Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הבעיה היא כזאת: הכתובות של האתרים שאני רושם בשורת הכתובות לא נשמרות אחרי שאני סוגר את התוכנה. כל פעם אני נאלץ לרשום אותם מחדש או להישתמש בהשלמה אטומטית, אבל אני רוצה שתופיע לי רשימה של כתובות. אני השתמשתי בטביקר ואחרי הסרה שלו התחילה הבעיה הזאת. אני יודע שפשוט צריך לשנות איזה פרמטר בREGEDIT אבל לא יודע איזה. אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כולנו מכירים את הפרסומות האלה שכבר קשה למצוא אתרים בלעדיהם. קופצות, רעשניות, מעצבנות בעיניים, יש כאלה שאפילו נפתחות בחלון חדש, ובמקרים הגרועים ביותר, כאלה שקשה לסגור אותן! פשוט הופך את הגלישה לדבר מעצבן.. אז כולנו מכירים את הפיתרון הרגיל: להתקין תוכנת Pop-Up Killer שתמנע מהם לקפוץ. פיתרון נחמד. אבל אני לא כ"כ אוהב אותו מכמה סיבות. דבר ראשון, תוכנה שעושה את זה יכולה לחסום דברים שאנחנו לא רוצים שהיא תחסום (כמו קריאה של מפרטים פה באתר, או תגובות ב-Ynet למשל). מה שמוביל אותי לנקודה הבאה: לא תמיד יש לנו שליטה על כל מה שהתוכנה עושה, ולכן אנחנו לא יכולים לגרום לה לחסום רק את מה שצריך לחסום. בנוסף, אני לא אוהב ממש תוכנות שאני צריך להריץ ברקע, או בכלל להיות תלוי בתוכנה שתעשה לי את…
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי winxp pro ואינטרנט אקספלורר , פתאום (אחרי שתמיד זה עבד טוב) האקספלורר לא מאפשר לי להיכנס לאתרים מסוימים (כגון כניסה לחשבון בנק פועלים , lamir ועוד .. ) ומוציא לי את ההודעה המוכרת The page cannot be displayed (כמו שהוא מוציא שהמחשב לא מחובר) נ.ב יש לי עוד מחשב ובו כל האתרים פועלים כך שזה לא בעיה באתרים עצמם . מה אני יכול לעשות בנידון ?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אנשים התקנתי את הפאצ' הזה שהופך את את ה-xp למראה של הלונגהורן, ואני לא יכול להסיר אותו וזה הורג אותי מעצבים! :AR15: :AR15: :AR15: איך אני יכול להוריד אותו בקשה אני עוד יקבל התקף לב מעצבים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין בחזרה את Directx 8.1 ואני לא מצליח אני הורדתי את זה, זה מתקין וזה לא משנה לי את הגרסא... (דר"כ זה עושה לי גם בעיות במשחק The Hulk) עם למישהו יש מושג איך מחזירים אז תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מהו העידכון windows שאסור להתקין? שכחתי איך קוראים לו,תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(זה לא המחשב שלי האם וכיצד ניתן להסיר את WIN XP PRO ממחשב בעל 2 מערכות הפעלה שונות (מותקן גם XP PRO וגם XP HOME). אל תשאלו אותי למה. בהפעלה הוא נותן דואל בוט. כל ההתקנות של התוכנות נמצאות במערכת של ה-XP HOME. אני רוצה למחוק למחשב את ה-XP PRO. איך עושים את זה? האם יש דרך פשוטה (ובטוחה) להסרה? (עריכה: חוץ מלפרמט... :)
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני ניכנס לווינדווס UPDATE ומתקין את הSP! ובסוף הוא אומר לי שההתקנה נכשלה ואם אני זוכר נכון, זה דופק לי ת' ווינדוס איך אני יכול להתקין אותו? והאם משהוא יודע למה זה קרא לי?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חבר שלי מתלונן שהוא כותב אימייל . בא לרשום שטרודל (Shift+2) והמחשב עושה ריסט ! ניסיתי לעשות אצלי כזה דבר והשיפט שטרודל לא עשה כלום.. יש לכם אולי מושג מה הבעייה ? או מה גורם לזה ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
האם זה משנה? כי התקנתי את הwindows על כונן D כי בגלל שיצרתי פרטיטיונים חדשים אז הmaster נהפך להיות D והslave נהפך להיות C האם זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לפניי כשבוע הורדתי את העידכון SP1 עבור ה-XP PRO שלי אך כאמור הבנתי שזה לא ממש עידכון שבאמת עשה את ה-WINDOWS שלי יותר טוב אלא הבנתי שהוא רק נהרס. בכל מקרה יש לי בעייה שדיי מציקה לי והיא: אני לא מצליח לסגור את ה-WINDOWS MSN שלי ! לפניי שהורדתי את העידכון יכולתי לעשות קליק ימני ויציאה (יעני לסגור את התוכנה) אך עכשיו אני לא יכול לסגור ((((( יש לי הודעת שגיאה כזאת: "קיימים ישומים אחרים המשתמשים כעת בתכונות הניתנות על-ידי Windows Messenger. ישומים אלה עשויים לכלול את Outlook, Outlook Express, MSN Explorer ו-Internet Explorer".
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום שלום מצאתי אפשרות נחמדה בווינדוס אקס פי.. control panel>sound, speech, audio devices<speech אפשר להכניס משפט והווינדוס אומר לך אותו ... משהו נחמד העניין הוא שהקול שם ממש גרוע... וראיתי שיש אפשרות לבחור את הקול.. השאלה היא איך ואיפה מורידים עוד קולות??? ואחרי שמורידים לאיפה שומרים את הקובץ? למישהו יש מושג? ועוד דבר... איך אני מקליט את זה? תודה וביי
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
התחילו להופיע לי לפני כמה ימים מלא הודעות ב Messenger Service כניראה שאולי פרצו לי או שזה משהו אחר עשיתי כבר מלא בדיקות עם כל מיני תוכנות spy-ware ותוכנות לנקות קוקיס , היבטורי ומלא זבל אבל שום דבר לא עזר אז רציתי לשאול אתכם אם מישהו יודע איך לבטל את זה שזה לא יופיע ??? זה מציק נוראאאאאאאאאאאאאאא
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין JAVA,זה כאילו מתחיל להוריד אבל שום דבר לא זז במשך שעתיים(XP PRO פרוץ) איך אני יכול להתקין את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי כרגע לפי סי טיפ : http://www.pctip.co.il/#newsitem1054634784,94849, וגיליתי שיצאה תוכנה חדשה שבעצם הופכת את האקס פי ללונג הורן, לי יש ווינדווס אקס פי פרו בעברית, האם כדאי להתקין? למישהו יש ניסיון עם זה? דרך אגב תינסו ללינק למעלה תגידו לי מה אתם אומרים על זה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשהתקנתי את ה windows בטעות רשמתי את השם משתמש ב user 1 במקום בשורה שהיתה למעלה יותר כך שכל פעם שה windows עולה הוא נעצר באמצע כדי כאילו לבחור משתמש ואז אני צריך ללחוץ על הסמל וזה נכנס אז איך אני מבטל את זה כדי שזה יכנס ישר ל windows ??? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
המערכת הזאת תומכת בדרייברים למערכות WINDOWS? היא באמת יותר אמינה? קצת מידע עליה למי שיש יעזור..... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי IE 6 SP1. אתמול כשבאתי להוריד קובץ אז לחצתי בטעות שלא יראה שוב בקשה. אז עכשיו הוא אוטמטי מוריד את הקבצים בלי לשאול לTemporary Internet Files. כיצד אני מחזיר את האפשרות שהוא יציג לי אם אני רוצה לשמור או לפתוח את הקובץ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINDOWS איכספי, אך למרות שיש לי משתמש אחד הוא משום מה החליט להעביר אותי בתלאות המסך LOG ON (היפה, עם הWELCOME) בכל הפעלה... איך אני מחזיר אותו לסורו וגורם לו שכמו בהתקנות הקודמות הוא ישר יכנס ליוזר שלי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התוכנה של העידכונים לא עובדת לי, גם האתר לא. באתר אני מקבל הודעה שהמספר הסריאלי שלי לא תקין (הדיסק מקורי) ובתוכנה לא קיבלתי שום הודעת שגיאה, היא אפילו לא נפתחה. נעלמו לי גם כל החייגנים מNETWORK. המערכת היא XP עם SP1. יש למישהו פיתרון לפני שאני פונה למיקרוסופט?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר במחשב הישן שלי שיש עליו Windows 2000 Advenced Server. פתאום נעלמו כל פקודות הדוס, כמו: ping, ipconfig מה אני עושה? עריכה: גיליתי שאני פשוט לא יכול להריץ את הפקודות מה command promat מה אני עושה עם זה?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
אני מתכוון בלי להריץ מדיסקט גיבוי fdisk ולמחוק את הפרטיטיונים אלה פירמוט כמו של fat32? איך עושים את זה הרי הדוס לא מזהה מערכת קבצים NTFS תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה מרגיזה. נראה לי שהיא שייכת לפורום הזה ולא לפורום תוכנות, למרות שהיא קשורה לתוכנה מסויימת. התוכנה היא winfax, שהייתה מותקנת ועבדה נפלא, עד שפירמטתי את המחשב, והתקנתי אנטי-וירוס של נורטון. (שבין השאר מתקין גירסה של winfax). כשניסיתי להתקין את winfax, קיבלתי הודעה שקיימת גירסה קודמת שתימחק. אישרתי, אבל ההתקנה לא מצליחה להגיע לסיום ונתקעת. עשיתי uninstall... ניסיתי להתקין שוב.... ואני מקבל הודעה, שה setup זיהה גירסה קודמת...(הוא גם מודיע על מקום התקנה ,שלא קיים). נכנסתי ל-registry, עשיתי חיפוש ומחקתי את כל מה שקשור לתוכנה וזה לא עבד... מה לעשות?????? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-