Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום. היתה לי את הבעיה הזו כבר המון זמן. כל לילה אני נותן למחשב לישון. כל בוקר הוא מתעורר לפני. עקבתי אחרי כמה וכמה מדריכים מהאינטרנט, כלום לא עזר. הבוקר החלטתי לבדוק אם זה התיזמון של האנטי-וירוס או של מאחה הדיסק או משהו כזה, ואז גיליתי, רובכם בטח מכירים, את "מתזמן המשימות" ה-Task Scheduler עם רשימה אינסופית של משימות מתוזמנות, שלכל משימה ניתן להגדיר את התנאים ואפילו הרשאה להעיר את המחשב משינה. כמובן שנדלקו הנורות והתחלתי לעבור משימה משימה לחפש בעיות. הדבר הראשון הוא שגיליתי משימות, שאסור להן להפעיל את המחשב, אבל הפעילו עצמן סביב 5:00 בבוקר, מה שאומר שהוא כבר היה ער בשעות האלה. ואחרי שעברתי על 90 אחוז מהמשימות מצאתי אותה. איזשהוא אידיוט סידר של media center תהיה הרשאה להע…
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ מישהו ניסה את זה ? מה הביצועים של זה ?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשממעלים את ה VISTA שמתי לב שהHD חושב המון ואז מפסיק. וכשאני מסתכל בכמה זיכרון פיזי פנוי יש אני רואה כי כמעט ואין. ואני רואה שבזיכרון מקדים יש המון. האם VISTA מכניס לזיכרון RAM את הקבצים האחרונים כמו תוכנת SUPERCACHE?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי , אני מבקש לבצע הגבלות משתמשים במחשב שלי , מערכת win2000pro , ולא ברשת שלי, האם גם במערכת ההפעלה הזו יש active directory ולגבי ה group policy objects כיצד אני מיישם את זה , ואני לא מתכוון לסוגי המשתמשים הקבועים שמערכת ההפעלה נותנת כמו user , guest וכו אלא להגדרות מפורטות שאני מגדיר ברמה של שליטה על העכבר וכו.. בברכה .
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס עם סרבס פאק 2 ואחרי הפירמוט והעתקת הקבצים למחשב, המחשב מפעיל את עצמו ככה צריך להיות ואז עולה תמונה של microsoft windows עם הקווים האלה ושם זה נתקע ולא זז יותר, הדיסק שממנו אני מנסה להתקין התקין אצל הרבה אנשים אחרים למרות זאת ניסיתי מעוד דיסק וקורה את אותו הדבר. מה שמפתיע הוא שאני מנסה להתקין בכלל בלי סרבס פאק אז את הווינדוס הזה הוא כן מתקין אופ מה זה יוכל להיות ???
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
וגם ראיתי שהווינדוס עולה אז הסרגל כלים ניתקע כשהווינדוס אפדייט עולה והווינדוס אפדיייט לא עובד בכלל ביטלתי אותו בעליה וזה הסדר אבל המסר נישאר WTF [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכם, זו הודעת השגיאה שקיבלתי מספר פעמים לאחר התקנה של XP (כמובן לאחר פרמוט). כל פעם שאני מאתחל את המערכת הגופנים משתבשים וכך גם ערכת הנושא (THEME). יש מקום שממנו אוכל להוריד את התיקיה המקורית הזו? אני על XP PRO SP3. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כונן כל שהוא (במחשב שלי), במקום לפתוח אותו הוא עושה לי חיפוש .. איך אפשר להחזיר למצב הרגיל שדאבל קליק פשוט נכנס לכונן? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בדרך כלל למעלה מ-120 מגה. יש לציין שהשימוש במעבד הוא אפסי. התהליך הזה מעכב את עליית המחשב בשלוש דקות לערך. בעיות נוספות במחשב : ב-msconfig יש ארבעה קבצים (לא תוכנות )ששייכים ל-ntuser והם מסומנים כמצויים ב- Common Startup . נוסף לזאת יש אתרים שאי אפשר להיכנס אליהם או לבצע log in למשל הדואר ביאהו החשבון בקופת חולים החשבון בבזקביל אפילו לכאן לא יכולתי להיכנס לפורום אלא במחשב השני שלי לא ברור לי האם קיים קשר בין כל התופעות שציינתי. סרקתי עם המון תוכנות , אנטי וירוס, אנטי רוגלות ,אנטי טרויאנים , סריקה לחטיפת דפדפנים. מחקתי כל דבר שנמצא , אפילו false positive . כלום לא עזר. אודה לכל סיוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. היכן ממוקמים קבצי הרג'יסטרי במערכת הפעלה חלונות 2000? אני חייב להחליף קובץ מסוים בגרסה יותר ישנה וטובה שלו.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב ככה, יש לי windows xp pro SP1 באנגלית פעם כשהייתי נכנס לwindows update (דרך הקיצור דרך שנמצא כשאני לוחץ על הכפתור START) אז זה היה מגיע לאתר בעברית והיום זה מגיע לאתר באנגלית למרות שזה לא דבר חשוב באמת, הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול להגדיר את זה בחזרה ככה שזה יפנה אותי אוטומטית לאתר בעברית ולא באנגלית,כמו שזה עכשיו תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
https://wccftech.com/windows-11-build-22000-282-is-out-for-beta-and-release-preview-channels/ https://blogs.windows.com/windows-insider/2021/10/15/releasing-windows-11-build-22000-282-to-beta-and-release-preview-channels/ בקרוב נקבל גרסה יותר יציבה... ואולי אעבור בקרוב גם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חלונות 11 עכשיו גירסה 24H2 האם זה נכון יקרה חלונות 11 יצא עדכון גירסה 25H2 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מצאתי מקום מיוחד לאופיס אז שואל כאן. התקנתי אופיס 2016 professional plus , , ההתקנה עברה בהצלחה והכל עובד תקין כשאני בא להתקין את חבילת העברית המתאימה שהורדתי מאתר מייקרוסופט אני מקבל את ההודעה הבאה. https://support.office.microsoft.com/he-il/article/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-Office-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%a6%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%a5-%d7%95%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%95-Windows-Installer-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-30775ef4-fa77-4f47-98fb-c5826a6926cd?NS=OCSAC2RCLICKTORUN&Version=16&SysLcid=1037&UiLcid=1037&AppVer=CCL160&HelpId=%…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום מקלדת עכשיו התקנתי דרייברים והכל אבל הכפתור של הווליום אם זה למטה או למעלה לא עובדים ומה שהבנתי שצריך לעשות זה להפעיל את הHID INPUT SERVICES אז נכנסתי לשירותים וניסיתי להפעיל אבל כשאני מנסה להפעיל באה השגיאה הבאה ''לא היתה אפשרות להפעיל את השירות HID INPUT SERVICES ב-מחשב מקומי. שגיאה 2:למערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ הצויין.'' חיפשתי תשובות באינטרנט וללא הצלחה עדיין אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בוינדוס אקס פי יש לי אפשרות של 32 או 16 ביט בלבד, אני רוצה להוריד את רמת הצבעים ל-256 ואף ל-16 צבעים איך אני מבצע את זה? יש אפשרות כזאת בכלל? האקס פי הזה ממילה עובד באימולטור ככה שאין צורך בכמות של 16 ביט
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום היה לי וינדוס XP והוספתי עוד דיסק קשיח אז התקנתי וינדוס על החדש.אבל בכל זאת,רציתי עדיין להיכנס לישן ולבדוק בו כל מיני דברים.הבעיה הייתה שמלא דברים לא עבדו והכל בקושי זז.אז התחלתי עם התקנת תיקון(שמתחילים כמו התקנה רגילה אבל בבחירת כונן יש אפשרות לתיקון)וזה פשוט נתקע לי על 34 דקות.השארתי את זה כל הלילה דולק ובבוקר זה היה לי על 33 דקות.אני ניסיתי להפעיל את ההתקנת תיקון כמה פעמים,והשתמשתי ב2 דיסקים מקוריים של וינדוס,אבל למרות זאת,זה לא הצליח. יש פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! ב-Windows XP יש בחלון של ה"מחשב שלי" את האייקונים: Back - Forward - Up - Cut - Copy - Paste - Delete - Undo - Search - Folders - Views ב-Windows Vista אין את האייקונים האלה. מישהו יודע אולי איך אפשר להוסיף את שורת האייקונים האלה לחלון של ה"מחשב שלי" ב-Windows Vista?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אם משהו נתקל בתופעה או יכול לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מהמומחים או מאלה שיש להם ניסיון בעניין, השאלה היא כזאת. יש לי מערך SATA 2 RAID 0 כל כונן 500GB השאלה הראשונה , אם בכונן C מותקן מערכת הפעלה, וב D יש כל מיני קבצים ועכשיו אני ירצה לעשות FORMAT ל C האם זה נוגע לכונן D, או שזה עובד גם כמו 2 כוננים רגילים לכל דבר.? ושוב אני אומר מדובר ב RAID 0 ולכן השאלה הזאת. שאלה שנייה. האם במערך RAID אפשרי להתקין נניח XP בכונן C ובכונן D את ויסטה? והאם XP תומך ב RAID 0? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, מותקנת במחשב שלי מערכת הפעלה windows 7 יש לי שתי דיסקים קשיחים במחשב,אחר מחולק לשניים והשני לא מחולק.. המערכת הפעלה יושבת על הכונן הקשיח שמחולק לשניים יש אפשרות להעביר אותה אל הכונן הקשיח שלא מחולק בלי להתקין מחדש? פשוט אין לי כוח להתקין את כל העדכונים,תוכנות,דרייברים ושאר! אשמח לעזרה,די דחוף לי תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה מחשב חדש, dell inspiron n5110, מההתחלה יש פס בחלקה העליון של המסך והוא יוצר מסגרת חדשה, ניסיתי לשחק ברזולוציה וזה לא עזר. הוספתי תמונה כדי להבהיר על מה אני מדבר, עזרה בבקשה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הבעיה צצה בזמן האחרון. הנה התיקון: http://www.neowin.net/forum/index.php?s=8f6d8c34b7444b93b34c4b12fcb5ee69&showtopic=724260&pid=590446178&st=0&#entry590446178 עריכה: זה התיקון- go into the registry HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions rename MachineThrottling to _MachineThrottling אל תשכחו גם להתקין את העדכון שמסדר את הבעיה של הריסת קבצי MP3 בWMP12 http://support.microsoft.com/kb/961367
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי חלש מידי בשביל כל שאר סוגי ה WIN ואני התקנתי WIN 98 FIRST EDITION מבלי שאני ידע לכך ועכשיו אני מעוניין להתקין WIN98 SECOND EDITION עליו, מה אני צריך לעשות, האם לפרמט? או שיש אפשרות לעשות UP-GRADE? ואיך אני יכול לדעת עם אני מתקין WIN98 SECOND מדיסק צרוב ? איך אני יודע שזה SECOND EDITION??? תודה מראש Some Thing...
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה מהסרטונים פשוט לא מתנגנים לי בגוגל כרום, מה שקורה זה כשאני לוחץ Play לא קורה כלום אז אני משתמש בתוסף של IE Tab שמשתמש באקספלורר ואז זה עובד. מישהו עוד נתקל בבעיה דומה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-