Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התקנתי XP SP3 לפני כמה שבועות ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל פעם. אחרי כל הדלקה מחדש של המחשב אין קול וצריך ללכת ללוח הבקרה ולעוצמת רמקולים כדי לשנות את זה.. כל פעם המד של עוצמת הרמקולים על 0 כשאני פותח את המחשב.. זה ממש מעצבן, יש פתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאין עליו מערכת הפעלה ומוכר שיגאה שצרייך להתקין את הווינדוס דרך פלופי כי הוא לא מזהה דיסק קשיח שעובד בטכנולגיה הSATA מישהו יכול להסביר לי תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, פניתי לכמה פורומי חלונות בקשר לבעייה הזו וגם חיפשתי ברשת, אולי מפה תבוא הישועה. אז ככה, יש לי מחשב P4 עם חלונות XP, סרוויס פאק 2, כרטיס מסך ATI עם דרייבר Catalyst 5.3. אני המשתמש היחידי במחשב שהוא גם האדמין. עד לפני כמה זמן, לאחר חזרה משומר מסך, הופיע מסך בחירת משתמשים. כמו כן, בהגדרות תצוגה:שומר מסך, התיבה "On Resume, Display Welcome Screen" היתה מסומנת. (ראה תמונה מצורפת: welcome screen.jpg). כמו כן, בהגדרות משתמשים: logon and logoff options, שתי התיבות היו מסומנות (ראה תמונה מצורפת: logon options.jpg) עד שיום אחד (ואני מניח בגלל עדכון הדרייבר לכ. מסך אבל אני לא בטוח) לאחר חזרה משומר מסך, לא הופיע מסך בחירת המשתמשים. יותר מזה, בהגדרות תצוגה: שומר מסך, הופיעה תיבה …
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב, יש לי ספריית מוזיקה די גדולה, בחלק מהתיקיות אני יכול לסדר את המוזיקה לפי שם אמן, מספר שיר וכו', ובחלק אני לא יכול. תמונה:
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי אני מקווה שאפשר להפעיל את "המחשב שלי" (כן המסך של הכוננים הקשיחים דיסקים וכו') דרך "הפעלה" (התחל--->הפעלה) אני רק לא יודע את הפקודה אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי אותה.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי VISTA על הנייד שלי לא ממזמן ניסיתי להתקין ACROBAT READER מהאתר של אדובי אחרי התקנה נוצרה לי בעיה במחשב כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה (כולל של האינטרנט אקספלורר) התחלף להם האייקון לאייקון של האקרובט וברגע שאני לוחץ עליהן לפתיחה אז תוכנת האקרובט נפתחת ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת שאני צריך לשנות משהו בשיוכים.. מישהו יודע איך פותרים בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקין vista אבל משום מה איני מצליח . כאשר התקנתי xp איתחלתי את המחשב דרך הדיסק עצמו . עם vista כאשר אני שם את הדיסק בכונן ועושה רסטרט ( הכונן מוגדר בביוס כ-first boot ) המחשב עולה רגיל למערכת שיש לי כיום , xp . מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס .. מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי בעיה מוזרה אני מתחבר לאינטרנט וכשאני מנסה לגלוש דרך הדפדפן ( firefox אן explorer ) אני לא מצליח לגלוש, זאת אומרת שהדף לא עולה למרות שיש התחברות לספק ולרשת. דבר נוסף כשאני מנסה לגלוש ממחשב אחר עם אותו מודם באותה צורה אני מצליח לגלוש והכל עובד מצויין אשמח אם מישהו יתן לי כיוון או פתרון לבעיה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילה להופיעה לי הודעת טעות כשאני יוצא המאינטרנט אספלורר מישהו יכול לעזור ? ההודעה בקובץ המצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התקנתי את WINDOWS PRO SP2 פעמיים..פעם אחת על הקודם ופעם שניה פירמטתי את C והתקנתי אותו עליו.עכשיו אני אחרי הפירמוט ואחרי ההתקנה.. יש לי את 1900GT והתקנתי את הדרייבר האחרון שלו 6.8. אני מנסה להיכנס למשחקים שתומכים בDX9 ומופיעים לי שגיאות.. התקנתי את הDX9 אבל שהוא מתקין הוא עושה את זה לשניה.. מה לעשות?? נגיד WINNING ELEVEN 9 עובד לי אבל COD2 וMOST WANTED לא... אפשר אולי קישור להורדת הדרייברים הכי עדכניים למחשב שלי...?.
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה אבל לא קניתי מערכת הפעלה והשאלה שלי היא איזה עדיף xp או vista.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום פורום חלונות יש לי זיכרון אחד גיגה מחולק ל2 של 512. אני רוצה להוסיף עוד 2 של 1024 כל אחד.כלומר סה"כ זיכרון של 3 גיגה.שאלתי היא האם חלונות XP 32 תתמוך בכזה נפח או שעליי לעבור ל 64 ביט ? .הבעיה היא שיש לי כמה תוכנות יחודיות של מוזיקה ווידאו שלא נתמכות ב 64 ואני חייב לצורך עבודתי להשאר עם 32. תודה רבה מראש :)
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הייתה לי תיקייה שהכילה כמה מאות טראקים, שגובתה לפני פירמוט. לאחר הפירמוט והתקנת ווינדוס מחדש (אותו ווינדוס בדיוק) התיקייה הוחזרה אבל כל הסדר של השירים התבלגן ואי אפשר להתמצא ככה. תמיד לפני הפירמוט זה היה מסודר לפי תאריך הגעה, וככה גם אחרי הפירמוט... רק שעכשיו טראקים ישנים מסומנים כאילו עכשיו הם הגיעו. איך אפשר לסדר את זה?!
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם,כזכור היה בXP SP2 את ההגבלה של הMAX CONNECTIONS שהיה בעצם צורך לעשות פאטצ' לTCPIP.SYS כדי לפתור את בעיית החיבורים באימיול ותוכניות שיתוף אחרות כמו צפייה ישירה וכו'. עכשיו בויסטה אם אני לא טועה יש גם את הבעיה הזו,יש למישהו רעיון פשוט, וניתן לשחזור, איך לפתור אותה?(ממה שקראתי קצת באנגלית זה היה נראה לי פתרון קצת מסובך....)
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מותקן לי JAVA הוא עובד ב 2 מתוך 3 היוסרים מחקתי את היוסר ה 3 פתחתי חדש והתקנתי שוב עדיין לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל מדובר בעסק של אבא שלי. היתה הפסקת חשמל, ולאחריה המחשב עלה עם הודעה: "NTLDR Missing". שחזרנו את הקובץ החסר, הכל הלך חלק, אך לאחר הפעולה הוינדוס לא עלה. בבדיקה שאנחנו עושים על המחשב שלי בבית, חברנו את ההארד-דיסק ב USB, ורואים שכאילו אין עליו כלום: http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H.jpg אך בבדיקה שנייה ב Computer Manager, רואים שהוא מזהה שההארד-דיסק (H) פעיל, בריא, ויש לו 37G, כמו באמת. אך משום-מה ה capacity שלו היא 10 מגה, כמו בתמונה הקודמת... http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/H2.jpg ניסינו להפוך אותו לNTFS, בעזרת הפקודה שב Run, אך לאחר השלבים האלה: 1. http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/conv…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. אחרי הפירמוט (רק כונן C) רק לכונן C יש את האיקון האמיתי ולשאר )D,E) אין איקון בכל.. אין באפשרויות שום אפשרות לשנות סמל.. מה עושים? (זה לא וירוס ולא ספייוור..)
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות גיבוי מהמחשב הנייד שרץ על VISTA BUISNESS עם כלי הגיבוי שלה, לספרייה שהוגדר עליה שיתוף במחשב הנייח ברשת הביתית. כמו שאמרתי, הספרייה המיועדת לגבות אליה נקבעה כמשותפת לרשת עם אפשרות למשתמשים ברשת לשנות את הקבצים עליה. אני מכניס את הכתובת של הספרייה ברשת, הוא מבקש משתמש וסיסמא, ואחרי זה אני מקבל את ההודעה הבאה: The network share could not be accessed for the following reason: You need Full Control permission for the network share. Make the user a co-owner of the share, with Full Control. The network share cannot be on a computer running Windows XP Home. (0x8100002A) Please ensure that the network location is valid. מיותר לציין שהספרייה נמצאת על XP PRO, וש…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בתיקייה מוסיקה פתאום נעלמה לי האפשרות לסדר את התיקייה לפי זמן הגעה (modified): במקום זה, יש לי את האפשרויות האלו: למשהו יש מושג איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-