איך אני עושה שיהיה לי רק xp על כונן c ? בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by MooMoo,

טוב.. קיבלתי מחשב חדש לגמרי ( P-233, 32 MB RAM, 6GB H.D.D) ועשיתי לו מודינג מוזר.. בקרוב בגלרייה. אבל הייתי חייב להתקין עליו וינדוס 98 בגלל המערכת החלשה.. טוב התקנתי והכל עובד.. עכשיו האינטרנט GATEWAY שלי הוא עובד על וינדוס XP אז לקחתי את הדיסק של XP והתקנתי ב98 גם את ה REMOTE DESKTOP CONNECTION ואת NETWORK SETUP WIZARD, טוב האינטרנט עובד ואני יכול להתחבר למחשבים אחרים ברשת בREMOTE DESKTOP אבל אני לא מצליח להתחבר אליו... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות.. כי חיפשתי אבל ???... בתודה מוומווו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by imac,

מה זה דווקא עכשיו יש לי יותר בעיות זה היה אמור לעזור לא?

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by shibby15,

שאני לוחץ על קליק ימני בדסק-טופ ואז על אפשרויות הוא נותן לי את השגיאת מערכת הבאה: "{אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSIMG.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." מה אני עושה?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים