עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם אני יכול להתקין את ויסטה דרך הכונן קשיח של האייפוד? כלומר לחלץ לשם את הקבצים ולעשות שהוא יהיה בBOOT הראשון, או שרק דרך הדיסק?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by swg,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280147.new#new

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. xp p sp1 heb הסרגל שפה בשורת משימות מיד חוזר לי איך שהוא פתאום למרות שאני מסיר אותו. (אני עושה נעל שורת משימות) וגם הסרגל "קישורים" ב"טול באר" למעלה, בדפדן, תמיד מופיע לי בכל דף חדש למרות שאני מסיר. איך מסירים לצמיתות?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by redti,

רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין windows ce ל windows mobile והאם מה שאפשר להתקין באחד אפשר להתקין בשני.. אני שואל כי רכשתי מכשיר cowon שמריץ windows ce 5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם יודעים שאולי פועלים בwindows הזה וגם תשובה לשאלתי הראשונה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. אני חייב את הסיסמה כדי לנסות לעשות repair לווינדוס.. אני לא הגדרתי שום סיסמה לא בהתקנה ולא אחריה.. מישהו יודע מה הברירת מחדש של הסיסמה ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by Lancer,

יש לי WINDOWS XP PROFESSIOANL ויש לי חיבור ADSL 750. הוא המתחבר בלי בעיה ,אבל כשאני רוצה להתנתק אז האייקון הקטן למטה נתקע הוא באמת התנתק אבל כאילו נשארו 'שאריות' ובגלל זה כשאני מכבה את המחשב אז הוא נתקע ב SAVING YOUR SETTINGS. יש לזה איזה שהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. זה המפרט: Intel Dual Core E4300 @ 3.0Ghz OC BFG 8800GTS 320MB OC2 Gigabyte 965P-DS3 2GB Ram 800Mhz מה אתם אומרים שווה לשדרג לוויסטה?.. קראתי כמה וכמה מאמרים, אבל אנלא יודע איך המחשב שלי יחזיק בזה.. אני הרוב עובד עם תוכנות כגון: Cubase, Photoshop,Premiere. ופחות משחק בזמן האחרון...

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. Started by ssking,

חייבים להעביר את הקבצים לתוך דיסק ואז להתקין או שאפשר להתקין את הWINDOWS דרך DAMEON TOOLS?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. אני מתכוון להתקין עוד מערכת הפעלה בנוסף אל הויסטה בנוחות הכי מרבית שניתן, מבחינתי, הכי נוח זה שהמערכת ויסטה תעלה ראשונה בכל מקרה ורק ממנה אני אוכל להפעיל או לסגור את XP, הסיבה: VISTA לא תומכת בכל משחקי המירוצים וההתאמה שלהם ל FORCE בהגה משחק שלי תודה רבה לעוזרים! פורום ענק

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס .. מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by idofr,

היייי ייש לי בעיה מאוד מוזרה אז ככה שפותחים משימה אז היא מופיע בשורת משימות למטה עכשיו אם אני לוחץ על אחת המשימות עם הכפתור הימני של העכבר אמור להופיע תפריט אבל הבעיה היא שהוא לא מופיע =\ אני יודע שזה כניראה ערך ברג' אבל אין לי מושג מי ולמה למישו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by moshe_91,

לנעול, הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. אז ככה יש לי בעיה מוזרה אני מתחבר לאינטרנט וכשאני מנסה לגלוש דרך הדפדפן ( firefox אן explorer ) אני לא מצליח לגלוש, זאת אומרת שהדף לא עולה למרות שיש התחברות לספק ולרשת. דבר נוסף כשאני מנסה לגלוש ממחשב אחר עם אותו מודם באותה צורה אני מצליח לגלוש והכל עובד מצויין אשמח אם מישהו יתן לי כיוון או פתרון לבעיה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  15. מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by psxr,

לפני כמה זמן התחילה להופיעה לי הודעת טעות כשאני יוצא המאינטרנט אספלורר מישהו יכול לעזור ? ההודעה בקובץ המצורף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. 1. העדכון הראשון , זה משהו חשוב? , לא הבנתי ביכלל למה הוא קשור (ה Group Policy...) 2. העם כידי להתקין את עידכוני הדריברים לדריברים של NVIDIA שמופיעים אצלי ? , כי לפי האתר של NVIDIA הדריבר שלי של הצ'יפסט הוא הדריבר האחרון תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. אם יש לי דיסק בוטאייבל ואני מכניס לכונן מאתחל זה מפרט אוטומטי או שצריך לעשות דיסקט איתחול ? ומה בוטאייבל עושה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by emilio,

יש לוח של P4P800 WINDOWS XP מותקן גירסת SP2 כאשר אני ניכנס ל- DEVICE MANAGER אני לא USB 2 אלא רק USB רגיל לא מבין למה. עזרו לי בבקשה אחים שלי.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. אני משתמש בוייסטה וברגע שאני רוצה להפעיל מוזיקה או סרטים,הוא מראה לי את השגיאה הבאה: עד היום לא הייתה שום בעיה והיום שהדלקתי את המחשב זה קרה,אין לי מושג ממה זה נובע,חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל לא יודע אם זה כדאי. אפשר עזרה בבקשה? כשלחצתי על העזרה באינטרנט קיבלתי מידע על בעיה בהתקן השמע,אז כניראה בעיה בסאונד,אבל שהלכתי לפי ההוראות הבעיה לא ניפתרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by davidz85,

שלום, יש לי בעייה קטנה בווינדוס ויסטה, אני לא יכול לראות THUMBNAILS של קבצי WMV. הגדרתי את מדיה פלייר 11 כDEAFULT של כל קבצי המדיה... קבצי AVI ותמונות על שלל הפורמטים אני כן רואה. יש איזה פיתרון? תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Godmoney,

איך אני מבטל את המסך שמבקש שם משתמש וסיסמא בכניסה ל XP[br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 21:55:03 מצאתי לזה פתרון באשכול אחר עקיף.מתנצל. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by nirgilad1,

הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by nadav_11,

שלום, אני חדש כאן.. ויש לי בעיה..): באמת שאני חושב שניסיתי כל תוכנה אפשרית שקיימת להעיף את הסקייפ הזה וזה לא עוזר! (יש לי גם סרגל מעצבן, וגם אתר שכל כתובת שאני מקליד הוא נכנס אליו!!!) בבקשה תעזור לי! תודה, נדב!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by bigbosf,

אז ככה יש מסך שבו בעצם בוחרים אם להתקין את הווינדוס במחיצה הקיימת או לפתוח עוד ראיתי הרבה מדריכים שאם מה שרשום בהתחלה [ c: partition1 [fat32 מופיע ככה הם ישר מוחקים את המחיצה על ידי delete ורק שמופיע ככה unpartitioned space והקיבולת הם נכנסים ומתחילים את ההתקנה השאלה שלי אם זה נחוץ ? זאת אומרת אם נניח במסך הראשוני מופיע לי c: partition1 [fat32 אני חייב למחוק? או שאני יכול להמשיך עם זה? תודה רבה ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.