Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין ליצור IMAGE, על דיסק, שמורכב משני IMAG-ים. אחד מעלה את המחשב ב-DOS והשני ב-LINUX. שניהם בנפרד עובדים כשאני צורב אותם על הדיסק. יש ברשת הרבה תוכנות שעושות את זה, אך כולן מיועדות לדיסק און קי. ניסיתי עם MagicISO, אך ה-IMAGE של ה-LINUX לא עלה :( אני חושב שיש יותר אופציות ב-LINUX מאשר ב-WINDOWS, אך אולי מישהו מכיר תוכנה, חוץ מ-MagicISO, שיכולה לעזור לי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד לנובו עם win 10 pro education לאחרונה כאשר אני מנסה להפעיל אפליקציות מסוימות אני מקבל הודעת שגיאה the application was unable to start correnly (0xc0150002) יש הסבר באתרים שונים על בעיה במערכת הקבצים של המערכת הפעלה מיקרוסופט ממליצה לעדכן את המערכת ולהריץ איזה שהיא תוכנה בדיקה ללא הצלחה מישהו מכיר את התופעה והתשובה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה ב photos ב whbdows 10 אני מזין סרטונים קצרים לstoryboard אבל בסרטון הוא מריץ הכל מבלי להתחשב באורך שהגדרתי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי ווינדוס VISTA ULTIMATE וכל פעם שאני מנסה להיכנס למסנגר יש לי הודעת שגיאה (81000306). וכאשר אני נכנס לסקייפ אין אף אחד ברשימה שלי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום , היום התאריך 8.1 . אני רוצה לשחזר את המערכת לתאריך 6.1. אך שאני נכנס לשיחזורי המערכת, אין באפשרותי לשחזר את המערכת ל-6. מכיוון שכבר 2010, ולא שיחזרתי ב8 ימים הקרובים , אני לא יכול ללחוץ על התאריכים 6.1, וכו'. לעומת זאת, ניסיתי לנסות ולדפדף לחודש הקודם (31.12.09) וגם כן לא הצלחתי. מה עושים במצב שכזה?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows 2000 pro תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל מה BOOT את Win XP WinPE super plus 2004 V6 בתפריט שהוצג לי בחרתי כמה מהאפשרויות הראשונות (שאמורות להפעיל את הסביבת עבודה) קיבלתי את ההודעה: (כל מקש מבצע restart) ניסיתי גם להפעיל את Magic Parted מה שקרה זה שזה נתקע על פס צהוב שהגיע פחות או יותר ל 50% (מעליו היו רשום משו עם decompressing files) מדובר בפנטיום 3, לפני שאני מפרמט אותו אני חייב להעביר כמה קבצים מ C ל D
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! חבר שלי ביקש למצוא DRIVER ל XP לכרטיס קול. שם חברת הכרטיס :aztech שם הכרטיס :pci 238 q3d חיפשתי בחברת הכרטיס ואמרו שהם לא עושים ל 2000 ו- XP יש דרך להתקין DRIVER לכרטיס ל XP ? פשוט יעבוד לו ה SOUND וה GAME PORT . תודה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי VISTA ULTIMATE 32bit, וכרטיס טלויזיה PINNACLE USB PRO חיצוני. בתוכנה שהגיעה איתו, TV CENTER הכל עובד סבבה, אך במידה סנטר אני מקבל שגיאה של TUNER NOT FOUND כשאני נכנס ל SET UP TV. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים החלפתי את כרטיס המסך לרדאון 9600XT. מפרט מלא בצד. המחשב עבד לי בעיה שמבך כשבוע, אך חלק מהמשחקים לא פעלו, לכן פירמטתי אותו. מאז הוא קופא ללא סיבה. נשארת תצוגה על המסך, אבל הכל תקוע (גם המוזיקה נפסקת). לפעמים הוא נתקע מיד כשהוא מסיים לעלות. מה שמוביל אותי לחבש שאין זו בעית חומרה זה ש: א. המחשב עבד בסדר לפני הפירמוט. ב. המחשב לא קופא במשחקים. שיחקתי משחקים שלמים בג'נרלס. ניסיתי לפרמט שוב אך הבעיה לא נפתרה. שאלתי היא כזו: האם ידועה לכם איזה בעיה בדרייברים של ATi (הן 3.9 והן 4.1, שאת שניהם ניסיתי), או אולי בדיירקט X 9? המחשב מריץ windows XP home , service pack1, DX9,. בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
יש לקרוא ולהנות מדריך להתקנת Windows 7 מ-DOK על –EEPC לדעתי יפה להרבה מאוד מחשבים אשר אינם כוללים כונן אופטי המדריך בוצע ונבדק על Eee1000HA יש לוודא כי גרסא הביוס הנה לכל הפחות 2204 עוד לפני ההתקנה במידה וצריך לבצע עדכון BIOS יש ללחוץ Alt+F2 כאשר המערכת עולה ושיהיה על התקן ה-USB קובץ ROM בעל שם 1000H.ROM יש לוודא שהוא מפורמט ב-FAT16 - התהליך ארוך ומייגע... יש לשים לב כי לא מכבים את החשמל ואו מסירים את ההתקן באמצעו של הליך העדכון לאחר מכן יש להכנס לביוס ולבצע הגדרות – אם לאו הוא משתמש בהגדרות DEFAULT שאותם אני לא מוצא יעילות (במיוחד QUICK BOOT ) ההתקנה עצמה מכינים את ה-DOK עם קבצי המערכת הפעלה לפי ההוראות 1. Diskpart 2. List Disk 3. Select Disk 1 (החלף דיסק…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי מערכת חדשה מאפס, מעבד i7-13700K במהירות 5.3 ג'יגה, 32 ג'יגה ראם וווינדוס 10. יש לי M2 של חצי ג'יגה למערכת ההפעלה ודיסק עבודה M2 בגודל 4 טרה. אלא מה, אני כמעט לא רואה שיפור בביצועים, התוכנות עולות לאט וכשהן רצות המעבד כמעט לא מועמס. לדוגמה, WINRAR שמורץ על קבצים הנמצאים על ה SSD מעמיס את המעבד ב 10 אחוז ותו לא. כשאני משווה את זה למחשב הישן שלי ז"ל בן ה 10 עם i5-9700 שרץ ב 3.5 ג'יגה זו כמעט אותה מהירות אך שם כל 4 הליבות עבדו בעומס מלא. אותו הדבר עם Pixillion Image Converter ו Aiseesoft PDF to Image Converter. התוכנה היחידה שרצה קצת יותר מהר זה ה BRAVE עם 200 טאבים פתוחים וזה מן הסתם עקב כמות הזיכרון. מה אני עושה לא נכון? אם במחשב הישן הייתי יכול להאשים את הדיסק הקשיח…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב. אני בזמן האחרון מקבל שגיאה כשהמחשב מגיעה לוינדוס, שגיאה שקשורה לדבר הזה. משהו יודע מה זה? יש לי sp1.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מעוניין לשנות את האות של אחד מהכוננים במחשב שלי. אני יודע לבצע את השינוי, אבל האם יש תוכנה או דרך לשנות את ההגדרות של התוכניות המותקנות בכונן לאות החדשה ? אני יודע שעם PARTITION MAGIC ניתן היה לבצע את זה ב- XP, אבל אין לה גרסה לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם : acer extensa 5630 לאחרונה ביצעתי ניקוי דיסק\בדיקת שגיעות(chkdsk)',ואיחוי בנוסף ביצעתי עדכון דרייברים כללי מאז כל פעם שאני מנסה לכבה תמחשב או להכנס למצב המתנה. המחשב נתקע במסך של ווינדוס "ווינדוס מבצעת כיבוי" "נכנס למצב המתנה" מכל השלבים שתארתי מה יכול להיות הגורם לבעיה הזו ... תודה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי לפני יומיים , יהתקנתי את הדרייבירים , אנטי וירוסים וכו , עשיתי ריסט ואז השולחן עבודה לא עולה לי , ניסיתי לעשות ctrl > alt > del ולהפעיל את EXPLORER.EXE אבל זה פותח לי תיקיה של המחשב וככה הגעתי לאינטרנט עכשיו . אם מישהו יוכל לעזור לי איך להחזיר את זה אני יודה לו מאוד ... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן התיקיה windows\installer עברה כל גבול והיא לוקחת כמעט את כל C. ברשותי WinXP Home, מה ניתן לעשות \ לכווץ את הדבר הענקי הזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ווינדוס home premium x64 7. בטעות התקנתי את גירסאת ווינדוס 7 enterprize x32. המערכת שלי נמחקה וכל ההגדרות שונו, כולל הצד של תפריט ההתחלה(שהיה בצד ימין). הווינדוס שמר לי את כל המחשב הקודם בתיקיה windows.old. האם יש דרך להחזיר חזרה לגירסאת ווינדוס 7 home premium x64 במקום הגירסא הנוכחית שהתקנתי ביחד עם כל התוכנות, והקבצים שהיו בגירסא ההיא(שעכשיו שמורים ב-windows.old)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה שמי יריב בעקבות קצר חשמלי בספק הכוח החלפתי את תוכן המארז לאחר התקנת windows והתוכנות אשר אני משתמש בהם קבוע בסיום העליה אני מקבל את השגיאות הבאות: CtSpkHIP: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x7c911430" referenced memory at "0x7661777c" the memory could not be "read" CtHeleper - Apollo: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x00c8b596" referenced memory at "0x00000008" the memory could not be "read" בעייה נוספת היא כאשר אני מבקש לכבות את המחשב הוא מבצע restart ולא shut down רק כאשר הוא עולה בפעם השנייה בזמן הכנסת הסיסמא אני מבקש shut down המחשב מבצע זאת אשמח לתשובה מהירה לילה טוב יריב
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, כל כמה דקות יש לי הודעת שגיאה ש"סייר הוינדוס הפסיק עבודתו ומתחיל מחדש". ואז נעלם לי השולחן עבודה ומתחיל מחדש. פתרון למישהו ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אתם , או נכון יותר, המחשב שלכם, לא הבעיה. פשוט, מייקרוסופט החליטה להיות יותר בררנית אצל מי להתקין את הבילד החדש (2004), לאור הבעיות הרבות שהוא גרם להרבה משתמשים. עד אשר ייצא, עדכון על עדכון על עדכון, או הבילד הבא, מה שקודם. https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1307894/Microsoft-blocks-Windows-10-users-from-latest-update/amp
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בנושא מעצבן. יש לי Vista במחשב הישן עם מסך samsung959nf וכרטיס מסך 9600Pro. אני מצליח לאלץ באזור ה desktop תדר של 120Hz ב 1280x960 כך שכאן הכל בסדר, אבל במשחקים שאין בחירה של תדר המסך המשחק עובד ב 60Hz וזה פשוט כואב בעיניים... ניסיתי להשתמש ב reforce אבל ב- vista הוא לא עושה את העבודה, לעומת xp ששם הוא היה פתרון מעולה. דרך אגב, אי אפשר להשתמש ב dxdiag כמו פעם. אז איך אתם מאלצים את המסך אצלכם בכלל? יש למישהו פתרון? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מנסה בכל מיני דרכים, נכנס להגדרות, צריך לעשות עוד פעם דברים שכבר עשיתי אתמול ואישרתי את הפעולה שלהם. אני סה"כ רוצה גישה למחשב מאיזה תוכנה בסלולרי, לא מזמן זה פעל, פתאום זה כבר לא פועל. בXP לא היתה שאלה בכלל, הגדרתי רשת ביתית, הגדרתי אותה במחשבים אחרים והכל נורא פשוט. כאן זה כל 10 דקות צריך הגדרה מחדש, ועדיין לא פועל כמו שצריך. לשם השוואה, מחשב של אח שלי שמריץ XP תמיד זמין בשיתוף הזה. תמיד. עריכה: טוב, קצת מפחיד, מסתבר שיש לי אפטיים של כבר שבועיים, יכול להיות שמשהו קרס וזה למה זה עושה לי בעיות. ייתכן וגם הדף הבא אומר לכם משהו: עריכה 2: הריסטארט לא עזר לרשת, אבל המחשב ללא ספק יותר מהיר. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-