Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין מקודם WINDOWS XP,הכנסתי קודם לכונן הפלופי את הדיסקטים(BOOT),אח"כ חילקתי את הדיסק הקשיח שלי(80G) לארבע. שלוש פעמים 20G והרביעי מה שנשאר(בערך 16G כי המחשב מזהה משהו כמו 76G). אח"כ זה התחיל בפירמוט ואז נעצר ורשום משהו כמו DISK ERROR. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הצלחתי ליצור קיצור דרך ל FLIP 3D ב WIN 7 ...לשים אותו בTASK BAR .... אבל לא מצליח ליצור לו קיצור דרך מכיוון שאני נמצא בחלונית של קיצור הדרך ...PROPERTIES ..SHORTCUT אני לא יכול להכניס את צמד המקשים "WIN BUTTON + TAB " כי זה ישר מבצע את הפעולה עצמה לכן אי אפשר .... יש דרך לעשות זאת ? ולאחר מכן רוצה לצמד את הקיצור דרך הזה לכפתור האמצעי בעכבר ...גם זה , איך עושים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ריענון לרשימת שרתים בcod4 מופיע לי המסך הכחול הבא... זה רק רק רק בסיטואציה הזאת ולא בשום מצב אחר, ככה שאוליי זה בעיה במשחק או משהו... אני חושב שזה מתאים יותר לפורום הזה כי לא נראה לי שגיימרים ממש מבינים במסכים כחולים.. יש לציין שמותקן אצלי xp מקורי עם כל העידכונים.. הנה קישור לתמונה... http://eliad.org/uploads/1201503985.jpg
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
החשבון של ה-administrator המובנה נעול וגם חשבון המנהל הנוסף היחידי במערכת. הם לא הופיעו לי במסך הכניסה למערכת (Win XP). העתקתי מחדש את קבצי המערכת מדיסק ההתקנה ונוצר חשבון User מסוג Limited user. דרכו נכנסתי ל-administrative tools בלוח הבקרה ואז גיליתי שזה מה שקרה לחשבונות המנהלים. מה ניתן לעשות?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אתם חייבים לעזור לי אני בבעייה גדולה שאני לא יכול לפרט עליה יש לי בלאגן גדול, אני חייב שתעזרו לי לחסום את הצ'אטים במחשב שלי, לא יודע באיזה דרך רק תתנו לי דרך כלשהי לחסום שאנשים לא יוכלו להיכנס לצ'אטים אצלי במחשב בבקשה מכם זה חשוב מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב לעריכת סאונד עם תוכנת auda city , zarra radio , וממירי אודיו למיניהם. ברור לי שה7נראית טוב יותר אבל איזו מערכת הפעלה תהייה יציבה יותר ויעילה יותר לעניין. בתודה מראש. צריך לקחת בחשבון גם שה auda city ל7 עדיין ב גרסת בטה. לינק להתאמת התוכנה ל win 7 http://wiki.audacityteam.org/index.php?title=Windows_7_OS
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם זה בא יחד עם הויסטה או יש צורך להוריד ולהתקין ? היכן מגדירים זאת ?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חסר במחשב שאני צריך להשתמש בו הקובץ הנ"ל, ראיתי שאפשר להוריד אותו מהאתר dll-files, האם האתר הזה אמין?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
(ynet)הסוף לפיראטיות??? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3052196,00.html
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות פונט עברי בווינדוס ויסטה, למשל פונט של כתיבה, שמות של תיקיות... אני יודע איך משנים באנגלית אבל בעברית לא.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בגלל נסיונות שעשיתי , כשאני מעלה את המחשב עולה מסך המבקש ממני לבחור את מערכת ההפעלה הרצוייה מתוך כמה. כיצד ניתן להסיר אופציה כזו?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
גילוי נאות: התלבטתי רבות אם לפתוח את האשכול בפורום תכנות או בפורום זה, והחלטתי בסוף שזו בעיה במערכת ההפעלה ולא בשפה ולכן אתייעץ אתכם :-) אני לומד לתכנת בשפת C בסביבת העבודה של Microsoft Visual C++ Express '10 ואני לא מצליח לדמות שליחה של EOF בתוכניות שאני כותב. שלחתי את הקוד לחבר אחר שאצלו הכל עובד פיקס. יש למישהו מושג איך אפשר לטפל או להתחיל לאבחן את הבעיה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ואני מתקין ווינדוס 2000, ואני מתקין ואז הוא אומר setup is starting windows 2000 וזהו, לא ממשיך, מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מאיזה תאריך הותקן הווינדוס על המחשב? בתודה מנור
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכנתי דיסקט איתחול, נכנס אליו כאשר מדליק את המחשב ושמתי לב כי כל הפקודות שהיו ידועות במערכות קודמות, כבר לא קיימות כאן. אז איך בדיוק אני נכנס ל fdisk כאן ? ולפורמט, למישהו יש מדריך\הסבר קצר איך להשתמש בדיסק איתחול של xp ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכם. אני עובד במערכת הפעלה של XP. יש לי HD של 80 GB שכחצי ממנו בשימוש. מחיצה אחת! אני צריך לעבוד תחת WIN98 לזמן קצר. (כמה ימים) מה אני עושה בלי לפגוע במה שיש לי עכשיו על ה HD? ניתן לעשות מחיצה נוספת בלי לפרמט את הדיסק ואז להתקין על המחיצה השנייה 98? אשמח להסברים קצרים או מדריך כלשהו. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מנסה להקים רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר אני רוצה ככה שאחד המחשבים יתחבר לשני וממנו יהיה לו גישה לאינטרנט במחשב שיש לו אינטרנט בהתחלה כשנכנסתי לחייגן בשביל לאפשר זאת והייתי נכנס לadvanced האקספלורר היה קורס ובגלל זה הכנתי חייגן חדש שעכשיו לא עושה בעיות הנה תמונה מההגדרות המתקדמות של החייגן (זה שונה מהתמונה במדריך): אבל הכרטיס רשת עושה בעיות הנה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות רשת : עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לסדר את זה מבלי לשחזר מן הסתם אני רוצה לציין ששתי המחשבים מזהים אחד השני אבל אינטרנט ;\ עריכה::: מצאתי את זה באתר של מיקרוספט : http://support.microsoft.com/kb/823775 הבעיה היא שאני לא רוצה לשחזר ומצד שני כשאני רוצה להתקין את הוינדוס אין לי אפשרות…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מותקנות לי על המחשב שתי מערכות הפעלה ( XP, VISTA) ואני רוצה למחוק את ה VISTA ץ איך אני עושה זאת??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מקרופן ומתי שנאי מנשא להשתמש בו הוא פשוט לא פעל הוא עובד אבל מתי שאני נכנס לתוכנה לדיבור כמו טים ספיק הוא לא נותן לי לדבר יש למשהו רעיון למה זה קראה לי? תודה לכול העוזים
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בעת לחיצה על ALT+CTRL+DEL במקום להיכנס למנהל המשימות מופיעה הודעה: "task manager has been disabled by your administrator". העבודה היא תחת חשבון מנהל, בדיקת וירוסים מתבצעת כעת. האם קיים איזשהו SERVICE שאחראי לזה ומשותק כרגע, או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לפטופ DELL INSPIRON 7537, מעבד I5 4200U. אינני מצליח לשמוע סראונד ברסיבר, DENON AVR-1507 הלפטופ מחובר בHDMI לטלביזיה ומהטלביזיה באופטי לרסיבר, מהממיר של יס אני מקבל סראונד (בעת ניגון סרט תומך)... מותקן WINDOWS 10 בלפטופ. הקובץ המנוגן מראה שיש אודיו סראונד. בהגדרות האודיו של הHDMI בווידוס רשום 2-HIGH DEFINITION אודה לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב לא שלי הוא של חבר אבל מכיוון שאני התקנתי אותו אני אספר לכם את הסיפור המלא כדיי לתת רקע: נרכש מחשב Core I5 750 לוח Gigabye GA-P55-UDL3 זיכרון 1333 DDR3 של Geil של 2 גיגה (2 סטיקים סה"כ 4 גיגה) על המחשב הותקן windows 7 64bit בתום ההתקנה לאחר עבודה קצרה, הורדות פה ושם גיליתי שרוב הקבצים שאני מנסה לפתוח נותנים שגיאה NCRC משהו כזה ואם מדובר בקובץ RAR אז יש שגיאת CRC כמובן שעשיתי מייד פורמט עם התקנה מחדש ושוב אותה בעיה, ניסיתי לחבר את הדיסק הקשיח על הבקר השני (של גיגבייט) גם לא עזר אגב ניסיתי גם עם AHCI וגם בלי בשניהם בקיצור כלום לא עוזר הלכנו לחנות עם התלונות הנ"ל הוחלף הלוח ל Gigabyte GA-P55 USB3 מיד רצתי הביתה ניסיתי שוב פורמט מחדש אבל שוב אותם תסמינים אמרתי לעצמ…
-
- 17 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
עשיתי קצת סדר בפונטים שלי ומחקתי כמה שלא צריך, בטעות מחקתי את אריאל עכשיו אני רואה הכל בפונט נטוי מעצבן, מישהו מוכן להעלות את הפונט אריאל לשרת ולהביא לי?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אח"צ טובים, קיבלתי אתמול מחשב נייד שהגיע עם וידוס ויסטה HOME PREMIUM. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את מסך הפתיחה שבו בוחרים את המשתמש? אני המשתמש היחיד הקיים במחשב ונימאס כל פעם להכניס סיסמה או לעשות טביעת אצבע.. אשמח לדעת איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משום מה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב נייד HP פביליון DV6515.המחשב מצוייד במע' הפעלה מסוג ויסטה פרמיום בעברית מלאה ללא שום בעיה שנתקלתי בה עד היום.לאחרונה התקנתי גם את עדכון הSP1. בימים האחרונים שמתי לב לבעייה מוזרה למדי. אין באפשרותי לעבור לשפה עברית מאנגלית ע"י הקשת ALT שמאלי+SHIFT. נכנסתי לאפש' שפה,ראיתי שיש לי אפשרות של פריסת לוח המקשים בעברית,הסרתי והוספתי מחדש - לא הסתדר.נכנסתי לאפ' צירופי מקשים,מוגדר שם על הצירוף הנ"ל ע"מ להחליף שפה,החלפתי אפילו לצירופים אחרים עם החלת ההגדרות ולא פתר את הבעיה.חוץ מזה סרגל השפה לא מופיע לי בכלל בסרגל המשימות,כל נסיון להציג אותו למרות שהוא מסומן לא צלח. לא משנה מה עשיתי,לא הצלחתי לעבור לשפה עברית. במקרה הייתי צריך לעבוד על מצגת בPPT שהייתה כתובה בעבר…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-