Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב שהוא קופא פתאום אחרי 2-3 דקות שהמחשב עלה המקלדת לא עובדת העכבר לא עובד ( המקלדת נורות שלה נדלקת ונכבות כאילו זה מחובר והם לא עובדים פשוט ) . מה אני אמור לעשות? בכללי החלפתי אתמול שיחקתי עם החיבורים של הHARDISK אבל אני בטוח שחיברתי נכון יש קשר לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט אני נתקל בשלב שהוא אומר לי שהוא לא מוצא את הדיסק למרות שהדיסק בפנים אני עובד לפי מדריך הגעתי לשלב 7 (הבעיה נוצרת לאחר שעברתי משלב 7) אגב אמרו לי שהבעיה נוצרה בגלל שעשיתיRAID משהו כזה http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/26dec05.mspx סרטון של הבעיה(סליחה על הרעש): http://www.fileflyer.com/view/aXhFsBe
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי ממש לפני שעה את הויסטה אולטימט שלי שתי שאלות 1.איך אני שם את הקיצורי דרך הראשוניים של המחשב שלי,רשת,אקפלורר,המסמכים שלי מה ש"פעם"היה קליק ימני מאפינים ואז סימון של כולם להופעה על הדסק. 2.ויסטה עדכנה לי את הכרטיס קול אך אין לי שליטה על ה SPDIF בתודה נראש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אם אני יכול להתקין את ויסטה דרך הכונן קשיח של האייפוד? כלומר לחלץ לשם את הקבצים ולעשות שהוא יהיה בBOOT הראשון, או שרק דרך הדיסק?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
xp p sp1 heb הסרגל שפה בשורת משימות מיד חוזר לי איך שהוא פתאום למרות שאני מסיר אותו. (אני עושה נעל שורת משימות) וגם הסרגל "קישורים" ב"טול באר" למעלה, בדפדן, תמיד מופיע לי בכל דף חדש למרות שאני מסיר. איך מסירים לצמיתות?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איזה זיכרון וירטואלי אני אמור לשים אם יש לי במחשב 1500 RAM 1.5 ! כמה VIRTUAL MEMORY צריך לשים ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PROFESSIOANL ויש לי חיבור ADSL 750. הוא המתחבר בלי בעיה ,אבל כשאני רוצה להתנתק אז האייקון הקטן למטה נתקע הוא באמת התנתק אבל כאילו נשארו 'שאריות' ובגלל זה כשאני מכבה את המחשב אז הוא נתקע ב SAVING YOUR SETTINGS. יש לזה איזה שהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, האם ישנו הבדל בין מערכת הפעלה XP 64bit למערכת הפעלה 32 ביט? האם זה קשור לחומרה של המחשב??? יש לי מחשב עם מעבד 4 ליבות זיכרון 4 ג'יגה . האם עקב החומרה אני צריך 64 ביט על מנת לנצל את המירב מהחומרה??? אשמח לקבל תשובה. גיל
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
מקבל אותו כל פעם שאני משחק בפיפא . בעבר שיחקתי ולא קרה !! מה יכול להיות ???
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חייבים להעביר את הקבצים לתוך דיסק ואז להתקין או שאפשר להתקין את הWINDOWS דרך DAMEON TOOLS?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
במחשב שלי מופיעה כתמונת רקע תמונה של עמית מהעבודה שלי. אין לי מושג איך, אני גם לא מוצא אותה במחשב שלי מה מקורה ואיך אני מעלים אותה? יכול להיות שזה הגיע דרך הonedrive? היו תמונות מהמחשב שלי שעלו כרקע במחשבי מקום העבודה ותמונת העמית ההוא גם עלתה במחשבי העבודה. אז מה קורה כאן? עוד נתון: התמונה הנ"ל מופיעה כאשר בבחירת תמונת הרקע אני על אפשרות של picture/
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס .. מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה ההודעה הזו אומרת: A disk read error occurred Press ctrl+alt+del to restart הבעיה לא אצלי ...אצל חבר...והוא אומר שזה קרה לו באמצע סריקה של הסורק ושהוא ניסה לעשות ריסט ופיתאום אי אפשר להיכנס לווינדוס ושההודעה הזו מופיעה בחלון דוס... אני צריך לתת תשובה עד מחר
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
בכונן C מותקנת לי XP ובכונן D מותקנת לי ויסטה והם רצות בסדר גמור ביחד יש לי בעיות במערכת XP ורציתי להתקין אותה מחדש רציתי לדעת אם אני אנסה לפרמט את C ולהתקין XP מחדש אם זה ייגרום בעיות נ.ב. למישהו יש מושג איך אני יכול לקבוע לעצמי הרשאות של כתיבה\מחיקה וכו' בויסטה? היא כל פעם מציקה לי על שינויים שאני מנסה לעשות בתיקיית System32 ובתיקיות מערכת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי. נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה. שאני מקבל קבצים דרך תוכנת ממסרים כגון MSN MESSENGER מופיע לי בתוכנת המסנר ההודעה שהקובץ הגיע. אולם שאני בא לפתוח אותו ע"י לחיצה על הקישור שהתוכנה מציגה --- אזי קופץ לו ה security center של SP2 של ה- WINDOWS ומתריע לפני כי הקובץ מסוכן (מדובר בקובץ של AVI -- סרטון שמישהו שלח לי). הדבר הבא שקורא הוא שאני לוחץ על OK --- אין כלל אופציה אחרת --- המע' הפעלה מוחקת לי את הקובץ פיזית מהדיסק. לא מעבירה אותו לאיזור שמור או משהו כזה. שחיפשתי בHELP של ה-WIN הוא מתאר שם כיצד לעשות UNBLOCK CONTENT עבור קובץ שכזה: הוא אומר לגשת לקובץ וללחוץ על כפתור ימין של העכבר, וללחוץ UNBLOCK... וזה ישחרר את הנעילה של הקובץ. הנקודה הטיפשית הינה שזה לא ניתן לביצוע כיוון…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי דפדפן Internet Explorer,כאשר אני מנסה להכנס לאתר: gamer.co.il מופיע השגיאה הבאה:
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מאוד משונה. כל 10 דקות, ה - XP שלי עושה לעצמו SWITCH USER ומגיע למסך של הסטארטאפ שבו אני צריך לבחור USER. הוא לא עושה LOG OFF, כי התוכנות עדיין רצות ברקע, הוא פשוט יוצא ממערכת ההפעלה וכל פעם אני צריך להיכנס אליה מחדש. בדקתי את ה POWER OPTIONS אבל הכל נראה שם בסדר. המחשב נמצא בהגדרת ALWAYS ON וכיבוי המסך, כיבוי ההארד דיסקים, סטנד ביי, והייברנייט נמצא ב- NEVER. שכחתי לציין שזה קורה גם תוך כדי עבודה, בזמן שאני רואה סרט, פתאום הסרט מפסיק ועושה לעצמו PAUSE והמחשב עובר למצב SWITCH USER. למישהו יש רעיון???? P4 1.5 PROCESSOR 256 RDRAM WINDOWS XP SP2 ENGLISH תודה דורי
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
אם יש לי כמה דיסקים קשיחים.. 1)אפשר שהם יהיו כמחיצה אחת? 2)אם אני עושה כמה מחיצות.... זה יגרום לבלבול או משהו כזה ???
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות . . . א. Windows XP Home EDition מקורי, הוא Bootable (הדיסק לא נמצא אצלי כרדע אז אני לא יכול לבדוק)? ב. איך אני מתקין מערכת הפעלה כאשר הדיסק הוא לא Bootable ? לילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אהלן....... פעם אחרונה שהשתמשתי במחשב - יום רביעי פתאום האקספלורר של הווינדוס וגם של האינטרנט נפתח לרגע ואז נסגר לבד... מתי שאני מנסה לפתוח את המחשב שלי זה נפתח לשבריר שניה נסגר וגם לכמה שניות נעלם הסרגל הזה למטה של הווינדוס...... עכשיו אני משתמש בפיירפוקס.... מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? בבקשה אל תגידו לי שיש צורך לפרמט...... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מנסה לאתחל את הויסטה והתהליך נתקע ב 27% למשך שעות עד שאני צריך לאתחל את המחשב יש לי רייד10 על המחשב. האם זו הסיבה שאני לא מצליח לאתחל?? אם לא יש סיבה או פיתרון למה אי אפשר לאתחל??? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
למה אין לי את האפשרות להשתמש במסך כפול? (טלוויזיה או מסך מחשב)
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-