עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by psxr,

לפני כמה זמן התחילה להופיעה לי הודעת טעות כשאני יוצא המאינטרנט אספלורר מישהו יכול לעזור ? ההודעה בקובץ המצורף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. 1. העדכון הראשון , זה משהו חשוב? , לא הבנתי ביכלל למה הוא קשור (ה Group Policy...) 2. העם כידי להתקין את עידכוני הדריברים לדריברים של NVIDIA שמופיעים אצלי ? , כי לפי האתר של NVIDIA הדריבר שלי של הצ'יפסט הוא הדריבר האחרון תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by dogg,

האיקון של my comuter משום מה החליט להיות בהיר יותר... איך אני יכול להחזיר אותו לצבע הקודם? מערכת ההפעלה היא windows xp. נ.ב ניסיתי לעביר אותו לאיקון אחר ולהחזיר אותו חזרה וזה לא עוזר (בSafe mode זה האיקון בצבעו הרגיל). ד"א אם אפשר (אם זה לא בקשה מוגזמת) תשובות חכמות.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. אני צריך עזרה, יש לי 4 מחיצות על הדיסק הקשיח,ביום בהיר אחד.לשלות המחיצות המשניות נעלמה המערכת קבצים ורק המחיצה הראשית נשארה עם מערכת קבצים תקינה והמחיצה עובדת כרגיל. אני חושד שמישהו עשה מזהו בכוונה ופשוט פירמט את הכוננים. השאלה שלי אם יש דרך לדעת מתי הכוננים פורמטו או עברו שינוי,בדקתי את ה Event viewer של XP אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור. מה עוד אני יכול לנסות? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by ShaharSi,

יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד ויסטה , אחד XP מה אני צריך לעשות בשביל שבBOOT יהיה לי בחירה איזה כונן אני רוצה? (שני הכוניים עובדים) והם SATA אם זה משנה משהו.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

שלומות, מישהו מכם יודע במקרה איך לעזאזל אני יכול לשנות את השפה של המדיה פלייר(11) לאנגלית? זה משגע אותי שהוא ככה בחצי עברית(יישר הטקסט לימין) ובחצי אנגלית(האובייקטים עצמם מיושרים לשמאל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  8. Started by polpot,

בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 שאלתי ואמרו לי שצריך כנראה לעדכן את ה-bios הבעייה שאני לא מצליח לזהות אותו גם בתוכנות כמו sisosandra זה מה שהתוכנה אומרת לי בבדיקה Mainboard: RS485-SB600 System BIOS: Phoenix Technol 6.00 PG

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. שמעתי שיש דבר כזה כדי לא לאבד מהמעבד והכ. מסך, אז איך מפעילים את זה בדיוק (win vista ultimate)?? :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. שלום.. יש לי בבית מחשב שאני רוצה לפרמט אותו ושאני עולה איתו להתקנה אני שם לב שהוא עובד באופן מוזר קצת.. ההתקנה עולה באיטיות ואחרי שהוא טוען שם את כל מה שהוא צריך להתקנה הוא כותב משהו על הקובץ NSTKRL משהו כזה (אני בטוח שלא ככה כותבים אותו-אבל אולי אתם מבינים לאיזה קובץ אני מתכוון) ואז הוא אומר ללחוץ על איזהשהוא מקש וההתקנה מסתיימת והוא לא נותן לפרמטט ולהתקין! עכשיו, אני יודע שהדיסק טוב כי כבר פירמטתי איתו את המחשב פעם! אז הלכתי והדיסק באמת במחשב אחר העלה את ההתקנה והכל עבד כמו שצריך!(לא פירמטתי את אותו מחשב רק בדקתי את הדיסק!) אין לי צורב במחשב שההתקנה לא עולה וחבל כי ככה היית יודע אם זה בעיה בסידירום(אבל לא ממש נראה לי..) מה אתם אומרים? מזה הקובץ הזה? משהו נתקל בזה אולי?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. יש לי להגיש למורה שלי משהו בתוגנה ותראו מה הוא כותב לי כשאני מנסה להעלות אותו זה ב-xp ולפני כמה זמן יכלתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by reiematza,

מאז שהתכנתי את הVISTA האנטרנט פועל נורא לאט ומוריד במהירות של 1KB בימקום 250KB וזה לא רק באתר אחד יכול להיות קשר בינהם? ואני לא התקנתי את הדיבר שאני הייתי מתקין בXP כי אנטרנט פעל בלי שהתקנתי יכול להיות שיש קשר?

13. אני רוצה לדעת אילו התקנים חוברו למחשב בעבר, הבנתי ש - Windows שומר את הנתונים של כל מה שחובר כדי שבפעם הבאה שנחבר את זה הוא יזהה את זה כבר בלי בעיות. מישהו יודע איפה זה כתוב ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by WaRez.,

במחשב של אח שלי יש בעיה, ואין לי ממש ממה זה נגרם ומתי התחיל.. היום הוא בא אליי בבוקר ואומר לי שכל פעם שהוא מדליק את המחשב המחשב מגיע לרגע שהוא אמור להעלות ת'WINDOWS ועושה לעצמו ריסט.. אז כן, כל פעם המחשב עולה יפה, בא להיכנס לWINDOWS, נותן הודעה במסך כחול ועושה ריסט. [ חשוב לציין שאי אפשר לראות את ההודעה, זה עובר מאוד מאוד מהר! ] אז.. תהיתי מה לעשות.. לא מצאתי פתרונות, בSAFE MODE אי אפשר להיכנס גם. לא ניראה לי קשור לטמפ למה הוא על 39 מעלות.. [ CPU ] לנקות אותו עוד לא ניסיתי .. כי הוא די נקי.. וזאת לא ניראת כמו בעיית חומרה, וממש לא בא לי לפרמט =[ אבל למישהו יש פיתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

איך הופכים ווינדוס שהותקן באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית לעיברית באופן מלא...(שכל התפריט של ההתחל וכו' יהיו בעיברית..)?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. Started by רן.ט,

פעם חלון המחשב שלי היה מחולק עם מחיצות כאלה לכוננים, דיסקים קשיחים, המסמכים שלי ועוד כל מיני דברים שיש לי שם ופתאום נעלמו המחיצות וכל האייקונים נמצאים עכשיו בקבוצה אחת... מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצב שהיה פעם?? תודה רבה לעוזרים...

17. Started by coran,

שלום יש לי מחשב נייד של דל עם ויסטה הום פרימיום חיברתי את המחשב לטלוייזיה ובטעות לחצתי שזה יראה רק בטלוייזיה אני רוצה לשנות את זנ שזה יראה בשתי המסכים איך אני מגיע לאפשרות הזו שוב? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by boogie,

כל פעם כשאני עושה ריסט והוינדוס מתחיל לסגור את כל היישומים הוא מוציא לי הודעת שגיא על DWWIN.EXE למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by brum,

אהלן במחשב XP שיש בו משתמש יחיד - אדמיניסטרטור, כל פעולה דורשת סיסמא. אמנם יש לנו אותה אבל איך מבטלים את זה ? אפילו לוח הבקרה מבקש סיסמא לפני שאפשר לפתוח אותו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. מה לעשות ?virus.MPH

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by Ashand,

לפעמים אני מקבל מסך כחול בויסטה בפעולה רגילה ולפעמים במשחקים ההודעה היא: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. מישהו מכיר את הנושא? איך מתקנים או משנים הגדרות כדי לתקן? המערכת שלי היא: quad core q6600 BFG 8800GT OC ABIT IPro35 2GB DDR800 Vista ultimate תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. Started by dudu2683,

שלום יש לי VISTA על הנייד שלי לא ממזמן ניסיתי להתקין ACROBAT READER מהאתר של אדובי אחרי התקנה נוצרה לי בעיה במחשב כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה (כולל של האינטרנט אקספלורר) התחלף להם האייקון לאייקון של האקרובט וברגע שאני לוחץ עליהן לפתיחה אז תוכנת האקרובט נפתחת ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת שאני צריך לשנות משהו בשיוכים.. מישהו יודע איך פותרים בעיה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. איך אני מתקין מדיסק על מערכת מיד לאחר ההרכבה בהדלקה הראשונה. פשוט מכניס את הדיסק ועולה לי ההתקנה? תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים