עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by contA-,

אהלן אנשים! הרבה זמן התעניינתי בדבר הזה,הזכרון הוירטואלי הזה שאפשר לשלוט בו ולקבוע את גודלו.. אז ספרו לי בבקשה,מהו הזיכרון הוירטואלי?,האם אני צריך שיהיה קובץ החלפה כזה גם בכונן D? (אצלי ב-C נמצא הווינדוס וב-D התוכנות והמשחקים),כיצד אני קובע את גודלו של קובץ ההחלפה ומהם הגדלים המומלצים? תודה רבה לעוזרים.. (!!)

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by asmon,

אני עכשיו משדרג קצת את המחשב ובו זמנית עושה פורמט אז חשבתי אולי לעבור למערכת ההפעלה VISTA. עכשיו שמעתי שהמערכת לא משהו אבל האם זה בגלל שהיא לא מחדשת הרבה או בגלל שיש בה בעיות ולא שווה להתקין אותה? כמו כן, איזה גרסאות יש למערכת הזו? מאיפה אני ירגיש הבדל בשימוש עם הגרסא של 64 ביט? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  3. קודם כל רציתי לשאול שוב כדי להיות בטוח האם מותר לרוקן אטת התקייה הנ"ל, אם זה לא מסוכן מדי?... ותוצאות החיפוש ראיתי מישהו שאמר שהמערכת הפעלה עולה לו לאט ושם הייתה תגובה לעשות את הצעדים הבאים: Start > Run > regedit HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters EnablePrefetcher הוא עומד על 3 תשנה ל 5 על-ידי Net-Spider האם זה בטוח לשנות את הערך מ3 ל5?? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי, ואני נמצא קרוב מאוד לקראת קנייה. הסברתי לנציגה את המצב שלי, שבו אני יכול להזמין מההסכם של משרד החינוך אך ורק UPGRADE של ווינדוס 7 ושאלתי אותה האם זה מצריך שיהיה לי מותקן על המחשב ווינדוס ישן כלשהו מקורי. התשובה שלה הייתה כך: אפשר לקנות את גרסת ה"שידרוג" להתקין אותה על מחשב "נקי" שאין עליו כרגע שום מערכת הפעלה, וזהו, אין צוריך להכניס שום סיריאל של מערכת מוקרית ישנה, הם פשוט סומכים על הלקוחות שיהיה להם בבית גירסת ווינדוס(ויסטה או XP) מקורי בבית כשהם קונים את גירסת השדרוג. לי זה לא נשמע כל כך הגיוני, ודאגתי לשאול אותה ולוודא את זה כמה פעמים והיא התעקשה על זה שטכנית, אפשר לקנות גירסת "שידרוג" גם מבלי שיהיה עותק חוקי על המערכת על המחשב או בכלל…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by thegodx,

אני עומד לפני התקנת הוינדוס ורציתי לשאול כמה שאלות לפני הרגע ה"גורלי".. 1.האם יש בעיה עם הדריוורים בוינדוס החדש? (מודם יו אס בי כל שאר החלקים למטה) 2. האם 512 יספיק לעבודה רציפה וחלקה? 3.קשה להתקין את הסאטה? *עם קיימות עוד בעיות שלא ציינתי בוינדוס החדש תכתבו לי בבקשה. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by hatzhaik,

שלום 1.כשאני מפצל את ההרדיסק בהתקנת XP על מחשב חדש איך אני עושה format לכונן השני ( לכונן שנותר לא C 2.האם במחשב חדש יכול להיווצר בעיות עם אני עושה פירמוט מהיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by Amit_H,

יש לי 5 שאלות: 1. היו לי שתי מחיצות ב-HD, בשמות E+F. אתחלתי את E ומזגתי אותה ל-F דרך ניהול המחיצות של מערכת ההפעלה. עכשיו בתוך "ניהול דיסקים" נשארו לי שתי מחיצות שלשתיהן קוראים E. איך הופכים אותן לאחת? תמונה - ניתן לראות שכונן E מחולק לשתי מחיצות שנקראות שתיהן "E": 2. יש לי שני HD ומשום מה, ליד השעון מופיע לי סמל של USB שנקרא "הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח". ממתי HD שמחוברים ב SATA2 הפכו להיות כוננים ניידים? איך מעלימים את הדבר הזה? תמונה - ניתן לראות שה"חומרה" המדוברת היא בעצם שני הכוננים הקשיחים שלי: 3. הווינדווס היה "חוקי" והתבטלה לי גרסת הנסיון ל-30 יום. אבל משום מה מופיעה לי מידיי פעם הודעה שהווינדווס לא חוקי ושעליי לפתור זאת בדרך מקוונת. מה יש לעשות ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1)איך אני מעיף ווינדוס מסנגר? 2) איך אני מעיף את הודעת ווינדוס computer at risk כי לא משתמש שם באוטומטיק אפדייטס? 3) איך אני מעיף את האייקון של security alerts? 4) האם עדיף פיירוול של סיגייט או של ווינדוס (SP2 XP PRO )

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by idan79,

שלום לכולם 2 שאלות 1 האם ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את גירסת oem ללא הגבלה\תנאי על אותו מחשב ? 2 ברשותי מס תוכנות\מישחקים אשר לא רשומים עליהם בדרישות המערכת את גרסת מערכת ההפעלה 32\64.....האם יעבדו על 64 ללא בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by IG,

השירשור הכי מעודכן שמצאתי הייה מלפני שנה, אז החלטתי לפתוח עוד אחד... 1. האים באמת כדאי לעבור ל3 כשיש לי את 2? 2. האים 3 כולל את כל עידכוני האבטחה והתוכנה שהיו יוצאים כפאצ'ים אחרי 2? (לא עידכנתי את הווינדוס איזה שנה וחצי...) 3. ה3 זה עידכון ל2 או שאני יכול להתקין אותו על וינדוס "נקי" אחרי פירמוט? כל עזרה נוספת תתקבל בברכה תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אני קונה בעוד כמה חודשים מחשב חדש עם ויסטה הום פרימיום מקורי. יש לי כמה שאלות לגבי הרשיון: - האם אני יכול להתקין בעצמי או שבגלל שזה oem החנות צריכה להתקין? - האם אני יכול לפרמט ולהתקין מחדש כמה פעמים שאני רוצה? - האם אני יכול להתקין על עוד מחשב? - האם אפשר להסיר ממחשב אחד ולהתקין במחשב שני? ועכשיו שאלה לגבי ההתקנה: ההתקנה מסובכת? צריך לקבוע איזו הגדרה שאתה לא עושה כשאתה מתקין משחק או תוכנת אבטחה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  12. בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק.. בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"? ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף? כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן? ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by RonCohen,

היו שמועות שמערכת ההפעלה ווינדוס 8 תוכל להריץ משחקים של XBOX זה נכון?? ומתי הווינדוס 8 יצא? ועוד משהו יש דבר כזה ערכת נושא של XBOX יענו שיופיע לי הDASHBOARD

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by Omri643,

עשיתי קצת מהמדריך פה: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532 הבנתי שהמדריך מיועד למחשבים ניידים... תרדו ל 10, שם יש להפעיל WRITE CACHING לביצועים משופרים של הכונן הקשיח. כתוב שם שאם נגמרת הסוללה של הנייד כל הקבצים שב CACHE ימחקו. זה נכון גם לגבי PC? ז"א אם אני אפעיל את זה, ותהיה הפסקת חשמל, ימחקו לי קבצים? ואילו קבצים בדיוק ימחקו? תודה מראש לכל העוזרים. אשמח לעוד טוויקים לויסטה, אם אתם מכירים.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  15. 1. העדכון הראשון , זה משהו חשוב? , לא הבנתי ביכלל למה הוא קשור (ה Group Policy...) 2. העם כידי להתקין את עידכוני הדריברים לדריברים של NVIDIA שמופיעים אצלי ? , כי לפי האתר של NVIDIA הדריבר שלי של הצ'יפסט הוא הדריבר האחרון תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by amir85,

ב XP הייתה בעיה שהיא זכרה רק מספר מוגבל של מצבי תצוגה של תיקיות ואחרי מספר מסוים הכול היה מתחיל להתחרבש כלומר אם הגדרת שאת התקיה הזאת אתה רוצה לראות עם DETAILS ואת זאת כ THUMBNAILS תצא ותכנס שוב ותראה שהגדרות שלך לא תפסו ... מסתבר שב VISTA יש אותה בעיה... מישהו מכיר פיתרון שלה? יש את התצוגה של איקונים גדולים ועבור תקיות שמוגדרות כסטים של מוזיקה אז הן מציגות כמה עטיפות מהאלבומים שבפנים בXP היה נוצר פעם אחת קובץ מערכת מוסתר בשם FOLDER שהכיל את התמונה והייתי יכול למחוק אותו כדי לעשות ריענון שיווצר אחד חדש (נוח אחרי שסידרת כדי להעלים את סימן השאלה המעצבן) מישהו יודע איך זה ב VISTA עובד?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by surfface,

1 האם בעזרת תוכנת PartitionMagic אני יכול לפרמט את מחיצה C שהיא הBOOT 2 אם אני יפרמט את C הWINDOWS שנמצא במחיצה אחרת יעלה או לא 3 אייך מתקינים WINDOWS במחשב מפורמט לחלוטין (מדובר במחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by mor873,

שלום קניתי WIN7 לשדרוג מויסטה 32 ביט מתכוון לשדרג ל 32 ביט . 1.כמה זמן אמור לקחת שדרוג במקרה הטוב וכמה במקרה הרע (שאין תקלות) 2. לא הבנתי מה בדיוק לא אמור להמחק לי ומה כן האם יש צורך בהתקנה של תוכנות שוב (הרוב מותקן בכונן אחר ) 3.אני חייב לא לקחת סיכון ולגבות את המיילים שבדואר נכנס איפה התקיה שצירך לגבות נמצאת או מה צריך בכדי לשחזר את המיילים ? 4.האם מחיקה של היונדוס והתקנה חדשה אפשרית בגירסת השידורוג והיא עדיפה על שידרוג ובעצם מה ההבדל בין שידרוג להתקנה מלאה ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. העוזרת שלי זרקה את הניילון שאליו היה מודבק הקוד של הווינדוס שלי(XP home edition HE), אמרו לי שיש דרך לשחזר את הקוד דרך הווינדוס המותקן על המחשב, איך עושים את זה??? אשמח לקבל הדרכה מפורטת, תודה מראש !

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ferrari599,

יש לי מחשב המריץ vista 64 bit ואני חושב שהגיע הזמן לפירמוט. יש כל מני בעיות למרות שמחשב רק בן 4.5 חודשים. עכשיו הכל מגובה מההרד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני בעצם מפרמט אותו? 2. כל ההגדרות ב Bios גם ימחקו? 3. איזה Drivers אני אצטרך להתקין? כרטיס מסך זה לא בעיה, אבל ללוח אם גם צריך להתקין? 4. יש אולי מדריך מפורט? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by DAN,

מי יותר אמין וטוב ל XP1600+ עים A7V133 1. WINME VS WIN 98 2. WINXP VS WIN 2000PRO-SP2 יתכן שהפעם אתקין 2 מערכות הפעלה אבל אשמח לישמוע דעות לכאן ולכאן מי יותר טובה אמינה ומהצלת את משאבי המחשב הכי טוב .

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. טוב לאחר התקנת WIn 7 כמערכת הראשית יש לי כמה שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא להן תשובות. 1.העדכונים אוטומטיים קלים והכל טוב ויפה אבל עדכונים שבהם אני לא מעוניין ממשיכים להציק - אין גורמים למערכת להבין שאני לא מעוניין וזהו? 2.משום מה המסנג'ר מופיע בשורת המשימות גם אחרי שאני מצמצם/סוגר את החלון הראשי. זה לא היה ככה ב-XP. אפשר לעשות עם זה משהו?. 3.ה-Winamp מוגדר שכאשר אני לוחץ פעמיים על קובץ הוא מוסיף אותו לרשימה בלי להעיף את כל הרשימה ( כמו בברירת המחדל) משום מה פה זה לא ממש עובד. מישהו מכיר פיתרון?. 4.הבעיה הכי מעצבנת - יש לי תקייה עם כמה תיקיות בפנים ופשוט אי אפשר לסדר אותן לפי איך שמתחשק לי (באופן ידני הכוונה). איך אפשר לעשות את זה? ניסיתי כמובן להזיז את זה ידנית אבל זה פ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין Mce ל-Pro . יש לי כרטיס טלוויזיה ולא השתמשתי במדיה סנטר כי לא היה לי. עכשיו קיבלתי ויש לי אפשרות להתקין. ממה שראיתי,mce נראה מגעיל ביותר,אך אני לא יודע מה ההבדלים בין שתי מערכות ההפעלה (מבחינה ביצועית ואפשרויות ) . אשמח אם מישהו יסביר לי בנושא . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by IMT,

לא מזמן התחברתי לברק 013, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך להפעיל ידנית את החיגן שלהם (barak013 l2tp), דבר שהוא די מעצבן. איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר אוטומטית בכל הפעלה? אם כבר אני בענייני אתחול... יש לי WINDOWS 2000, איפה אני יכול בו להתעסק עם הגדרות האתחול כמו ה- msconfig ב xp?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. Started by nsasseon,

רציתי לדעת אם ווינדוס 7 תומך ב8GB זיכרון? ואם התקנתי כבר את ווינדוס 7 שהוא 32BIT יש אפשרות לעשות שדרוג ל64BIT (כאילו בלי למחוק את כל התוכנות וההגדרות שהתקנתי עד עכשיו)? כאילו Upgrade בהתקנה מהווינדוס. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.