עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by m.l,

המפרט המלא הוא: מעבד פנטיום 3 850 MHZ 512MB RAM 20GB HDD לוח אם של AOPEN האם יוכל להריץ XP PRO בצורה סבירה...אני יודע ש98 הוא יריץ טוב..אבל השאלה היא על XP....אני יודע שמחשבים יותר גרועים מזה מפעילים XP בצורה סבירה מאוד ככה שזה ניראה לי יעשה עבודה דיי טובה... יוכל? השימוש היחיד במחשב הוא אופיס ICQ אינטרנט וכדומה....(המחשב של דוד שלי.)..

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  2. יש לי ווינדוס XP PRO עם סיראל מקורי והכל. כשתצא הגרסא החדשה בעוד כשבועיים (64 ביט) אני אוכל להשתמש בסיראל שיש לי או שצריך אחד חדש? אם צריך חדש,כמה יעלה בערך?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by yoni321,

טוב אנשים יש לי הארד דיסק 80 גיגה ועכשיו קניתי עוד הארד דיסק של 320 גיגה עכשיו איך אני מפרמט את ההאר דיסק של ה80 גיגה אך ללא התקנת הWINDOWS כמו שקונים הארד דיסק חדש ואין על כלום איך אני מגיע למצב הזה שהוא כמו חדש ולא מותקן כלום ללא הWINDOWS פשוט ריק. הקבצים של ההאר דיסק הם NTFS תודה לעוזרים נ.ב אתם יכולים לתאר את כל השלבים.

4. Started by shnozlid,

אז ככה יש לי 250GB שהם מחולקים 40 210. בכונן של ה40GB הווינדוס מותקן. השאלה שלי היא כזאת, אם אני אתקין מחדש את ווינדוס, משמע יפרמט את כל הכונן, האם המשחקים שהותקנו במחיצה השנייה יפעלו או שאני צריך להתקין מחדש? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  5. Started by massinvallus,

אני מקבל בקרוב מחשב חדש בלי שום דבר מותקן עליו. לפי מה שהבנתי אני צריך דיסקט אתחול של חלונות 98 שכולל FDISK וFORMAT, ואז להריץ FDISK ולחלק את זה לכמה מחיצות שאני רוצה ואז לפרמט את המחיצות ואז רק להתקין את המערכת הפעלה. זה נכון?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by thegame998,

האם יש דרך לפרמט תמחשב ושלא ימחק כל הקבצים שאני צריך(הכוונה אם יש דרך לשמן מה לא למחוק ) ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בקרוב אני מתכוון לפרמט את המחשב..ולהתקין את WINDOWS XP SP3 PRO. הבעיה היא,שיש לי קבצים של בערך 30 גיגה אולי אפילו 50..(ביחד) ואין לי איך לגבות אותם,הם קבצים חשובים. איך אני אמור לגבות?אגב,ההארד דיסק שלי דיי קטן,יש לי 120GB. לכן אני לא יודע מה אני צריך לעשות.. תודה רבה לכולם.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shay360,

שלום לכולם. אני מנסה ליצור קובץ bat שיפעיל לי 2 תוכנות. קוד: echo off .\dir1\1.exe .\dir2\2.exe הבעיה שנוצרת היא שרק אחרי שהתוכנה הראשונה נסגרת השניה נפתחת ואני רוצה שהן ייפתחו במקביל. תודה מראש לעוזרים! עריכה: דני התותח פתר לי את זה. תודה בכל מקרה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

הפיירוול של הנורטון ביקש ממני אישור לאפשר לקובץ הזה לקבל גישה לאינטרנט עשיתי תחקיר קצר והתברר לי שזה גם קובץ מערכת (אם מופיע, בsystem32) וגם sasser עשיתי סריקה בעזרת tool מיוחד ולא נתגלה השאלה שלי היא למה הקובץ ביקש גישה לאינטרנט לחברים שלי זה לא קרה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום, למישהו יש מדריך שמאפשר לי "לקנות את הווינדוס" בעזרת קוד, שיש לי מאתר של סריאלים? כלומר הווינדוס כמו רובנו פרוץ, אבל אינ רוצה כאילו לקנות אותו, למישהו יש את המדריך לזה? כי אני יודע שיש כמה פקודות שצריך לשנות... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by esharone,

היי, הלוח אם שלי התקלקל ובמסגרת האחריות אני מקבל לוח חדש, יש לי ויסטה ואופיס 2007 מקוריים מותקנים על המחשב, השאלה היא אם אני יוכל להתקין אותם שוב בגלל שהחלפתי לוח וזה כמו מחשב אחר בשביל התוכנות לא? אם אני לא אוכל להתקין שוב את התוכנות מה אפשר לעשות? מייקרוסופט עוזרים בעניין הזה?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by AnTiSh0ck,

כרגע במותקן אצלי vista 64bit ultimate אני רוצה לשדרג ל win7 64bit ultimate אני יודע שאפשר לשמור את כל ההגדרות שכרגע נמצאות אצלי... אבל מה זה כולל? תוכנות שמותקנות ב C (ויסטה מותקנת עליו) יפעלו כמו שצריך גם? מה אתם ממליצים? לשדרג או להתקין מחדש ?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by Oranili,

שלום האם אני יכול לשדרג ל7 מוויסטה מקורת ולהכניס תסיריאל של הויסטה ב7 וזה יעבוד?? ואני יכול לעשות רק UPGRADE וזה לא ימחוק לי כלום??

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. אורח
    Started by אורח,

כשאני רואה סרט פתאום מתחיל לפעול השומר מסך, איך אני עושה שהוא יפעל רק כשאני לא משתמש במסך ולא כשאני רואה סרטים?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. הי, זאת הפעם הראשונה שאני כותב. קצת טירון בתחום מערכות הפעלה. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם חלונות 8 ולשלב בו גם מערכת הפעלה של מאק, השם שהוזכר לי הוא Vmware אבל הבנתי שזה ממיר ולא נותן לחזור ל windows.תקנו אותי אם אני טועה(ואני בטח טועה) השם השני הוא אקינטוש אבל הבנתי שזאת התקנה מורכבת וגם תלויה במספר גורמים. יש פיתרון נוח להתקנת מערכת מאק וירטואלית? 2. האם ה PC חייב להיות בעל הנדסת חומרה ברמה כבוהה כדי להריץ את 2 המערכות ואם כן מה הכי חשוב במפרט הטכני כשאני קונה? 3. האם יש מתג פיזי שבו ניתן להחליף בין מערכות? 4. האם ההחלפה למאק וירטואלי במהלך זמן נתון בעבודה על תוכנת עריכת וידאו עדיפה על ווינויס? תודה רבה, מקווה לקבל הבהרות דותן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ROTEM114,

שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה

18. איך אני יכול לגרום לאקספלוררר להפסיק לשמור כל קובץ תמונה שהוא רואה בתור קובץ אינטרנט זמני?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by etelsh4,

כשאני מפעיל את המערכת יש את כל השחור ויש מקום שרשום שיש שני Windows 7 יענו שתי בחירות של Windows 7, האם זה אומר שיש לי שני Winodws? זה סתם? זה יאט לי את המחשב?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by Green,

שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הXP PRO לבין הזה שמתאים לHTPC המדייה סנטר והאם על הגרסה של המדייה סנטר אפשר להפעיל הכל רגיל (משחקים,אינטרנט,אופיס וכו..) תודה

21. היי. שאלה עקרונית: את מספר רשיון ההתקנה של ווינדוס (ובעצם כל תוכנה) כל אחד יכול למצוא על כל מחשב. אם לקוח מעוניין בפירמוט ואין לו את דיסק ההתקנה המקורי - האם אני כטכנאי(ת) רשאי(ת) להתקין מדיסק (נניח צרוב) ולהשתמש במספר שכבר יש לו מההתקנה הקודמת ? האם זה "משחרר" אותי משאלת חוקיות\ אי חוקיות של הווינדוס שיש לו כבר? במקרה כזה האם זה בכלל אמור לעניין אותי - מניין יש לו את ההתקנה הקודמת ? ומה הדין לגבי אופיס למשל ? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by IMAGUY1X,

היי עכשיו יש לי WINDOWS 7 אני רציתי פשוט להכניס דיסק לעשות NEXT NEXT ולמחוק הכל ולהתחיל וידוס חדש מהתחלה נקי בלי כלום עכשיו אני זוכר פעם חבר שלי אמר להכניס דיסק לעשות הפעלה מחדש יהיו נקודות כאלו ללחוץ אנטר ואז מתחילה ההתקנה עכשיו אני עושה הפעלה מחדש וכלום לא קורה . כשאני מכניס דיסק זה קורא תדיסק ואני יכל להתקין להתקין אז השאלה מה לעשות לא הבנתי ..

23. Started by lampit,

שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by BenK,

שלום.. יש לי בעיה שאני רוצה לנסות לפתור ע"י התקנה נוספת של WinXp על אותו עותק... ככה שהקבצים החשובים יוחלפו.. האם אני צריך פשוט ללחוץ על Install בSetup של הדיסק ואז לעשות Upgrde? אולי יש הצעות אחרות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס xp . תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.