Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז ככה! בסוף נכנעתי והתקנתי את וינדוס ויסטה אולטימייט בכל מקרה הקול עבד לפני שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול (לדוגמא המוזיקה במידה פלייר) אחרי שהתקנתי את הדרייבר פיתאום במדיה פלייר אין צליל! יש קירטוע מוזר כזה ואין מנגינה ואין כלום חשבתי אולי צריך קודקים אז התקנתי וזה לא עובד. חוץ מזה יש צלילים ורק בוינדוס מדיה פלייר זה לא משמיע לי כלום! מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש עריכה: עוןד בעיה שצצה כשהורדתי דרייבר לכרטיס מסך 88GT כל פעם הוא נכנס ל POWER SAVING MODE בקיצר רק כאב ראש עם הויסטה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ואני מתקין עליו את ssd הישן ( שנה + ) על הדסיק הישן יש מערכת הפעלה (win 11) האם מערכת ההפעלה תפעל במחשב החדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
- 3 followers
-
-
קיבלתי מחשב מתיקון אצל אסוס עם וינדוס 11 בעברית. הורדתי ערכת שפה באנגלית ושיניתי את תצוגת וינדוס לאנגלית ומה שאני מקבל זה הכל מוזח לשמאל כמו באנגלית וחלק מהווינדוס באנגלית ורובו בעברית. נא עזרתכם האדיבה! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
משהו מאוד מוזר קרה לי היום הדלקתי את האינטרנט אקספלורר ופתאום מי שלא שם לב זה כאילו האקספלורר זז למטה במצב של מקסימום.. בנוסף כשפותחים חלון "ממוקסז" חדש אז הוא מתעלם מהאייסיקיו שנמצא שם ופשוט נכנס מתחתיו אם מישהו יכול להסביר את התופעה ו/או איך מתקנים אותה אני אודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מאז שניכנסתי בשם המישתמש ADMINISTRATOR אני לא מצליח להיכנס בשם המישתמש OPERATOR. המחשב אומר שרק קבוצת ה- ADMINISTRATORS או שם המישתמש ADMINISTRATOR יכולים להיכנס למחשב המקומי. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לאחרונה (לא שמתי לב בדיוק מתי זה התחיל) המחשב התחיל להיות איטי יותר.בקריאת ספריות עם קבצי ווידאו ויש לו דיליי של 10 שניות עד שהוא מראה את תכולת הספריה.גם פתיחת קובץ ווידאו מלווה בזמן המתנה ארוך. אם מישהו נתקל בבעיה זו ומכיר פתרון זה יעזור המווווווון.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
התת-טפריט שמופיע כמקליקים על הכפתור הימני בעכבר לא מופיע בתפריט התחל! את התפריט ההוא שמשמש בין ביתר לאירגון האיקונען לפני שם
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ההודעה שמופיעה לי היא ++ microsoft runtime eror c וזה אחרי שאני סוגר תוכניות כמו סרטים ועוד כמה דברים ואחרי ההודעה אני לא יכול ליפתוח אותם יותר אני צריך להפעיל מחדש תמחשב כדי שזה שוב יעבוד איך אני פותר את הבעיה הזאת??? יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם חבילת שרות 2 sp2 פנטיום 4 2.6 512 מגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נא עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על לכבות את המשחב אז תמיד מופיע לי הודעה שהוא סוגר משימה ל CCAPP. מה זה ואיך להעיף את זה?
-
יש לי דפדפן Internet Explorer,כאשר אני מנסה להכנס לאתר: gamer.co.il מופיע השגיאה הבאה:
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לאחר התקנת המערכת כולל SP2 חומת האש של מיקרוסופט אינה מאפשרת לי להתחבר לרשת האינטרנט - לאחר התחברות עם החייגן. ללא שנגעתי בכלום, השארתי הכל כפי שהוא בברירת מחדל. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היום נתקלתיבבעיה שכשניסיתי להדליק את המחשב היה לי מסך שחור ברגע שהיה אמור לעלות הווינדווז והיה רק הסמן של העכבר ברקע בסופו של דבר הסתדר הדבר בעזרת startupfix אבל המחשב טוען שזה בגלל שהתקנתי משהו הדבר היחיד שהתקנתי זה האקספלורר החדש והservicepack החדש שיצא (vista) בנוסף על כך מאז שהתקנתי את האקספלורר המחשב ממש ממש זוחל ונתקע מדי פעם מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
איך אני משתמש באפליקציות של שרת 2008 בלי שאני יעשה LOGIN בשרת עצמו? אני יודע שב 2003 הייתי מתקין את ADMIN PACK 2003 והיה לי גישה להרבה דברים דרכו כמו AD.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אז ככה יש מסך שבו בעצם בוחרים אם להתקין את הווינדוס במחיצה הקיימת או לפתוח עוד ראיתי הרבה מדריכים שאם מה שרשום בהתחלה [ c: partition1 [fat32 מופיע ככה הם ישר מוחקים את המחיצה על ידי delete ורק שמופיע ככה unpartitioned space והקיבולת הם נכנסים ומתחילים את ההתקנה השאלה שלי אם זה נחוץ ? זאת אומרת אם נניח במסך הראשוני מופיע לי c: partition1 [fat32 אני חייב למחוק? או שאני יכול להמשיך עם זה? תודה רבה ואני מקווה שהבנתם למה התכוונתי
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שמעתי שויסטה 32ביט אחרי ההתקנה של sp1 מסוגלת לזהות ולהשתמש במעל 4 ג'יגה זיכרון, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קבלתי את הנייד החדש שלי מה שמצריך אותי לעבור לעבוד עם ויסטה אני לא מצליח להתקין שום תוכנה לא "חוקית", בכל פעם שאני מנסה להתקין נפתחת לי חלונית אזהרה ואני נאלץ להפסיק את ההתקנה איך מבטלים את ההגנה הזו???? (אפילו office אני לא מצליח להתקין) תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את הויסטה עם ה SIDE BAR לפני הפרמוט הנוכחי הגדגט של המזג אוויר המובנה עבד לי מצוין כולל מיקום ועכשיו זה לא מוצא את המיקום ניסיתי הכל ISRAEL ISRAEL,TEL AVIV TEL AVIV מה בדיוק רושמים שם כדי שזה יעבוד???
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המערכת שלי היא ויסטה ביזנס, וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט, האם יש דיסק מיוחד שעושה את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280147.new#new
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-