עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ilay22,

מה פשר הדבר? פתאום נהיו לי מלא קבצים כחולים כאילה במחשב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by BIR,

לפני איזה שבועיים התקנתי על המחשב איקונים חדשים. לא הייתה להם התקנה פשוט העברתי אותם לאנשהו והם אוטמתית אני חושב הופעלו. עכשיו אני לא יודע איך אני מעיף אותם כי הם לא נוחים לי דרך המאפיינים של השולחן העובדה לא עובד כלום.. :'( http://img356.imageshack.us/img356/1486/desktop0xv.jpg תודה רבה רבה רבה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by ^^rUsLaN^^,

אחרי שמתקינים את הדרייברים של כרטיס מסך (X1950PRO) ועושים רסטרט, האיכות של הצבע יורדת ל 4BIT ורזולוציה ל800X600. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים וחדשים, אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by psxr,

לפני כמה זמן התחילה להופיעה לי הודעת טעות כשאני יוצא המאינטרנט אספלורר מישהו יכול לעזור ? ההודעה בקובץ המצורף. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן....... פעם אחרונה שהשתמשתי במחשב - יום רביעי פתאום האקספלורר של הווינדוס וגם של האינטרנט נפתח לרגע ואז נסגר לבד... מתי שאני מנסה לפתוח את המחשב שלי זה נפתח לשבריר שניה נסגר וגם לכמה שניות נעלם הסרגל הזה למטה של הווינדוס...... עכשיו אני משתמש בפיירפוקס.... מה יכולה להיות הבעיה? וירוס? בבקשה אל תגידו לי שיש צורך לפרמט...... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  6. בעיה מוזרה הוינדוס הוא SP2 , נותן מסך כחול ועושה ריסט ככה בלי סוף, SAFE MODE לא עולה אלה נתקע במסך שחור ... אני אישית חושד בזכרונות... תגידו מה אתם חושבים ...

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by sharmeiri,

שלום לכולם. לאחרונה ,החץ שליד השעון (זה שמסתיר וחוסף את האייקונים של התוכנות שעולות באיתחול) נעלם . כל האייקונים פרוסים, בזה אחר זה,בלי היכולת להסתיר אותם . איך מחזירים את החץ הזה ? תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by Refaelo,

שלום לכולם התקנתי את ה-windows 64 ויש לי שתי בעיות: 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-GAME PORT ,מופיע לי שורה ,תחת sound video and game controlers "unsoported standart game port" 2.יש לי גם שורה של "unknown device" תחת other deviceds שאני לא יודע מה זה ולא יודע איך מתפטרים מזה . תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. שלום, יש לי ווינדוס אקס פי, ויש לי מספר בעיות כלליות: 1.בעת הפעלת המחשב עד שהוא עולה לוקח המון זמן וזה לא בגלל הסטארטאפ. 2. האקספלורר לא עובד כמו שצריך 3. יש תקיעות 4. לפעמים תוכנות מסויומות לא עולות 5. המחשב שלי - לעיתים לא נפתח הכוונה הוא נפתח וסורק ככה שנה ולא פותח אז צריך להכנס ידני יעני לכתוב c:\e: וכו' רציתי לדעת מהם הדברים שעלי לעשות? חוץ מפרמוט? בבקשה תעזרו לי זה דחוף לי. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by Boris_yo,
    • 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה התמונות שהייתי פותח באקספי אני פותח אותם בויסטה והם נראות לי מטושטשות במסך מלא...וגם לוקח קצת זמן עד שהוא עובר למסך מלא ?תודה לעוזרים lidor_Abo

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by Leo101,

לא ידעתי איפה לשים את זה, אז הגעתי למסקנה שכאן הכי מתאים.. הבעיה שלי היא שכאשר אני נכנס למשחק אונליין אני רואה את הכתב בסדר בפעם הראשונה, אך בפעם השנייה שאני נכנס אני רואה את האנגלית באופן משובש...זה כבר קרה לי בעבר עם הרבה משחקי אונליין וניסיתי קידוד, אבל זה לא עבד. הנה דוגמא לאנגלית שאני מקבל...(מסומן בכחול)

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום איך אני מוחק תמונות שיש לי ברקע שאם עושים קליק ימיני על המסך מאפינים שולחן עבודה יש לי שם תמונות ואני לא רוצה אותם איך אפשר לימחוק?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום התקנתי את IE7 ומאז אני לא רואה תמונות ושאר שדות בחלק מהאתרים אלא ריבוע שבו יש X אדום. מה חסר לי ומהיכן להתקין תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by WaRez.,

במחשב של אח שלי יש בעיה, ואין לי ממש ממה זה נגרם ומתי התחיל.. היום הוא בא אליי בבוקר ואומר לי שכל פעם שהוא מדליק את המחשב המחשב מגיע לרגע שהוא אמור להעלות ת'WINDOWS ועושה לעצמו ריסט.. אז כן, כל פעם המחשב עולה יפה, בא להיכנס לWINDOWS, נותן הודעה במסך כחול ועושה ריסט. [ חשוב לציין שאי אפשר לראות את ההודעה, זה עובר מאוד מאוד מהר! ] אז.. תהיתי מה לעשות.. לא מצאתי פתרונות, בSAFE MODE אי אפשר להיכנס גם. לא ניראה לי קשור לטמפ למה הוא על 39 מעלות.. [ CPU ] לנקות אותו עוד לא ניסיתי .. כי הוא די נקי.. וזאת לא ניראת כמו בעיית חומרה, וממש לא בא לי לפרמט =[ אבל למישהו יש פיתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by Moti11,

האם תוכנת מסרים כמו ICQ/MIRANDA יגרמו WIN להיות יותר פגיע לוירוסים ורוגלות?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  18. אז זה הסיפור: התקלקל לי ההארדיסק, שלחתי להחלפה, קיבלתי אחד חדש וריק. בינתיים השתמשתי באחד של 8GB ישן.. השאלה היא האם אני יכול לחבר את החדש כSLAVE ולהתקין מהWINXP שקיים עכשיו בהארדיסק הישן, התקנה חדשה להארדיסק החדש? ואם כן, איך? תודה מראש

19. שלום אני הגדרתי GMAIL של גוגל בחשבון דואר באאוטלוק 2019. ואח"כ אני יוצר כמה תיקיות אנשים מיילים באנשי קשר שלי. ואח"כ אני מנסה לישלוח מייל למישהו, באאוטולק אני לוחץ "דואר אלקטרוני חדש". בשורה "אל..." רושם שם לדוגמא "רפי" הוא לא נותן לי אוטומטי ליראות רשימה מיילים קיימים באנשי קשר שלי. איך עושים בשורה "אל..." אני רושם שם "רפי" יראה ויופיע לי כמה רשימה אנשי קשר קיימים שלי ? בתודה מראש! חג שמח

20. Started by tavor21,

אני צריך ליצור BOOT דיסקט ויש לי וינדוס XP האם זה אפשרי ואם כן אז איך ???

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. Started by bora-aa,

הנה ציטוט של אחראי פורום שענה לי בדיון שפתחתי אז איפה אני מוריד את ניהול צריכת החשמל? במאייפנים של אותו USB ? אני לא מוצא אם אפשר בבקשה עזרה הודה לכם

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. התקנתי Irfanview ועכשיו כל האייקונים של קבצי הJPG מגעילים. אפשר להחליף אותם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by doperla,

לא ידע אם זה שייך לפורום הזה קיבלתי הודעת Alert Eror: window. document. getElementsByTagName("TABLE")[0] has no properties במקביל להודעה הדפדפן נתן הודעת שגיאה ואמר שהקשר נותק בזמן התחברות. הפעלה מחדש של המחשב ושוב אותה בעיה, רק שהפעם בסוף התחברתי לרשת. כרגע המחשב בסריקה ואין עדיין תוצאות. האם מישהו מכיר את הודעת שהתקבלה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. מצאתי כתבה בוואלה שאומרת איך להשתמש בויסטה בלי אקטיווציה ל-120 יום. לא הבנתי איך אני עושה את זה. מישהו יכול להסביר בבקשה? http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1059764

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by DeMoney,

אוקי אז ככה יש לי דיסק התקנה של תוכנה הבעיה שכאשר אני לוחץ על הדיסק האוטוראן (auturun) לא עובד משום מה אם תוכלו לעזור לי אודה לכם יכול להביות שהבעיה היא שהדיסק לא מותאם ל-xp? מה אני יכול לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים