עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תורידו זה קובץ טקסט עם המון עצות איך לשפר את ה-WINXP + איך לעשות כל מני TWEAKS שונים

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

לפני פירוט הבעיה, אני רוצה רק להגיד שאם הנושא הזה לא מתאים לפורום הספיציפי הזה, אז אני מתנצל, לא מצאתי יותר מתאים מזה. אוקיי, ועכשיו לבעייה: הבעייה היא שקבעתי לי דף בית מסויים, וכשאני פותח את האקספלורר, הוא לא מעדכן אוטומטית את הדפים של האתר, הוא פשוט נותן לי את הדף הקודם שהוא הציג לי בביקור הקודם שלי באתר, ואני חייב לעשות refresh כדי לקבל את הדף העדכני. איך אני יכול לעשות שאני ייכנס לדף הבית והדפדפן ישר יעדכן לי את הדף אוטומטית. הערה קטנה : הבעיה הזאת כל פעם חוזרת על עצמה, פעם כן ופעם לא ואני פשוט לא זוכר איך סידרתי את זה בפעם הקודמת, אז אם מישהו יכול לתת לי לזה פיתרון סופי, אז בבקשה. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  3. יש לי WINDOWS XP PRO באנגלית ובהוספה\הסרה של תוכנות אני רואה הרבה קבצים של WINDOWS XP מה זה בדיוק? זה לא היה,זה פתאום הופיע

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by alienboo,

שלום לכולם יש לי תוכנה סוררת שאני צריך להתקין ב 98 לבדיקה, אין גירסה שלה ל98 רק ל 2000 או NT לא זוכר איפה ואיך אבל יש אפשרות לעבוד על תוכנות כאלה כדי שיחשבו שהן מותקנות ב 2000 ולא ב 98. צריך לשנות משהו ב REGISTRY ... מי זוכר \ יודע ?? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  5. Started by Kenny,

היי , אני מאמין שכבר מישהו כתב את הבעיה הזאת כאן , כי שמעתי שהיא דיי נפוצה , אבל באמת שחיפשתי ולא מצאתי ... בכל פעם שאני מפעיל את המחשב.. שהוא מגיע לווינדוס , יש לי מעין דילאי מעצבן כזה... אני יכול להוזיז את העכבר.. ולפתוח תיקיות ודברים בסיסיים.. אבל להפעיל תוכנות (icq \ kazaa \ winamp \ explorer) וכו' זה פשוט לא עושה כלום.... אחרי 30-45 שניות בערך , פתאום הוא משתחרר , ובמכה אחת , מפעיל את כל מה שפתחתי בזמן שהוא היה "מת". זה קורה בכל פעם... שמתי לב שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאתי.. מפרט המחשב אם זה קשור איך שהוא... : amd2400+ radeon 9700 pro epox8rda+ 512 winbond 400\3200 (רצוי לציין שהתקנתי את הווינדוס לפני יום יומיים.. וזה היה ככה מההתחלה.. לפי מה שזכור לי.) תודה אנשים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכם!!! ברשותי הארדיסק של WD 30GB 100ATA ועליו מותקנות 2 גירסאות WINDOWS (98SE ו 2K PRO). עשיתי בדיקה קטנה וראיתי שב WIN98 ההרדיסק יותר מהיר מאשר ב WIN2K כאשר ב98 ההרדיסק עובד במצב UDMA (האפשרות DMA במהל התקן מסומנת) וב 2K מותקנת intel® Application Accelerator. מדוע יש כאלה הבדלים??? :-\ האם אפשר לעשות משהו לגבי זה??

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש לי מערכת הפעלה WIN98 ואיך שהיא באה לעלות אז היא ישר יוצאת לדוס למחיצה C במקום להעלות את המערכת!!!! יש בעיה בקיבצי איתחול מה אני עושה שהמערכת ל תיצא לי לדוס אלא תמשיך לטעון את כל קיבצי WINDOWS

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  8. טוב אז ככה חבר הביא לי דיסק שרשום עליו את הדבר הבא: Windows_2000_Professional_Service_Pack_3-Multilanguage(hebrew-russian) אז מה תהיה ההתקנה שלו? ברוסית? או שאני יוכל לבחור? וכאשר התקין לא יווצר מצב שבו רשום לי מחשב שלי ברוסית? למרות שזה נשמע טיפשי תנו לי תשובה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. Started by tombraider2003,

הבעיה היא כזאת כשאני מאתחל את המחשב אז הוא ניכנס לי ל כונן C במקום להעלות לי את ווינדוס 98 מה צריך לעשות כדי שהוא יאתחל כמו שצריך חוץ מלהתקין מחדש חברים?????????????

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by Wizard Of Oz,

רציתי לדעת למה WIN לוקח הרבה זיכרון (יש לי 256 והוא משתמש לי ב-50 עד 70 אחוז)......

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by silver,

שלום לכולם יש לי windows xp pro שעולה ישר בלי יוזר וסיסמה כאשר אני מנסה להיכנס לרגיסטרי אני מקבל הודעה Registry Editor Registry editing has been disabled by your administrator. OK

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by BONO,

כשאני מפעיל את המחשב לפני שהוא מגיע לווינדוז הוא רושם שחסר קובץ vnetsup.vxd וללחוץ על מקש כלשהו להמשיך אחר כך אותו דבר על קובץ בשם vredir.vxd לאיזה תוכנה זה שייך? גם כשאני מגיע לווינדוז הוא רושם שגיאה על איזה קובץ שקשור לרשת של מייקרוסופט? והאינטרנט פועל איך אני מוריד תשגיאות האלה?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by mrraz,

התקנתי דיסק עם קובצי וורד וקיבלתי הודעה של "למשתמש אין זכויות גישה" אני מניח שזה בגלל ההרשאות של NTFS איך אפשר לקבל גישה לקובץ ? מערכת XP

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by N N C,

לאחרונה קיבלתי פרוייקט לבנות אתר ואחת הדרישות היא שימוש ב-ASP עכשיו כידוע או לא ידוע לכם, על מנת להתשמש ב-ASP במחשב שלכם, אתם חייבים להפוך אותו לשרת (קובצי ASP ניתנים להפעלה רק מאתרים, כנראה, ולכן על המחשב שלכם לחשוב שהוא גולש לאתר אינטרנט) ולכן עלי להתקין עליו IIS או PWS על פי גרסאת הוינדוס (IIS-win 9x, PWS-2000/xp) אל מה אני מגלה, וינדוס XP home אינו מכיל את ה-PWS ולכן אי אפשר להעזר בו על מנת לבנות ולבדוק קובצי ASP, אז לכן אני בא אליכם כדי שתעזרו לי למצוא פתרון, בתקווה שאתם מכירים דרך לעקוף את הבעיה (שלא תצריך התקנת XP pro). תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. כמו שאתם יודעים מיירוסופט יוצאת נגד בווינדואוסים הלא חוקיים, האפדייטים שהם שמים לאלה שמשתמשים בלא חוקי הם אפדייטים שמזיקים למחשב. עכשיו אני כידוע אני חושב כמו רובנו, משתמש במערכת הפעלה לא חוקית ולכן אני לא יכול לעשות אפדייט לווינדואוס שלי וכמנו כן לתקן את הבאגים שלו. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו ווינדואוס אקספי פרופשיונל חוקי ויכול לישלוח לי את ההתקנות שלו... ובכן ההתקנות נמצאות בתקיית הווינדואוס אם אינני טועה הם נמצאים באיזו שהיא תקייה. תודה רבה למי שישתף כאן תגובה או ישלח לי את האפדייט או יתן לינק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  16. בבקשה תקראו!!!!!!! חשוב!! http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q815411 אפילו מייקורוופט מודה והוציאה תיקון

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני חדש בפורום. חבר הפנה אותי לכאן. עכשיו הבעיה שלי זה שיש לי כל הזמן הודעות ארור והוא מבקש שאני אשלח מידע על אודות הבאג, זה קורה לי המון, יש לי ווינדואוס אקספי פרופשנל ובנוסף לאחר הבעיה הזאת ביגלל שאין לי ווינדואוס חוקי התקנתי סרבריס פאק 1 כי חשבתי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. 2. היום כשגלשתי כהלכה הופיעה לי מסך כחול ובו כתוב: שיש בעיה עם החומרה כל שהיא שצריך לעדכן אותה, ובכן בדקתי וזה רק RAID CONTROLLER והוא לא מצא באינטרנט רכיבים לדרייבר הזה. בנוסף הוא כתב שיש בעיה עם הפיסיקל מימורי. אם למישהו יש ממושג איך פותרים את זה, זה יעזור. יש לי ג'יגה של ראם, 3.06 מהירות , ולוח אם של אינטל. תודה מראש על העזרה. וזה דחוף.. עידכון!! וגם התגובה האחרונה: הינה המסך ה…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by Wizard Of Oz,

אני משתמש ב-XP וכשמכניסים דיסק לתוך המחשב הוא מציג תיבה של AUTOPLAY אפילו אם אין בדיסק קובץ של אוטופליי ובטעות לחצתי על ה-וי שמבטל הופעה שלו....איך אני מחזיר אותו?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by bennyriz,

נקודה למחשבה :argue: כמה פעמים שוטטתם לכם בפורום ונתקלתם בהודעה שמישהו פירסם ובה הוא מבקש עזרה פשוטה לגבי משהו שעושים בוינדוס ? אני מתאר לעצמי שיש רבים שלא פעם ולא פעמים שלחו הודעות בסגנון "לוח הבקרה/הגדרות/מתקדם/" וכד'. אבל כמה פעמים קרה לכם שתהיתם אם לאותו אחד שאתה מנסים לעזור יש מערכת הפעלה באותה שפה שיש לכם ? במקרים רבים הכי פשוט לכתוב בשפה שבה המערכת שלכם מותקנת, תוך תקווה שמי שמבקש עזרה התקין את המערכת באותה שפה כמו אצלכם או יצליח למצוא את האנלוגיה בין עברית לאנגלית. אבל כמה פעמים ניסיתם לתרגם מאנגלית לעברית או ההיפך מושגים מעצבנים שיש בוינדוס ? נכון שזה מתסכל מצחיק הא, נכון ? הכל בגלל ביל גייטס ! :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הייתי רוצה לדעת והבין פעם אחת ולתמיד איך מכבים את הכפתורים המעצבנים האלה שתקועים במקומות אסטרטגים. *לא בטוח שזה המקום להודעה הזאת*

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  21. הכפתור הזה מביא לי רק צרות בעיות ועצבים כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק למשל counter-strike אני בטעות לוחץ עליו ואז המחשב מתחיל להתקע ולצאת לאט לאט לשולחן עבודה ועד שאני מחזיר את זה מעיפים אותי מהמשחק כבר מישהו יודע איך אני מבטל את הכפתור הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by imac,

http://www.hwzone.co.il/community/attachments/lhxp4008.JPG

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ישנם קבצים שאין במחשב תוכנה לפתוח אותם ואז ה-Windows מציג חלון שבו אני יכול לבחור תוכנה שאיתה אפתח את הקובץ, את זה וודאי כולכם יודעים. הבעיה היא, שאצלי קרה משהו, ובמקום להציג את התיבה של OpenWith, הוא מציג שגיאה: איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? אתם יכולים בבקשה אולי לתת לי את הפקודה מהרג'יסטרי שלכם ל-OpenWith כדי שאני אחזיר את זה למצב הרגיל? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי בעיה... אני לא יודע מה קרה, אבל פתאום הדפדפן פותח לי קבצי rar ו-mp3 אוטומטית מהרשת, במקום להציג לי את החלון שבו אני יכול לבחור אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישירות - הוא פשוט פותח את הקבצים אוטומטית, כאילו שלחצתי על OPEN... ואני כמובן מעדיף לשמור... האם ישנה דרך שאני אוכל להחזיר את התיבה שבה אני בוחר אם אני רוצה לשמור או לפתוח?? אני משתמש ב-WinXP Pro ודפדפן Internet Explorer 6 תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. תודה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.