Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
זה לא בדיוק תוכנה אלה אפשרות באתר שלה למצוא ווירוסים על המחשב http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום רציתי לשאול האם עדיף להתקין windows Xp Media על פני Windows Xp Pro על מחשב של גרפיקאים מה ההבדל ביניהם בגדול? איפה אני יכול להשיג את הגרסה הזאת... שאלה שנייה: האם כשאני קונה Windows Server 2003 אני מקבל רשיונות "קלים" וכמה כאלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קישור, וגם לא מצליח להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד אץ כל ה HOTFIX של WINDOWS XP בחבילה אחת חגירסה אנגלית + עברית? כמובן שאת הSP2 ממיקרוסופט אבל אני מחפש את כל העידכונים בחבילה אחת ולא כל עידכון בנפרד, אני רוצה להכין דיסק של XP SP2 עם כל עד להיום, גם לגירסה האנגלית וגם לעברית בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט מצורפת תמונה.. עכשיו הבעיה היא שלא כל הכפתורים של המולטימדיה עובדים, וחלקם מפעלים דברים שאני לא צריך. האם יש דרך לשנות את היעוד של הכתפורים ? כלומר שכל כתפור יעשה מה שאני ארצה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום מזה ככחודש יש לי בעיה חמורה בWINDOWS בהתחלה זה התחיל בתוכנת המסנגר - כל הזמן שכאשר הייתי מקליק על האיקון שיפתח תתוכנה הוא היה מתחיל להראות לי תדף סיסמא USER ואז החלון היה ממוזער בסרגל כלים . בין השעון להתחל את פתרתי על ידי התקנה של מסנגר יותר ישן הבעיה שעשכיו הוא עושה לי את זה גם בWORD כל הזמן שאני פותח תתוכנה WORD הוא ממעזר לי אותה לסרגל כלים ואני לא יכול לראות תתוכנה האם מישהו נתקע בבעיות אלה. הרצתי את כל האנטי וירוסים והאנטי טרואינים שיש בשוק וכלום לא עזר. אשמח מאוד עם תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים כל תוכנה שאני פותח נפתחת פעמים ככה זה ניראה במנהל המשימות צירפתי תמונה להמחשה לא ניתקלתי בזה בחיים שלי זה ניראה כמו וירוס אבל זה לא סרקתי עם כמה תוכנות עשיתי chkdsk איחוי דיסקים קשיחים. http://www.siz.co.il/up.php?file=nkyltgxjowtz.jpg מה שמוזר שלא הצלחתי לתקן קיבצי מערכת עם sfc /scannow משום מה הוא לא מוצא את הקבצים בדיסק ניסיתי עם כמה דיסיקים שונים של XP וזה לא עזר לפי דעתי זה חלק מהבעיה אם למישהו יש מושג איך לפתור את זה מבלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אשמח לקבל הצעות לפיתרון תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני חייב את הסיסמה כדי לנסות לעשות repair לווינדוס.. אני לא הגדרתי שום סיסמה לא בהתקנה ולא אחריה.. מישהו יודע מה הברירת מחדש של הסיסמה ?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על connect ישר אני מקבל את הודעת השגיאה : 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הוא לא מספיק לחייג , זה קורה עם הלחיצה לפני ה open ports , ככה שאני לא מבין מה חוסם בדיוק. התקשרתי לתמיכה של בזק בינ"ל , שם שלחו אותי לעשות restart לכל מיני תהיליכים כמו telephony ו remote access control manager נסיון שנכשל שם התקבלה הודעת שגיאה 1035 , הם האשימו את ה registry וטענו שזאת בעיה שלי. הבעיה באה והולכת , פעם ריסט מסדר אותה ופעם לא, למה זה נגרם? דגש - מדובר על מודם רשת , לא על dial up , למרות שיש גם dial up ב pci אבל הוא כמובן , עומד ומחכה לפקס שישלח ממנו יום אחד בעתיד
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם הטיפול יהיה באמצעות שחזור מ"ה הקיים בעזרים? באיזה מקרה רצוי בנוסף לשחזור האוטומטי , גם לגבות את רג'סטרי באמצעות תוכנת גיבוי ושחזור משם במידה וידרש?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תגידי בויסטה המקורית שקונים מהחנות באתחול שלה צריך להיות לוגו של הויסטה כמו באקספי?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
במחשבי, עם מערכת הפעלה , WIN XP PROלצערי חטפתי וירוס שהיתימר להיות Vista Anti Virus בין היתר השרץ הזה משנה את צבעי הדסקטופ לכחול כהה ומוסיף תמונה של אזהרה. לאחר "טיפול" איתור קובץ השרץ מחיקתו וסריקות באנטי וירוסים נוקה השרץ והמחשב עובד תקין. כולל "ניקוי" התמונה מהדסקטופ והחזרת הצבעים לקדמותם. אולם - חל שינו בטאבים של חלון DISPLAY PROPERTY במצב נורמלי יש בו 5 טאבים: Themes, Desktop, Screen saver, Appirence, Settings לאחר ניקוי הוירוס יש רק 3 טאבים: Themes, Appirence, Settings. איך מתקנים את זה ומחזירים את המצב לקדמותו?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
בכל פעם שאני רוצה לשמוע רדיו דרך ה Internet Explorer הוא נסגר ,אני פשוט מנסה להריץ את התחנה שאני רוצה לשמוע ואז ה Internet Explorer נסגר הוא פשוט מוצא שגיאה ואז הוא שולח דו"ח מצב של אותה שגיאה ואז הוא פשוט נסגר וזה לא קורה רק עם רדיו זה קורה גם עם סירטונים שאני מנסה להריץ באונליין...אז בבקשה תעזרו לי אני בטוח שזה משהו בהגדרות של Internet Explorer אבל אני לא יודע בדיוק איזה הגדרות לשנות אני חושב שזה קשור להגדרות אבטחה...תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אמרו לי שxp home יותר מומלץ ושיש שינוים קליקים מה שונה בין xp home לxp pro?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אחרי שמתקינים את הדרייברים של כרטיס מסך (X1950PRO) ועושים רסטרט, האיכות של הצבע יורדת ל 4BIT ורזולוציה ל800X600. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים וחדשים, אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג איך לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ישש לי ויסטה 32ביט ויש לי במחשב 4GB של OCZ זכרון . לפני הוא זיהה לי רק 3GB לאחר שעשיתי עדכון לויסטה הופיע לי 4GB אבל בדקתי בתוכנה EVEREST ULTIMATUM מופיע לי 3070MB האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד של חברת DELL ובו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. הדיסק הקשיח במחשב מחולק לשני כוננים: 1. RECOVERY - כ 10GB 2. OS- כ 100GB ברצוני לצרוב עותק של ה RECOVERY CD, כך שבבוא היום אוכל לשחזר את המערכת ממנו. איך צורבים דיסק זה? תודה מראש, יגאל
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP Professional sp2 כשאני עושה : התחל----> כיבוי המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש, במקום להתכבות . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
http://img259.imageshack.us/img259/450/61754371is2.jpg מישהו אמר לי שאם אני מוחק את הקובץ הזה אני יכול להפטר מבעיית ה-LOGIN במשחק WARROCK. זה יכול להזיק למחשב??
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-