עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Do As Infinity,

יש לי שאלה ב-IE, נכון כשממלאים טפסים באינטרנט (כמו הרשמות, פרופילים וכו') יש אפשרות לשמור את המידע שאתה מכניס בתיבות הטקסט ואחר כך במקום להקליד אותו אתה יכול להקליד רק את האות הראשונה וזה ישלים את מה שרשמת לבד? רציתי לדעת איך מבטלים את זה כי בטעות לחצתי אישור שהדפדפן שאל אותי אם אני מעוניין להשתמש בפיצ'ר הזה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by club_501,

האם בwindows 2000 sp 4 יש פיירוול מובנה?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. יש לי בעיה.. אחרי הפירמוט (רק כונן C) רק לכונן C יש את האיקון האמיתי ולשאר )D,E) אין איקון בכל.. אין באפשרויות שום אפשרות לשנות סמל.. מה עושים? (זה לא וירוס ולא ספייוור..)

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום איך אני מוחק תמונות שיש לי ברקע שאם עושים קליק ימיני על המסך מאפינים שולחן עבודה יש לי שם תמונות ואני לא רוצה אותם איך אפשר לימחוק?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by lib1,

שלום לכולם, מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד אץ כל ה HOTFIX של WINDOWS XP בחבילה אחת חגירסה אנגלית + עברית? כמובן שאת הSP2 ממיקרוסופט אבל אני מחפש את כל העידכונים בחבילה אחת ולא כל עידכון בנפרד, אני רוצה להכין דיסק של XP SP2 עם כל עד להיום, גם לגירסה האנגלית וגם לעברית בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  7. ב-IE6 שיהיה דף אחד שאבחר alwase on top "תמיד עליון"

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by Tommy,

אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. אז זה הסיפור: התקלקל לי ההארדיסק, שלחתי להחלפה, קיבלתי אחד חדש וריק. בינתיים השתמשתי באחד של 8GB ישן.. השאלה היא האם אני יכול לחבר את החדש כSLAVE ולהתקין מהWINXP שקיים עכשיו בהארדיסק הישן, התקנה חדשה להארדיסק החדש? ואם כן, איך? תודה מראש

10. Started by ameermoadi,

שלום יש לי בעיה קטנה ומעצבנת במערכת הפעלה WIN XP SP2 חלק ניכר מהמילים מופיעות באנגלית ולא בעברית דוגמת רענן מופיע לי REFRESH במקום סדר מופיעה לי המילה באנגלית , זה מחשב של חבר שלא יודע כלל אנגלית איך ניתן לעשות שהכל אבל הכל יהיה עברית , שחקתי בלוח בקרה באפשריות שפה שניתי התקנתי מחדש את השפה וזה לא פתר לי את הבעיה , אני מודה לעוזרים מראש.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by aviv bla,

יש לי שני כוננים C וD ובכל אחד מותקן ווינדוס XP הום אדישן אני משתמש רק בוונדוס שמותקן על כונן D והווינדוס בכונן C מיותר איך אני עושה פעולת מחיקה רק של הווינדוס שנמצא על כונן C ? (על כונן C נמצאים עוד דברים מלבד על הווידוס ... )

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  12. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

טוב תמיד היה לי 4-5 ג'יגה פנוים ב-C אתמול שבאתי לבדוק כמה מקום נשאר לי ראיתי 350 מגה איך זה קרה??את כל הקבצים הגדולים אני שם ב-E למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  13. עם איזה תוכנה אפשר לנתח קבציי דאמפ

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. Started by redead,

לא משנה איזה סוג של תמונות הוא לא מציג כמצגת.. למישהו יש פתרון ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by redti,

רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין windows ce ל windows mobile והאם מה שאפשר להתקין באחד אפשר להתקין בשני.. אני שואל כי רכשתי מכשיר cowon שמריץ windows ce 5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם יודעים שאולי פועלים בwindows הזה וגם תשובה לשאלתי הראשונה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  16. Started by bora-aa,

הנה ציטוט של אחראי פורום שענה לי בדיון שפתחתי אז איפה אני מוריד את ניהול צריכת החשמל? במאייפנים של אותו USB ? אני לא מוצא אם אפשר בבקשה עזרה הודה לכם

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by dudu2683,

שלום יש לי VISTA על הנייד שלי לא ממזמן ניסיתי להתקין ACROBAT READER מהאתר של אדובי אחרי התקנה נוצרה לי בעיה במחשב כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה (כולל של האינטרנט אקספלורר) התחלף להם האייקון לאייקון של האקרובט וברגע שאני לוחץ עליהן לפתיחה אז תוכנת האקרובט נפתחת ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת שאני צריך לשנות משהו בשיוכים.. מישהו יודע איך פותרים בעיה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. אני מנסה להעתיק קובץ לתוך אחת התוכנות המותקנות אצלי בPROGRAM FILES בויסטה ואני מקבל הודעה שאני צריך אישור מיוחד מה חוסם אותי ואיך לבטל חסימה זו? תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by boogie,

איך מחזירים אותו. מפעילים ידנית????

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by tzolerguy,

שלום לכולם יש לי חבר שצריך את המערכת הפעלה שלו WINDOWS XP PRO בספרדית ורציתי לדעת האם יש דרך חוקית לקבל ממיקרוסופט את ההתקנה של ה MUI אולי מהאתר שלהם או משהו ואם לא אז אולי מישהו יכול להסביר למה זה ? כי סה"כ מדובר בשפה של המערכת לא משהו לא חוקי

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס .. מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by moshe_91,

לנעול, הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים