Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב כבר לא עובד כל כך טוב והגיע זמן להתקין חלונות מחדש חשבתי לי אם כבר, אז בהזדמנות לשדרג לחלונות 8. אני רוצה להתקין שוב את 7 ואז ישר לשדרג ל8 השאלה שלי , אם אני אקנה את הגרסה הזאת, זה בדיוק מה שאני צריך ? אני כרגע על 7 עם 64 ביט http://ksp.co.il/?uin=17364 מה דעתכם? ובכלל זה גרסה טובה או שזה משהו הכי פשוט שקיים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה הולך בדיוק? אני מחזיר דיסק וקונה חדש או דרך המערכת הפעלה עצמה(באינטרנט)? אם אני יירצה למשל להחליף את הXP PRO הנוכחית בHOME PREMIUM החדש?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
איך אני עושה דרף XP כתובת של אתר שונה זאת אומרת נניח אם אני אכנס לאתר facebook זה יהיה walla?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הבקר כשרציתי לכתוב מסמך בכתבן יצאה לי הודעה שהוא איננו במחשב . האם ניתן לשחזר אותו או להתקין אותו מחדש אם הדיסק של ה windows xp . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
טוב תראו נגעתי בSERVICES ואני חושב שזה דפק לי את המחשב אז אני רוצה לעשות שיחזור לSERVICES שהיו עם SP2 ואם אפשר בכלל אז אני רוצה למחוק את הSP2 ולהשאיר רק SP1 עם הSERVICES שלו האם זה אפשרי ?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את W2K ושניסיתי להכנס עם היוזר (שלפחות אני חושב) שהגדרתי בהתקנה - וזה לא עובד יש דרך לגלות את היוזר או להכנס ולשנות אותו ?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי מחשב לפטופ IBM Thinkpad T43 שמותקנת עליו חלונות XP. המחשב בן 3 שנים בערך והוא מלא המון "זבל" ולכן הייתי רוצה לפרמט אותו. ראיתי ב- Disk management שיש לו מחיצת שיחזור, אבל אני לא יודע איך לבצע משם את השיחזור. ב-ביוס או בלחיצה על F8 לא ראיתי אפשרות לשחזר. אם ככה - איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי היה לי אייקון של mv2 player ולאחר שהתקנתי את ה ie7 החדש הוא פשוט נעלם והאייקון של ie תפס את מקטמו איך מחזירים אותו?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, ראשית הבעיה החלה,שהמחשב הגיע למצב בו הוא פשוט לא ישן. איך מחזירים את האפשרות "מצב שינה" בהתחל?,ואיך לגרום למחשב לישון,למרות שהוא מסרב? ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלי כוונה מחקתי את סל המיחזור משולחן העבודה שלי , איך אני משחזר אותו? אני מישתמש ב Vista 64bit
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך קורה שמשתנה תצוגת הכוננים ב-my computer והופכת למה שיש בתמונה למטה? כמו כן איך מסדרים את זה. למי שלא מבין למה אני מתכוון אז הכוונה היא שבדר"כ הכוננים מחולקים לפי סוגים ועכשיו הכל מוצג ביחד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשחזר הרשאות על תקיות מסויימות בשרת קבצים? הכוונה היא להרשאות NTFS. שיניתי בטעות הרשאות בהרבה תיקיות ואני חייב להחזיר אותם אחורה. יש עליהם VSS אבל אני לא רוצה לאבד את המידע על הקבצים עצמם. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלטתי להתקין על המחשב את לינוקס אובונטו 9.04, פעולה זאת הסתבר לי מחקה את כל המחיצות הקודמות של המחשב, הבעיה התחילה כשניסיתי לשחזר את הויסטה דרך דיסקי השיחזור שצרבתי בהפעלה הראשונית של המחשב, השיחזור לא ממש הצליח בדיאבד התברר לי שזה בגלל חוסר במחיצות של הויסטה המקורי, אשמח לעזרה בשיחזור הויסטה המחשב הוא מחשב אייסר 6930G תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב. יש לי הרד דיסק חיצוני והוא היה מחובר בטעות כשפירמטתי. בקיצור - כל החיים שלי בערך היו על ההרד דיסק הזה. כשעלתה לי מערכת ההפעלה - באתי לפתוח אותו והוא שואל אותי אם לפרמט אותו - כיוון שלא ניתן לאתחל את ההרד דיסק. מה זה אומר? האם מחקתי את כל הגיבויים שלי? האם ניתן לשחזר באיזו שהיא דרך? הצילו בבקשה....
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
במהלך איתחול של חלונות הפעלתי את מנהל המשימות (פעולה קבועה שלי) רק שהפעם 'שיחקתי' עם חלון המנהל כדי להרחיב אותו מעט לרוחב, אך מכיוון והמחשב היה מאד עסוק בטעינת מערכת ההפעלה, הרחבת החלון לא הגיב מיידית, פתאום גיליתי שהלשוניות והתפריטים נעלמו וכל שנשאר זה רק מסגרת עם חלון תצוגת התהליכים שעובדים. ניסיתי לאתחל אולי זה יעזור, אבל לא עזר. איך ניתן לשחזר את מראה חלון מנהל המשימות שיכלול שוב את התפריטים עם הלשוניות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים צריכה את עזרתכם אם אפשר.. יש ברשותי CD של HIRENS 9.7 משם אני מעלה את תוכנת GHOST לשיחזור מגיבוי . קובץ האימג' של הגיבוי נמצא בדיסק קשיח חיצוני המתחבר USB למחשב . כרגע אני מבצעת את הגיבוי בצורה של עלייה מהדיסק של HIRENS ואז מפנה בגוסט עצמו לאימג' שנמצא בדיסק הקשיח החיצוני . יש אפשרות שתוכנת הGHOST או כל דיסק הHIRENS יהיו בדיסק הקשיח החיצוני ומשם אני אעשה את הBOOT למחשב (הלוח תומך בBOOT מהתקן USB) כולל קובץ האימג' של הדיסק . כך זה יחסוך שימוש בCD של התוכנה . אם אפשרי..תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שניסיתי להסיר את הלינוקס אובונטו עפ"י המדריך הזה: http://whatsup.co.il/modules.php?pagename=%EE%E7%E9%F7%FA%20%EC%E9%F0%E5%F7%F1&op=modload&name=phpWiki&file=index מחקתי בטעות את המחיצות של הNTFS (של וינדוס) האם יש דרך לשחזר אותן? יש לי אינפורמציה מאוד חשובה עליהם (הם לא פורמטו, רק ההגדרה של המחיצות שונתה)
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם הבעיה היא כזאת פירטתי כונן במחשב אבל לא את הכונן המוצפן וכעת אין לי גישה לכונן המוצפן עליו קיים חומר שאני ממש צריך מערכת הפעלה XP PRO אשמח לקבל עזרה בדחיפות ...
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דרך נוחה להעביר התקנה של ווינדוס מכונן לכונן? עבדתי כמה זמן לאחרונה עם ויסטה על הכונן הראשי שלי (C...) ולאחרונה התקנתי חזרה XP על כונן אחר(D..) מדובר בשתי מחיצות שונות על שני כוננים שונים פיזית. הייתי רוצה שאת אותה התקנה בדיוק שיש ב-D תופיע ב-C האם norton ghost ודומיו מאפשרים משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ACER דגם 4314 והמערכ הפעלה שלי (ויסטה) קרסה לגמרי.. עכשיו במחשב יש מחיצה שנמצא בה ההתקנה של הוינדוס המקורי עם כול הדרייברים של המחשב.. איך לעזאזל אני גורם למחשב להיכנס לזה במקום לנסות לעלות את הוינדוס? דרך הביוס אני לא רואה שום פקוד או משהו דומה שנותן את האפשרות .. מישהו אולי מכיר איזה כפתור ללחוץ או משהו כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב לפני כמה שעות מחקתי את הויסטה והתקנתי מערכת הפעלה חדשה שגם היא ויסיטה הבעיה שבמערכת הקודמת היה לי קובץ של כ400 תמונות מאוד חשובות השאלה שלי האם אני יכול לשחזר את הקובץ לאחר הפירמוט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, הבן שלי מחק בטעות את העיברית מהמחשב, כרגע יש אנגלית וכאשר אני מעלה מסמך בעברית אני מקבל הרבה ???????? השאלה שלי האם על מנת להחזיר את העברית אני צריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או יש איזה מוד שמתקן רק את הבעייה הזאת תודה, איציק.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול כאשר הדלקתי את המחשב, הופיע לי מסך כחול ואחרי כמה הפעלות מחדש הודעת השגיאה שעקב מחסור בקובץ מערכת ההפעלה לא יכולה להעלות את הWindows. ביצעתי Windows repair מתוך Windows 7 אך גם זה לא עזר, נאלצתי לבצע פירמוט למחיצה עלייה מותקן המערכת ההפעלה. הבעיה שלא היצלחתי לגבות דבר מכיוון שלא יכולתי לגשת אל הקבצים עקב הבעיה. ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר את תיקיית My Pictures שנמצאת בתוך Personal folder על כונן C שפורמט. אגב ניסיתי כמה תוכנות לשחזור אך הם לא הועילו כלל במיוחד התוכנה המוכרת Recover my file pro שלאחר החיפוש מופיעה ההודעה: .Division by zero אשמח אם תעזרו לי כי מדובר בתיקייה חשובה מאוד! ברשותי מערכת הפעלה מסוג Windows 7 ultimate באנגלית ומחשב מסוג Intel® Core™…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-