Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש כאן מישהו שעבר לויסטה לא משנה באיזה גירסה ומרוצה מהצורה שבה המשחקים עובדים לו עם הכרטיב הנ"ל או אפילו משהו בסביבות אותו הכרטיס? לא יודע אם יש לי בעיה של חומרה או שפשוט הויסטה הזה מקצץ לי בביצועים..
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור חשבון משתמש בחלונות XP שמטרתו בדיקה של תוכנות. על החשבון לאפשר לי להתקין תוכנות ולהריצן מצד אחד, וצד שני למנוע כל שנוי של קבצי מערכת ההפעלה או הרג'יסטרי. כלומר, אם התוכנה מכילה וירוס או סוס טרויאני היא לא תשפיע על חשבונות משתמש אחרים כולל ה-Administrator. אני מעוניין קודם להתקין ולהריץ את התוכנות ורק לאחר מכן לבדוק וירוסים אם צריך. תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום HwZone. המחשב של אחותי היקרה מפז, עושה המון בעיות בזמן האחרון. תחילה, המפרט/דברים חשובים: מעבד - AMD Athlon 64 3000 לוח אם - משהו של Abit, אני לא זוכר איזה בדיוק זיכרונות - MDT 256Mb DDR 400 * 2 הארד דיסק - W.D 80Gb 8Mb Buffer 7200RPM מערכת הפעלה - Windows XP SP2(מקורי וכשר למהדרין) And Now, הבעיה עצמה: לפני בערך שבוע התעסקתי קצת במחשב שלה(יש לה צורב DVD, לי אין) ושמתי לב שהוא "חורק"... הוא היה איטי בצורה מפחידה, ופתיחה של שני חלונות Explorer במקביל(אקספלורר רגיל, לא האינטרנט) גרמו להופעת חלון "Explorer encountered a serious problem בלה בלה בלה Send, Don't Send"... אז הרצתי avast! Antivirus והוא מצא וירוסים,אדוור וטרויאנים כבר בMemory Scan הרא…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום האקספלורר שלי עושה כמה בעיות: 1. לא מוריד קבצים 2. לא פותח תפריטים בלחיצה על כפתור ימני 3. לא נותן לבצע גזירה והדבקה גם באמצעות המקלדת 4. לא מאפשר הוספת אתר למעודפים 5. ומשהו חדש ששמתי לב, לא נותן להוסיף קובץ להודעה! בנוסף כאשר אני מנסה להדפיס המדפסת מודיעה שהיא לא מוגדרת וכל הWIN נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AGP) חיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין את המדפסת שוב וגלום לא השתנה! מה לעשות?????
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט אני נתקל בשלב שהוא אומר לי שהוא לא מוצא את הדיסק למרות שהדיסק בפנים אני עובד לפי מדריך הגעתי לשלב 7 (הבעיה נוצרת לאחר שעברתי משלב 7) אגב אמרו לי שהבעיה נוצרה בגלל שעשיתיRAID משהו כזה http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/expertzone/columns/marlov/26dec05.mspx סרטון של הבעיה(סליחה על הרעש): http://www.fileflyer.com/view/aXhFsBe
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
אני לא כ"כ מבין בקטע הזה אז יש לי כמה שאלות: 1. אין בעיה שXP תהיה בכונן C וויסטה בD, נכון? 2. במידה ואני לא אמשיך עם הויסטה, זה מסובך להסיר אותה לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט לאחרונה הפייר ווול לא עובד לי ולא ניתן לשחק בזה הייתי רוצה לדעת איך ניתן לשחזר אותו או לעדכן ובכך לפתוח את הבעיה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים! יש לי בעייה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. השאלה היא כזו: יש לי win xp-pro(מחשב נייד), ואני מעוניין לפרמט את המחיצה הראשית (c:),איך אני עושה זאת בצורה הבטוחה ביותר והפשוטה ביותר. אגב,יש לי : partition magic! ואני מעוניין לשמור (לגבות) חלק מהספריות/קבצים שעל מחיצה זו, אנא מכם תפרטו לי מה ואיך עליי לעשות בדיוק,(אני פשוט מפחד לגרום לנזק בלתי-הפיך למחשב... ::'(). בתודה מראש: חנן. נ.ב. אני מאוד שמח וגאה שהצטרפתי לפורום נפלא זה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום חברים קודם כול חבר'ה אתם עושים עבודה נפלאה ולבעיה: לדוד שלי יש בעיה במחשב מוכרת אני יעתיק את ה ציטוט שלו אם תוכלו לעזור אני אשמח הוינדוס שלי נהרס, לא היה אפשר להיכנס אליו, ניסיתי לעשות תיקון דרך הBOOT אבל לא הצליח. התקנתי חדש. ואני מנסה לגשת לC:\Documents and Settings\ofir שזה בעצם המיקום של ההגדרות ומסמכים של המשתמש(יוזר) במערכת הפעלה הראשונה (שעשתה לי בעיות) הוא לא נותן לי גישה לשם. יש איזושהי דרך לעקוף/לבטל את החסימה הזו?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לדעת איזו מערכת התקנה להתקין עבור מחשב מדיה בסלון XP או VISTA הפרט שאני מתכנן לקנות הוא מאתר זה בקטגוריה מפרטים של 4000 שח מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3600 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet 65 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty 480 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Di…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפני איזה שבועיים התקנתי על המחשב איקונים חדשים. לא הייתה להם התקנה פשוט העברתי אותם לאנשהו והם אוטמתית אני חושב הופעלו. עכשיו אני לא יודע איך אני מעיף אותם כי הם לא נוחים לי דרך המאפיינים של השולחן העובדה לא עובד כלום.. :'( http://img356.imageshack.us/img356/1486/desktop0xv.jpg תודה רבה רבה רבה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היה לחבר שלי בעיה במחשב והוא רצה להתקין Windows XP מחדש אבל בהתקנה עשינו להתקין לתיקייה חדשה ובסוף ההתקנה ראינו שזה התקין עוד Windows ובהפעלת המחשב יש בחירה להפעיל או Windows XP החדש או הישן. עכשיו אנחנו רוצים למחוק אחד מהם ואם אי אפשר אז להתקין מחדש הכל. איך אפשר להכין דיסק הפעלה להיכנס ל-DOS (אין כונן דיסקטים) ולפרמט ? ועוד משהו, המחשב דיי חדש (כחודש) ונתקע רוב הפעמים אחרי עליית מערכת ההפעלה ולפעמים בעלייה לא מפעיל את האקספלורר וצריך להפעיל לבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אנשים חייב עזרה דחוףףףףף קרתה לי בעיה קטנה למחשב שלי ישנם שלושה משתמשים אתם יודעים מנהל (adminestrator) נראה לי שככה רושמים את זה ועוד שתי משתמשים הסיסמא של המשתמש הראשי אבדה לי עכשיו איך אני מחזיר או מאפס אותה והאם אפשר בכלל או שפירמוט הוא הפתרון היחיד אגב הווינדוס הוא XP תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בעיקרון אני משתץמש בפיירפוקס אבל יש אתרים שנאי חייב אקפלורר והוא לא זזזזזזזז לפני הפירמוט של המחשב הוא עוד איכשהו היה טיפה מהיר אבל עכשיו הוא בעייתי ובוקשי זז... יש שיטה או משהו? שינוי הגדרות אבטחה? תודה על כל רעיון
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה מותקנות , מילניום ואקס-פיי . ברצוני להעתיק את המחיצה של האקס-פיי בלבד ללא המילניום , המילניום מותקן ב C והאקס-פיי בD . כיצד לבצע את העתקה שרק האקס פיי יעלה ויעבוד כראוי ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי אתם מכירים את הקובץ הזה שמופיע בסרגל ההפעלה המהירה מיד עם ההתקנה של ווינדוס - "SHOW DESKTOP" לפני כמה זמן התקנתי איזה יישום שהעלים לי אותו ואני לא מצליח לשחזר את הקובץ האם מישהו יוכל לומר לי איך להחזיר אותו כי זה ייתרון עצום כשיש אותו בסרגל ההפעלה בתודה מראש ניר
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
האם זה ככה צריך להיות ? תראו בתמונה. [זה ווינדוס xp] [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני נכנס לביוס ובא לשנות שהמחשב יופעל ע"י הכונן דיסקים במקום הארד דיסק.. אבל כשאני לוחץ על הprimery זה מביא לי רק אפשרות של auto וuser ולא כמו במשחב החדש שלי שיש גם אפשרות של cdrom בsecondry זה מביא לי את הcdrom אבל אם אני מנסה שיתחיל מהsecondry ולא מהprimery הוא מביא לי הודעת שגיאה שאין hard disk פעיל או משהו כזה.. בכל מקרה איך אפשר לשנות שהמחשב יעלה את עצמו מהsecondry ולא מהprimery או לשנות שהprimery יהיה הcdrom למרות שאפשרויות היחידות הם auto או user..\ אז מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הסמלים באיקונים של כול האתרים בשולחן העבודה שלי נעלמו, ובימקום יש בכולם את הסמל של INTERNET EXPLORER גם שאני גורר את הכתובת אתר עם הסמל לשולחן העבודה הסמל לא עובר איתו אך אני מחזיר את הסמלים לאיקונים של האתרים בשוחן העבודה ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי התחילה להופיע הודעה של ERROR כשהיא נכנסת לאתר של MSN. יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את הERROR הזה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-