Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשלוח קובץ מסוים לחבר,ברגע שאני לוחץ לחיץ ימני על הקובץ ובוחר "שלח אל" עולות האפשרויות של צריבה או שליחה לתקליטון ואין את האפשרות נמען דואר,ניסיתי לצרף את הקובץ דרך אווטלוק ולא מצרף-יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מאז שהתכנתי את הVISTA האנטרנט פועל נורא לאט ומוריד במהירות של 1KB בימקום 250KB וזה לא רק באתר אחד יכול להיות קשר בינהם? ואני לא התקנתי את הדיבר שאני הייתי מתקין בXP כי אנטרנט פעל בלי שהתקנתי יכול להיות שיש קשר?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
חברה התמונות שהייתי פותח באקספי אני פותח אותם בויסטה והם נראות לי מטושטשות במסך מלא...וגם לוקח קצת זמן עד שהוא עובר למסך מלא ?תודה לעוזרים lidor_Abo
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לפני שבוע הדיסק קשיח שלי נשרף והחליפו לי אותו יש לי 2 ג'יגה ראם ורציתי להוסיף עוד 2 האם אני צריך לפרמט את המחשב לאחר הוספה? אני מתלבט מה להתקין איזה ווינדוס עדיף 7 xp vista יש לי מעבד q6600 כרטיס מסך 8600gt 4 ג'יגה אחרי שאני יוסיף ראם דיסק קשיח 500G אני צריך לדעת אם חייבים לפרמט אחרי הוספת ראם ואיזה מערכת הפעלה עדיפה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת על כונן C מותקנת לי מערכת הפעלה XP לא מזמן התקנתי על כונן H מערכת הפעלה וינדוס סרבר 2008 עכשיו את כונן H כולל מערכת ההפעלה 2008 פירמטתי פה מתחילה הבעיה בעלליית המחשב עדיין עולה לי המסך של בחירת מערכת הפעה שואל אם אני רוצה בוינדוס 2008 הוא במערכת הפעלה ישנה יותר שזה אומר האקספי ובגלל שוינדוס 2008 כבר לא עובד על הקובץ BOOT INI לא הצלחתי להסיר את הבחירה כי התוכנה שעובדת בויסטה ובסרבר שמטפלת בבוט לא קיימת באקס פי איך פותרים תבעיה תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום התקנתי על מחשב חדש ויסטה אולטימייט- ובהצקנה חילקתי את ההארד דיסק לשתי כוננים וכעת אני רואה רק אחד מהם וחסר לי עוד כונן שבו אמורים להיות עוד 200 ג'יגה...מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן פרמטתי את המחשב והבעיות רק ממשיכות להצטבר נראה שיש לי בעיה עם האינטרנט. לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש העמודים נטענים באיטיות בלתי נסבלת אבל כשאני רוצה להוריד קבצים המהירות היא סבירה לחלוטין... חיפשתי מה יכול לגרום לזה ונתקלתי בדרך במשהו מוזר בחומת האש של windows. חומת האש מבוטלת ואני לא יכול להפעיל אותה (צירפתי תמונה) אני ממש צריך עזררה עם זה כי האינטרנט זה השימוש העיקרי שלי במחשב תודה מראש, כפיר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן יש כמה חשובנות בווינדוס במשחב שלי אבל הקטע אני 90% מהזמן מתחבר וזה מעצבן כל פעם לבחור בשלי ולבזבז 10 שניות מהחיים האם יש דרך לעשות שזה יכנס לחשבון כלשהו אוטומטית שמתחברים?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם תוכנת מסרים כמו ICQ/MIRANDA יגרמו WIN להיות יותר פגיע לוירוסים ורוגלות?
-
??. ואם אין אז האם מתכננים מתישהו שיהיה?? אולי יש איזה פאץ לעברית משהו בסגנון??
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי. נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה. שאני מקבל קבצים דרך תוכנת ממסרים כגון MSN MESSENGER מופיע לי בתוכנת המסנר ההודעה שהקובץ הגיע. אולם שאני בא לפתוח אותו ע"י לחיצה על הקישור שהתוכנה מציגה --- אזי קופץ לו ה security center של SP2 של ה- WINDOWS ומתריע לפני כי הקובץ מסוכן (מדובר בקובץ של AVI -- סרטון שמישהו שלח לי). הדבר הבא שקורא הוא שאני לוחץ על OK --- אין כלל אופציה אחרת --- המע' הפעלה מוחקת לי את הקובץ פיזית מהדיסק. לא מעבירה אותו לאיזור שמור או משהו כזה. שחיפשתי בHELP של ה-WIN הוא מתאר שם כיצד לעשות UNBLOCK CONTENT עבור קובץ שכזה: הוא אומר לגשת לקובץ וללחוץ על כפתור ימין של העכבר, וללחוץ UNBLOCK... וזה ישחרר את הנעילה של הקובץ. הנקודה הטיפשית הינה שזה לא ניתן לביצוע כיוון…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ווינדוס אקס פי אום אדיישון ואין לי cd key יש מצב אפשר להתקין בלי או לעשות עם זה משהו כדי שזה ייעבוד?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האקספלורר התחיל היום בבוקר לדרוש 60% מהמעבד ושוב דבר לא עוזר עשיתי סריקות, ניקויים וריסטרטים... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, פניתי לכמה פורומי חלונות בקשר לבעייה הזו וגם חיפשתי ברשת, אולי מפה תבוא הישועה. אז ככה, יש לי מחשב P4 עם חלונות XP, סרוויס פאק 2, כרטיס מסך ATI עם דרייבר Catalyst 5.3. אני המשתמש היחידי במחשב שהוא גם האדמין. עד לפני כמה זמן, לאחר חזרה משומר מסך, הופיע מסך בחירת משתמשים. כמו כן, בהגדרות תצוגה:שומר מסך, התיבה "On Resume, Display Welcome Screen" היתה מסומנת. (ראה תמונה מצורפת: welcome screen.jpg). כמו כן, בהגדרות משתמשים: logon and logoff options, שתי התיבות היו מסומנות (ראה תמונה מצורפת: logon options.jpg) עד שיום אחד (ואני מניח בגלל עדכון הדרייבר לכ. מסך אבל אני לא בטוח) לאחר חזרה משומר מסך, לא הופיע מסך בחירת המשתמשים. יותר מזה, בהגדרות תצוגה: שומר מסך, הופיעה תיבה …
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעיה שבה המחשב מקפיץ לי מסך שחור ועליו הכיתוב C:\WINDOWS\SYSTEM32\RUNDLL32.EXE בכל הפעלת המחשב או בכל ניסיון שלי בלהיכנס לפריטים בלוח בקרה אפילו בלחיצה על "מאפיינים" בשולחן עבודה . בדקתי את המחשב לוירוסים או רוגלות למיניהם ולא מצאתי ( הבדיקה נעשתה גם במצב בטוח). אשמח לעזרה ולתשובה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תראו במחשב יש לי שני HD אחד דיי חדש של 80GB SATA ועוד אחד של 40GB רגיל. שניהם WD. על ה80SATA מותקן הוינדוס. עכשיו אני מעוניין שה40GB יפעל אך אני יוכל מתי שאני רוצה לכבות אותו דרך הוינדוס. הסיבה - הוא רועש. האם זה אפשרי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם Windows 2000 Professional SP4 תומך באייקונים בפורמט של Windows XP (כולל שקיפות חלקית וצלליות)? אני יודע ש-Windows 98 לא תומך באייקונים כאלה ומציג אותם באופן שגוי.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי עבר הרבה הפסקות חשמל ואתמול הווינדוס הפסיק לעבוד. המחשב פעל כמו שצריך ואז הלכתי לרגע וכשחזרתי רק הווינאמפ נשאר דולק והאקספלורר היה סגור ולא היה ניתן להכנס לטאסק מנג'ר. מאז הווינדוס לא עולה. אני מפעיל את המחשב, יש Loading של הווינדוס ואז חלון כחול לפחות משנייה ואי אפשר לראות מה רשום שם. בבקשה תעזרו לי יש לים שם חומר חשוב ואני חייב לגבות אותו ואני גם לא רוצה לפרמט! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
במחשב השני שלי אני לא רואה עיברית אני רואה גיבריש כזה מה אני צריך להוריד או לעשות כדי שלא יהיה לי את זה בבקשה :-\
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שידרגתי סופסוף את המחשב, ל- AMD 3000+ 64BIT, ומאז לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך... הבעיה הראשונה היתה שלא הצלחתי להתקין ווינדוס - כל פעם הוא היתה בעיה עם קובץ אחר, או שבמהלך ההתקנה המחשב החליט להתקע לגמרי. בסופו של דבר, רגע לפני שהתייאשתי והחזרתי את המחשב לחנות, שישברו את הראש בעצמם ויתקינו את הווינדוס, זה הצליח, והכל עלה באופן תקין (או לפחות ככה חשבתי...). מכיוון שהדיסק עצמו לא מעודכן, הייתי צריך לעדכן דרך ה-windows update, דבר שעלה לי בלא מעט restart-ים פתאומיים, מסכים כחולים, ואיבוד מספר שנים מחיי. מאז שהתקנתי את העדכונים שהוצעו לי, הכל עובד בצורה סבירה, למעט כמה יוצאי דופן: 1. משום מה, לא מוצע לי ה-sp2 דרך ה-windows update, ו-2. תוכנות כמו NOD32 ו-ZoneAlarm לא עולות (אלו…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
התקנתי VISTA 32 BIT והתקנתי את הגרסה האחרונה של FF לאחר שהעלתי מהגיבוי MozBackup הכל עבד מצוין, בלי שאעשה משהו מיוחד יותר מאוחר רוב האתרים התחילו לעלות בצורה איטית או שתקועים בקריאה במשך דקות ארוכות ולא עולים עד הסוף עולים חלקית כך שלא רואים את כל העמוד, לפעמיים YNET עולה מהר ואחרים לא. מישהו מכיר את התופעה? כבר פירמטתי והתקנתי שוב מחדש וכל פעם זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חיברתי הארדיסק די ישן עם חיבור IDE למחשב לבדוק אם הוא עובד. לא עבד וניתקתי את החיבור והחזרתי הכל כמו שהיה שהדלקתי את המחשב הוא הגיע לוולקאם סקרין ואז המסך נכבה ולא הגיב לכלום. אחרי כמה שעות שהוא היה מכובה ניסיתי להדליק שוב והוא עלה ואחרי שעה שוב הכל קופא וישר נכבה המסך וכלום לא מגיב ככה כל הזמן יש למישו רעיון מה אני יכול לעשות? דרך אגב שהמחשב עולה שוב פעם אני לא מקבל שום ארור על קריסה או תקלה הכל עולה רגיל ואין לי מושג מה לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד הרבה זמן והיא מעצבנת שאני פותח קצבים אז לפעמים יש לי את ההודעת שגיאה הזאת: ואני לא יודע למה זה קורה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-