עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Leo101,

אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי אני מקווה שאפשר להפעיל את "המחשב שלי" (כן המסך של הכוננים הקשיחים דיסקים וכו') דרך "הפעלה" (התחל--->הפעלה) אני רק לא יודע את הפקודה אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי אותה.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by dudu2683,

שלום יש לי VISTA על הנייד שלי לא ממזמן ניסיתי להתקין ACROBAT READER מהאתר של אדובי אחרי התקנה נוצרה לי בעיה במחשב כל הקיצורי דרך בשולחן העבודה (כולל של האינטרנט אקספלורר) התחלף להם האייקון לאייקון של האקרובט וברגע שאני לוחץ עליהן לפתיחה אז תוכנת האקרובט נפתחת ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת שאני צריך לשנות משהו בשיוכים.. מישהו יודע איך פותרים בעיה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  3. היי. נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה. שאני מקבל קבצים דרך תוכנת ממסרים כגון MSN MESSENGER מופיע לי בתוכנת המסנר ההודעה שהקובץ הגיע. אולם שאני בא לפתוח אותו ע"י לחיצה על הקישור שהתוכנה מציגה --- אזי קופץ לו ה security center של SP2 של ה- WINDOWS ומתריע לפני כי הקובץ מסוכן (מדובר בקובץ של AVI -- סרטון שמישהו שלח לי). הדבר הבא שקורא הוא שאני לוחץ על OK --- אין כלל אופציה אחרת --- המע' הפעלה מוחקת לי את הקובץ פיזית מהדיסק. לא מעבירה אותו לאיזור שמור או משהו כזה. שחיפשתי בHELP של ה-WIN הוא מתאר שם כיצד לעשות UNBLOCK CONTENT עבור קובץ שכזה: הוא אומר לגשת לקובץ וללחוץ על כפתור ימין של העכבר, וללחוץ UNBLOCK... וזה ישחרר את הנעילה של הקובץ. הנקודה הטיפשית הינה שזה לא ניתן לביצוע כיוון…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by Dano,

מזה איחוי? מה זה עושה ומה זה עוזר לי?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by elad76,

התקנתי את WINDOWS PRO SP2 פעמיים..פעם אחת על הקודם ופעם שניה פירמטתי את C והתקנתי אותו עליו.עכשיו אני אחרי הפירמוט ואחרי ההתקנה.. יש לי את 1900GT והתקנתי את הדרייבר האחרון שלו 6.8. אני מנסה להיכנס למשחקים שתומכים בDX9 ומופיעים לי שגיאות.. התקנתי את הDX9 אבל שהוא מתקין הוא עושה את זה לשניה.. מה לעשות?? נגיד WINNING ELEVEN 9 עובד לי אבל COD2 וMOST WANTED לא... אפשר אולי קישור להורדת הדרייברים הכי עדכניים למחשב שלי...?.

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by prince8900,

קניתי מחשב חדש לאחרונה אבל לא קניתי מערכת הפעלה והשאלה שלי היא איזה עדיף xp או vista.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by kobi3211,

שלום אנשים חייב עזרה דחוףףףףף קרתה לי בעיה קטנה למחשב שלי ישנם שלושה משתמשים אתם יודעים מנהל (adminestrator) נראה לי שככה רושמים את זה ועוד שתי משתמשים הסיסמא של המשתמש הראשי אבדה לי עכשיו איך אני מחזיר או מאפס אותה והאם אפשר בכלל או שפירמוט הוא הפתרון היחיד אגב הווינדוס הוא XP תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by orninyo,

איך אני משנה את הגודל זיכרון של system recovery ישתמש בו בויסטה? כרגע התיקיה שלו (system volume information) תופסת לי 13 גיגה (!!) ניסיתי כמו באקס פי לחיצה ימנית על המחשב שלי ואז מאפיינים אבל אין שם אפשרות לשנות את הגודל . רק לבחור כוננים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by Orsolomon,

היי, אני רץ כרגע על ויסטה, היא עושה לי המון! בעיות, יש לי מציחה של XP במחשב גם כן, אך היא די נהרסה, רציתי לדעת איך אני יכול למחוק את הויסטה והXP ולהתקין את הXP מחדש (מדיסק) אמרו לי שזה דרך הBIOS, הBOOT וכד'... איך זה אפשרי למחוק את שניהם, להגיע למצב נקי ולהתקין מערכת חדשה? תודה, אור

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by Raul,

הייתה לי תיקייה שהכילה כמה מאות טראקים, שגובתה לפני פירמוט. לאחר הפירמוט והתקנת ווינדוס מחדש (אותו ווינדוס בדיוק) התיקייה הוחזרה אבל כל הסדר של השירים התבלגן ואי אפשר להתמצא ככה. תמיד לפני הפירמוט זה היה מסודר לפי תאריך הגעה, וככה גם אחרי הפירמוט... רק שעכשיו טראקים ישנים מסומנים כאילו עכשיו הם הגיעו. איך אפשר לסדר את זה?!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by tamir245,

שלום לכולם,כזכור היה בXP SP2 את ההגבלה של הMAX CONNECTIONS שהיה בעצם צורך לעשות פאטצ' לTCPIP.SYS כדי לפתור את בעיית החיבורים באימיול ותוכניות שיתוף אחרות כמו צפייה ישירה וכו'. עכשיו בויסטה אם אני לא טועה יש גם את הבעיה הזו,יש למישהו רעיון פשוט, וניתן לשחזור, איך לפתור אותה?(ממה שקראתי קצת באנגלית זה היה נראה לי פתרון קצת מסובך....)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. מישהו מכם נתקל בבעייה זו בויסטה? מערכת ההפעלה פשוט קופאת/נתקעת לגמרי מתי שהיא רוצה ולא חוזרת. כל ניסיון להחזיר אותה לפעולה אינו צולח. ctrl+alt+del אינו מגיב. המערכת יכולה להיתקע באמצע כל פעולה - אפילו בזמן העלייה (הקווים הירוקים) או במסך login, וכמובן בכל שלב בתוך המערכת. מה שמוזר הוא שבמצב בטוח - המערכת אינה נתקעת. אני אציין שהלוח שלי ישן (המחשב בין 4 שנים), יש לי גיגה זיכרון, כ.מסך fx 5200. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתרום בפתרון הבעייה - אשמח. תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by avi2014,

כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא רושם לי בכיבוי "שומר את ההגדרות" ופשוט לא נכבה. הבנתי שזה קשור איכשהוא לadsl, יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  14. מלך מי שיעזור לי לצאת מהסיפור הזה.. הקנתי ויסטה במחשב שלי ואחרי זה קניתי עוד זיכרון מה שגרם לשינוי בחומרה ואיתה הודעה בבוט של המחשב שווינדואס זיהה שינוי בחומרה ולא מעלה את הווינדואס עכשיו מה שאני לא עושה אני מגיע להודעת אררור כזאת! אפילו הוצאתי את הזיכרון שהוספתי ואז המחשב שוב עבד בסדר פירמטתי דרך ההתקנה של ווינדואס את הכונן של ווינדואס וסגרתי את המחשב להוסיף שוב את הזיכרון ושאני פותח אותו מחשב ומכנסי דיסק התקנה עדיין הוא אומר שיש שינוי בחומרה.. ( כאילו המידע על ההדיסק) עכשיומה שקורה זה שגם דיסק התקנה של כל גירסת ווינדואס קודמת לא עולה לי! איפה בדיוק הוא שם את המידע הזה? יכול להיות שלמרות הפירמוט המידע הזה עדיין על המחשב? מישהו יודע מה אפשר לעשות? עידכון : שוב דיסק ההתקנ…

15. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אני מקבל אותה הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין directx 9b [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by Raul,

בתיקייה מוסיקה פתאום נעלמה לי האפשרות לסדר את התיקייה לפי זמן הגעה (modified): במקום זה, יש לי את האפשרויות האלו: למשהו יש מושג איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. ניסיתי לתקן את הבעיה דרך האתר שלהם עשיתי כל מה שהיה רשום וזה עדיין לא עובד

18. Started by a_nuke,

משהו מאוד מוזר קרה לי היום הדלקתי את האינטרנט אקספלורר ופתאום מי שלא שם לב זה כאילו האקספלורר זז למטה במצב של מקסימום.. בנוסף כשפותחים חלון "ממוקסז" חדש אז הוא מתעלם מהאייסיקיו שנמצא שם ופשוט נכנס מתחתיו אם מישהו יכול להסביר את התופעה ו/או איך מתקנים אותה אני אודה לו מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by def,

שלום לכולם! אבקש את עזרתכם בבעייה חמורה שנוצרה לי : אני משתמש באאוטלוק אקספרס 6 בעברית כבר המון זמן . היום אחרי שמשיהו מהמשפחה שלי נגע באאוטלוק עלה לו חלון שאומר שהתיבה מלאה וצריך לדחוס את הקבצים , הוא רשם O.K והמחשב דחס את הקבצים . הגעתי הביתה וראיתי שקיבלתי את המכתבים של היום אבל אין בתיבת דואר נכנס את המכתבים של 4 החודשים האחרונים . הם לא נמצאים גם בפריטים שנמחקו וגם לא בתיקיית גיבוי שלי . בדקתי וראיתי שגודל התיבה עכשיו הוא רק 84 מגה בייט . אני ממש חייב את המכתבים הללו לעבודה , איפה אני מוצא אותם ? לאיפה המחשב המקולל דחס אותם ? באיזה תיקייה ? איפה? איפה?! איפה?!?!?! עוד נתון על המחשב, אין כל כך הרבה מקום על ההארד דיסק אז כל שבוע מגיעה הודעה שאומרת שצריך לדחוס קבצים…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by נריה,

יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer. מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. יש לי VISTA 4 SP1, וגם כונן חיצוני WD MYBOOK 500GB. כשהכונן מחובר ודולק בעת עליית המחשב, לוקח למחשב המון זמן לעלות (משהו באיזור ה-4 דקות). אם אני מכבה את הכונן לפני שהמחשב מתחיל לעלות, המערכת עולה מיידית. אני יודע שזה נובע מהמנגנון הארור של ה-AUTO PLAY הזה, שסורק את הקבצים ושאול אותך מה לעשות איתם. ביטלתי את הבחירה, אבל כשאני מחבר.מדליק את הכונן אחרי שהווינדוס כבר למעלה, גם לוקח לו באיזור ה-4 דקות עד שהוא נותן לי גישה אליו. למישהו יש הצעה בעניין?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  22. אני רוצה להתקין IE7 (בלי קשר להודעה הקודמת שלי בנושא) בשפה עברית וה XP באנגלית מה הסיבה שהוא לא נותן לי להתקין? והאם ניתן לפתור אותה? תודה בן

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by akunh121,

כשאני מנסה לפרמט אני נתקל בשלב שהוא אומר לי שהוא לא מוצא את הדיסק למרות שהדיסק בפנים אני עובד לפי מדריך הגעתי לשלב 7 (הבעיה נוצרת לאחר שעברתי משלב 7) אגב אמרו לי שהבעיה נוצרה בגלל שעשיתיRAID משהו כזה http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/26dec05.mspx סרטון של הבעיה(סליחה על הרעש): http://www.fileflyer.com/view/aXhFsBe

24. Started by bullman,

לאחרונה (לא שמתי לב בדיוק מתי זה התחיל) המחשב התחיל להיות איטי יותר.בקריאת ספריות עם קבצי ווידאו ויש לו דיליי של 10 שניות עד שהוא מראה את תכולת הספריה.גם פתיחת קובץ ווידאו מלווה בזמן המתנה ארוך. אם מישהו נתקל בבעיה זו ומכיר פתרון זה יעזור המווווווון.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.