Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם התקנת ווינדוס במחשב חדש זה אותו דבר כמו במחשב שהיה בו מותקן ווינדוס בעבר?. האם יש עוד פעולות שצריך לעשות?. פשוט אף פעם לא התקנתי ווינדוס על מחשב חדש.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הבנתי שזה קשור למגבלה להעביר את המערכת ממחשב למחשב. האם זה מגביל גם את האפשרות לפרמט את המחשב? האם ניתן להשיג XP שאינו OEM ואם כן - האם הוא יקר באופן משמעותי מה"חד פעמי" הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WINXP על מחשב חדש (לוח ConRoeXFire) הכנתי דיסקט הפעלה 1.44 כמו שאומרים בהוראות, נכנסתי לתפריט F6 בהתקנההוא קורא את הדיסקט וממשיך בהתקנה, אבל מאוחר יותר, אחרי שבוחרים באיזה ספריה להתקין את WIN הוא מבקש לשים דיסק בכונן A שמכיל Intel Matrix Storage Manager Driver. הוא מנסה לקרוא בכונן, אבל הדיסקט שהכנתי לא לרוחו והוא מבקש אחר.... מה לעשות? חוץ מזה, האם ה כזה משנה אם ה HD מוגדר כ- AHCI או שפשוט אפשר להשאר עם IDE?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
Hi everybody, I hope I'm writing in the right forum. If the forum manager thinks the topic should be on another topic, please move my post there. A while ago my computer started crashing occasionally. Then one day it stopped booting. I took it to the shop and they fixed it by doing a very low-level format (that's what they said). They told me a virus changed my HardDisk from NTFS to RAW. I have an updated symantec firewall+antivirus and I'm very careful with it. Is it possible that the shop lied to me? How do I protect myself from this type of viruses? Also, they told me I couldn't low-level format my C:, although I did it once a very long time ago with the BIOS. Are the…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים... יש לי בעייה קטנה דבר א אני רוצה להגיד למודרטורים שלנו שמחר (חמישי) מנתקים אותי מהאינטרנט ולא אוכל לראות תשובה לכן כתבתי דחוף. אובכן השאלה היא היה לי מחשב עליו היו מוקנים חלונות XP. היום קניתי מחשב חדש ההארדיסקים תקינים האם אוכל להשתמש בXP שכביכול כבר מותקן עליהם או שעלי להתקין אותו מחדש?(ההארדיסקים מהמחשב הישן) תודה מראש... אנא ענו לי מהר[br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 16:56:47 מישהו? משהוא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה מסוג win XP sp1 עם כול ההדכונים הקריטים. ויש לי מספר בעיות ממש מציקות עם הדפדפן: 1. לפעמים בזמן שאתר מסויים עולה, כל האתר קופה, זאת אומרת כל הלינקים והתמונות לא עולות, רק שאני עושה ריפרש הדף חוזר לפעול נורמלי, זה לא שהאקספלורר נתקע, אלה פשוט כל הלינקים חסומים, והדפדפן בתפקד כרגיל. זה קורה לעיתים תקופות. 2.לפעמים שאני רוצה לראות סרטונים בwindows media player בתוך הדפדפן או באופן חיצוני, האקספלורר נתקע, ואז נסגר. 3.יש באקספלורר search bar מעצבן של iserch , שגם השטלת לי על אתר הבית.ואני לא מצליח למחוק אותו משם בכל דרך, אבל הוא עדיין נשאר שם, גם דרך spybot. עשיתי מלא סריקות לוירוסים. תודה לעוזרים....
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף שפת כתיבה עברית על ווינדוס XP PRO בצרפתית,ניסתי להתקין את ה MUI בעברית אבל זה לא נותן לי זה אומר שאפשר רק על ממשק אנגלית, יש אולי למישהו פיתרון? תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה 64 ביט. אני לא מצליח למצוא INF update עדכני ללוח שלי. יש למישהו לינק?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום, לפי מדריך מסויים שקראתי פעלתי כלהלן : 1. איפשרתי Remote Assistance 2. איפשרתי Remote Desktop הורדתי פיירוול בשני המחשבים, הכנסתי מספר IP מדוייק ואני מקבל את השדיאה הבאה : יש WIN 7 Enterprise מסחרי בשני המחשבים יש למישהו מושג מה יכול להיות לא בסדר ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforc8800gtx ultra 4gb ram Windows Vista Ultimate 64 bit עכשיו לאחר כמה ימים שקניתי את המחשב היה לי BSOD(blue screen of death). לפי מה שאמרו לי הבעיה יכולה להיות או עם ההארד דיסק או עם מע' הפעלה, אני די סבור שהבעיה לא עם ההארד דיסק כי בזמן אתחול המחשב לא מוצגת לי שיש בעיה איתו, אז הבנתי שהבעיה עם המע' הפעלה. לפי מה שאני יודע יש פקודה שרושמים בהפעלה שמסדרת את הקבצים של מע' הפעלה, ובכללי מסדרת את המחשב. אני אודה מאוד למי שיוכל להשיג לי את הפקודה הזאת..!
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים בבית שלכולם win 7 rc כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת הוא לא מצליח להתחבר למחשב השני הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא כדי להתחבר למחשב ובאף אחד מהמחשבים אין סיסמא. מישהו יודע מה הפתרון? צירפתי תמונה כדי שתראו בדיוק על מה מדובר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP חדש, וחבר שלי התחיל לסדר לי שם ת'עניינים, וכשהוא הלך שמתי לב ששורת העברית\אנגלית שלי לא מופיעה למטה, ואני לא יכול לשנות בין השפות, רק כשאר אני נכנס להגדרות בלוח בקרה, ואני מסיר את האפשרות שהדבר הזה יהיה בשורת המשימות ומחזיר אותו, וכשהוא חוזר הוא מופיע לי בסוף המסך למעלה, ושם הכל טוב ויפה הוא נמצא למעלה בכיף שלו, ואני יכול לשנות אבל כאשר אני לוחץ על הכפתור ,-, שם בשביל להוריד אותו למטה בחזרה הוא שוב פעם נעלם ואי אפשר לשנות שםות, ניסיתי הכל תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[XP SP2] הקדמה: כאשר עושים Arrange Icons By Type ווינדווס ממיין לפי ה-File Type, ולא לפי ה-File Extension. ניתן לראות את ה-File Type של קובץ באמצעות מסך ה-Properties שלו. לדוגמה, אצלי קובץ MP3 מוגדר מטיפוס Winamp media file וקובץ PDF מוגדר מטיפוס Adobe Acrobat 7.0 Document ולכן קובץ ה-PDF יבוא לפני הקובץ MP3 במיון, פשוט מעצבן! שאלה: כיצד אני מציג את הקבצים ממויינים לפי ה-Extension? משהו מקביל ל-dir /oe של דוס. יש אולי Registry Patch שמשנה את ה-Arrange Icons By Type לעבוד לפי ה-Extension ולא לפי ה-Type?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי HTPC ואני לא רוצה לחזור לימים לפני SSD. מה גודל כונן מינימלי שאני צריך כדי שWIN 7 יעבוד כמו שצריך? התקנה עצמה לוקחת על המחשב שלי 20GB אבל אני זוכר שצריך עוד שטח בדיסק עבור אלוהים יודע מה. חיפוש בגוגל לא נותן תשובה חד משמעית. 30GB SSD סביר רק עבור WINDOWS? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, שאני לוחץ על Ctrl + Alt A+ Delete אני רואה כל מני קבצים משונים שלא היו לו מחשב לפני והנה הם: nvsvc32.exe mscnsz.exe שמופיע לי פעמיים boon.exe wdnupdate.exe ctsvccda.exe sagent2.exe כל אלה אין לי מושג מאיפה באו כי הם לא היו לי לפני, למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש ליתוכנה שעושה בעיות בגלל שהנתיב לשם המשתמש הוא בעברית. איך אפשר לשנות לאנגלית? Windows10 Pro
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כבר זה מספר ימים שיש בעיה שמציקה מאוד ומפריעה לי לסדר העבודה במחשב. מידיי פעם המחשב מתחיל להשתגע ולפתוח באטרף לא רגיל מלא חלונות של האקספלורר ואיני יודע כבר מה לעשות ??? איך אני מפסיק את זה, מה אניתן לעשות בנידון??? תודה מראש עבדכם הנאמן תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 ביט rtm . כאשר המחשב נכנס למצב שינה ואני בא להעיר אותו הוא נדלק ונכבה ככה בלי סוף אלא אם אני עושה ריסטרט ידני!! שיחקתי קצת עם הגדרות בביוס ובצריכת חשמל ביטלתי לגמרי כל מה שקשור לשינה היברידית ומה שקורה עכשיו המחשב מתעורר קבוע אבל המסך נשאר כחול כאילו אין אות בכלל!!! אשמח לקבל פיתרון לנושא
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יותר אמין וטוב ל XP1600+ עים A7V133 1. WINME VS WIN 98 2. WINXP VS WIN 2000PRO-SP2 יתכן שהפעם אתקין 2 מערכות הפעלה אבל אשמח לישמוע דעות לכאן ולכאן מי יותר טובה אמינה ומהצלת את משאבי המחשב הכי טוב .
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב ..פירמטתי את המחשב ואחרי הפירמוט הוא מתקין קבצים בשביל לעלות לווינדוס (win xp) אחרי שהוא מסיים להתקין מופיע לי מסך כחול ..עשיתי ריסט ונכנסתי לHD ..הוא מתחיל להתקין ואז שוב פעם באמצע הוא עושה לי מסך כחול .. ניסיתי את זה על מחשב אחר עם אותו HD ודיסק התקנה וזה עבד .. במסך הכחול כתוב : A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damge to your computer IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ואז כתוב שאם זה הפעם הראשונה שאני רואה את המסך הזה לעשות ריסט,אם המסך מופיע שוב פעם לעקוב אחרי הפעולות הבאות : לבדוק אם החומרה החדשה מותקנת כראוי או ה software, אם זאת התקנה חדשה לשאול את ה hardware softwre manufacturer for any windows updates you might ne…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לחלוקת מחיצות אחרי התקנה חדשה של ווינדוס בעזרת הכלים שיש בווינדוס ולא עם תוכנה חיצונים כמו PM תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול העברתי כמה קבצים לתיקיה אחת מתוך כל התיקיות שאליהם הם היו מחולקות. השאלה היא האם אני יכול לבטל עכשיו בעזרת איזה תוכנה את העברה ושהכל יחזור למקום? תודה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום הוא לא פועל טוב! אין אינטרנט, אין אנטי ווירוס אין שיחזור מערכת (אפילוהחלון לא נפתח) יש מלא דברים שלא פועלים! (אפילו ההתחל > כל התוכניות. לא נפתח) מצד שני יש גם דברים שכן פועלים כרגיל- אני יכל להסתובב בתיקיות להעביר קבצים (עשיתי כמה גיבויים גם) אפש לשחק במשחקים אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים. בקיצור המחשב פועל טוב אבל הוא לא פועל. ניסיתי להפעיל בSAFE MODE וזה לא עזר לי (גם אין שיחזור מערכת). ניסיתי את כל האפשרויות שיש להפעיל את המערכת (כשלוחצים F8 לפני שהיא עולה)- כלום לא עזר. אני משתמש עכשיו בנייד של אח שלי. יש לי דיסק של WIN XP SP1 אז אני חושב לעשות פירמוט למערכת אבל אני לא יודע איך- פה אתם נכנסים ... ד"א גם האנטי ווירוס אומר שיש בעיות…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-