עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Andrey22,

העברתי את תיקיית ה-MY DOCUMENT ל-WINDOWS 7 ולאחר ריסטרט הקבצים נעלמו והתפנה מקום רב בקשיח,ביטלתי את סל המחזור לפני כן ןכך גם את SYSTEM RESTORE,הגדרות החייגן גם כן נעלמו לאחר רסטרט,מדובר ב- BUILD 7600 X86 32 BIT

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  2. Started by Matrix-Hacker,

שלום לאחר שאני בתוך הכונן דיסקים מה הפקודה שצריך לרשום בתיקיה I386 ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by MOFRA,

מופיע לי בפתיחה של וינדוס חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא(אין לי סיסמא כאילו אני משאיר אותה ריק ונכנס) איך אני מבטל את זה כלומר עושה שהמחשב ישר יכנס

4. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה במחשב הנייד שלי, אני נכנס לאתרי אינטרנט ולפעמים הכותרות שלהם הם כאילו אחד על השני, לדוגמה אני נכנס לאתר של ידע מערכות www.yead.co.il ושהאתר עולה אני רואה שורה ראשונה של תפריטים באתר ושורה שנייה כאילו עולה עליו. זה כמו ששמים שני תמונות אחת על השניה (גדולה וקטנה) והשניה לא מוגדרת בתור "שקופה" וכך מסתירה את התמונה השנייה (הסתרה של צבע לבן). מישהו יודע איזה הגדרות אני צריך לסדר? (במחשב השולחני שלי אין את הבעייה זו, בכניסה לאותו אתר). תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by cena00,

שלום יש לי בעיה בווינדווס. עד עכשיו תמיד הייתי מחליף בין המשתמשים במחשב שלי בלי שום בעיה, ולאחרונה, כל פעם שאני עושה החלף משתמש, אז המחשב נתקע. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. טוב הורדתי קראק לאיזו תוכנה זה היה בדיוק אחרי התקנה של ווינדוס ככה שלא היה לי עוד אנטי וירוס.. והקובץ פשוט נכנס לי לקבצי הפעלה שפועלים עם המחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן לו הוראה להתכבות ככה שאני אפילו לא רואה את שולחן העבודה שלי.. פעם קראתי על זה משהו והבנתי שאפשר איכשהו במצב דוס למחוק איזה קובץ ולשנות משהו כשאתה במצב דוס.. תוכלו להנחות אותי מה כמה איך למה..תודה..

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by s_b54,

אני רוצה לעדכן את הוינדוס XP שלי לאחד אחר דרך דיסק (חשוב לציין ששניהם מקוריים כמובן) אבל מה שיש לי עכשיו על המחשב הוא באנגלית ומה שאני רוצה להתקין הוא בעיברית והא כותב לי שגיאה שהוא יכול רק ליצור התקנה חדשה ולא לעדכן ומשום מה הדיסק לא פועל בבוט מדיסק איך אני יכול לפתור את זה בבקשה בבקשה תעזרו לי אני מתכנן אני חייב את זה תודה מראש s_b54

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  8. יש לי שני מחשבים: 1)פנתיום 3 450MHz וזיכרון 512M RAM 2)פנתיום 4 3GHz וזיכרון 770M RAM לשניהם רכשתי דיסק קשיח ישן בטכנולוגית IDE (אין בהם SATA) בנפח של 500G בשניהם מותקן win xp 32bit sp2 בתפריט הביוס של שני המחשבים המחשב רושם שישנו דיסק קשיח בגודל של 500.1G ניסיתי לפרמט את הדיסק כדי להכניסו לשימוש ניסיתי לפרמט דרך החלונות עצמם וגם דרך התקנה של חלונות חדש (שניהם win xp 32bit sp2) בפורמט NTPS אבל בשני הדרכים המחשב מזהה דיסק קשיח של 465G בלבד ולא ניתן לפרמט יותר אני מכיר את הרעיון שכל 1M שווה 1024K ולכן הגודל שרשום הוא לא האמיתי אבל הביוס מזהה את הגודל האמיתי, בנוסף יכול להיות הבדל של כמעט 30G האם החלונות שלי לא יכול לעבוד עם דיסק בגדלים כאלו או איך אני פותר את הבעייה כדי ש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by alia,

אני חושב שאני יודע את התשובה,אך רק כדי להיות בטוח,שהמומחים יאשרו שזה פתדון שעובד: win 7 ultimate כבר מותקן על המחשב,אני מתקיןxp על מחיצה אחרת,ובגמר ההתקנה אני חוזר לוינ7 ועושהboot repair מתוך נתפריט שלrepair my computter .ואז אמור להיות המסך של הדואל בוט. זה נכון או שפיספסתי\טעיתי במשהוא? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  10. המחשב משמיע סט ציפצופים שונה מהרגיל ישר בהדלקה. אח"כ מופיע מסך שמציין שחלונות לא אותחל בהצלחה וששינוי חומרה או תוכנה עשוי היה לגרום לזאת. הוא מציע מספר אפשרויות אתחול. סייפ-מוד לסוגיו נתקע ומבצע ריסט בשלב Drivers\Mup.sys. מודי ההפעלה הרגילים מגיעים למסך הראשון עם כתובות החלונות וסרגל סטטוס טעינת חלונות, אך גם שם מבוצע ריסט לאחר כ 10-20 שניות. לאחרונה התקנתי דרייבר ל wirless lan usb adapter מתוצרת Edimax, המחשב עבד כהלכה כשבוע לאחר ההתקנה (איני יודע אם יש קשר בין הדברים). אשמח אם למישהו יש רעיונות איך להציל את המצב. גם פתרון של גיבוי נתונים נדרשים מהדיסק הקשיח ואז ביצוע פירמוט הוא אפשרי, אבל אני חייב למצוא דרך להגיע לנתונים ראשית. תודה דרור

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by noambaum,

שלום לכולם! לפני כשבוע הייתי מנוי של 012 ב-ADSL ואת קיצור הדך לחייגן שמתי בתיקיית STARTUP והגדרתי לו חיוג אוטומטי וככה בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא כבר היה מחובר. עכשיו אני מנוי של בזק בינ"ל (שאגב הרבה יותר מהיר!) ושמתי את הקיצור של החייגן שלהם בתיקייה הנ"ל אבל ה-WIN פשוא לא מריץ את החייגן לאחר איתחול,אם מפעילים אותו ידנית הכול תקין.... מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by efialon,

שלום. אני מעוניין ליצור חשבון נוסף, שיהייה מוגבל לאנשים מסוימים, וההרשאות היחידות של אותו חשבון יהיו, אך ורק אפשרות להתחבר לאינטרנט. אפשר לעשות דבר כזה? כי בחשבונות משתמשים הרגילים ב Windows לחשבון ה"מוגבל" כביכול, יש גישה לטכנים שאני לא מעוניין שיוכל לראות/ להתעסק בהם.

13. אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. האייקונים בשורת ההתחל פשוט התהפכו לפתע הפעלה מחדש על ה WIN לא פתר את הבעיה מישהו יודע איך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. כותרת. כמו כן לאחרונה האנטי וירוס של AVG התריע לי על וירוסים כנראה בגלל שהפיירול היה כבוי ולא ידעתי על כך. נדמה לי שהפיירול מתכבה כל כיבוי והדלקה של המחשב אבל יכול להיות גם סתם ככה.. יש מצב שזה זדוני או תקלה מוכרת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RunningWithScissors,

למרות שמצאתי ממש קצת מידע על מע' הקבצים החדשה , רציתי לשאול האם מישהו יודע איך היא תיכנס לתוך VISTA (מSP1 כך אומרים)? האם exFAT זו תהפוך להיות מע' ברירת מחדל ? מה היתרונות שלה על NTFS ? והאם יש תמיכה לאחור? תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by Ewingum,

מופיעה לו הודעת השגיאה הבאה: Could not run Unicode version of ATL.DLL on windows 95. Please install the correct version ואז נתקע המחשב.... זה קורה לו בעיקר כשאייסיקיו מתחיל לעבוד וגם בIMESH אבל גם בעוד תוכנות.... עזרה בבקשה עריכה - אני יודע מה הבעיה (נו, DLL פגום של Active Template Library )

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. Started by edeNF,

הייתי שמח אם מישהו שיש לו מפרט דומה לשלי ומריץ ויסטה יגיד לי איך זה רץ אצלו אני מתכוון להשתמש בגרסאת הHome Pre כשתצא. השתמשתי בכלי של מיקרוסופט והיה רשום שהכרטיס מסך שלי חלש בשביל ויסטה אבל יוכל להריץ בקיצור רציתי לדעת איך היא תעבוד על המפרט הזה: intel p4 3.00GHZ Asus P4S800MX-SE X SERIES 1 GB RAM Radeon 9200SE מארז וספק ג'נרים. בנוסף הייתי מעונין לדעת אם אני יוסיף עוד ג'יגה לזיכרון אז הביצועים ישתפרו בהרבה? (אני לא מתכוון לשחק ממש אלא יותר להפעיל הרבה יישומים ביחד.)

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by Proww,

אהלן. יש לי מחשב נייד חדש. מדוע שאני מפעיל אותו אני צריך לבחור את המשתמש הראשי? הרי אין לי שם כמה משתמשים.. יש לי משתמש 1 במחשב. איך אני עושה שזה התחבר אליו אוטומטי? בלי לבחור..?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  20. סכוי קטן שמישהו יענה, אבל אולי בכל זאת. יש לי solidworks 2005 ו 2006, בשניהם יש בעיה עם שמירת קבצי PDF, שאני מנסה לשמור save as pdf...הוא נותן לי שגיעת printer error, הוא מסיים את ההמרה אבל קובץ ה PDF שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. ניסיתי להוריד את bluebeam pushbutton plus החדש, שם הוא לא נותן לי הודעת שגיאה, והוא מסיים את ההמרה, אבל עדיין קובץ ה pdf שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. מתמיכת solidworks ישראל אני לא מצפה לתשובה רצינית... ("זה אמור לעבוד")

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. כשאני מכניס את המחשב למצב שינה דרך תפריט ההתחל בווינדוס 7, אז המסך נכבה כזה כאילו הוא עומד להיכנס למצב שינה, ואז פשוט המחשב נכבה במקום לעבור למצב סטנד ביי. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. Started by Semyon171,

שלום, התנתי Windows Vista ובמצבים של עומס קורה שהמסך נהיה שחור למרות שהוא עובד ויש קול (בסרטים למשל) וכדי להחזיר הכל בחזרה צריך לעשות רסטרט. זה תלוי בכרטיס מסך? (יש לי ati radeon 9200se?) מעבד AMD Athlon 2500+ XP זיכרון DDR 512 400MHz

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by eldad82,

היי בעבודה שלי לפעמים אני צריך להתקין על diskonkey תוכנה מסוימת ואני מתקין על כ100 disk on key כל פעם התוכנת שאני מתקין היא תוכנה פשוטה של ללחוץ next כמה פעמים ולבחור קובץ מרשימה איך אני בונה קובץ (כמו קובץ bat ב dos ) שיבלחיצה עליו יבצע את כל הפעולות (נקסט וכדומה)לבד זה יחסוך לי הרבה זמן ושעמום של ללחוץ Nextnextnext... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dotan3310,

שלום לתותחים! תיאור מצב: אני משתמש במחשב נייד, לפעמים אני שומע דרך הרמקולים של המחשב ולפעמים כשאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני מחבר כבל RCA ושומע דרך המערכת קולנוע ועכשיו לבעיה: כשאני מסתפק ברמקולים של המחשב אז הכבל מנותק וכשאני שומע בקולנוע ביתי אני מחבר את הכבל, היום שמתי לב שהחיבור נהיה רופף מעט (החיבור של הכבל למחשב נייד - היציאה של האוזניות כביכול) עקב הכנסה והוצאה חוזרת של הכבל למחשב ועכשיו לשאלה: כאשר אני מחבר את הכבל ליציאת האוזניות המחשב מנתב את השמע אל היציאה ומנתק את השמע מהרמקולים של המחשב... האם אני יכול להשאיר את הכבל מחובר תמיד ליציאה של המחשב מבלי שהמחשב יכבה לי את הרמקולים של המחשב?? כך אני אוכל להשאיר את הכבל מחובר תמיד ולא יהרס לי החיבור... יש לי נייד ש…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  25. מחפש תוכנות לתחזוק* המחשב כמו ה BUGDOCTOR...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.