עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי שאלה בקשר לשדרג לווינדוס 8 (אני יודע שקבר שאלו את זה אבל זה שונה) א. יש לי גירסה קנויה של ווינדוס 7 אבל הסיריאל הלך לאיבוד האם זה יגרום לבעיה בקשר להתקנת השדרוג ב. האם אפשר להשתמש בסיריאל של הווינדוס xp שלי במקום ג.אם יש אפשרות לכחת דיסק של xbox ולהפעיל אותו אל ווינדוס 8 ישירות ד.האם יש אפשרות לפתח אפליקציות לווינדוס אם פייטון אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא וגם לדע האישית שלכם אל המערכת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. האם ערכת MUI עברית של XP מתאימה לMCE? תודה רבה לעונים .

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. שלום לכם, השאלה שלי היא כזאת: לפני התקנת הWindows צריך לבחור בין 2 סוגי פירמוט, "מהיר" או "מלא. חוץ מהבדלי הזמנים בינהם ("מלא", לוקח ממש הרבה זמן) הבנתי גם מה ההבדל המהותי. השאלה היא לגבי דיסק קשיח חדש שאני קונה, האם צריך לבצע פירמוט "מלא", למרות שהדיסק חדש ונקי ממידע? שאלה חשובה מבחינתי, כי אין לי כוח לבזבז חצי שעה על פירמוט לדיסק קשיח חדש וזה לשווא. תודה (:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by 1900GT,

נערך ע"י Decktor עקב תוכן לא חוקי. שלום, יש לקרוב משפחה שלי שנמצא בחו"ל בעיה במחשב. לפי מה שהוא אומר הוא כיבה את המחשב ויום למחרת והווינדוס לא עולה (VISTA). הבעיה שיש לו חומר מאוד חשוב על המחשב ולכן אסור לו לפרמט את המחשב. הוא מלא דברים ולא עזר אז חשבתי אולי להפעיל מערכת הפעלה חיצונית (על CD או USB) ולנסות דרכה להעביר את הקבצים. אני בעבר השתמשתי ERD COMMANDER 205 V 5.0 BOOT CD למשהו אחר נקראה לכם שהיא תוכל לעזור לו? זה די דחוף לו כי זה חומר של העבודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. שלום , אז ככה יש לי מחשב נייד מיני (ACER mini ultra) ואני מוריד ערכות נושא למחשב(visual style) מ deviantart.com וכשאני לוחץ על הקובץ להפעיל אותו הוא פותח לי את החלון של המאפיינים של התצוגה ומראה לי את הערכת נושא הרגילה של XP (שאני אמרתי חלון מאפיינים של התצוגה אני מתכוון ל: לכו לשולחן העבודה -->לחצן ימני -->מאפיינים -->מראה... שם במראה הוא אמור להראות לי את הערכת נושא שלחצתי אבל הוא מראה לי את זאת של הווינדוס XP ד.א הקובץ של הערכת נושא הוא קובץ msstyles אם אתם לא מבינים על איזה ערכות נושא אני מדבר אז כחו לינק להורדה של הערכה (זה לא שוקל כלום) **להוריד רווחים** h t t p://www.f2h.co.il/1592411994934 מקווה שהבנתם ניסיתי להסבר בדרך המובנת ביותר! אז איך א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by xena,

שלום, יש לי מכשיר של HP שנקרא Jornada 690: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us&dest_page=product&dlc=en&product=57664 כרגע הממשק שלו הוא בצרפתית. אינני מצליח להבין איך להחליף לאנגלית. (אני מתכוון כמובן לממשק, לא ליכולת שלו לקרוא שפות אחרות. ההתחל וכל התפריטים בצרפתית). האם יש אפשרות לפרמט מכשיר כזה ולהתקין מערכת הפעלה חדשה? או שאולי יש דרך פשוטה יותר?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by dante123,

שלום לאחרונה שמתי לב שהSVCOST והאקספלורר לוקחים ממש הרבה MB (כרגע אקספלורר לוקח 50 MB וSVC 60) אני בודק ספייוורים כל יום (אגב, שמתי לב שיש לי הרבה יותר ספייוורים מבעבר) ויש לי קספרסקיי מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by viper_sb,

הקובץ הנ"ל לא נמצא אצלי בתיקיות ולכן אני לא יכול לפתוח MMC עכשיו שהורדתי אותו.. איפה אני "מתמיע"(באיזה תקיות ) אותו במערכת ככה שהSERVISE,MMC וכו'.. כדי שיעבוד לי ?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by d1v,

Hey guys ,I'v installed XP on my old computer, can I cant find the Hebrew MUI for it. Help will be much appriciated,tnx !!

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by levy333,

התקנתי xp במחשב אחר בבית אבל בעת ההתקנה לא יכולתי להוסיף את השפה העברית אני לא רוצה מערכת הפעלה בעברית אני רק רוצה תמיכה בעברית שניתן יהיה לכתוב וכו'.. יכול להיות שעל הדיסק שיש לי לא קיימת עברית אני לא יודע איך לבדוק את זה מה לעשות עכשיו? איך אני יכול להוסיף עברית למחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. שלום רב! אני מעוניין להוריד תוכנה לא משנה איזו אך היא לא עברה את החתימה הדיגיטלית של ווינדוס. יש לי אקס.פי כמו שכבר הוזכר. לכן אני לא יכול להתקין אותה בגלל זה. אז מי שיודע איך אני מבטל את החתימה הדיגיטלית הזאת בבקשה שיכתוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  12. יש ברשותי שתי מחשבים פנטיום 4 עם מערכת הפעלה XP פרו עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי משחק מחשב חדש ("רטטוי"), במחשב אחד עבד נקי, במחשב שני הוא רושם שחסר קובץ DLL שקשור לDirectX 9.0C, למרות שמותקנת בו הגרסא הכי חדשה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מקלדת Razer Tarantula שמחוברת עם 2 חיבורי USB למחשב. יש לי 2 מערכות הפעלה במחשב (ויסטה וXP) ובזמן הבוט זה נותן לי לבחור איזה אני רוצה להפעיל, הבעיה שהמחשב לא מזהה את המקלדת. כאשר אני מחבר מקלדת אחרת עם חיבור P/S2 היא מזוהה, ככה שיכול להיות שבגלל שהמקלדת מחוברת בעזרת USB היא לא מזוהה? האם יש דרך לגרום למחשב לזהות אותה (גם לביוס אני לא יכול להכנס איתם מן הסתם...)?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Boomer,

במחשב שלי שהיה בו - Win ME הייתה אפשרות ל-Stand By. מאז שהתקנתי WIN XP, כשעושים Turn Off, האפשרות של Stand By היא באפור ואי אפשר ללחוץ עליה. כאילו שהמחשב לא תומך ב-Stand by. למה זה? השאלה השנייה שלי היא: יש לי מחשב שיש בו WIN XP אבל יש בו משהו לא בסדר, אולי ההתקנה לא הייתה טובה כי כל האפשרויות של ה-Advance בכרטיס רשת ובחיבור לאינטרנט לא ניתנות לשינוי. אז השאלה היא מה יקרה אם אני ינסה להתקין את ה-XP על ה-XP הקיים. אין איזו אפשרות פשוט לתקן את ההתקנה או משהו כזה?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by dima1987,

מישו יכול לתת לי כמה קודים לויסטה?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Diablo,

זה פשוט כבר עלה לי על העצבים :-/ כל לינק שאני לוחץ וזה אמור לפתוח חלון חדש אז הוא פותח את החלון.....אבל אין בו כלום (הבנתם?) פשוט מעיין מסגרת חסרת תוכן אז....אולי מישהו יודע מה היא הבעיה/הדרך לפותרה? :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

מתי?!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום היום המחשב התחיל לאתחל את עצמו מחדש כל חצי שעה שעה בערך. לפני זה הוא מראה מסך כחול ואז עושה איתחול.... וזה התחיל רק מהיום.. זה יכול להיות וירוס? היום הקנתי מחדש גם אנטי וירוס , אולי בגלל זה? אך אפשר לבדוק? עשיתי בדיקת וורוסים ורגולות והוא לא מצא כלום :s05: תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. המחשב החדש שהזמנתי הגיע ושקיבלתי אותו הגיע איתו ווינדוס 7 באנגלית, איך אני יכול לשנות אותו לעברית? תודה מראש! 64 ביט אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. יש לי מחשב ACER ASPIRE ONE 532H שהוא מיני נייד ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה שתרוץ עליו טוב ומהיר, איזו מערכת אתם ממליצים לי להתקין? הנתונים שלו הם : מעבד 1.66GHZ זכרון 1GB כונן קשיח 250GB מסך 10.1" איזו מערכת אתם אומרים שכדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kai,

שלום, אני מקווה שכולם מכירים את זה שכאשר רושמים משהו באתר חיפוש ולאחר מכן רושמים רק את האות הראשונה זה מראה את מה שחיפשתי בעבר, אתם יודעים איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by gameri,

בגדול השאלה שלי היא כזאות אם אני רוצה להפעיל את חישת האחסון של WINDOWS אבל אני מפחד שזה ישפיע לא טוב על אפליקצויות שמירות של מחשקים מסמכים וכו" בעיקר כאלה שאני פחות משתמש (עכשיו אני יודע שאתם הולכים להגיד שזה לא אמור להשפיע ) אבל בכל זאת אני שואל כי זה לא פועל כבררת מיחדל אז אולי יש לזה סיבה אחרת זה אוטומט היה מוחק קבצים זמנים וכו" תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שני אלו עדכונים לבעיית המודמי-USB. מה ההבדל ביניהם ???? Q307271_WxP_SP1_x86_enu_MID57834.exe Q307271_WxP_SP1_x86_ENU_MID58293.exe

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by hatzhaik,

לעיתים רחוקות אני נתקל במסך כחול שמחייב לעשות ריסט וגם אני מזהה שהדיסק קשיח נכבה (נשמע טק כזה)זה היה קורה לי בעבר במיוחד שההיתי מפעיל את מצלמת האיטרנט. אבל פיתאום זה קרה לי היום סתם ככה . רציתי לשאול האם זה לדעתכם בעייה בחומרה דפוקה או משהו התוכנה. המחשב שלי זה פנטיום 4 3G זיכרון 256X2 לוח של asus עם bios מעודכן והוא בן שנה וקצת (ככה שאין אחריות) צרפתי צילום של המסך הכחול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by iz,

אפשר לעשות שאני ממזער תוכנה כמו מסנגר היא תופיע לי ליד השעון כמו בווינדוס הקודמים ולא בשורה ביחד עם כל החלונות שפתוחים ? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.