Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מעוניינת לנסות ולתקן את בעיית הריסטים האינסופיים שנכנסה אליהם המערכת. לפני עליית הדסקטופ המחשב כבה ונדלק שוב. באיזה פקודות יש להשתמש ב- RECOVERY CONSOLE ? עשיתי HELP ולא כל כך הבנתי איך להמשיך. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי מעבד Amd Athlon 64 3500 האם אני צריך להתקין ווינדוס 64 ביט בשביל לנצל אותו עד הסוף או שהוא יעבוד טוב גם על ווינדוס רגיל xp pro
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי.. רציתי לפרמט את המחשב, העלתי את הדיסקים שיוצרים לשחזור בBOOT, וכל מה שזה עשה זה שחזור מערכת אפשר בעצם לעשות את זה ישירות בלי הדיסקים בrecovary manager .... אין אופציה לפרמט לגמרי ? להגיע למצב ההתחלתי של הויסטה כמו בכל פירמוט נורמאלי ורגיל ???
-
שלום רב! לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של DELL ובו הותקנה מערכת הפעלה של ויסטה. בנוסף קיבלתי מחיצה לשחזור מערכת ההפעלה. כלומר, ברגע שאני רוצה לשחזר את המצב הראשוני אני עושה מספר פעולות פשוטות והמצב חוזר לקדמותו, כאשר כל הדרייבים למיניהם כבר מותקנים. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (מחשב נייח) ובו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 מקורית וקיבלתי גם את הדיסק עצמו. אני מעוניין לבנות מחיצה עם הגיבוי של המחשב כך שאוכל לשחזר את המצב הראשוני כל פעם מחדש כמו במחשב הנייד. איך עושים את זה? מקווה שהבנתם ושתוכלו לעזור. הפנייה למדריך קיים (בעברית/אנגלית) יעזור בהחלט. תודה מראש, יגאל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי מערכת הפעלה home מהאתר של מיקרוסופט שמיועדת למחשבי oem , על מחשב נייח שהרכבתי בעצמי. הפעלתי את הרשיון ב kmspico והוא אמר לי שאני צריך להחליף את הרשיון ל Retail בשביל להפעיל אותו. מאחרי ההפעלה, אינני מצליח להוריד עדכונים דרך הוינדוס אופדייט. הוא מתחיל להוריד עדכון ל windows defender ואחרי מספר שניות כתוב שאין עדכונים. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , זו היינה הפעם הראשונה שאני מתקין HD SATA אז תענו לי במהרה אם אפשר. יש לי במחשב כונן 1.44 וה-BIOS מזהה את הכונן, אך ההתקנה של ה- WINDOWS לא ... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ה cmd לא מגיב לקודות לדוגמא אני כותב Ipconfig ןזה מה שהוא כותב http://www.zix.co.il/images/z-7212076.JPG אמרו לי להיכנס ל להפעלה ואז ל gpedit.msc ןזה מה שזה כותב http://www.zix.co.il/images/z-67960964.JPG מה עושים כדי לתקן את הבעיה? ד"א אני לא יודע אם זה הפורום הנכון רק לא ידעתי איפה לפרסם
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הוא E6600, 8800GTS, מחשב חזק יחסית.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים ואינטרנט.. לדעתכם כדאי ויסטה או שזה מיותר?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hey i hope someone will be able to help me... my problem is that i installed an ENGLISH version of windows XP professional now i cant write in hebrew... i need the instalation of the hebrew keyboard layout. from some reason -my copy of Windows is pirate- i dont have this installation file... please please please help me!!! thanks guy, your the best! p.s. i downloaded a file from the internet, but the order of the letters do not match the keyboards in israel insted of A=ש W=ש i hope help is on its way...
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום המפרט בחתימהיש לי ג'יגה זיכרון ואני לא יודע כמה זיכרון ווירטואלי לשים... אמרו לי דבר ראשון לשים אותו בכונן שיש בו הכי הרבה מקום (כלומר GB) וזהו כונן C אצלי והגדרתי אותו על 2500 עד 2500 זה טוב? אם לא למה לשנות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, יש לי בעיה דיי מעצבנת, והרבה זמן אני כבר לא מצליח לפתור בIE שלי. (אני משתמש בMicrosoft Windows XP, עם הIE שבא איתו) כפי שכנראה אתם יודעים, שמתחילים להשתמש בIE, בלי שינוי הגדרות, כאשר מנסים להוריד קובץ מסויים מהרשת, הוא פותח חלון אישור מסויים, עם האפשרויות Open, Save, Close וכדומה. למטה יש משבצת לסימון שכתוב בה שאם אתה לא אתה לא רוצה שהחלון הזה יופיע יותר, תסמן. אז פעם אחת בטעות סימנתי אותו, ומאז מידי פעם (במקומות מסויימים כן מעלה אותו עדיין, באחרים לא), שאני מנסה להוריד קבצים מסויימים, הוא מפעיל אוטומטית את האפשרות של לפתוח אותו מהמיקום הנוכחי (מוריד אותו לTemporary Folder), ופותח אותו עם תוכנת ברירת המחדל שקבעתי לפתיחת סוג קובץ זה. עכשיו, אח…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box Asus M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E Arctic-Colling Freezer Pro 64 For AMD Enermax Liberty 400W חשוב לציין שהמערכת צריכה להריץ משחקים חדשים מאוד. מה לקחת, XP 32, XP 64 או Vista? תודה
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המחשב של אבי קרס - כנראה התנגדות בין סקטורים פגומים (דיסק ישן..) ותוכנת הגיבוי Comodo Time Machine (ילמד אותי לא לקרוא את ההוראות בפעם הבאה). קראו לי לתקן. לפני שהתחלתי, עשיתי image לדיסק עם Acronis True Image, הפעם הראשונה בה יצא לי להשתמש בתוכנה מאז שקניתי רישיון לפני כמעט שנתיים. לא הצלחתי לתקן ונאלצתי להתקין מחדש - Win7 סירבה לעשות התקנת in-place. לא נורא, יש image של הדיסק, אפשר להוציא ממנו את כל הקבצים שאבדו. נסעתי הביתה, חיברתי את הדיסק הנייד עם ה- image למחשב שלי והתחלתי לחפש את הקבצים. אין כלום תחת documents and settings. תחת users אני רואה את המשתמש של אבי (אבל לא את שני האחרים שיצרתי שם), אבל תיקיות ה- desktop, documents ו- my documents שם ריקות. אני מחפש ומחפש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב: נוכחתי לשים לב לכך שכאשר אני מאחה את הדיסק הקשיח הנייד שלי המשמש לגיבוי הנתונים של מחיצת D של הדיסק הקשיח המקומי שלי, יש צריכה מטורפת של CPU. היום החלטתי לחקור את הבעייה. הפעלתי איחוי על הדיסק הקשיח הנייד ולאחר מכן על מחיצת C של הדיסק המקומי של המחשב שלי, והפעלתי את מנהל המשימות כדי לבדוק איזה תהליך צורך הרבה CPU, והתברר לי בזמן האיחוי, שזה אחד מתהליכי Svchost, שעושה את הבעייה הזאת. איך אפשר להפטר מזה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי WINDOWS XP BLACK EDITION, וכשאני נכנס להתקנה היא מוזרה מאוד.. מישהו שהתקין יכול הסביר בקשה ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש windows 7, ultimate 64bit. אני יכול לכתוב בעברית אבל תוכנות שקוראות קבצי כתוביות בעברית קוראות אותם עכשיו בג'יבריש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנות השונות אבל שום דבר לא עוזר... תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב Laptop ובו Windows Vista Home pre. בהרצה הראשונה נדרשתי לבצע מספר הגדרות כמו שם משתמש וכדומה, ולאחר מכן המחשב הכל לעבוד באופן רגיל. לאחרונה העתקתי קבצים לספריית C:/program files והחלטתי להעביר אותם לספריה אחרת, אך המחשב לא אפשר לי למחוק אותם. הוא אמר שאין לי הרשאה למחוק אותם. אני המשתמש היחיד במחשב. איך אני יכול להיות בעל ההרשאה למחוק ולהזיז קבצים באופן חופשי מבלי שהמחשב יסרב לבצע זאת ? בנוסף, אני לא מרוצה מהסדר שה VISTA עושה בתפריט ה run->programs ואני רוצה קצת לשנות. איך אני עושה זאת ב VISTA (אני יודע שב XP למשל האפשרות הזו נמצאת ב properties של ה Task bar למטה ומשם ל start menu ולאחר מכן customize ו advanced)? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי גוגל על זה והכל אבל לא ממש נתנו לי תשובה שיניתי ערכים בקובץ OPTION הבעיה שהם משנים רק את החלון הראשון שנפתח ולא השני שעליו תחלס עובדים למישהו יש פיתרון? תודה
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לא מצאתי תיאור טוב יותר מאשר "אדיש". הווינדוס פשוט נהיה אדיש, אני מנסה לפתוח תוכנה, אך היא לא נפתחת, אני מנסה שוב כמה פעמים ובפעם החמישית היא נפתחת, במקרה הטוב. יש תוכנות שבכלל לא נפתחות. עכשיו, זה לא שהווינדוס פועל לאט, הוא פועל כרגיל, אבל התוכנות פשוט לא נפתחות, כך גם הסרה של תוכניות. בכל מקרה, ביצעתי בדיקה של וירוסים- אין. בדיקת Ad Aware- תקין. ניסיתי לשחזר את המערכת לכמה נקודות קודמות אך כולן לא מאפשרות לי לשחזר. יש מצב שזה קשור לאיחוי דיסק או משהו? בכל מקרה אני אשמח להארות כי אני לא יודע מה עוד יכול לגרום למצב החדש והמעצבן הזה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה.... תודה...
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תמיד זה מופיע ואומר לי שאניביטלתי את ה UPDATES ל WINDOWS איך אני מוריד את הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סלרון 766 עם 256 MB זיכרון . איזו מערכת הפעלה רצוי להתקין. המחשב מיועד לשימוש ביתי -אופיס ,אינטרנט. תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, בגלל בעיה מסוימת שהייתה לי במחשב, ביצעתי לו את בדיקת השגיאות של מערכת ההפעלה, אבל בטעות תזמנתי בדיקה נוספת שתתבצע באתחול הבא של המחשב. מאחר והבדיקה כבר התבצעה כאמור, אני רוצה לבטל את הבדיקה הנוספת שתזמנתי, היות והיא כבר מיותרת. כיצד ניתן לבטל זאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין מגוון משחקים על ויסטה 64ביט אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה איך אני עוקף את זה?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב עולה רק בsafemode. ניסיתי להריץ adawre spybot ואנטי וירוס. ניסיתי לעשטת system restore וגם זה לא עזר. יש למישהו עוד רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-