עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avi2014,

כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא רושם לי בכיבוי "שומר את ההגדרות" ופשוט לא נכבה. הבנתי שזה קשור איכשהוא לadsl, יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. Started by MasterDK,

שלום יש לי בעיה אני מריץ WIN XP SP3, וגיליתי לאחרונה שהמחשב כן נכנס למצב של SCREENSVAER אבל לא נכבה ת המסך כאשר יש צורך (ליתר ביודק לאחר 15דקות לפחות ככה מוגדר בהגדרות) כלומר הוא יכול להיות במצב של שומר מסך אין סוף זמן אבל הוא לא יכבה את המסך (מה שנקאה POWER SAVING MODE). אני לא יודע מה מקור הבעיה כי אני נוהג להשתמש בלינוקס אבל בזמן האחרון יש צורך בחלונות. ד"א אותה תופעה קוראת גם כשאני עושה LOG OFF, הוא מדליק את השמור מסך אבל לא מכבה את המסך לאחר 15דקות. ההגדרות הן: Home/Office Desk Turn off monitor: After 15 minutes Turn off harddisks: Never Standby: Never תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by nirgilad1,

הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by nadav_11,

שלום, אני חדש כאן.. ויש לי בעיה..): באמת שאני חושב שניסיתי כל תוכנה אפשרית שקיימת להעיף את הסקייפ הזה וזה לא עוזר! (יש לי גם סרגל מעצבן, וגם אתר שכל כתובת שאני מקליד הוא נכנס אליו!!!) בבקשה תעזור לי! תודה, נדב!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by SharonSx,

פירמתתי את המחצה של C ואז באתי להתקין את המערכת הפעלה ובמסך הכחול הזה של הדוס, הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי הוא צריך ליצור קבצים על הדיסק... בחזרה לעמוד המחצות לחץ אנטר.. מישהו יודע מה הבעיה?? מאוחר יותר אני יעלה באנגלית את מה שהוא כתב כי כרגע אני לא בבית... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום הורדתי תקיה שיש בה מלאה קבצים בסיומת של ico ועכשיו אני לא יודע אך להחליף אותם אף הקבצים שיש עכשיו במערכת אני רוצה נגיד לשנות את המראה של המחשב שלי של התקיות של הכול אך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

יכול להיות שיש וונדוס שמתאים ספציפית לסוג מעבד אחד?-נגיד AMD?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  8. אני רוצה לדעת אילו התקנים חוברו למחשב בעבר, הבנתי ש - Windows שומר את הנתונים של כל מה שחובר כדי שבפעם הבאה שנחבר את זה הוא יזהה את זה כבר בלי בעיות. מישהו יודע איפה זה כתוב ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by אופיר,

האם ליצור בשבילו partition? קראתי דעות מנוגדות על כך. אם כן, אז האם גודל של פי 2.5 מהזכרון זה האידאלי? אם לא, האם לשים אותו על דיסקים דינמיים ב - RAID או שאולי אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. אני רוצה להתקין IE7 (בלי קשר להודעה הקודמת שלי בנושא) בשפה עברית וה XP באנגלית מה הסיבה שהוא לא נותן לי להתקין? והאם ניתן לפתור אותה? תודה בן

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by wolf_silver,

המחשב שלי הוא סבבה לגמרי אבל בזמן האחרון הוא עובד לי ממש לאט וכול זה וזה משגע אותי מה אתם אומרים איך אני יכול לטפל במחשב שחי שהיה כמו שהוא היה פעם (לפני חודש חודשיים ) הוא מחשב חדש !! אז מה אני צריך תסתכלו אני עושה לו בדיקות ב ad aware יש לי הורדה של עידכונים לוידנוס אוטומטית כזאת ככה איך שיש עדכונים הוא מתחיל להוריד ולהתקין לי אותם יש לי אנטי וירוס שאני עושה בדיקטת מידי פעם מה עוד אני יכול לעשות כדי לשמור על המחשב שלי שיעבוד טוב כמו שהוא עבד לפני חודש משהו כזה תודה רבה אנשים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by swg,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280147.new#new

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. אני מתכוון להתקין עוד מערכת הפעלה בנוסף אל הויסטה בנוחות הכי מרבית שניתן, מבחינתי, הכי נוח זה שהמערכת ויסטה תעלה ראשונה בכל מקרה ורק ממנה אני אוכל להפעיל או לסגור את XP, הסיבה: VISTA לא תומכת בכל משחקי המירוצים וההתאמה שלהם ל FORCE בהגה משחק שלי תודה רבה לעוזרים! פורום ענק

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by crazyfreak,

נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by drbrain,

שלום לכולם מחפש לדעת איזו מערכת התקנה להתקין עבור מחשב מדיה בסלון XP או VISTA הפרט שאני מתכנן לקנות הוא מאתר זה בקטגוריה מפרטים של 4000 שח מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3600 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet 65 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty 480 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Di…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by Oranl,

היי, מופיעות לי הודעות השגיאה הבאות כשאני מנסה להתקין את שני העידכונים שבתמונה.. לא מצאתי לזה פתרון. יש למישהו רעיון? ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by No_Man,

יש לי 2 שאלות . . . א. Windows XP Home EDition מקורי, הוא Bootable (הדיסק לא נמצא אצלי כרדע אז אני לא יכול לבדוק)? ב. איך אני מתקין מערכת הפעלה כאשר הדיסק הוא לא Bootable ? לילה טוב.

19. Started by kobi3211,

שלום אנשים חייב עזרה דחוףףףףף קרתה לי בעיה קטנה למחשב שלי ישנם שלושה משתמשים אתם יודעים מנהל (adminestrator) נראה לי שככה רושמים את זה ועוד שתי משתמשים הסיסמא של המשתמש הראשי אבדה לי עכשיו איך אני מחזיר או מאפס אותה והאם אפשר בכלל או שפירמוט הוא הפתרון היחיד אגב הווינדוס הוא XP תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  20. חברים ברצוני שתוכנה אחת תעלה לפני הכל, איך אני עושה את זה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by emilio,

יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. Started by noambaum,

שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by Orsolomon,

היי, אני רץ כרגע על ויסטה, היא עושה לי המון! בעיות, יש לי מציחה של XP במחשב גם כן, אך היא די נהרסה, רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את הויסטה והXP ולהתקין את הXP מחדש (מדיסק) אמרו לי שזה דרך הBIOS, הBOOT וכד'... איך זה אפשרי למחוק את שניהם, להגיע למצב נקי ולהתקין מערכת חדשה? תודה, אור

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. אני משתמש בהארדיסק שמחיצה אחת שלו פגומה עם סקטורים הרוסים... כל פעם שאני מפעיל מחדש המחשב מנסה לעשות לו Scan disk שלוקח שעות וימים ואף פעם לא נגמר.. אז אני פשוט מדלג עליו... אבל נמאס לי שהוא מנסה כל פעם...! אז איך אני יכול לבטל את זה ? או לבטל את המחיצה כולה מבלי שהיהיו לי בעיות עם הראשונה ?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by domuzy,

בשבועות האחרונים, בלי להתקין תוכנות/חומרות חדשות, התחיל לקפוץ לי החלון של END TASK כמעט כל פעם שאני פותח חלון משני בתוך חלון האתר בו אני גולש, כלומר- רק כשאני לוחץ על קישור לכרטיס של לקוח או לראות פרטים מסויימים שפותחים לי חלון ספציפי לאותו אתר (לא החלון האקספלוררי הרגיל של האינטרנט, עם כל הBAR הסטנדרטי למעלה, אלא חלון ייעודי ולא מתפתח בלבד). כשאני מבקש לסגור אותו (ולהשאר רק עם החלון הראשי של האתר, נתקע החלון הקטן על חצי טעינה, וקופצת לי ההודעה של END TASK. מיותר לציין שכשאני מסיים (ולא שיש לי ברירות), אז כל הIEXPLORER באשר הוא נסגר. אני משתגע ולא יכול להמשיך לגלוש ככה. מה עושים ומה הגורם להתרסקויות האלה ??? נ.ב: אני מריץ 4 תוכנות ריגול כל יום, אנטיוירוס ופיירוול של מקפי…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים