Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין windows ce ל windows mobile והאם מה שאפשר להתקין באחד אפשר להתקין בשני.. אני שואל כי רכשתי מכשיר cowon שמריץ windows ce 5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם יודעים שאולי פועלים בwindows הזה וגם תשובה לשאלתי הראשונה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
התקנתי VISTA 32 BIT והתקנתי את הגרסה האחרונה של FF לאחר שהעלתי מהגיבוי MozBackup הכל עבד מצוין, בלי שאעשה משהו מיוחד יותר מאוחר רוב האתרים התחילו לעלות בצורה איטית או שתקועים בקריאה במשך דקות ארוכות ולא עולים עד הסוף עולים חלקית כך שלא רואים את כל העמוד, לפעמיים YNET עולה מהר ואחרים לא. מישהו מכיר את התופעה? כבר פירמטתי והתקנתי שוב מחדש וכל פעם זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אמרו לי שיש בעיה של עידכון חלונות החדש שעושה צרות למי שאין מקורי. הבעיה שבהתחלה היה לי לא מקורי. אך קניתי רשיון של סטודנט ב-125 שקל שכולל גם אופיס לא עידכנתי אותם מחדש מה אתם מציעים ? למנוע את הבעיות?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
לאחר התקנת המערכת כולל SP2 חומת האש של מיקרוסופט אינה מאפשרת לי להתחבר לרשת האינטרנט - לאחר התחברות עם החייגן. ללא שנגעתי בכלום, השארתי הכל כפי שהוא בברירת מחדל. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ואני סובל בבעיה מאד מאד מוזרה. המחשב עושה מדי פעם קולות הזהים לחלוטין לקולות של אתחול המחשב. זה לא ממש מפריע אבל זה כן מוזר, רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שצריך את המערכת הפעלה שלו WINDOWS XP PRO בספרדית ורציתי לדעת האם יש דרך חוקית לקבל ממיקרוסופט את ההתקנה של ה MUI אולי מהאתר שלהם או משהו ואם לא אז אולי מישהו יכול להסביר למה זה ? כי סה"כ מדובר בשפה של המערכת לא משהו לא חוקי
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך אני משתמש באפליקציות של שרת 2008 בלי שאני יעשה LOGIN בשרת עצמו? אני יודע שב 2003 הייתי מתקין את ADMIN PACK 2003 והיה לי גישה להרבה דברים דרכו כמו AD.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היייי ייש לי בעיה מאוד מוזרה אז ככה שפותחים משימה אז היא מופיע בשורת משימות למטה עכשיו אם אני לוחץ על אחת המשימות עם הכפתור הימני של העכבר אמור להופיע תפריט אבל הבעיה היא שהוא לא מופיע =\ אני יודע שזה כניראה ערך ברג' אבל אין לי מושג מי ולמה למישו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אני מנסה לאתחל את הויסטה והתהליך נתקע ב 27% למשך שעות עד שאני צריך לאתחל את המחשב יש לי רייד10 על המחשב. האם זו הסיבה שאני לא מצליח לאתחל?? אם לא יש סיבה או פיתרון למה אי אפשר לאתחל??? תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך אני משנה את הגודל זיכרון של system recovery ישתמש בו בויסטה? כרגע התיקיה שלו (system volume information) תופסת לי 13 גיגה (!!) ניסיתי כמו באקס פי לחיצה ימנית על המחשב שלי ואז מאפיינים אבל אין שם אפשרות לשנות את הגודל . רק לבחור כוננים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בעיה מוזרה הוינדוס הוא SP2 , נותן מסך כחול ועושה ריסט ככה בלי סוף, SAFE MODE לא עולה אלה נתקע במסך שחור ... אני אישית חושד בזכרונות... תגידו מה אתם חושבים ...
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב אחרי שאתמול הוא עבד בלי בעיות ומה שראיתי זה שכלום לא עולה בעצם,רק יש את התמונה של הדסקטופ והסמן של העכבר שאפשר להזיז אותו וזהו אין את ההתחל ואת כל התיקיות,בעצם האקספלורר לא עובד מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה??
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למחוק 2 משחקים והם פשוט לא מופעים בהוספה והסרה מה אפשר לעשות? חשוב להדגיש בחיים שלי לא נשאתי למחוק אותם או משהו. אני לא יודע אבל אולי יש עוד כמה. יש דרך להחזיר אותם לשם? או שפשוט יש תוכנה קלה שאפשר למחוק אותם דרכה?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הכוונה היא שאני מצביע על קובץ אז שקופץ החלון הצהוב שיהיה בו הסבר שאני אכניס כי לפעמים אני שוכח מה קובץ מסויים פותח (הכוונה לדוגמא להוריד קובץ התקנה של cpu-z ובפתאום אחרי שנה לא לדעת למה הקובץ).
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי SP2 ועיכנתי אותו לפתע, רוב הגישה התוכנות פשוט נחסמה!! האינטי וירוס נוד 32 איבד את כל עיכנויו ואחרי שעיכנתי אותו הוא אומר שאינו יכול להחליף את הקבצים הישניים גם במצב בטוח אין לי גישה עשיתי שיחזור מערכת הגישה לקבצים חזרה, אך המחשב איטי, בעיית האנטי וירוס לא נפתרה, והחלון של עידכונים אוטומטיים (רציתי לבטל) לא נפתח לי. כל המחשב פשוט זז לאטטטט כל מיני התראות על בעיות זיכרון צצות, תוכניות לא עולות בקיצור תוהו ובוהו!!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... דבר ראשון תראו... אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק... הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם... ודבר שני... איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה במשחקים: לפעמים כשאני נכנס למשחקים אז בפעם הראשונה הם עובדים ואז כשנמאס לי לשחק אני יוצא ואז אחרי כמה זמן חוזר למשחק והוא מתחיל לעלות ופתאום מתמזער לבד ואי אפשר לפתוח אותו בחזרה וחייבים לסגור אותו ואז כדי שהוא יפעל צריך לעשות ריסט למחשב. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב היום ועכשיו שאני נכנס לווינדוס אני צריך להכניס סיסמא למשתמש המשתמש זה המשתמש שאני נתנתי אבל הסיסמא אין. אז אני פשוט לוחץ אנטר וזה נכנס איך אני עושה שאני לא צריך להכניס?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
saftydefnder חטף לי את דף הבית באקספלורר. ניסיתי להסיר אותו על ידי spy sweeper ו ad-aware אבל זה לא עזר יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ערב טוב . יש לי את התוכנה והיא מסומנת .)ראה צילום). איםה שמסומן באדום רשום שם >האדמינסטור לוח בקרה >שנה אופן הכניסה >מה צריך ליות מסומן?(הסתכלתי במחשב אחר לא מסומן כלום) עדיין אותה בעיה . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה לי היום הדלקתי את האינטרנט אקספלורר ופתאום מי שלא שם לב זה כאילו האקספלורר זז למטה במצב של מקסימום.. בנוסף כשפותחים חלון "ממוקסז" חדש אז הוא מתעלם מהאייסיקיו שנמצא שם ופשוט נכנס מתחתיו אם מישהו יכול להסביר את התופעה ו/או איך מתקנים אותה אני אודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד אץ כל ה HOTFIX של WINDOWS XP בחבילה אחת חגירסה אנגלית + עברית? כמובן שאת הSP2 ממיקרוסופט אבל אני מחפש את כל העידכונים בחבילה אחת ולא כל עידכון בנפרד, אני רוצה להכין דיסק של XP SP2 עם כל עד להיום, גם לגירסה האנגלית וגם לעברית בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-