עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. למשל אחרי הפסקת חשמל פעם הwindows לא עלה לי..נתקע בשלב העליה..קפא. פרמטתי ובדיעבד אני מצטער על זה. אנשים אמרו לי שיכול להיות שאלה קיבצי מערכת שיכולתי לקחת מהדיסק והכל היה מסתדר.. איך אפשר לדעת איזה קבצים נפגמו? זה לא שרשום לי ntldr is missing או משהו כזה תודה!(:

2. גם אין לי עברית אם אני נכנס לבחור שפה פונט וכד' (אני לא מתכוון שאני רואה ג'יבריש בסרט אלא רק אם אני פותח את הקובץ במחשב). תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. אם כן אז יש דרך לפתור את זה?

4. נראה לי שwindows picture and fax viewer לא עובדת טוה או משהו..... אם אני מנסה לפתוח תמונה זה לא נותן או אם אני עושה תצוגה של"תמונות" אני לא רואה את התמונות בקשה תעזרו לי!

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by BS07,

שלום, יש לי במחשב 4 כוננים. ©בראשון מותקן XP. (D)בשני מותקן VISTA. (E)בשלישי נמצאים כל הקבצים במחשב שאני צריך. שלושת החלקים האלה הם HD אחד שמחולק לשלושה חלקים. (G)יש בנוסף לזה HD נוסף שבו עשיתי גיבוי לקבצים שאני צריך לשמור(העתק של אלה שנמצאים בE) אני רוצה שרק הVISTA יהיה מותקן בG. אני רוצה גם לאחד את שלושת החלקים של הHD הראשון(C,D,E) ואחרי האיחוד שיהיה בו רק את הקבצים שאני צריך במחשב(שנמצאים בE או בG), בלי XP או VISTA. בקיצור שבHD הראשון יהיו הקבצים שלי ו בHD השני יהיה בו את הWINDOWS VISTA. אני שברתי את הראש איך לעשות את זה ולא מצאתי פתרון.. ??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?? מראש תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  6. כך על פי מייקרוסופט. https://www.microsoft.com/en-us/windows/event אז אם עד עכשיו לא שידרגתם / לא הצלחתם לשדרג לבילד האחרות ( 21H1 ), לא נורא. כי לפי כל הסימנים, הגירסה החדשה שונה משמעותית מעדכון שיגרתי שהכרנו עד עכשיו.

7. יש לי שני מחשבים בבית שעברו פרמוט, ואני לא יודע כמה זיכרון וירטואלי להגדיר. מחשב 1 - זיכרון פנימי - 512 מחשב 2 - זיכרון פנימי - 384 כמה להגדיר לכל מחשב?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by dodo9876,

אם תתקינו עליו את Vista, תקבלו ביצועים פושרים, בינוניים. נמוכים בחלק מהמקרים בסדר גודל של עד 30 אחוז http://www.pcworld.com/article/id,128305-page,2-c,vistalonghorn/article.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358830,00.html#n הכתבה : מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציגה מעט מדי חידושים לצד דרישות חומרה גבוהות מדי. לא שזה יפריע למיקרוסופט להרוויח ממנה, אבל בהרבה מאד מחשבים וארצות זה פשוט לא יעבוד. המרוויחה הגדולה, אם בכלל, עשויה להיות לינוקס פורסם: 30.01.07, 13:33 חמש שנים וקצת לאחר Windows XP, מערכת ההפעלה Windows Vista נראית כמו מוצר תלוש קצת. כאילו הנהלת מיקרוסופט לא הייתה כאן בשנים האחרונות. מצד אחד, כשעוברים על רשימת התכונות שלה, הדבר הראשון שעולה לראש הוא…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by roisg,

רכשתי את WIN 7 ULTIMATE 32BIT UPGRADE, גרסה אנגלית יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה במקביל - XP PRO + VISTA ULTIMATE. אני רוצה להתקין את WIN7 מחדש, כאילו על מחשב נקי. האם צריך לפרמט אותו ואז להתקין שוב את אחת המערכות הישנות ולשדרג משם או שאפשר שיהיה פירמוט כבר בהתקנה? מה הכוונה בהתקנה נקייה - שהמערכת מפורמטת? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הHD. כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by saharb14,

אז כככה קודם כל יש לי Windows 7... ואת המערכת X-540... כשהייתי ב XP כל ה5 מקולים השמיעו את אותו הצליל... אבל עכשיו אני לא שומע מהאחוריים... קבעתי את התצורה של הקול כ 5.1.. וגם בדרייבר של Realtek שמתי 5.1.. בדרייבר עשיתי "מילוי רמקולים" ורק ככה אני שומע קצת מהאחוריים.. איך אני מסדר שאני אשמע מכל הרמקולים את אותו הצליל?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by A-10,

רבים אצה להם הדרך להתקין חלונות 11. אממה, מעבר לוויזואליה ואי אילו שיפורים בממשק, הגרסה החדשה חסרה לא מעט תכונות שקיימות בקודמתה. https://www.windowslatest.com/2022/04/03/should-you-upgrade-to-windows-11-heres-a-list-of-missing-features/amp/

13. שלום, אני מעוניין להוציא כרגע מהמחשב קובץ ISO שגם התוכנות שיש כרגע על המחשב יהיו ביחד עם הווינדוס, שאני יבוא להתקין את הווינדוס אז הכל כבר יותקן ביחד איתו. יש למישו מושג איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dog_foot,

מהי האפשרויות של הזכרון וירטואלי במחשב המומלצת ביותר?? אני משתמש באפשרות שהמחשב בוחר לעצמו את הגודל אבל השאלה אם זה טוב או חונק את המחשב? יש לי הרבה זכרון RAM. כ 1.5GB RAM (3X512)

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by wooper,

הי היה לי ווינדוס ויסטה והחלפתי ל 7 אחרי זה העברתי את המסמכים מה USB שאני מנסה לשמור יש הודעה שזהו קובץ לקריאה בלבד בדקתי במאפיינים ולא מסומן READ ONLY שהיה לי ויסטה לא קיבלתי את ההודעה הזו איך אני מבטל לקריאה בלבד?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by wooper,

שלום יש לי תקיעות כל הזמן כאשר זה קורה אין אפשרות לעשות כלום חוץ מאתחול למחשב בדקתי זכרונות בממטסט שנמצאו תקינות החלפתי ספק והתקיעות נמשכות אין וירוסים ורוגלות חשבתי על בעיית דרייברים השאלה זה איזה דרייברים אני צריך להוריד מדובר בלוח אם ישן GA-K8NF-9 ויש לו דרייברים ל xp 32 ביט ו 64 ביט כאשר עכשיו המערכת הפעלה המותקנת היא win 7 64 bit . איזה דרייברים אני צריך להוריד?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. למה אני צריך את זה ומה זה בדיוק??? ומה יקרה עם אני יסיר אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nice-1,

בכל גרסא של וינדוז יש אחת מובנית אני חושב, והיום ילדה מהכתה ביקשה את זה ממני ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום.. מזאת ההוצאה NT של M$? למה היא משמשת? והורדתי מהאתר של NVIDIA דרייורים לכרטיס מסך שלי,מותאמים לויסטה 32 ביט,ובאמצע ההתקנה הוא כותב שגיאה. הקטע שכתוב לי במערכת שזה 32 ביט אבל המעבד שלי הוא 64. למה להוריד?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כפי שכתוב בכותרת - אני מעוניין להתקין עותק של ווינדוס 7 Retail שברשותי על גבי מחשב נייד ישן יחסית של דל שנמצא עליו עותק OEM של מערכת ההפעלה (7 home). האם זה אפשרי? ואם כן איך? תודה

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by lobazain,

i'v installed win xp today and as u see, i cant write in hebrew i'v tried to go control panel- time date...- leaunge- but it was no good, there is no hebrew in the options what can i do? i dont know how, but it also installed sp1, does it got anything to do with that???? help please!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dol222,

שלום. יש לי מחשב: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ורציתי לדעת אם כדאי לי להתקין בו Microsoft Vista Home Premium 64Bit English או שכדאי להתקין xp..?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by oritush,

חברים הייתי רוצה לספר לכם על חויה מגניבה אבל אין לי די מקום. כנסו לבדוק בעצמכם http://soma.ewave.co.il/soma.asp http://soma.ewave.co.il/soma.asp

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by yosib,

מערכת הפעלה: windows xp sp2 פנטיום 4 2.66 MGHZ הארדיסק:80 GB זיכרון:2GB RAM שלום היום אני מדליק את המחשב ושם לב שקופץ לי חלון לניקוי הדיסק הקשיח ואז אני רואה שיש לי 100 מגה פנוי ב כונן C גודל המחיצה הוא 20 ג'יגה מאחר ולא שמרתי כלום ב - C התחלתי לבדוק מאיפה זה מגיע מסתבר שתיקיית WINDOWS שוקלת לי 20 GB ושאני ניכנס לתוך התיקיה לאחר שבחרתי שיציג קבצים מוסתרים וקיבצי מערכת עשיתי בחר הכל והוא אומר שיש רק 3.88 GB בתיקייה מוזר. הרצתי כמה בדיקות: 1.AVG FREE - כי חשבתי שוירוס עושה את זה 2.ccleaner - לא ניקה הרבה 3.window one live care online scan -גם לא ממש עזר 4.sfc/scannow - גם לא פתר עברתי על עשרות אתרים ולא מצאתי פתרון ממשי חוץ מפירמוט אז אתם תיקוותי האחרונה לפני גזר הדין המר.…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 3pac,

יש לי עכשיו כונן של 300 GB ,ואיזה 60 GB פנוי . יש לי רק XP ואני רוצה להתקין אותו מחדש בגלל שהוא כנראה לא מותקן טוב . חשבתי לעשות מחיצה של 40 -50 GB ולהתקין שמה את הXP . אבל הבעיה היא שאני אצטרך למחוק את הXP השני ,איך אני יכול לעשות את זה ? אפשר פשוט למחוק את התיקיה של הWINDOWS ולא יקרה כלום ? או שיש דרך יותר יעילה ?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.