עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מאז שניכנסתי בשם המישתמש ADMINISTRATOR אני לא מצליח להיכנס בשם המישתמש OPERATOR. המחשב אומר שרק קבוצת ה- ADMINISTRATORS או שם המישתמש ADMINISTRATOR יכולים להיכנס למחשב המקומי. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. אני רוצה להעביר את כל המקודדים שלי מהמחשב הישן לחדש איפה אני מוצא אותם? או שאני צריך להתקין מחדש את כל המקודדים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by tzahi16,

שלום... ריציתי לשאול האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 32 ביט במחשב שיש מעבד 64 ביט???

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. הרגע פירמטתי את המחשב כי היו לי בו וירוסים התקנתי בו את AVG האנטיוירוס ופתאום הוא מוצא לי 60 וירוסים טרויאנים אני לא מבין איך זה אם רק פירמטתי אותו ולא התקנתי כלום חוץ מה AVG חייב עזרה ומהר תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by No_Man,

יש לי 2 שאלות . . . א. Windows XP Home EDition מקורי, הוא Bootable (הדיסק לא נמצא אצלי כרדע אז אני לא יכול לבדוק)? ב. איך אני מתקין מערכת הפעלה כאשר הדיסק הוא לא Bootable ? לילה טוב.

6. Started by mrraz,

לפני מספר שבועות שאלתי אם מישהו ניסה להעביר דיסק BOOT עם ויסטה 64 ממחשב למחשב מהתשובות שקיבלתי לא נראה לי שמישהו עשה את זה. היום שידרגתי את המחשב שלי AMD מבוסס NFORCE 4 סוקט 939 עם מערכת ויסטה 64 מותקנת ל- INTEL מבוסס P35 עם מעבד Q6600 (המארז הדיסקים וה-8800 נשארו מהמערכת הישנה) חיברתי את הדיסקים ממערכת AMD והדלקתי לתדהמתי ויסטה 64 עלתה כרגיל, מתפקדת 100%!! יצא חלון שביקש דיסק דרייברים של לוח האם ועוד חלון שביקש לעדכן את הדרייברים של הכרטיס הגרפי וזהו !! הכל עובד כרגיל, כאילו לא ביצעתי את השדרוג.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. בעיה מוזרה הוינדוס הוא SP2 , נותן מסך כחול ועושה ריסט ככה בלי סוף, SAFE MODE לא עולה אלה נתקע במסך שחור ... אני אישית חושד בזכרונות... תגידו מה אתם חושבים ...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולא ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by bg1987,

שלום לכולם, היום אחרי שפירמטתי את המחשב המשפחתי שלנו, הבנתי שאני צריך להפעיל משטר דיקטטורי על המחשב הזה, הכוונה בגלל שהמשפחה מבינה במחשבים ובגלישה בטוחה באינטרנט כמו שאני מבין בבוטניקה וכשיש 3 אנשים שמתשמשים במחשב הם מצלחילם למלא אותו בכ"כ הרבה זבל ווירוסים שהוא לא שורד הרבה זמן. אז אני מחפש עכשיו דרכים לנעול פיצרים מסויימים במחשב. מה שאני אוצה לעשות זה: נעילה מוחלטת של IE וFIREFOX, אי אפשר לשנות כלום, לא HOMEPAGE לא להוסיף TOOLBARS שום הגדרות. רק להוסיף מועדפים נעילה מוחלטת של STARTUP, מניעה של כל תוכנה שהיא להוסיף את עצמה לSTARTUP, רק באישור סיסמא (יענו run as admin) אופציונאלי, הגבלת גישה של משתמשים לחלקים בדיסק הקשיח, זאת אומרת. אין אפשרות לשמור קבצים שלא בתקיות מסויי…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. Started by ran1809,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

שלומות, מישהו מכם יודע במקרה איך לעזאזל אני יכול לשנות את השפה של המדיה פלייר(11) לאנגלית? זה משגע אותי שהוא ככה בחצי עברית(יישר הטקסט לימין) ובחצי אנגלית(האובייקטים עצמם מיושרים לשמאל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by liormor,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 מעבד של אינטל פנטיום 4 2.6 לוח אם של Asus. לאחרונה המחשב עבר פרמוט מלא. התקנתי xp home edition מקורי ובמהלך הזמן (בערך חודש) הורדתי בין שאר העדכונים גם את העדכון ל-sp3. מאז מופיעות לי במחשב תופעות בלתי מוסברות - המחשב עובד מעולה כמה ימים ויש ימים שאני מעלה אותו ולוקח למערכת ההפעלה בין 2-4 דקות לעלות. אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר לעצמו. כך גם עם האינטרנט שעולה כל פעם אוטומטית עם ההפעלה ופתאום לא עולה בעת ההפעלה אלא רק לאחר ריסטרט. במחשב עובד avg באופן פעיל עם סריקות יומיות, כמו כן תוכנת Spybot, המחשב נקי לגמרי. הנטייה שלי היא להסיר את ה-SP3 אבל רציתי לדעת אולי הסיבה קשורה למשהו אחר. תודה לכל המשיבים ליאור

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. אני לא רוצה להשתמש באתר שלהם, אני מעדיף להשאר עם התוכנה המובנת ב SP, אני מודע לאפשרות של לקבוע לה שעה מסויימת ביום, אבל זה לא עובד טוב בשבילי יש איזשהי פקודה או דרך להפעיל את ה"סריקת עדכונים" (או איך שתקראו לזה), ברגע שאני מבקש?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by ofeky1,

השאלה למעלה^^ תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by solo53,

איך כותבים במיקלדת n°5

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by kobibo,

שלום, היום אני פותח את My Computer ורואה שבמקום הצלמית ( Icon) של הכונן הקשיח של C אני רואה צלמית כמו של איזה קובץ ללא שייוך ,אין בעיה להכנס אליו אבל זה סתם מציק בעיינים. ה icon של כונן D בסדר ומופיעה בצורה תקינה. היכן ניתן לסדר זאת?

17. כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אני מקבל אותה הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין directx 9b [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. שלום, אני מנסה לעשות גיבוי מהמחשב הנייד שרץ על VISTA BUISNESS עם כלי הגיבוי שלה, לספרייה שהוגדר עליה שיתוף במחשב הנייח ברשת הביתית. כמו שאמרתי, הספרייה המיועדת לגבות אליה נקבעה כמשותפת לרשת עם אפשרות למשתמשים ברשת לשנות את הקבצים עליה. אני מכניס את הכתובת של הספרייה ברשת, הוא מבקש משתמש וסיסמא, ואחרי זה אני מקבל את ההודעה הבאה: The network share could not be accessed for the following reason: You need Full Control permission for the network share. Make the user a co-owner of the share, with Full Control. The network share cannot be on a computer running Windows XP Home. (0x8100002A) Please ensure that the network location is valid. מיותר לציין שהספרייה נמצאת על XP PRO, וש…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by TripMan,

לא משה..אפשר לנעול הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by superorking300,

שלום אני חדש בפורום (לא באתר) ורציתי לשאול האם רק ויסטה יפעיל כרטיסי מסך תומכי DX10 אם כן אז אכלתי אותה מקווה שתענו לי מהר. תודה ;)

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  23. יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by dog_foot,

שני דברים: ראשון, אני רוצה להגיע אל הספירלה (Switch between windows) בלחיצה במקלדת או קיצור דרך כלשהו, מישהו יודע?? שני, הויסטה לא נותן לי להוריד את הנגן מולטימדיה מברירת מחדל, התקנתי וינאמפ אבל עדין הוא טוען קבצי מולטימדיה וקול באמצעות ה WINDOWS MEDIA PLAYER... אפשר לבטל את זה?? אני מקווה שלא חרגתי מהחוקים, אני יודע שזה עניין רגיש כל הויסטה הזה....

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. Started by tavor21,

היה לי קובץ בתקייה מסויימת ובטעות הוספתי לאותו תקייה קובץ אחר אבל בעל אותו שם והקובץ הקודם הוחלף איך אני יכול להחזיר את הקובץ הקודם ??? בבקשה אני צריךך עזרה אני לא בטוח שזה מתאים לכאן ולמנהלים אם תרצו תשנו כותרת ליותר אקטואלית

• 1 תגובה
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים