עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, לא ידעתי אם להציד את ההודעה כאן או בפורום תמיכה טכנית אז אני מתנצל מראש אם המנהלים יחליטו שטעיתי.... ביצעתי התקנה חדשה של windows xp , לאחר שאני מחבר את הsidewinder gamepad לתוך gameport של כרטיס הקול, מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותו אוטומטית ולהתקין את הדרייברים המובנים לג'ויסטיק. הבעיה שלי היא שהקבצים האלה כנראה פגומים שכן הוא מזהה לי "unknown device" שתצורת מנהל ההתקנים שיושב על gameport של כרטיס הקול ורושם לי כשהוא מנסה להתקין את הדרייברים "data is invalid"' ניסיתי למצוא את הדרייברים המקוריים או את הקבצים מתוך הדיסק של הwindows ולא הצלחתי למצוא שום דבר שקשור לזה. יש שני פתרונות מתבקשים 1. לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש 2. לקנות איזה שהוא מתאם usb parralle אבל לפני כ…

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by glassmoon,

היי האם יש דרך לשחזר קובץ שנמחק בwin xp ? תודה

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by itzik52,

מישהו יכול לעזור לי איך עושים שיחזור רגיסטרי ל- WIN98?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  4. אני רוצה לעשות רפיר על ההתקנה כי המחשב מתחיל להיתקע לי...... האם הגדרות הרשת ימחקו לי ואני יצתרך להגדיר אותם מחדש?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. שלום, לפני כמה זמן התקנתי ווינדוס ויסטה הום פרימיום, כשהתקנתי את המערכת פיצלתי את הדיסק לשתיים כאשר בכונן C מותקנת המערכת ובכונן D שאר הדברים.. השימוש הזה נעשה לי לא ממש נוח ואני רוצה להחזיר את הדיסק למצב שיהיה רק כונן C ושלו יהיה את כל המקום של הדיסק, כיצד אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. היי, מישו יודע אם יש מצב לשחזר או למצוא במחשב תיקיות שנעלמו לאחר עידכון מוינדווס 8 לוינדווס 10? נמחקו לנו כל התיקיות שהיו שמורות רק על הדסקטופ בוינדוס 8.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Dark Tetris,

ידידה שלי עשתה עבודה במחשב הבת שלה מחקה לה אותה מהמחשב... השאלה שלי היא איך היא יכולה לשחזר את העבודה? יש לה windows xp sp2 והאם תוכנה כמו אקרוניקס תעזור לי ועוד שאלה אני למשל פותח קובץ טקסט רושם כמה שטיות ואז מוחק אותו איך אני משחזר אותו תודה רבה (-:

8. אין בהם בעיות או ביטים פגומים או בעיות דיגיטליות או לא יודע לנסח את זה?

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by tal5870,

שלום,יש ברשותי שני דיסקים של windows 8 אחד של 32 והשני 64 ביט. האם אפשר לשלב את ההתקנות של שניהם ביחד,כלומר שתהיה אפשרות בחירה בין הסוגים לפני ההתקנה? לדוגמא כמו בתמונה למטה:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rank1986,

היי יש לי במחשב ווינדוס 7 ואני רוצה בנוסף להתקין על המחשב ווינדוס 98 איך עושים את זה והאם יש אפשרות לעשות זאת מבלי שיהיה לי מסך לבחירת מערכת הפעלה שאני מפעיל את המחשב ורק אם אכניס דיסק או משהו בסגנון אוכל להפעיל את הווינדוס 98 ? נ.ב יש לי 2 כוננים קשיחים אז על הראשי יותקן ה7 ועל המשני 98

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אוקיי אז ככה יש לי מערכת הפעלה WINDOWS על דיסק C ואני רוצה להתקין מערכת הפעלה LINUX על דיסק I לדוגמא איך אני עושה שהמערכת הפעלה WINDOWS תעלה אוטומטית בכל הפעלה לאחר התקנת הויסטה? ושאני יוכל להפעיל את המערכת LINUX על ידי לחיצה על מקש כלשהו בRESTART אני מדבר על ה BIOS CONFIGURATIONS וההגדרות של התקנת הLINUX תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי , אז ככה בעקבות בעיית קירטועים שדוברה ונפטרה לפי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172959.0 נוצרה בעיה חדשה . בעיקרון לאחר שסידרתי את עיניין הזכרון הוירטואלי התחלתי לשחק והמשחק זרם בצורה יוצאת דופן ממש חלק ופתאום מסך כחול וריסטרט אז הנה זה מה שהצלחתי לקרוא מהקובץ שנוצר : Unable to load image win32k.sys, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys Probably caused by : win32k.sys ( win32k+8d6e ) ולמי שמבין ויכול לתת פרטים נוספים אני מוסיף את הקובץ ... ואודה לו מאוד דרך אגב איך אני מעלה קובץ לוג לבדיקת תוכנות שעובדות לא בידיעתי ? [attachmen…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. Started by ReDrugOn,

שבת-שלום לכולם!!! כיוון שאני מתעסק הרבה ב-Tweaking, יוצא, שלפחות פעם, פעמיים בשבוע אני מפרמט הכל, ומתקין מחדש את Win XP Pro. (מה לעשות, כל אחד וההנאות שלו...). כל פעם שאני מתקין מחדש, אני מוריד את ה-SP1 מחדש, וחשוב לציין שאני מחובר במהירות 56K. (תפסיקו את הצחוק הזה שם...). שאלתי היא, האם יש אפשרות לשמור את הקבצים של SP1 (שנמצאים במצב "לפני ההתקנה"), אם כן, איפה נמצאת הספרייה עם הקבצים האילה? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום כולם שמתי לב שבמנהל המשימות השימוש ב PF גבוה חבר'ה מה עלי לעשות בבקשה זה דחוף צילמתי כמה תמונות שיעזרו.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Dimer,

ראיתי אצלי תופעה מוזרה.... יש לי 1GB זיכרון אז הקטנתי את את גודל ה-PAGE FILE ל-500MB. אבל פתחתי את TASK MANAGER וראיתי שהוא חורג מהמספר הזה!! איך זה יכול להיות?? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by KingYes,

עד כמה כבידה התוספת של MUI על המחשב? אני מדבר על MUI לעברית בשביל ווינדוז XP.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Lol10k,

שמעתי שאפשר להשתמש בDOK בתורRAM בויסטה,כיצד ניתן לעשות את זה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכם.. יש לי וינדוס ויסטה מקורי קיבלתי דיסק 32ביט ועדכון שפה לאנגלית... עכשיו אם אני יביא דיסק ויסטה 64ביט לא מקורי וישים תKEY של ה32ביט שיש לי כיום זה יעשה בעיות או שהדבר אפשרי ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mrshukas,

שלום אני רוצה להשתשמש ב USERי-ים במערכת WINXP כאשר בUSER הראשון אני רוצה להתקין את כול התוכנות שלי שמשמתמש ובUSER השני אני רוצה רק את התוכנה אחת איך אני עושה במערכת שלא תעלה לי בUSER -2 את התוכנות שמותקנות שם ולהפך איך אני לא מעלה את התוכנה הבודדה ב-USER הראשון אשמח לקבל תשובה גם אם תשלכו אותי לאתרים אחרים mrshukas@gmail.com

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by leon2810,

קוראת תופעה מוזרה לאחרונה ה-GADGET של הוינדוס (7) מראה כי הזיכרון על 50% (יש לי 3 גיגה) הקטע הוא שבדרך כלל הוא על 33% ושום תוכנה לא עובדת לי ברקע רק הדפדפן ובו בול פתוחות 3 לשוניות והוא גונב לי מלא זיכרון כניראה 300M (לפי TASK MANGER) קיצר משהו מוזר פה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by Tzion,

יש לי וינדוס XP ומחשב די חדש (AMD2500, 256MB DDR) והאמת שאני לא מרוצה מהביצועים כי הוינדוס זז קצת לאט לפעמים וגם קורה שהעכבר זז בקטיעות כאלה.. בקיצור אני חושב שהזכרון אשם בכך. מה אתם חושבים? דבר שני, חישבתי את הסכום של השימוש בזכרון של תוכניות כפי שמופיע בTASK MANAGER בכרטיסיה Processes וזה יצא משהו כמו 120 MB. לעומת זאת בכרטיסיה Preformance הזכרון מגיע לכ230MB... מה הסיבה לכך??

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום לכולם, לא ממזמן קראתי קצת על ה gigabye iram וכיצד אפשר בעזרתו ,כפי שהראו באתר של andatech , את חלונות ב8 שניות.... פתרון זה להמהרה,לפי הבנתי, הוא לרוב לא משתלם, אך בדיון הוזכר שבויסטה ניתן להשתמש באופן דומה בכונני פלאש... אני לא בטוח אם התכוונו שם שזכרון הפלאש ישמש להחזקת כל מערכת ההפעלה או להחזקת הזכרון הפיזי(swap file אם אני לא טועה). בכל מקרה לפי חיפוש שלי בזאפ מראה שמחיר כונני הפלאש הניידים(שאליהם לפי דעתי התכוונו) ירדו פלאים כך ש1GB זכרון פלאש מתחיל מ 80 שח ו4 מ210. לכן אני מתעניין בנושא ושואל אם מישהו יודע איך ניתן להשתמש,אם בכלל, בזכרונות פלאש לשיפור ביצועי המערכת. כמו כן,לפי הבנתי, לא כל זכרון פלאש יתאים למשימה של שליפת נתונים מהירה ממנו, ולכן אם רוצים לעשות …

23. שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי פה אם אני יכול להשתמש בהתקנה של win7 שהגיעה עם לפטופ של "דל" על המחשב השולחני שלי (לא דל) התגובה כאמור היתה שהדיסק לא יתקין את עצמו על "לא דל" מה שגרם לי לחשוב - אם אני מתקין מדיסק אחר אבל משתמש בkey מהלפטופ, האם זה יעבוד? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. Started by רועי שלום,

שלום גברים, יש לי 512 מ"ב ראם. אני יודע, שכאשר זה נגמר, משתמש המחשב בזכרון מהדיסק הקשיח כזיכרון זמני. במחשבי 2 כוננים קשיחים, אחד עליו מותקנים חלונות והשני לאכסון. רציתי לדעת האם אפשר איכשהו לגרום למחשב להשתמש גם בזיכרון של הכונן השני (בחלק קטן ממנו) כזיכרון זמני. גודלו 750 ג"ב. בתודה, רועי.

25. Started by krispelj,

יש לי מחשב ישן בעל עותק מקורי של וינדוס 7, אני משדרג למחשב חדש וברצוני לדעת האם אני יכול להשתמש באותו עותק של ווינדוס אשר לא ישומש המחשב, או שאני חייב לקנות ווינדוס חדש בשביל המערכת החדשה על מנת שיהיה לי עותק חוקי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.