עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן וסהלן, הבעיה במחשב נייד מסוג קומפאק פרסיארו של אבא שלי. כשמפעילים את המחשב, עוד לפני ש-Windows מעלה את הממשק הגרפי - בקטע שטוענים ויש פס כחול שרץ אז פתאום כתוב רק Windows XP Professional, לעומת זאת לפני כן היה כתוב Home Edition בנוסף, והכיתוב נעלם. כמובן שזה לא מה שמפריע לי... כשה-Windows עולה למסך של בחירת המשתמשים - עולה המסך הכחול שבו אמורים לבחור את שם המשתמש (ולהקיש ססמא במקרה הצורך) אבל לא מופיע שם אף משתמש. ניסיתי להעלות ב-Safe Mode, אך ללא הועיל. יש לציין כי לא מותקן anti virus על המחשב, אם כי הוא מריץ את sp2 ונמצא מאחורי NAT. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה ולייעץ, ואם אתם באופן כללי מתמצאים בבעיות של WinXp וטרם נתקלתם בתופעה או שאתם מכירים אבל לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. עכשיו במקרה זה נהיה...אבל כשאני מכבה את המחשב יש שגיאה בסגנון דומה...מה יכולה להיות הבעיה? ואיך לבדוק?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. אהלן אנשים, יש לי בעיה מסויימת, אני מנסה להתקין כל מיני תוכנות כמו TurboPascal, MS InterDev, Visual Studio... בקיצור כל אלו נותנות לי את אותה הודעת שגיאה בשלב מסויים בהתקנה או בתחילתה... השגיאה מפורטת בתמונה המצורפת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבעיה, מתן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by idanohh,

כל כמה זמן המחשב כותב לי הודעת שגיאה והנה היא : Windows - Delayed Write Failed Windows was unable to save all the data for the file \device\HarddiskVolume4\$Mft. The data has been lost ,This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection please try to save the file elsewhere. נראה לי שזה קשור לכונן USB 2 שיש לי פה אבל הוא לא מחובר ולא משנה אם עושים רסטרט או מכבים הוא כל הזמן מנסה לגשת לקובץ הנל .... יש למישהו רעיון איך להעיף את זה ?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  5. שלום רב! מדי פעם כשאני נכנס לתיקיה (לא מסוימת) אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת: התוצאה היא שכל חלונות ה Windows Explorer נתקעים, עד שאני מסיים את התהליך. לפעמים גם זה לא עוזר ואני נאלץ לנתק את המשתמש ולהיכנס מחדש. שמתי לב שתמיד יש בתיקיה שאליה נכנסתי קובץ סרט. (השגיאה מתרחשת גם כשאני לא בתצוגת 'תמונות ממוזערות') בפעם האחרונה גם שמעתי 'תיק' חלש מכיוון המארז. נ.ב. השגיאה הופיעה גם לפני שהתקנתי SP3. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by mathan,

אממ כל כמה דקות יש הודעת שגיאה כזאת, סתם זבל, אני יודע, אבל המחשב עבר פירמוט, ולא נראה לי הגיוני שנכנס לי זבל כל כך מהר..אני מתעלם מזה ולוחץ לו אישור, וזה ממשיך להופיע..תראו את התמונה ותבינו כבר..כל פעם שגיאה אחרת..סתפ ספאם, אבל מציק.. פעם קודמת הצלחתי להפסיק את זה איכשהו..אני פשוט לא זוכר איך..אולי מישהו פה יודע..? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  7. הווינדוס 10 עושה לי מלא בעיות ואני לא מצליח להחזיר אותו לWIN7 שאני נכנס ללוח הבקרה ולוחץ על גיבוי ושיחזור ווינדוס 7 אני מקבל את השגיאה הזו (the specified resource name cannot be found in the image file (0x80070716 הווינדוס הזה מעצבן יש לי מלא שגיאות בבקשה תעזרו לי. ואם אף אחד לא יודע מה לעשות אז עם אפשר עזרה באיך להפוך אתר אינטרנט לעברית במקום ריבועים כי אני לא יכול להכנס לאתר של מיקרוסופט.

8. שלום, אני מוריד סרטים עם סבבה דיסי הבעיה היא שכשאני פותח את התיקיה של הסרטים שירדו אני מקבל הודעת שגיאה "האקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר" חשבתי שזה וירוס אבל סריקה לא העלתה כלום גם אם התיקייה ריקה זה עדיין קורה גם אם אנימעביר את הקבצים לתיקייה אחרת הבעיה עוברת יחד איתם לעומת זאת אם אני שם את הקבצים על שולחן העבודה אין בעיה וכולם עובדים מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש שחר נ.ב אני משתמש בנוד 32 והוא לא מוצא שום וירוס

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by ac1240,

משום מה השגיאה הזו קוראת לי בזמן שאני עושה ריסט ולפעמים בלי קשר זה רושם נא הכנס דיסקט לכונן A אפשר לעשות IGNORE וזה ידלג על זה אבל זה לא הדרך זה קורה כל הזמן אין לי כונן A במחשב לא קניתי FLOPY

10. Started by yair3333,

אמממ מופיעה לי כל כמה דק' הודעה כזאת : http://img201.imageshack.us/my.php?image=44iy2.jpg מה אני עושה איתה? איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. אז ככה כאשר אני הולך לניהול > מציג הארועים > מערכת . . ברשימת המידע מופיעה לי השגיאה DumaNT?? : The following boot-start or system-start driver(s) failed to load אין לי שמץ של מושג מה זה.. :s05: תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  12. היי, יש לי כבר כמה ימים שגיאה שמופיעה כל כמה דק' (צירפתי תמונה) ואני לא יודע מה לעשות.. חוץ מזה היום שהדלקתי את המחשב נוספו לי מס' אייקונים (אחד אנטיוווירוס או משהו כזה,אנטי ספיוור וכו'...) בלי שאני זוכר שהוספתי אותם.. הם באו לבד חח.. איך אני מסדר את זה?? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם! כל פעם שאני מדליק את המחשב מוצגת לי הבעיה הזאת: ואז אני לוחץ על quit ומוצגת לי ההודעה הבאה: מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?? תודה לעונים ושבת שלום! =]

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. שלום לכולם צצה לי בעיה בהתקנת תוכנה מסויימת אני מנסה להתקין את האנטיוירוס AVG אבל שאני מקליק על הקובץ צצה לי השגיאה הבאה http://www.pictor.co.il/sty/101345/2246433.jpg מישהוא יכול להגיד לי אם זה נורמאלי או שזה פאק בווינדוס שלי? ???(יותר הגיוני שזה פאק אצלי כי אחרים מצליחים להתקין) ואיך אני מסדר את זה אני צריך לציין שבידיוק עכשיו פירמטתי את המחשב תודה לכל העוזרים :-*

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by masterb,

כשאני גולש (בעבודה...) בכניסה לאתרים רבים אני מקבל סימן קריאה קטן למטה - שגיאה בדף. נדרש אובייקט קוד 0 נראה לי שזו בעיה באובייקט של javascript איך מתגברים על הבעיה (בלי להגדיר לדפדפן להתעלם משגיאות SCRIPT)??? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by QQQ,

הנה לינק: http://img235.imageshack.us/img235/893/15xv2.jpg כתוב שם "...ביצעה הפנייה לזיכרון ב"0x003b0010" - נכון הקוד הזה? כל פעם שאני לוחץ "אישור" הקוד משתנה אם זה חשוב יש לי WIN XP SP 2 1024MB RAM DDR400 P4 2.8HT GF 6600GT

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  17. שלום יש לי בעיה בעת התקנת ווינדוס אקס פי על לפטופ MSI דגם PR601 אני מכניס את הדיסק של הווינדוס והוא עולה אחרי לחיצה על מקש המחשב מבצע סריקה ראשונית בהתקנה של הווינדוס ואחרי כדקה בפתאומיות עולה מסך שגיאה כחו ובו מופיעה השגיאה הבאה מסך כחול שכתוב בו thchnical information: stop: 0X0000007B (0xf78d2524,0xc0000034,0x00000000,0x00000000 *** איך פותרים את הבעיה הזו? צריך להגדיר אולי משהו ב BIOS? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי אשמח אם מישהו באמת יעזור לי בבעיה זו

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Alexkmr,

מה זה אמור להיות!?? \: לפי מה שאני רואה, זה קורה שאני מנסה להפעיל או התוכנות הבאות עולות..סטים, פירפוקס... ועוד כמה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  19. אלה השגיאות http://img368.imageshack.us/img368/9537/meallcd5.jpg http://img74.imageshack.us/img74/6594/meog7.jpg

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by hdbaam,

אהלן, התקנתי את Vista Transformation pack 5x... עכשיו, אחרי כל הפעלה של המחשב, [לאחר כמה דקות בערך] מגיעה לי השגיאה [כותרת]... וכידוע עם האפשרויות - Send / Don't send erros .... זה מתבטא באי יכולת להכנס אל ההארדיסק, לוח בקרה וכו' וכו'.... בקיצור המחשב חצי מושבת אחרי השגיאה .. חשבתי להעלות תמונה, אבל מהסיבות הנ"ל.. אי אפשר לשמור גם תמונה. :s05: רעיונות למישהו ? עריכה - הקבצים שמוזכרים הם: Services.exe egastat.dll ...

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  21. לאחרונה כשאני מסייר בתיקיות המחשב פתאום צצה לי השגיאה הזאת: http://img185.imageshack.us/img185/337/57741632wt3.png שסוגרת את EXPLORER.EXE.. לאחר שאני בוחר באפשרות "אל תשלח" כרגע זה קרה שוב ואני לא יכול בכלל לגשת לתפריט ה''התחל'' או לחלונות פתוחים גם לא בALT TAB...

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  22. השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 85FBA510 BCP2: 8F3110A8 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\062110-16489-01.dmp C:\Users\Niko\AppData\Local\Temp\WER-27705-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt יכול להיות שזה משהו ב…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by benwin21,

כל פעם שאני נכנס לכונן d או לנגנים מופיעה לי ההודעה הזאת בבקשה איך אני יכול לפתור אותה. וכל פעם שאני לוחץ על אחד הכפתורים המחשב נתקע

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by Old Cat,

מערכת XP PRO SP2 עם IE6 ועם כמעט כל העידכונים כולל האופציונאליים למעט התקנת NET. קובץ SWP מוגדר בגודל קבוע ונמצא בכונן פיזי אחר מזה של מחיצת הסיסטם/BOOT. מציין זאת למרות שספק גדול אם יש לזה קשר בכלל. צריך להפעיל תוכנה דוסית שהעברית בה במקור, אין לה תחליף מתאים (הצעה לתוכנה חדשה יותר לא מעשית ולא רלוונטית כרגע). התוכנה משנת 2001 עם תוספות ושינויים מ 2003-2004 ומותאמת לעבודה ב WIN2K וב XP ועבדה טוב. עבדה היטב עד לא מזמן, כולל תמיכה בעברית בחלון דוסי. לא בוצעו בה כל שינויי הגדרות ודרך הגישה שלה לזכרון אינו בשליטת המשתמש. לאחרונה בעת ההפעלה מופיעה בחלון הדוסי הודעת שגיאה DPMI error (4002): memory manager does not support DPMI אין לי אפשרות לדעת בדיוק מתי התחילה התו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ladani22,

כאשר אני גולש באקספלורר ומעוניין להדפיס את העמוד או לראות תצוגה מקדימה של ההדפסה, קופצת לי הודעה על שגיאת סקריפט. גם כאשר אני מאשר הפעלת סקריפט וגם כאשר לא , לא קורה כלום. בפיירפוקס הבעייה לא קיימת, רק בדפדפנים מבוססי אקספלורר. כאשר ניסיתי לשדרג לאקספלורר 7 ההתקנה נתקעה על התקנת עדכונים. מע' ההפעלה שלי היא חוקית, מה עושים כדי לתקן את זה? (פירמוט המחשב לא בא בחשבון, קיימת במחשב תוכנת מסד נתונים ששחזורה מאוד מורכב!)

• 0 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.