עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danieln9,

אז קיבלתי היום בדואר אז הדיסק וחשבתי שתיתעניינו בזה אז צילמתי מיספר תמונות http://photos.walla.co.il/danieln9 להיכנס ל security update

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום כולם ! אני חובב סימולטורי טיסה ונוהג לצלם טיסות שלי בעזרת התוכנהFRAPS התוכנה מצלמת את כל מה שקורה במהלך הטיסה. התוכנה שומרת כל חצי דקה ~ כג'יגה לכן חייב לקודד בכל אופן צילמתי לי כמה סרטונים שסיימתי לערוך אותם וכ'ו מחקתי את כולם חוץ מאחד שסירב להימחק ! שאני מנסה למחוק אותו הווינדוס אומר לי שתוכנה\אדם אחר משתמש בקובץ סגרתי את כל הדברים האפשריים, העלתי בסייף מוד וכלום ! הקובץ לא רוצה להימחק ! עכשיו לבעיה, כל פעם שאני רק מקליק על הקובץ האקספלורר פתאום משתלט לי על הראם ! המחשב מתחיל לקרטע ורק אחרי דקה אפשר לחזור לעבודה שגרתית ! מה לעזאזל אני עושה? בתודה מראש, לירן !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ifs2003,

עד אתמול השתמשתי בXP והחלטתי לעבור לויסטה סוף סוף. המחשב שלי יחסית חזק וסוחב את המערכת יפה מאוד רק שגיליתי משהוא שלא ממש שמחתי בשבילו. לאחר טעינת המחשב וכניסה לשולחן העבודה הכונן קשיח לא מפסיק לטעון נתונים ! כאילו שהמערכת ממשיכה להטעין לתוכה ללא הפסקה וזה מרגיז מאוד יש לי כונן רפטור 150GB מהיר והוא גם לא שקט במיוחד. מה העניין פה מישהוא יודע ? איך אפשר למנוע את זה ?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  4. שלום לכולם, מצורף לינק למדריך הנ"ל: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html מתוך ההקדמה: כולנו מכירים את תיבת הדיאלוג שנפתחת בכל פעם שרוצים לפתוח או לשמור קובץ. בדר"כ יש בצד שמאל 5 קיצורי דרך למקומות שונים בהארד דיסק (Desktop, My Documents וכולי). אבל מה אם רוצים שקיצורי הדרך יהיו למקומות אחרים שיותר שימושיים עבורכם? אז ככה עושים את זה בשלושה שלבים פשוטים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by yonir,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש והתקנתי עליו "Windows XP Professional with SP2" (חוקי, שהורדתי דרך הסכם של האוניברסיטה שלי עם מיקרוסופט) בעיקרון הוא באנגלית (רשום Start באנגלית מצד שמאל של ה-Taskbar למשל), אבל יש גם תמיכה בעברית ברוב הדברים. (תוכנות בעברית עובדות וכו') אבל, בדברים בודדים נתקלתי בבעיות, כלומר ג'יבריש במקום עברית.. למשל בהתקנה של הדרייברים של המדפסת שלי (לקסמרק X1130, אתר לקסמרק עם הדרייבר) כל הטקסט בהתקנה מופיע פשוט בג'יבריש.. במחשב הקודם היה לי windows hebrew enabled ואז התקנתי את הדרייבר בלי בעיות. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  6. אני סגרתי תוכנה OFFICE 2003 או תוכנות אחרות זזו לאט... גם אינטרנט של מיקרוסופט IE אני לא מצאתי בעיות מחשב שלי... בבקשה מה בעיה פתרון...

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  7. איך מתקינים? לאן צריך להיכנס??? תודה!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. Started by mosfos,

התקנתי WIN 7. אני מנסה לשנות את צורת מצביע העכבר (chnge mouse pointer ) הצורה משתנה אבל כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש חוזררת צורת מצביע העכבר לחץ. איך אפשר לשמר את בחירתי גם כשאני מפעיל את המחשב מחדש?

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by skywalker13,

מה ההבדל בין windows server 2003 standart edition לבין windows server 2003 enterprice edition? מה זה enterprice? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  10. Started by idofr,

אז ככה הפלוס עם הVC מותקן ויש מיקרופון אבל בלוח בקרה שאני בא לקרוא את הקטע הזה שהוא רוצה שאני יקרא כדי ללמוד ת'קול שלי אז הוא לא קיים יש שם רק את הmicrosoft sam המעצבן הזה מישו יודע איפה אני קורא לו את הטקסט הזה ויכול להסביר לי איך אני מגדיר את הווייס קומנד למדיה פלייר בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. רציתי לדעת איך אפשר להכניס SERIAL NUMBER של ווינדוס XP PRO אחרי שכבר התקנתי את מערכת ההפעלה. תודה רבה לכם. אני מקווה שאני בפורום הנכון.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Jack_g,

אחרי שאני מתקין את העברית ל חלונות אז לא כל התפריטים הופכים לעברית למשל התפריט של כפתור ימני יצירת תיקיה חדשה או מאפיינים על משהו אז הוא עדיין נשאר באנגלית. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני סטודנט בטכניון ומתחבר לאינטרנט שם דרך הרשת הטכניונית. כחלק מגזרות חדשות של מרכז המחשבים בטכניון הוחלט השמת אפלט מרגל (של חברת forescout) לכל המחשבים של משתמשי המעונות (גם אם זה מחשבים פרטיים). האפלט בודק עדכונים של מערכת הפעלה ואם קיים אנטי וירוס מעודכן (נותנים לנו אפשרות להריץ רק 4 סוגים גרועים כמו נורטון מקפי, אך קספרסקי ונוד לא מותרים). אני לא רוצה להסיר את הנוד שברשותי. לא יהיה ניתן לגשת לרשת ללא התקנת האפלט והוא מותקן רק על מחשבים מבוססי חלונות. עכשיו נאמר לנו שמשתמשי לינוקס לא ידרשו להתקין אותו והפרוצדורה הזו לא קיימת עבורם. האם יש דרך להשתמש בפיירפוקס דרך חלונות והאפלט יחשוב שהמערכת הפעלה היא לינוקס כדי לעקוף את האפלט? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by mjnmjn,

עברית ואנגלית עם כל הגירסאות ביחד. אל תשלחו אותי למיקרוסופט זה זה לא הולך לי משם....

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. איפה לדעתכם השינוי יותר גדול בין 98 לXP או בין XP לויסטה?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה: "cmd.dll" "איתחול קובץ DLL נכשל וכו'" ועוד אחד של משהו כמו "pv.dll" "איתחול קובץ DLL נכשך וכו'" אם אני לא טועה זה נקרא pv.dll. אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5-10 הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר! חיפשתי ווירוסים הוא מצא לי כמה אבל הוא מחק אותם! אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!! אנא עזרו לי!! :'(

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. כמעט כל קובץ RAR שאני מוריד מתקבלת השגיאה בחילוץ. אני עובד עם WIN 7 ו WINRAR 3.9, זה קורה גם בהורדה רגילה וגם עם מנהל הורדה. עשיתי התקנה חדשה וזה עדיין קורה. בדקתי כל דבר אפשרי CHKDSK ,זכרון, החלפתי כבל SATA. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? אולי ההרדיסק דפוק ? השתגעתי כבר תודה ! [br]פורסם בתאריך: 25.09.2009 בשעה 21:11:31 בנוסף: זה קורה גם בXP !

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. כן, ה-48409524'>Battlefront של Arstechnica הוא פורום מערכות ההפעלה הטוב בנמצא. כל הדיונים שם מוקדשים לוויכוחים והתכתשויות בנושא יתרונות מערכת אחת על פני אחרות. מרתק! לא תמצאו שם שאלות תמיכה מכל סוג. בוודאי שלא בנושא מערכות הפעלה של מיקרוסופט. לדעתי, הפורום החדש כאן הוא תוספת מבורכת, אבל צריך לפתוח פורום נוסף לבעיות ושאלות Windows. הפורום הזה צריך להתרכז בדיונים שקשורים במערכות אחרות (לא מק ולא חלונות) או בהשוואות "וקרבות" בין כל המערכות שקיימות. בקיצור מעין פורום לינוקס מורחב. Prog.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by kfirr1,

בס"ד שלום התקנתי היום בנוסף ל win 7 גם xp אח"כ ניסיתי להתקין EasyBCD אבל כנראה זה לא עובד על xp אז השתמשתי בדיסק של win 7 כדי לתקן את הבוט של win 7 שבא על חשבון הבוט של הxp ניסיתי להתקין EasyBCD אבל עוד הפעם שגיאה השגיאה היא "תווים לא חוקיים בנתיב" ניסתי להתקין על כונן אחר לא עזר הורדתי את התוכנה מחדש לא עזר הורדתי גירסאות קודמות גם כן לא עזר אז השאלה היא איך מגדירים באופן ידני דואל בוט או איך בכ"ז מריצים את EasyBCD ועוד שאלה האם אפשר להפעיל את xp על מצב ahci כדי שאני לא יצתרך כל פעם לשנות בביוס כשאני ירצה להישתמש ב xp תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. מישהו יודע/זוכר איפה יש אחד כזה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by uz7,

צריך עזרה דחוף! . בעיית וידאו שתוקעת את המחשב שלי . לפני יומיים פרמטי את הדיסק קשיח ועדכנתי שוב את מערכת ההפעלה XP , לאחר מכן עידכנתי את הקודקים שעבדו יפה מאד בפעם הקודמת , אך למרבה הפלא , כאשר נסיתי להפעיל את אחד מקבצי הוידאו מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין , בעצם המחשב נתקע ונראה כמנסה לטעון באופן איטי , חשבתי בתחילה שאולי זו טעות בהתקנה (?! ) פרמטי שוב וניסיתי שוב , ושוב אותה הבעיה , הדברים היחידים שעדכנתי לאחר מערכת ההפעלה זה כרטיס קול ומסך ובסוף קודקים. הורדתי את הקודקים ושמתי אחד אחד ושוב אותה הבעיה , שום נגן לא מצליח להפעיל אף קובץ . יש לציין שאני עושה את כל זה כאשר אני מנותק לחלוטין מאינטרנט (בגלל שחששתי בהתחלה איזה וירוס או משהו דומה דפק את ההתקנה הראשונה) . יש לציין …

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  23. שלום, תמיד היה לי windows 2000 והמשחקים היו רצים והכל.. (Radeon 9500pro, AMD 2000+, 512MB) לפני יומיים התקנתי windows XP, ופתאום התחלתי להרגיש ירידה בביצועים, והאטה.. הורדתי את כל העדכונים הקריטיים וכמה שהם לא קריטיים, יש לי קטליסט 4.8, וכל מה שהיה לי מקודם.. בשביל באמת לראות אם יש ירידה עשיתי aquamark03, ובאמת, 23000 נקודות כשב windows 2000 קיבלתי 27000... יש למישהו רעיון אם זה הווינדוז או משהו אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. תמונה שווה 1000 מילים יש פתרון לכך !? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by shimronfio,

היי הורדתי את חבלית ההתקנה דרך אפליקציית החנות. אחר ההתקנה בדרך כלל נתקע על 69 אחוז ומורה על תקלה 0x80246007 לאחר ההתקנה גם אני שם לב שכאילו חצי מחשב נמחק ולא עובד ורק לאחר ריסטרט הכל חוזר לטבעי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.