עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wooper,

היי אני מנסה להתחבר למחשב מרוחק השאלה למה זה דורש credentials בשביל להתחבר? אין לי סיסמא במחשב וגם למחשב מרחוק אין

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kobi_af,

נכון שרוצים להתקין תוינדוס דרך הבוט?אז מכניסים תדיסק וכל זה ויש שם כמה אפשרויות: התקנת וינדוס מחדש וריפר.... אז שאני לוחץ על ריפר הוא נותן לי לרשום את סיסמת האדמין שלי...אין לי אז אני לוחץ אנטר ואחרי שאני לוחץ אנטר הוא נותן לי שורת פקודה מה רושמים שם שתחל ההתקנה?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. קראתי ש-SP3 משחררת את הצורך בהכנסת CD KEY , האם זה נכון ? ואם כך אם יש לי דיסק של SP2,אני אצטרך לשים CD KEY ?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by lielmar1,

שלום לכולם רציתי לדעת איך לעשות sp 3 למחשב ועוד דבר האם זה משפר את הביצועים של המחשב ובכמה ? והאם אתם יכולים להביא לי מדריך לעשות sp 3 תודה רבה רבה !!!!.....

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם ברקע רץ לי הקובץ svchost.exe שלוש פעמים וגוזל כוח עיבוד יקר. מהו ואיך ניפתרים ממנו?? ועוד שאלה שאני דיי בטוח שמאוד קשורה. אמר לי מישהו שהקובץ הנ"ל קשור לתהליכים שרצים ברקע. אז רצים לי הרבה תהליכים ברקע... מה מהם להשאיר ומה המחשב ממש לא צריך? יש למישהו איזה מאמר מעניין בנושא?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by lordgod,

מישהו יודע איך להכנס למחשב מרחוק דרך זה ? ניסיתי , לא הצלחתי...

7. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול לנגן סרט VCD במדיה פלייר? תודה לעוזרים טל

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by Gamer4Life,

מהם ההבדלים העקריים בין XP PRO,OSX,WIN XP MEDIA CENTER אח.. יש מצב משחקים פועלים טוב יותר ב מדיה?? 8)

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by KidG,

שלום כולם, יש לי מחשב שעליו מותקנת מערכת XP מקורית. פירמטתי כמה פעמים את המחשב והתקנתי את הווינדוס מחדש והוא לא עשה בעיות עם המקוריות(אולי הוא גם לא היה אמור לעשות) בכל מקרה יש לי עדיין את הדיסק ובקרוב אני עומד לקנות מחשב. עכשיו השאלה שלי היא האם מבחינה חוקית וטכנית(עידכונים) אם אני אתקין את הXP במחשב החדש האם זה יצור בעיות אמינות ובעיות בעידכונים? האם זה יעזור אם אני אעשה Uninstall או פירמוט למחשב הנוכחי הXP יעבוד מבחינה חוקית וטכנית במחשב החדש?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by ofekd23,

שלום אני התחלתי ללמוד מחשבים ונתנו לי שאלה שאני לא יודע לענות על השאלה . מי שיוכל לעזור לי תודה רבה . איך אני יכול את הwin להתקין על דיסק און קי איזה קובץ אני צריך להעתיק מהדיסק של win בכדי שהיה לי מקום בדיסק און קי כי הגודל של הwin יותר גדול מנפח הדיסק און קי שלי ואיך אני יוכל לעשות שזה יפתח מהדיסק און קי מה אני צריך לשנות בbios בכדי שהדיסק און קי יעלה ראשון ולא ה hdd תודה לכל מי שעוזר ושליחה אם יש שיגאות כתיב

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by DJ Clue,

שלום... היום פירמטתי את המחשב והתקנתי windows server 2003 ומשום מה נראה לי ש 3D בwindows הזה לא פועל... למה??? האם יש אפשרות לאפשר לwindows להפעיל אפלקציות בתלת-מימד??? כמו משחקים וכדומה??? או שעדיף להחזיר את המחשב ל XP הישן והטוב? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי ויסטה ULTIMATE 64 ביט ורציתי לדעת האם אני יכול להוריד ולהתקין כל תוכנה בלי בעיה או שאני צריך לבחור בגירסה שמותאמת ל64 ביט; ושאלה נוספת בכונן C שלי יש PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES*86 למה יש לי שניים כאלו ומה זה אומר? אשמח לתגובה תודה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by hwzone,

http://hwzone.co.il/hardware/news/142409 קראתי פה שבתאריך 8.4.2014 מיקרוסופט מפסיקה לתמוך ב-windows xp. לא הבנתי 2 דברים: 1.מה בפועל יקרה בתאריך הזה?כאילו,מה מיקרוסופט מתכוונת לעשות מהיום הזה? 2.מתוך הקישור: "בדרך להפסקת התמיכה במערכת ההפעלה, יופסקו העדכונים ועל חלונות XP ירד המסך." - מה זה אומר שירד המסך על מערכת ההפעלה הזאת?

• 28 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by jackhammer,

אני עוד מעט משדרג את המחשב אני קונה הכל כמעט חדש רציתי רק לוודא משהו עם אני קונה 8GB ומתקין XP 32 ביט לא יקרה כלום נכון? אני יודע שהוא רק יראה 3 ומשהו או 4 גיגה אבל 4 סטיקים של 2GB לא יעשו בעיות נכון?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by aviran_n,

חברה של בן דוד שלי קיבלה את המחשב שהזמינה לפני מספר ימים בהמלצתי. במחשב קיים מעבד 3800 X2 של AMD כמובן... עד היום מעולם לא עבדתי עם XP64BIT אבל חשבתי שאולי כדאי כבר להתקין לה את הגרסא הזאת על המחשב כדי שתנצל יותר מהמהערכת שקנתה... היות ואני לא מעודכן כבר ממש ממזמן, רציתי לשאול פה, עדיין יש בעיות תמיכה עם המון תוכנות בXP64BIT? יש גרסא עברית לגרסא הזו של מערכת ההפעלה? מבחינת תפעול המחשב, הגרסא זהה לגרסא הרגילה? אם לא, מה שונה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

יש לי הארד דיסק של 200 ג'יגה שקיבלתי לפני שבועיים בהתחלה עשיתי מחיצה אחת שהיא C שלשם התקנתי את הווינדוס וקבעתי שיהיה בה 10 ג'יגה. עבדתי על המחשב כמה ימים עד שהגדרתי עוד מחיצה של 190 ג'יגה מה שקרה זה שהכונן קיבל את האות F כי D וE כבר נתפסו על ידי הצורבים. איך לשנות את האותיות אני יודע, אבל השאלה היא האם הPATHS לכל הדברים שיש לי בF ישתנו בהתאם?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. אני קונה עכשיו מחשב חדש עם 8GB ואני מאוד מתלבט איזה מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש מצד אחד אני כרגע משתמש ב XP 32bit ואני מבסוט עליו מאוד ! מצד שני הבנתי מאנשים ש XP 64bit לא משהו בכלל ועושה להרבה אנשים בעיות מצד אחר יש גם את Vista 64bit ואין לי ממש מושג אם המערכת טובה ולא תעשה לי בעיות דיברתי עם חבר שלי והוא אמר לי שהוא משתמש ב Windows 2008 Server וזאת מערכת מאוד יציבה ומאוד נוחה לשימוש ולא עושה בעיות בכלל והוא אמר לי שאם אני רוצה להשתמש במערכת גם למשחקים יש אפשרות להפוך אותה לה Windows 2008 WorkStation כדי שיהיה אפשר להתקין DirectX 10 ולשחק, אני חייב לציין שאני הולך להשתמש במחשב למשחקים כבדים וכנראה גם לעריכה אני מאוד אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה מערכת כדאי לי לל…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by Aviv C,

איך אפשר לבטל את האקטיבציה של ה- Windows? סתם לידע כללי.

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by KrackeR,

אם יש לי תוכנה שרשום שהיא עובדת רק ב 32 ביט, היא בהכרח תעבוד בכל וינדוס שהוא 32 ביט (לדוגמא גם ב win7 גם ב vista וגם ב XP)? כנל לגבי 64 ביט, היא תעבוד בכל מערכת הפעלה של וינדוס שהיא 64 ביט? והאם 64 ביט תמיד יעבוד גם ב 32 או ההפך? (שמעתי על זה משהו) אשמח לסדר בנושא תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, בביצוע REPEAR למערכת ההפעלה VISTA בעזרת דיסק ההתקנה, מה נשמר? ומה נחמק? התקנות / קבצים? תודה....

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by ZorD,

שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה לכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או בכתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala …

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. Started by kabool,

שלום. יש לי דיסק מקורי של WINDOWX XP SP2 שרכשתי לפני כשנה,הוא מתחיל לקבל שריטות ואני מפחד עליו. יש לי שתי שאלות: האם מותר לי לגבות אותו לדיסק אחר? ואם אני מגבה ורוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש,לצרוב אותו רגיל עם הקבצים שגיביתי או שצריך להפוך אותו לISO ? תודה רבה לכולם ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by menyd1,

מה ההבדל בין הגירסאות Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.October.2009 ל Microsoft.Windows.7.Ultimate.x86.October.2009.OEM.DVD-UP2DATE מזה אומר Integrated איזה מהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by yoxo,

אני מתכוון ליקנות את WIN7 , היום אני משתמש בXP מקורי ורציתי לדעת עם אני רוצה לפרמט (לא לשדרג) את המחשב לWIN7 וקניתי את גרסאת השידרוג אז אני יהיה חייב תחילה להתקין את XP?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.