Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יכול לעזור לי להכריע את התככים הפנימיים שלי שלא יכולים להחליט האם להתקין 2000 או XP אני עכשיו עם 2000, ואני מוכרח לציין שלא היו לי שום בעיות עם משחקים... אבל לאחרונה יש לי בעיות רציניות עם Spyware שפשוט לא רוצות לעזוב לי את המחשב לתמיד, ומביאות איתם טרויאנים מעצבנים.....Adaware לא עוזר והם חוזרים אחרי ימים ספורים ברור שאני יעשה פורמט, אבל המע' שאני אתקין היא בסימן שאלה... מה אתם מציעים לי ? (בהתייחסות למפרט) אני גם מוכרח לציין שהיה לי XP מותקן בעבר, ולא ממש אהבתי אותו... הוא נהיה איטי יותר ויותר עם הזמן... תודה
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב , ============= יש לי 2 הרד דיסקים , שבראשי WIN XP PRO בעברית , ובשני העתק של דיסק ההתקנה של WIN98 , השאלה שלי היא : האם ניתן להתקין WIN98 מההרד דיסק עצמו לאותו הרד דיסק (כמובן שבספרייה נפרדת) ואם כן כיצד ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כול בוקר טוב לכולם , ============== אתחיל בתאור הבעייה , יש לי מערכת בת 2 הרד דיסקים : 1- C: = עליו מותקן WIN XP PRO בעברית 2-D: - עליו מותקן WIN מילניום . אני רוצה שהמערכת תאפשר לי לבחור בעת הפעלת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן כיצד ? ??? ותודה רבה לכול מי שיוכל לעזור לי אם לחיוב או לשלילה .
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום,אני מקווה שאני בפורום הנכון. האם מישהו מכיר דרך לדעת איזה התקן מחובר לכל יציאת com ? איפה נ מצאת האפשרות הזאת ? בדקתי ב- device manager אבל זה לא מפרט
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בתרד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=31146 יש לינק לאתר, סבבה, אנימצית פלאש+גאווה סקיפט נחמה (כנסו סתכלו מזה עושה), אבל.................. האנשים הקטנים חר**ת בני אגסים הרסו לי את האינטרנט אקספולרר! כל חלון חדש שאני פותח הוא לא מתחיל מלמעלה אלה יותר למטה, אני לא מצליח לתקן! HELP!
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט את :c זה כותב לי את ההודע ה הבאה http://uploaded.fresh.co.il/3e623371581e2d7f.jpg
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לא הייתי לאן זה קשור אז בקשה אם זה לא קשור לכאן תיסלחו לי ותעבירו את זה לפורום הנכון עכשיו לבעיה יום אחד אני מדליק את המחשב וסתכלו מה אני רואה ניסיתי ריסטרט ולא עבד אין לי מושג ממה זה קרה ואיך פותרים את זה תמונה בלינק הבא: http://www.fresh.co.il/dcforum/Graphics/7682.html
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מסך LCD 17 אינץ. כשחזרתי הביתה חיברתה את המסך והכל טוב ויפה. הבעיות התחילו כשניסיתי להריץ את הוינדוס שלי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 TI הוינדוס עלה זיהה את המסך כPLUG&PLAY התקין בשבילו דרברים וביקש ריסטר,כמובן אפשרתי לו. אחרי שהוא עלה הוא כתב לי את השגיאה שניתן לראות בתמונה המצורפת. ועכשיו אני תקוע אני לא יכול לשנות רזולוציה או עומק צבא כי הוינדוס דורש רטיסטר כשאני מאפשר לו הוא פשוט ניקתה בשבל העלייה ואני צריך לעשות RESET רק אז הוינדוס מסכים לעלות כותב שוב את השגיעה והכל חוזר חלילה כשאני מנסה לשנות הגדרות. כתובת לתמונה עם הERROR: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0007/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/2003022815393…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. ההרדיסק שלי מחולק לשלושה כוננים , C , D , ו-E . אני רוצה לפרמט רק את C . יש לי וינדוס XP PROFFESIONAL . אודה מאוד אם מישהו יוכל להדריך אותי . 2. כל המשחקים שלי מותקנים ב-D וב-E אבל יש רישומים שלהם ב-ADD/REMOVE PROGRAMMES . האם כשאני אפרמט את C אז הרישומים הללו ימחקו , ואם כן אז האם זה יפגע במשחק (בקבצים או משהו כזה) ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם?!!!!!! יש לי בעיה שכאשר אני נכנס למחשב ואני לוחץ להתחבר לאינטרנט אז לוקח לי כ- 2 דקות עד שהא פותח חלון התחברות וזה ממש מעצבן יש למישהו פיתרון??? (פעם זה לא היה ככה וזה היה לוקח פחות משניה עד שהחלון היה מופיע) :
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה ווינדוס אתם מישתמשים,ולמה?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Hebrew enable???ל ותוא ךופהל רשפא םאהWindows98 EN יל שי ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בWindows 2000pro, ויש לי בעיה קטנה, עד שהWindows עושה Shut Down לוקח כדקה או יותר. אין לי אף תוכנית שעובדת ברקע. מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
I formatted the hardisk and i installed win xp proffesional . but...the win supports only english . I c'ant write in hebrow and etc. What can I do ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תודה מראש, עידן המלך
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
נישארו לי ימים ספורים לאקטיב וינדוס ואני לא יודע מה לעשות אמרו לי להכניס את הסיריאל הזה אבל זה לא עבד (FCKGW-RHQQ2-YXRKT-8TG6W-2B7Q8) אני ממש ממש לא רוצה לפרמט אמרו לי שיש קראק אבל אין לי מושג על זה בבקשה תעזור לי
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה ה-Temporary Internet Files שלי תופס המון ניסתי למחוק כול מה שהיה שם וזה עדין תופס המון ניסתי לגלות את כול הקבצים ואולי זה מצה עוד איזה 15 קבצים אבל עדין הספריה תופסת לפחות גיגה מה לעשות יש איזה תוכנה שעושה את זה בבקשה עיזרו ליייייי :'(
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
נתקלתי בבעייה שלאחר שעשיתי ניקוי דיסק (disc cleanup) ומחקתי גם את כל ההיסטורי דרך האקספלורר עדיין נשארו לי קבצים ב: \Temporary Internet Files\Content.IE5... בגודל של 250 מגה - אומנם זה לא ממש רציני אבל איך אפשר לעשות מחיקה מלאה בלי שישאר כלום מהקבצים הזמניים? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
-
יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני פותח חלון חדש באקספלורר, הוא פותח לי אותו מוקטן כך שאני צריך להגדיל אותו בכל פעם. יש דרך לשנות את זה שיפתח לי ב-maximize?
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב וקיבלתי את ההודעה: "NTLDR MISSING", מה עושים? זה רק איזה קובץ שנמחק בטעות(עשיתי אתמול ניקיון בHD ויכול להיות שמחקתי בטעות), או שאני צריך להתקין מחדש? מדובר בXP אם זה משנה משהו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. ספריית WINDOWS שלי שוקלת 1.66GB וזה נראה לי ממש הרבה... האם זה גודל הגיוני או לא? במידה ולא, מה אני יכול לעשות כדי לצמצם את הגודל שלה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-