עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מנוי בויגיימס ויש לי בעיה שגם בתמיכה הטכנית הטלפונית לא הצליחו לפתור לי אותה. כפי שאתם רואים (את מה שהקפתי בעיגול..) דרך החלון הזה (ורק דרך זה) ניתן להכנס לאתר עכשיו כבר כמה זמן אני לא יכול לכתוב בחלונית הזאת כלום! ופשוט אני לא מצליח להכנס לוי גיימס (אגב: אני משלם עליו 20 ש"ח בחודש לאתר!) עכשיו התקשרתי לתמיכה הטכנית של אינטרנט זהב וגם הם לא הצליחו לפתור את הבעיה. מישהו כאן יכול לעזור לי בבקשה! :'(

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by LRa,

שבת שלום, וניגש לענייננו : ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ;D). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור זאת? תודה…

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by israelf,

כיצד ניתן לבצע שיחזור במערכת הפעלה win 2000 . תודה

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by roma,

שלום לכולם! אז ככה יש לי 2 בעיות שנורא מטרידות אותי בזמן האחרון: בעיה א: כל הזמן כשאני מדליק את המחשב שלי אז ה אקס פי ישר נכנס לאדמיניסטרטור(לשולחן עבודה שלו), לא שואל פסוורד, פשוט נכנס וזהו עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לבטל את האופציה הזו ולא יודע איך? אני רוצה שכל פעם שאני נכנס למחשב אז שהוא יביא לי שתי אופציות לאיזה יוזר להיכנס לשלי או לשל אמא שלי ובלי האדמיניסטרטור. בעיה ב: אני לא יודע מה קרה אבל אחרי שפרמטתי לפני שלוש שבועות את המחשב ועברו כשבועיים פתאום שתי כונני הסי די שלי התחילו להיעלם (אחד די וי די ואחד צורב) . עכשיו כאשר אני נכנס לdevice manager ולוחץ על scan for hardware changes אז הוא ישר מוצא את הדי וי די אבל את הצורב הוא מסרב למצוא... פתחתי את המחשב בדקת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tomerhas,

שלום לכולם, במערכת הפעלה WIN 98 ע"מ לנהל הרשאות למשתמשים היינו משתמשים בקובץ poledit. כיצד אני מנהל הרשאות משתמשים ב win xp ? כיצד אני מבצע redirection לספרייה כמו my documents? במאפייני my documents יש אפשרות לסמן make this folder private למניעת כניסה של אחר, כיצד אני מאפשר אפשרות זו על ספריות אחרות? אפשרות זו מוחשכת בספריות אחרות, כיצד אני מצרף ספריות נוספות כפרטיות ליוזר מסויים? כמו כן היכן אני קובע האם המשתמש יכול לגשת ללוח הבקרה לדוגמא?? אני שואל כאן הרבה שאלות הקשורות לניהול הרשאות משתמשים, ולדעתי כל התשובות נמצאות במקום אחד, משהו כדוגמת poledit של 98. קראתי לא מעט מה support אבל לא הצלחתי ליצור הרשאות בעצמי. אודה למי שיוכל להסביר לי צעד צעד כיצד לעשות זאת. כמובן …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם, הנה שאלה מעניינת שאני מתאר לעצמי שאת כולם זה יעניין. אני רוצה לקבע את הסמל של הסל מיחזור בצד שמאל למטה של שולחן העבודה, כן, משהו כמו בmac, עד כמה שזכור לי. הנה תמונה, אבל זה עוד לא מקובע, הכוונה לא מקובע היא שאם אני יעשה סדר סמלים אז הסמל יזוז, אני רוצה שהוא תמיד יהיה שמה. אני משתמש בwinXP, אשמח לשמוע תשובות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. ב - IEXPLORER כידוע לכם ניתן לשמור סיסמאות ויוזרים לאתרים. יש לי רשימה דיי ארוכה של אתרים שאני נכנס אליהם עם סיסמה. אני רוצה לשנות את הסיסמאות של האתרים האלו. האם יש דרך, דבר ראשון, "להכנס" לרשימה של הסיסמאות ולשנות אותן? שנית, האם יש דרך לשנות את כל הסיסמאות ביחד (לדוגמה במקום 123 הסיסמה תיהיה 456)?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  9. למישהו יש מושג איך אני מדבר ומקליט שיחות טלפון דרך xp כי ב2000 זו לא בעיה ואפשר למצוא את זה באקססוריז אבל בxp לא דובים ולא יער ????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by susuFOX,

למי שיציא לראות מערכת הפעלה של WindowsXP באנגלית יודע שלכתב על שולחן העבודה שי צל שהוא גם outline... פיתרון מצויין לרקעים בהירים. לעומת זאת במערכת ההפעלה בעברית הצל הוא רק צל ובטפט בהיר הכתב נבלע לתוך הרקע... איך אפשר לכוון את הצל של הכתב???

11. שלום, יש לי בעייה ב XP. כשאני מכניס CD לכונן היא לא עושה שום רושם שהיא מודעת לזה. זאת אומרת שאם יש ל CD קובץ auto run אז היא לא מפעילה אותו, אם הוא CD רגיל אז היא לא פותחת את התפריט המיוחד שלה autorun, ותחת my computer או windows explorer שם ה CD שמופיע הוא שם ה CD הקודם.. כשהמחשב עושה reboot עם CD בכונן הפרטים הנכונים יופיעו אבל כמו שאמרתי אם אני מחליף את ה CD בכונן אז אין שינוי. אם אני אכנס ל CD אז הקבצים הנכונים כן יופיעו.. וזה קורה גם על הקורא וגם על הצורב. דברים שניסיתי עד עכשיו: שתי התקנות של XP. שינוי בלוח בקרה של התנהגות autorun בדיקה של ההגדרות תחת חומרה -> CD ROM בדיקה ב registery של שתי ההגדרות שמטפלות ב autorun. הורדתי win XP Tweak UI ושיחקתי עם ההגדרות של …

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by sonik,

האם משהו יודע עד כמה מסכים אמני יכול לחבר למערכת ההפעלה ולהריץ בכל מסך אפליקציה אחרת (אם אני זוכר נכון זה 8 אבל אני לא בטוח). אם כן אז איך עושים את זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה... אני כבר שבועעים מחפש פיתרון ואין לאף בן אדם...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי חלונות xp . החלונות מכוונים, שבמצב צריכת חשמל המסך אמור להכבות לאחר 10 דקות לדוגמה אך רק בעת פעולת נגן המדייה פליר של החלונות,המסך לא ניכבה. הודה אם תענו לשאלתי בירצוני לציין שגם שומר המסך לא עובד בעת פעולת הנגן

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by gal_il50,

כשאני מפרמט את המחשב ועולה ה-WINDOWS XP PRO אז אני צריך לפרמט את שאר הכוננים אז השאלה שלי היא שאני עושה קליק ימני על כל כונן אז איזה אפשרויות לבחור:יש פירמוט מהיר,יש FILE SYSTEM שיש בו 2 אפשרויות:FAT32 ו-NTFS. יש ALLOCATION UNIT SIZE מה אני בדיוק בוחר?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  17. Started by gal_il50,

האם יש אפשרות שאני מפרמט את המחשב(יש לי WINDOWS XP PRO)לפרמט את כל הכוננים ולא רק את C? ואם כן אז איך אני עושה את זה(לפני שעולה ה-WINDOWS)? אני קודם כל מכניס את הדיסקטים של האיתחול(6 במספר) ומה אח"כ? איזה אפשרויות אני צריך לבחור?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by susuFOX,

שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ביום בהיר אחד פתאום התחיל להופיע לי רקע מאוחרי הכיתוב של האייקונים יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  20. שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים שהותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP המשחק רץ בלי שום בעייה. :AR15: מה שמטריד אותי זה שסביר מאוד להניח שהבעייה הזו מצביעה על משהו דפוק ב- windows. לכן יצאתי אמש לחסל את הבעייה. הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפת…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by kyyle,

פירמטתי לא מזמן את המחשב,העברתי לי כמה שירים לאחד הכוננים ושאני מנסה לפתוח אותם עם ה-WINAMP אז זה לא פותח אבל כשאני מעביר לשולחן עבודה אז הם נפתחים,אולי זה קשור אבל גם קבצי התקנה שנמצאים גם הם באחד הכוננים לא נפתחים. מה הבעיה? אחרי שהתקנתי את ה-WINDOWS XP PRO אז כשהוא עלה אז על כל כונן לחצתי קליק ימני ופירמוט-אולי לא עשיתי את זה טוב? זה היה בשיטיה NTFS או משהו כזה. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב, נתחיל בכל שיש לי בעיה עם תיבת הבחירה, זו שגוררים כדי לבחור קבוצה של אייקונים. התיבה כרגע כחולה, וככל שבוחרים יותר עצמים, ומגדילים את התיבה, הכל נהיה איטי יותר. איך חוזרים לתיבת הבחירה הישנה שהיא היתה הרבה יותר מהירה בwin98? דבר שני, אני אוהב לצפות באייקונים ברשימה, ולא בthumbnails גדולים כאלה, משום מה שאני צריך להגדיר לכל ספריה להציג לי אותם ככה. אין אפשרות לקבוע זאת כברירת המחדל? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by junkqwe1,

התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  24. לאחר המרת חלונות 98 מ-FAT ל-FAT32 התברר שנחסמה הגישה לגירסת MS-DOS 6.22 קודמת (אופציה 7 בתפריט איתחול של המחשב). ניתן להיכנס לדוס גירסה 7 של חלונות 98 באופציות 5 ו-6 באיתחול אבל מסתבר שתוכנת חשבשבת לא עובדת מכיוון שקובץ SHARE.EXE שמורץ לפני הפעלתה לא עובד עם דוס של חלונות. חיפשתי גירסה של הקובץ לדוס הנ"ל ולא מצאתי. עשיתי איתחול מדיסקט של דוס 6.22 כדי ש-SHARE יעבוד אבל אז המחשב לא מכיר את הדיסק הקשיח. בגלל שאיני רוצה לחזור ל-FAT וגם על חשבשבת אי אפשר לוותר, האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות? האם ניתן להחזיר את הגישה לדוס הקודם למרות FAT32? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by yot,

howday, today, i have installed WindowsXP Home, and beacause i was in rush, i fogot to select the Hebraw as my main language. this thig happned to me once, and i remember that the only thing i could do is to format my pc. so i ask u guys, if there is a way to install Hebraw on the machin. another thing: Windows allways tells me that i have 30 days to log in, and i dont know what they want from me, so if someone can tell me, i'll be happy.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים