Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הנורטון אנטיוירוס שלי (2002) גילה וירוס תולעת בשם w32.supova.worm . הוא מייד הציע לי לעבור לדף האינטרנט שבו הם מסבירים איך להסיר אותו, צעד צעד. (אני משמתש בWIN XP) עשיתי את כל הדברים הנחוצים( הסרה מהregistry והסרה באמצעות הנורטון בsafe mode ) , בדיוק לפי מה שקראתי. לאחר מכן, הפעלתי את ad-aware וביצעתי סריקה במחשב. בשלב מסויים, אחרי סריקה של 40 אלף ומשהו קבצים, נתקע הad-aware, כלומר הוא עצר בקובץ הזה ולא זז ממנו , ובמקביל קפצה לי הודעה של NORTON שיש לי את אותו הוירוס שכבר טיפלתי בו מקודם!!! סגרתי את הad aware, הפעלתי סריקה מלאה של המערכת של וירוסים בנורטון, אבל הוא לא מצא כלום!!! דרך אגב, בהודעה שקפצה במהלך הסריקה של הad aware נרשם : norton antivirus had det…
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כשאני משחק דלתא פורס ברשת או לבד אני שומע כל דבר רק אחרי 2 שניות, ככה זה גם בתפריטים... יש לחבר שלי את אותו משחק בדיוק והוא שומע בסדר, אני מכיר עוד 3 אנשים שהיה להם את אותה בעיה והחלפת דריוורים של הכרטיס קול עזרה להם. יש לי כרטיס קול של AZTECH והיה כתוב מתחת (על הכרטיס) PCI 258 (ה-5 היה לא ברור וכנראה זה 8, כלומר PCI 288. על הצ'יפס כתוב כך: TRIDENT 4DWAVE-NX מתחת לזה היה כתוב (אני לא חושב שזה חשוב אבל..): A CCC 02 ועוד כל מיני מספרים... עכשיו, היה לי את הדריוורים nx2knew, ומפה: http://www.windowsxp-drivers.com/companies/19/152.htm נסיתי להתקין את כל אלה: sound PCI 168 SOUNDCARD.zip [more] Windows XP Apr 11, 2002 sound pci 168 driver AZT3328.INF [more] Windows XP Apr …
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
החלתי להתקין את הוינדוס, הוא עושה רסטרט ואז באופציות לא מופיעה האופציה לפרמט את C . כשאני מנסה למחוק את המחיצה C הוא אומר שהוא לא יכול מפני שיש קבצים זמניים של הוינדוס בתוך המחיצה. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הוא תופס כ- 1 GB רציתי לדעת אם זה לא יזיק אם הוא ימחק או שבעצם יווצר אחד חדש..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש דרך להשיג אייקונים של אתרים לדוגמא- האייקון של YNET זה מן Y אדום כזה.... של גוגל זה מן G כחול... של MSN זה פרפר צבעוני.... אני צריך את האיקונים כדי שיהיו לי במועדפים עם האיקון...זה יותר יפה לעין, ויותר נח, מה גם שזה הרבה יותר אסתטי בסרגל של הLINKS תודה רבה... טל נ.ב, את האייקונים של YNET ושל MSN כבר יש לי , אז אל תתאמצו מה שנחוץ לי זה בעיקר גוגל, פיסיטיפ, ו HWZONE כי הם בסרגל של הלינקים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם אני מקבל הודעה מוינדוס שהשתנו קובצי הפעלה של המערכת הפעלה ואם אני רוצה לשמור על היציבות של המערכת אני צריך להתקין אותם מחדש ואני צריך להכניס את הדיסק של וינדוס כדי להתקין אותם מחדש. למישהו יש מושג מה לעשות ? איך לפתור את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות תיקיה מסוימת שרק היוזר שלי יוכל לגשת אליה, ומשום מה האפשרות "make this folder privet" היא DISABLE. המחיצה שבה יש את התיקיה היא NTFS.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
הכפתור הזה מביא לי רק צרות בעיות ועצבים כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק למשל counter-strike אני בטעות לוחץ עליו ואז המחשב מתחיל להתקע ולצאת לאט לאט לשולחן עבודה ועד שאני מחזיר את זה מעיפים אותי מהמשחק כבר מישהו יודע איך אני מבטל את הכפתור הזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקרדיט מגיע למר גרין מהפורומים של טכנו http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?p=43608#43608 תזכרו ההתקנה אל אחריותכם בלבד! לנוחיותכם העלתי את התיקון לשרת ישראלי מהיר: http://planet.nana.co.il/zvib3/Hotfix/Q815411%5FWXP%5FSP2%5Fx86%5FENU%2Eexe תהנו!
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכם!!! ברשותי הארדיסק של WD 30GB 100ATA ועליו מותקנות 2 גירסאות WINDOWS (98SE ו 2K PRO). עשיתי בדיקה קטנה וראיתי שב WIN98 ההרדיסק יותר מהיר מאשר ב WIN2K כאשר ב98 ההרדיסק עובד במצב UDMA (האפשרות DMA במהל התקן מסומנת) וב 2K מותקנת intel® Application Accelerator. מדוע יש כאלה הבדלים??? :-\ האם אפשר לעשות משהו לגבי זה??
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.themexp.org/view_info.php?id=16326 יש שם עוד כאלה נחמדים , יש אפילו בוט סקרין בעברית ...
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מלפניי כמה ימים אני לא יכול לראותתמונות מסויימות כנראה לפי סוג הטכנולוגייה שלהם למשל העמוד פתיחה של הצאטים של תפוז מופיע לי כריבוע ריק עם איקס ותמונות בטכנולוגיית פייר בול גם כן אני אשמח לקבל הצעות לפיתרון כמו כן פירמתטי את המחשב היום וזה עדיין קיים
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
כיום יש לי XPPRO שעובד על FAT32, האם כדאי לי לשים את הווינדוס פעם הבאה שאני עושה פורמט על NTFS? אני בעיקר צריך את המחשב לגלישה ומשחקים, קצת תוכנות אבל לא משהו כבד.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני פירוט הבעיה, אני רוצה רק להגיד שאם הנושא הזה לא מתאים לפורום הספיציפי הזה, אז אני מתנצל, לא מצאתי יותר מתאים מזה. אוקיי, ועכשיו לבעייה: הבעייה היא שקבעתי לי דף בית מסויים, וכשאני פותח את האקספלורר, הוא לא מעדכן אוטומטית את הדפים של האתר, הוא פשוט נותן לי את הדף הקודם שהוא הציג לי בביקור הקודם שלי באתר, ואני חייב לעשות refresh כדי לקבל את הדף העדכני. איך אני יכול לעשות שאני ייכנס לדף הבית והדפדפן ישר יעדכן לי את הדף אוטומטית. הערה קטנה : הבעיה הזאת כל פעם חוזרת על עצמה, פעם כן ופעם לא ואני פשוט לא זוכר איך סידרתי את זה בפעם הקודמת, אז אם מישהו יכול לתת לי לזה פיתרון סופי, אז בבקשה. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO באנגלית ובהוספה\הסרה של תוכנות אני רואה הרבה קבצים של WINDOWS XP מה זה בדיוק? זה לא היה,זה פתאום הופיע
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי , אני מאמין שכבר מישהו כתב את הבעיה הזאת כאן , כי שמעתי שהיא דיי נפוצה , אבל באמת שחיפשתי ולא מצאתי ... בכל פעם שאני מפעיל את המחשב.. שהוא מגיע לווינדוס , יש לי מעין דילאי מעצבן כזה... אני יכול להוזיז את העכבר.. ולפתוח תיקיות ודברים בסיסיים.. אבל להפעיל תוכנות (icq \ kazaa \ winamp \ explorer) וכו' זה פשוט לא עושה כלום.... אחרי 30-45 שניות בערך , פתאום הוא משתחרר , ובמכה אחת , מפעיל את כל מה שפתחתי בזמן שהוא היה "מת". זה קורה בכל פעם... שמתי לב שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאתי.. מפרט המחשב אם זה קשור איך שהוא... : amd2400+ radeon 9700 pro epox8rda+ 512 winbond 400\3200 (רצוי לציין שהתקנתי את הווינדוס לפני יום יומיים.. וזה היה ככה מההתחלה.. לפי מה שזכור לי.) תודה אנשים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תורידו זה קובץ טקסט עם המון עצות איך לשפר את ה-WINXP + איך לעשות כל מני TWEAKS שונים
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תוכנה סוררת שאני צריך להתקין ב 98 לבדיקה, אין גירסה שלה ל98 רק ל 2000 או NT לא זוכר איפה ואיך אבל יש אפשרות לעבוד על תוכנות כאלה כדי שיחשבו שהן מותקנות ב 2000 ולא ב 98. צריך לשנות משהו ב REGISTRY ... מי זוכר \ יודע ?? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כשאני מאתחל את המחשב אז הוא ניכנס לי ל כונן C במקום להעלות לי את ווינדוס 98 מה צריך לעשות כדי שהוא יאתחל כמו שצריך חוץ מלהתקין מחדש חברים?????????????
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה WIN98 ואיך שהיא באה לעלות אז היא ישר יוצאת לדוס למחיצה C במקום להעלות את המערכת!!!! יש בעיה בקיבצי איתחול מה אני עושה שהמערכת ל תיצא לי לדוס אלא תמשיך לטעון את כל קיבצי WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
התקנתי דיסק עם קובצי וורד וקיבלתי הודעה של "למשתמש אין זכויות גישה" אני מניח שזה בגלל ההרשאות של NTFS איך אפשר לקבל גישה לקובץ ? מערכת XP
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה WIN לוקח הרבה זיכרון (יש לי 256 והוא משתמש לי ב-50 עד 70 אחוז)......
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/attachments/lhxp4008.JPG
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-