עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HydroIT,

שלום. ממש היום הגיע מחשב חדש שהזמנתי, ובו כל החומרה שונה (מעבר מאינטל 3 לAMD כפול ליבה, לוח-אם תואם, וכד'). כאשר ניסיתי לעלות את המחשב ולהכנס לווינדווס (גם ב-SAFE MODE, וגם לא) - הוא עושה לעצמו ריסט. מה הבעייה וכיצד ניתן לתקן אותה?

2. איזה Services לא נחוצים בחלונות 8? זה מאת לי את המחשב יש רשימה של שירותים בחלונות, שלדעתי רובים לא נחוצים ואף מכבידים על המחשב, מה שגורם אפילו האטה בחלונות גלישה, בעת גלילת דפים (הופך לכבד ואיטי, כל עניין הגלילה). יש שירותים שאפשר להשבית? תודה! כל עזרה תבורך .

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. לכל משתמשי Vista Ultimate, מיקרוסופט שיחררה דרך Windows Update את שאר חבילות השפה בניהן עברית, ערבית וכו'. ניתן להוריד באופן חוקי ובחינם דרך Windows Update, בהצלחה. אם זה כבר פורסם כאן אז כנראה פספסתי...

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by nw,

איך מבטלים "CD auto insert notification" (תוכנות מתחילות לפעול מייד לאחר הכנסת הדיסק לכונן ה-CD-ROM) ב2000?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by DrecK,

התקינו לי על המחשב xp לא מקורי אבל יש לי סיריאל מקורי יש אפשרות להחליף או שאין ברירה ואני חייב להתקין מחדש את ווינדווז?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by LIOR42,

האם ישנה אפשרות של חלוקה למחיצות לפני ההתקנה ב-WINDOWS XP

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מדובר על מחשב נייד שזוגתי הרגע רכשה אך המוכר אמר לה שהיא צריכה לרכוש רק רשיון. ייתכן מחשב חדש שמותקן בו WIN ללא רשיון? וכמה אמור לעלות רק הרשיון? (לא משנה גרסת ה WIN,אני רק רוצה לדעת טווח מחירים) שאלתי כמה חנויות אחרות וכולם מוכרים רק גרסה "קומפלט",משמע WIN שלם עם דיסק ורשיון. (WIN7 ULTIMATE לדוגמה עולה קרוב ל1000ש"ח )

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by udi,

יש לי WINDOWS XP PRO . יש בWINDOWS תיקיה בשם TEMP שבהתחלה היא היתה ריקה ועכשיו יש בתוכה 2.6GB ואם אני יכול למחוק את הדברים שיש שם מבלי לפגוע במערכת ההפעלה מיקומה של התיקיה הוא : C:\Documents and Settings\udi\Local Settings\Temp תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום רציתי לשאול האם עדיף להתקין windows Xp Media על פני Windows Xp Pro על מחשב של גרפיקאים מה ההבדל ביניהם בגדול? איפה אני יכול להשיג את הגרסה הזאת... שאלה שנייה: האם כשאני קונה Windows Server 2003 אני מקבל רשיונות "קלים" וכמה כאלו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. כשאני הולך לישון אני משאיר בלילה את המחשב פתוח. מאז שהתקנתי ווינדוס 7, כל פעם שאני קם בבוקר ומדליק את המסך, האינטרנט מנותק, ושום דבר פרט לריסטרט למחשב לא מחזיר אותו לחיים. המחשב לא עובר ל-Sleep Mode.. אני רק מכבה את המסך. בטוח יש איזשהו משהו שפועל שמכבה לי את האינטרנט במהלך הלילה. מה שלא הגיוני שאפילו ריסטרט לראוטר לא עוזר.. אפילו LOG OUT לא עוזר. רק ריסטרט למחשב. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  11. איפה קונים גרסאות 64 ושדרוג של ויסטה 64?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by A1eX,

בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לא מזמן חלונות 7. ברצוני לערוך את קובץ ה-hosts, אך מערכת ההפעלה מודיעה לי שאין לי הרשאות לבצע זאת. איך זה ייתכן אם אני מוגדר כאדמיניסטרטור במחשב? (אני אף היחיד שמשתמש במחשב). העניין קרה לי גם עם מספר קבצים אחרים. זה מוזר. המשתמש שלי משוייך לקבוצת האדמין של המחשב. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

הבחנתי בבעיה הזאת בזמן שניסיתי להקשיב לצילצולים חדשים באתר של פלאפון.. בכל אופן, אני לא מצליח לשמוע MIDI, בלוח הבקרה תחת צלילים והתקני שמע --> שמע --> השמעת מוסיקת MIDI , יש לי שורה ריקה, כשאני מנסה לבחור ב Microsoft GS Wavetable SW synth או ב MPU-401 הוא בוחר את האפשרות אבל אחרי "החל" --> "אישור" וכניסה מחדש המצב חוזר שוב לשורה הריקה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים מחדש (VIA AC'97) אך הבעיה עדיין קיימת. מישהו נתקל בזה בעבר? מדובר ב XP PRO SP2 לוח האם הוא Shuttle AV40S וה"שבב קול" הוא VIA AC'97 Enhanced Audio

15. שלום, על מחשבי מותקנת חלונות ויסטה x64 זה זמן מה. היום הסרתי גרסא קודמת של daemon tools והתקנתי חדשה. במהלך ההתקנה המערכת ביקשה לאתחל את המחשב, דבר שלאחריו המערכת נתקעת במסך טעינה. נסיון הפעלה בsafe mode תמיד נתקע בקובץ crcdisk.sys או משהו כזה. המערכת לא מצליחה להעלות בקונפיגורציה טובה אחרונה. דיסק ההפעלה לא מוצא את מערכת ההפעלה המותקנת ולכן אני לא מצליח לתקן את הבעיה בשום אופן... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. תודה. עדכון: פתרון: http://www.daemon-tools.cc/dtcc/my-system-wont-boot-after-t6828.html

16. Started by MetalB,

יש לי בכונן C 4GB ואני משתמש רק ב-1.5GB משום מה כתוב לי שאני משתמש ביותר והוא כותב שיש לי רק 800MB מקום פנוי! אפילו מחקתי הרבה תוכנות וחוץ מ- windows ועוד כמה תוכנות שלא תופסות הרבה מקום (כמו ICQ וכדומה) אין לי כלום בכונן C לאן נעלם לי המקום? מחקתי גם את תקיית ה- Temp וה- Temporary internet files וזה לא bad sectors... ובכלל כל תקיית ה- windows שלי היא 680MB... אני חושב שרק פירמוט יעזור אני צודק?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by compman12,

אני מחפש מערכת הפעלה לשרת ביתי. נחוץ - גיבוי מסמכים מ2 מחשבים ברשת אלחוטית חבירו רשת קווית עם מחשב להזרמת תכני HD ואכסונם! זהו, לא משחקים לא כלום, מחשב שרת שפשוט יעבוד רק כרשת ויהיה ניתן לראות את הכוננים ממחשבים אחרים מחשב ללא ציוד הקפי. מארז עם חומרה ומערכת הפעלה עם דרישותי נטו! אז מה כדאי, WHS XP ויסטה או בכלל לינוקס? אם לינוקס או FreeNAS? פירוט ועזרה יתקבלו בבברכה תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by udicol,

במסגרת עידכוני אבטה חמורים של חברת מייקרוספט, מקורות ב-Ynet מוסרים שהעידכון הוא חשוב ביותר.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by ysar,

נתבקשתי ע"י חברים "להפוך" את ה windows xp לעברית (מלא, תפריטים וכו' לא סתם לשנות language settings). הבנתי שצריך רכיב שנקרא mui . באתר של מיקרוסופט יש הכל חוץ מ- mui להורדה ל desktop נורמלי . בקיצור מאיפה משיגים , האם עולה כסף וכמה, איך מתקינים (צריך להתקין הכל מחדש או שזה סוג של add on פשוט) האם יש באגים מרעישים שכדאי לדעת עליהם וכל מידע אחר שיוכל לעזור. תודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by kfirbep,

אני רוצה לבטל הדפסה שעשיתי הבעיה היא שאני לא מוצא את האיקון של המדפסת בסרגל כלים. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  21. חזרתי מאימון כדורסל לחדר ופתאום אני שומע מלמולים מהרמקולים בקיצור אני מתחיל לחפש ולראות מה השארתי דולק בחדר ואני קולט שהווינדוס מדבר ... וכמה חלוניות פתוחות ותאמינו לי זה דבר שלא נתקלתי בו אף פעם הקטע הוא שאין לי שמץ של מושג איך היישום הזה נפתח .... בקיצור אם מישהו יודע איך נכנסים להגדרות של הדבר הזה או לחילופין איך מסירים את זה אני מאוד יישמח ..... דרך אגב וואלה עכשיו אני נזכר שפעם חשבתי שהיה לי מין באג כזה כשהייתי צופה באיזה סרט עם תרגום הייתי שומע את המחשב מקריא לי את התרגום וכל הזמן חשבתי שזה תולעת .. נראה לי קוראים לזה אינדיור ( נשמע כמו ) ...

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

שלום לכולם דבר ראשון אני מצטער אם אני מפרסם את זה במקום הלא נכון פשוט לא הייתי סגור איפה לפרסם את זה ובסוף אמרתי שעדיף לפרסם פה.. אז ככה, כשקניתי את המחשב שיש לי (מפרט בצד), כמו שרשום קניתי עם 4GB זיכרון, עד היום היה לי WIN XP ואני יודע שהוא תומך רק עד ל 3GB זיכרון. היום התקנתי WIN 7 והוא מזהה רק 3GB זיכרון בדקתי לפי הTASK MANAGER וגם בעזרת התוכנה אוורסט. רשום לי installed 4GB total 3GB לפי הTASK MANAGER של WIN 7.. חוץ מזה, יש לי ATI 5770 אבל בהגדרות תגוצה רשום לי רק 5700 series האם אני סתם בפאניקה או שיש מה פה לא בסדר...?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב חבר'ה, מדובר בבעיה רצינית ואני חייב לפתור אותה בדחיפות. ובכן דבר כזה אף-פעם לא קרה לי. הבעיה הזו הופיעה לאחר אתחול שדגרתי (לפני שעשית את האתחול לא נגעתי ברג'יסטרי, רק התקנתי תוכנה ושמה RivaTuner), בכל מקרה לא עשיתי שום דבר שהיה גורם לבעיה כזו (מניסיונותיי עם מחשבים קודמים ואותה מערכת הפעלה). קראתי את כל התוכןשמצאתי כמתאים במאגר המידע של מייקרוסופט, ומסתבר שמדובר כאן בדבר הרבה יותר גדול ממה שחשבתי. הנה מה שמצאתי (מתאים באופן מושלם לבעיה שלי); http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307545&Product=winxp#kb2 כמו כן קראתי את כל הקישורים\מאמרים מצורפים. אם היה לי דיסק התקנה של WinXP Pro, לא הייתי פותח את הת'רד הזה אבל אין לי, וגם Recovery Cons…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  24. חבר שלי מעוניין להתקין משחק וברגע שהוא לוחץ על setup אז מופיע לו המסך הכחול הזה:http://img528.imageshack.us/img528/5811/02032010030.jpg מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. במחשב חדש (Windows 98) יש לי את התופעה הבאה: מדי פעם, כשאני מפעיל את ה- Windows Media Player (גירסה 7), אני מקבל את ההודעה הבאה: mmtask caused a general protection fault in module win87em.dll ובמקרים מסויימים בשלב זה המערכת מפסיקה להגיב. זה קורה גם לפעמים בתוכנות אחרות (משחקים מסויימים). ניסיתי להחליף את הקובץ win87em.dll בקובץ המקורי (בהנחה שזה נדפק), אבל כלום לא השתנה. למישהו יש רעיון? תודה, מעוז תצורת המחשב: - P-4 1.7GHZ - GeForce MX-200 - CD-ROM ASUS X52 - RAM DDR 256MB

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.