Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מתקין וויסטה והוא עושה לי שגיאה של 0xe0000100 אחריי שהוא כמעט ומסיים את ההתקנה והווינדוס מקורי מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לאחרונה (לא שמתי לב בדיוק מתי זה התחיל) המחשב התחיל להיות איטי יותר.בקריאת ספריות עם קבצי ווידאו ויש לו דיליי של 10 שניות עד שהוא מראה את תכולת הספריה.גם פתיחת קובץ ווידאו מלווה בזמן המתנה ארוך. אם מישהו נתקל בבעיה זו ומכיר פתרון זה יעזור המווווווון.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלוט שליטה מלאה במחשב השני (האם אני יכול לפתור עבור חברים תקלות בשלט רחוק?)
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, פניתי לכמה פורומי חלונות בקשר לבעייה הזו וגם חיפשתי ברשת, אולי מפה תבוא הישועה. אז ככה, יש לי מחשב P4 עם חלונות XP, סרוויס פאק 2, כרטיס מסך ATI עם דרייבר Catalyst 5.3. אני המשתמש היחידי במחשב שהוא גם האדמין. עד לפני כמה זמן, לאחר חזרה משומר מסך, הופיע מסך בחירת משתמשים. כמו כן, בהגדרות תצוגה:שומר מסך, התיבה "On Resume, Display Welcome Screen" היתה מסומנת. (ראה תמונה מצורפת: welcome screen.jpg). כמו כן, בהגדרות משתמשים: logon and logoff options, שתי התיבות היו מסומנות (ראה תמונה מצורפת: logon options.jpg) עד שיום אחד (ואני מניח בגלל עדכון הדרייבר לכ. מסך אבל אני לא בטוח) לאחר חזרה משומר מסך, לא הופיע מסך בחירת המשתמשים. יותר מזה, בהגדרות תצוגה: שומר מסך, הופיעה תיבה …
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אמרו לי שיש בעיה של עידכון חלונות החדש שעושה צרות למי שאין מקורי. הבעיה שבהתחלה היה לי לא מקורי. אך קניתי רשיון של סטודנט ב-125 שקל שכולל גם אופיס לא עידכנתי אותם מחדש מה אתם מציעים ? למנוע את הבעיות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
והאם זה מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... אחרי הברדק שהיה הוחלף הלוח-אם והתקנתי בלי בעיה את ווינדוז 7. אבל לצערי עכשיו נתקלתי בהתחברות לאינטרנט. הווינדוז מזהה את שני כרטיסי הרשת שלי כמו שצריך אבל הוא נותן לי למטה אייקון של מה שמחובר למודם (אלקטל ספיד-טאץ' הום) עם סימן קריאה. אני יודע שצריך להכניס IP ידני לכרטיס הרשת (10.200.1.1) וזה מה שעשיתי אבל הוא עדיין עם הסימן קריאה הצהוב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא (מסתובב איפשהו מדריך להגדרת אינטרנט?) אולי יש דבר נוסף שלא עשיתי. התמיכה הטכנית במוקד לא תומכת בהתחברות לווינדוז 7 הדבר הוא שאחרי שמזינים IP ידני אז פשוט למטה אין כפתור של "OK" או "APPLY" כמו שהיה ב-XP אלא פשוט כפתור CLOSE . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA HOME EDITION OEM מקורי והתקנתי אותו על המחשב שלי.. לאחר מספר חודשים מחשב נשרף האם אני יכול להתקין על מחשב חדש או שאני נדפקתי בעינין הזה? תודה השאלה מופנת גם לאותו תופעה עם WIN XP.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה של text to speech לאחר הסרתה (לא הייתי מרוצה מגירסת החינם) לא עובדים עוד כראוי מרכיבי speech של windows xp (לדעתי נמחקו הקולות של sam וכד'). איך אפשר להתקין את רכיב ה-speech מחדש? או לחילופין להתקין מחדש קולות בסיסים של ה-windows? ואיפה אפשר להשיג את קולות האלה והתקנה שלהם אם נדרשת? בתודה על העזרה, טל נ.ב. אשמח להפניות לקולות נוספים להורדה (בחינם ובצורה חוקית)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לקרוב משפחה שלי בעיה. הוא כיבה את המחשב ויום למחרת הווינודס (XP) לא עולה. כלומר הוא כן מתחיל לעלות ואז אומר שצריך להכניס את הדיסק של הווינדוס כדי להתקין( ובכלל לא עשו משהו מיוחד במחשב רק כיבו אותו). בעקרון יש לו הרבה קבצים שהוא חייב לעבודה שלו וכמו שחשבתם הוא לא גיבה כלום ויש לו רק כונן אחד בלי מחיצות. בגלל שהוא בחו"ל (חי שם) הוא הביא את זה לכמה אנשים שאמורים להבין במחשבים ולפי דעתי הם התחילו לפרמט לו למרות שהוא אמר להם שאסור לפרמט את הארדיסק. לא משנה בקיצור ניסתי לעזור לו ואמרתי לו שהשתמש בתוכנה ERD COMMANDER BOOT CD והוא ניסה אותה ואמר שאין כלום בארדיסק (בגלל זה אני חושב שכן פירמטו לו). השאלה היא האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד או לפחות חלק ממנו ואם כן אם איזה…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, מופיעות לי הודעות השגיאה הבאות כשאני מנסה להתקין את שני העידכונים שבתמונה.. לא מצאתי לזה פתרון. יש למישהו רעיון? ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיוון שהמחשב החביב שלי שבק חיים העברתי את הHD שלי למחשב של אח שלי כדי שתהיה לי גישה לקבצים שאני צריך בדחיפות. הבעיה היא - שהיוזר שלי במחשב "נעול" בססמא וכאשר אני מנסה לגשת ליוזר דרך F:/documents and settings/user (אף, בגלל שסי זה הווינדוס של המחשב של אח שלי) אני, כמובן, נתקע בהודעה שאין לי גישה, באסה. מישהו יודע דרך לעקוף את הססמא? או שאולי דרך שבא אני אוכל להקליד את הססמא ולקבל גישה ליוזר? תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות . . . א. Windows XP Home EDition מקורי, הוא Bootable (הדיסק לא נמצא אצלי כרדע אז אני לא יכול לבדוק)? ב. איך אני מתקין מערכת הפעלה כאשר הדיסק הוא לא Bootable ? לילה טוב.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
1. העדכון הראשון , זה משהו חשוב? , לא הבנתי ביכלל למה הוא קשור (ה Group Policy...) 2. העם כידי להתקין את עידכוני הדריברים לדריברים של NVIDIA שמופיעים אצלי ? , כי לפי האתר של NVIDIA הדריבר שלי של הצ'יפסט הוא הדריבר האחרון תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קודם כול קראתי חוקים.אבל מה לעשות אני חייב לכתוב את ההודעה .... אני חייב לדעת מה אני עושה עם עדכנתי את הWINDOWS וכל פעם בעלייתו אני מקבל הודעה שהXP פג וזה.... הווינדווס מעצבן אותי ושולח יותר מדי הודעות.... תודה .
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הרגע התקנתי windwows 98 והבעיה היא שאני לא יכול לראות עברית משום שהיא לא מותקנת. איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום... זהו אחרי שנה + ומספר אירורים ותקיעות שנמאסו עליי החלטתי לפרמט. 1.קודם כל אני רוצה להתקין WINDOWS XP (ויסטה לא בה בחשבון אצלי בשום מצב!!!) 2.כדאי לי WINDOWS 7 ? או שגם הוא עמוס באגים???? המחשב שלי די מהיר 9800gtx+ ,E6750 , DQ6 680i ,4GIGA 800MHZ השאלה שלי אם אני יראה הבדלים משמעותיים כי חבר שלי התקין XP ב RAID והכל שם באמת מהיר רצח - אני לא יודע אם זה בגלל כל החומרה החדשה שהוא קנה כמו זכרונות 1066 מעבד 8400 או שזה באמת המערכת הפעלה. אגב המחשב שלי מיועד ברובו למשחקים !!!! תודה למייעצים :-) דרך אגב הRIAD אצלי יהיה 2 טרה כי יש לי שני הרדיסקים תואמים 1 טרה כל אחד (אז אני באמת מתלבט כי כונן c שלי יהיה במצב כזה 2 טרה :-0)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברצוני לחבר לוח אם חדש ולהשתמש בדיסק קשיח הישן עליו מותקן WINDOWS. איך אפשר לעשות זאת מבלי להתקין WINDOWS מחדש? הכוונה היא להכניס את הדרייברים שיאפשרו הפעלת WINDOWS תחת לוח אם חדש ולהמשיך לעבוד באמצעות אותן הגדרות עם מינימום התקנות חדשות תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כשלוחצים על התחל וכיבוי מופיע החלון הקטן הזה עם 3 לחצנים(ראו תמונה) ל3 מצבים שונים; המתנה, כיבוי והפעלה מחדש וכשלוחצים על כיבוי כדי לכבות את המחשב החלון הקטן הזה פשוט נסגר והwindows פשוט עובד כרגיל ולא מתכבה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... דבר ראשון תראו... אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק... הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם... ודבר שני... איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה? אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מותקן לי JAVA הוא עובד ב 2 מתוך 3 היוסרים מחקתי את היוסר ה 3 פתחתי חדש והתקנתי שוב עדיין לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדווס עם הצורב. כנראה שצרבתי איזה משחק שקלקל לי את הצורב וכשאני מכניס דיסק DVD רגיל אז במאפיינים הווינדווס קולט אותו כדיסק DVD-RAM והצורב שלי לא תומך בדיסקים כאלה, ולכן הוא מראה שזה דיסק CD. הוא גם כותב שיש 0 מקום פנוי ו-0 מקום כללי. יש לציין שבדקתי בעוד תוכנות והן מזהות את הדיסק בלי הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Nero וזה לא עזר, הסתכלתי ב-Nero והוא הודיע לי שדרייבר ה-ASPI במערכת שלי דפוק. הורדתי את התוכנה ForceASPI וגם היא הראתה אותו דבר, לכן התקנתי את ה-ASPI מחדש. לאחר-מכן הפעלתי את המחשב מחדש, אך ללא הצלחה. אני יכול לצרוב את הדיסקים של ה-DVD אך הבעיה מעצבנת כי לאחר שאני צורב ב-Nero אז במקום להראות לי אפשרויות הוא מראה מסך ריק. צירפתי תמונה כ…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן.. ויש לי בעיה..): באמת שאני חושב שניסיתי כל תוכנה אפשרית שקיימת להעיף את הסקייפ הזה וזה לא עוזר! (יש לי גם סרגל מעצבן, וגם אתר שכל כתובת שאני מקליד הוא נכנס אליו!!!) בבקשה תעזור לי! תודה, נדב!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 מגה 80גיגה הרץ גרוטאה אבל אם יש למה לא לנצל טוב אני יסביר את הבעיה אני מנסה להתקין את ווינדוס XP על המחשב ההתקנה בהתחלה חלקה בחרתי מחיצה הוא פירמט אותה התקין את רכיבי ההתחלה של הווינדוס אם מישהוא יודע למה אני מיתכוון ואז הוא כיבה את המחשב וממשיך להתקין את הווינדוס הוא טוען ואז ניכבה פיתאום וככה בלי סוף הוא מיתכבה מגיע להתקנת הווינדוס וניכבה שוב ניסיתי גם את ווינדוס 200 וגם לא הלך ניסיתי את ווינדוס 98 הוא התקין אותו וזה ניכנס לווינדוס אבל כמה שניות ואז הוא מיתכבה. אני מאודד מאוד ישמח אם מישהוא יעזור לי זה דחוףףףף תודה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-