עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ofir_16,

אהלן כשאני הולך ללוח הבקרה ולוחץ פעמיים על הוספה הסרה של תוכניות אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה שכתוב בה: "value creation failed at line 472 " וכתוצאה מכך החלון של ההוספה הסרה אינו נפתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה כי אני חייב להסיר תוכנה כלשהי.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  2. שלום, בXP PRO שברשותי,ישנם שלושה פרופילים שלכל אחד יש סיסמא.רק את שלי אני יודע,ה2 האחרים פשוט שחכו את שלהם ואפילו הpassword hint לא עזר..ניסיתי את f8 לאחר הריסט-safe mode בתקווה והווינדוס יעלה ללא פרופילים, ואז אולי יהיה אפשרי לעשות משהו כבר-אך לצערי עלה עם פרופילים.(כך שלא עזר !) אני במצב limited אגב,כך שאין לי הרבה אפשרויות.. מה עושים ??? האם יהיה אפשרי לגלות את סיסמתם? אנא עזרו! בתודה(רבה) טל

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by KRS1,

הסרתי כמה מהיישומים בווינדוס עשיתי RESTART למחשב והוא מגיע למסך כניסה הכחול ממש לפני שווינדוס סיים לעלות ונתקע עליו... ניסיתי ב SAFE MODE ואין הבדל... תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by Boomer,

מלפני כמה ימים הרבה פעמים תמונות קטנות כמו למשל המעויינים שמופיעים כאן לפני תיאור של כל פורום פשוט מופיעים כ-X עד הרגע שאני לוחץ - Show Picture ואז זה מראה מחדש את כולם. עכשיו נגיד פתחתי את הפורומים ויש מעויין רק לפני משחקים ו-Windows - אלו המעויינים השחורים שאומרים שאין חדש אני חושב והירוקים לא מופיעים עד שאני לוחץ Show Picture. לא ברור למה... מישהו יודע מה הסיבה? Win XP.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם אני מבקש עזרה והסיפור הוא כזה. התקנתי לחבר מחשב ועליו חלונות XP היות והוא זקוק גם לדוס ( עבור חשבשבת) התקנתי לו תחילה את הBOOT של 98 בתחילה בכל האיתחולים של ה XP הופיע לי תפריט ה דואל בוט שנתן לי לבחור בין XP ל 98 והכל היה תקין. לאחר מספר ימים פתאום נעלם תפריט הדואל בוט ,נעלמו קבצי האיתחול של 98 מה ROOT של הכונן, השתנה קובץ ה Boot.ini ואין זכר לדואל בוט. המחשב ישר עולה ל XP. שאלתי היא כיצד אני מחזיר למחשב את האופציה לדוס של 98 שאוכל להגיע או ל XP או לפרומפט של 98 ניסיתי לערוך את ה Boot.ini אבל ללא הצלחה. לדיסק יש שתי מחיצות שתיהן Fat 32 המוזר שהעסק עבד ופתאום השתנה !! בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by prince amir,

הייתי רוצה להוסיף עוד TOOLBAR כמו שיש למטה, פעם הייתי מוסיף אבל שחכתי איך עושים את זה אני עובד על מערכת 2000. אשמח עם מישהו זוכר ויגיד לי

7. Started by avi25m,

מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LOL,

dont know what happend but suddenly i cant write in hebrew it writes lite this ?גגגגג ?א? ?? ???? ?ך ?? HELP!!!!!!! i have XP pro and i tried everything nothing works

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by barakaaron,

שלום לכלולם. ;D בזמן שגלשתי קצת מצאתי לינק לאתר הבא: http://games.telenet.be/index.php?view=classic&page=2 האתר מפרסם 11 תמונות ממערכת ההפעלה החדשה. בהחלט שווה לראות, זה נראה מדהים!

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. כיצד אני רואה כמה משאבים יש לי פנוים בווינדוס 2000?(או xp)

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by holly man,

התקנתי את xp עם ה 98 שאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות לבחור בין ה 98 ל xp!! אני רוצה להסיר את ה xp ולהשאר רק עם ה 98!! אין אני עושה את זה?? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BoRIS,

??? בווינדוז XP, במסך הכיבוי, מידי פעם מתחלף הכפתור של Hibernate ובמקומו מופיע כפתור כיבוי ואחרי כמה זמן זה חוזר חלילה... ??? בווינדוז 98, אקספלורר 5 נתקע כל פעם שנפתח popup או שהוא נתקע בפרקי זמן רנדומליים כאשר יותר מחלון אקספלורר אחד פתוח... ??? איך מלמדים את מוזילה לראות עברית בצורה נורמלית? (גם כשאני מצליח לראות עברית שבה האותיות לא הפוכות, אז המילים הפוכות בסדרן...

13. Started by benor,

שלום, מותקן אצלי במחשב Windows 2000 +Service Pack 3 והסמלים שב- Task לא מוצגים בכל הצבעים אלא רק ב16 צבעים בלבד מישהו יודע איך מתקנים את זה? זה היה לי ככה גם בהתחלה.... זה לא שעשיתי משהו ואז זה קרה... למי שלא מבין אז הנה:

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by timtim,

התקנתי XP והיה מקודם 98. הכל היה טוב! עד שבאתי לכבות את המחשב, זה נכנס לי לחלון כיבוי שאני צריך לכבות לבד (אין לי אפשרות לכבות לבד) אמרו לי ללכת לצריכות חשמל - ולשנות שמה את החלון, אבל אין לי את האפשרות הזאת! אם מי שהוא יודע שיגיד לי בבקשה...

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by timtim,

התקנתי ווינדווס XP על מחשב שלפני זה היה מותקן 98 ועכשיו יש לי בעיה כשאני מנסה לכבות את המחשב דרך התחל - כיבוי המסך של הכיבוי עולה אבל המחשב לא מתכבה מעצמו (ואי אפשר לכבות ידנית) אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס מה בדיוק צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by shloosh,

אני רוצה להיכנס לצ'ט של נענע אבל הוא רוצה שאני אוריד את זה!!!! איך אפשר להתקין את זה,ולא דרך windows update????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אלא כCDROM רגיל!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  18. יש לי מחשב עם חלונות 98 , ואני רוצה "לזרוק " את ה 98 ולעבור ל 2000 . קראתי בפורום שצריך לפרמט את המחיצה עליה מותקן 98 , ואז להתקין את ה 2000 אם אעשה זאת , המחשב לא יזהה את כונן ה cd ולא אוכל להתקין את 2000 . אז מה השלבים לעלי לבצע ? שמירת ה driver של ה cd על floppy ? ואז מה ? דבר נוסף :על המחשב מותקן גם לינוקס , ושהמחשב עולה יש תפריט בחירה בן שתי מערכות ההפעלה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז לפרמט את המחשב אני יודע. הבעיה היא אחרת... בתקופת ה Windows 98 היה דיסקט איתחול שהייתי שם לאחר הפירמוט וכך יכולתי להתחיל את תהליך ההתקנה דרך הדיסק. משום מה, אני לא מוצא את האפשרות ליצור דיסקט אתחול שכזה ב Windows 2000 ואני מת לפרמט כבר את המחשב. אז מה אתם אומרים? איך אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר שאני מפרמט את המחשב? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by fire15,

יש לי WIN XP ויש תוכנות שאני לוחץ על SETUP והתוכנה לא עובדת/עולה וזה קורה ברוב התוכנות אז מה הבעיה שלי ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by ScreameR,

WinxP Pro English תודה מראש

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by mtnb,

היי כולם! אני גם רוצה לבדוק את המחשב שלי ב3DMARK ... איך עושים את זה? זה תוכנה או משהו כזה? תודה לכולם.

23. המחשב פשוט עובד חלק, בינתיים אין בעיות(חוץ מבעיה עם החייגן של אינטרנט זהב שאני חושב שהסתדרה), וזהו, פשוט מדהים עוד לא הרצתי בנצ'ים לבדוק בכמה זה שיפר לי את 3DMARK, אבל המחשב פשוט עובד חלק ומדהים. אבל הכי טוב- העכבר כזה תלת-מימדי!אין עליו :lol:

24. Started by domuzy,

מאז שעשיתי ghost ל- xp שלי, חלק מהדיסקים (בעיקר divx) לא עולים לי, ועולה לי שורה שיש בעיה של cdstart.exe . מה זה?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by domuzy,

ה-WIN XP PRO שלי נפל ושיקמתי אותו חלקית עם GHOST שהכנתי. "חלקית" כי מדי פעם יש לי התרסקויות לRESET, תוכנות נתקעות ויוצאות, משחקים הולכים לאט מדי. אולי חשוב לציין שכשאני מדליק את המחשב קופץ לי חלון שאומר לי ש GHOST CONFIGURATION SERVER לא מחובר (משהו עם ה DATABASE). חוץ מזה, עוד לפני מסך הפתיחה של WIN קופצת שורה שאומרת INVALID BOOT.INI ומשהו עלC: WINDOWS (???). בבקשה- עזרה. נראה אתכם...

• 3 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים