עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sd1,

הי שלום יש לי windows xp pro sp2 ואני מעוניין להתקין עליו windows 98 איך אני מבצע את זה? אשמח לקבל עזרה ומדריך.

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום לכולם. קודם כל אני רוצה להתנצל אם זהו אינו התת-פורום המתאים להודעה. הבעיה במחשב החדש של חברה שלי - חלונות XP SP3 ואינטרנט אקספלורר 8. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לפתוח קובץ המצורף למייל בדואר "וואלה", קופצת הודעת שגיאה (צירפתי תמונת מסך) ולא ניתן לפתוח או לשמור את הקובץ: http://www.f2h.co.il/3723532250151 בנוסף שמתי לב, שב-GMAIL למשל, אין את הבעיה הזו, ואותו ניסוי עשיתי גם דרך גוגל כרום - הכל תקין. משהו נוסף שראוי לציין הוא כי האינטרנט אקספלורר אינו מופיע ברשימה של add remove programs, כך שלא ניתן להסירו ולעבור לגרסא קודמת כדי לבדוק אם שם הבעיה. ניסיתי כבר הכל, שברתי את הראש, ולא הצלחתי למצוא פתרון. אודה מאוד על עזרתכם!!!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by nbav,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם משום מה המסך שלי הפך לשיקוף ראי אני לא מדבר על מצב שהמסך מתהפך אלא למשל שהסמל של הפיירפוקס- השועל הוא לכיוון ימין במקום לכיוון שמאל גם כשאני מדפיס זה גורם לעברית להתפך מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? מדובר בוינדואס 7

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. כאשר אני משנה בחלונות XP SP3 שבמחשב של אמי את הרזולוציית המסך ו/או את גודל הסמלים או הטקסט באפשרויות התצוגה, שולחן העבודה מתבלגן וכל קיצורי הדרך והסמלים שעליו משנים את מיקומם והסדר שלהם, ועלי לסדר אותם מחדש ולהחזיר את הסדר שלהם לקדמותו, ולך תדע מה היה הסדר הקודם שלהם. מה גורם לתופעה הזאת?

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 ו 8 במחשב אחד, ההתקנה באה מהרשת כך שאני לא יכול להתקין בדיסק קשיח אחד, אלה אני צריך ב 2 כיצד אפשר לעשות זאת שיהיה לי למשל אופציה בהפעלה לבחירת מערכת( ה וונדוס 7 או ה 8)? אפשרי?תודה לעזורים.

• 8 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. Started by tomerra01,

שלום לכולם אני ינסה לעשות את האשכול הכי מובן שאני יכול: קניתי מחשב מאייבי, מחשב קטן המחשב לצורך גלישה באינטרנט, על המחשב מופעלת מערכת הפעלה טלפונית בשם Windwos CE, הבעיה הגדולה במערכת היא שהיא לא תומכת בעברית, כלומר שנכנסים לגוגל ויש כתב בעברית רואים קיבועים, בנוסף אני לא חושב שיש למחשב BOOT וגם הוא לא פותח קבצי EXE. עכשיו מה אני יכול לעשות ? האם להתקין מערכת הפעלה אחרת ? ואם כן איך ? אין EXE ואין BOOT. יש עברית ? **כל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה יתוגמל כראוי!!!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מתכוון לאיך אני משנה ככה שמתי שהמחשב עולה אני צריך ללחוץ על Alt + Ctrl + Del עלמנת להכניס את הסיסמא (הייתה אפשרות כזו ב-XP) תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by idang,

מחשב לפטופ: נכנסתי ללוח בקרה- POWER OPTIONS - לשונית HIBERNATE .. סימנתי -ENABLE HIBERNATE ועבד יפה כמה ימים. לאחר כמה ימים משום מה כשעשיתי כיבוי--> כיבוי במצב שינה(HIBERNATE).. הפעולה לא נעשתה ומה שקרה זה כאילו השולחן עבודה "עבר" רענון וזהו. מה לעשות כדי שאוכל שוב להשתמש במצב שינה ? ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by Ivan,

XP שלי משוגעת. כל בוט מראה שלו משתנה בין מראה XP למראה קלסי. לא רק מראה משתנה גם ההגדרה של מראה משתנה וזה קבוע - פעם ראשונה ככה ופעם שניה ככה. יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Meir787,

אז ככה: יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך ראוטר (שמתפקד כסוויץ' לצורך העניין), שניהים עם כתובות IP סטטיות (לא מקבלים מDHCP). אפשרתי את הRDP בשני המחשבים. כשאני מנסה להתחבר ממחשב מס' 1 למחשב מס' 3 אני מקבל שגיאה שאומרת שהצד השני סיים את ההתקשרות, וכשאני מנסה להתחבר ממחשב מס' 3 למחשב מס' 1 הוא נותן שגיאה שאומרת Unable to logon because of an account restriction. מה עושים ?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. למשל כול מיני SERVICES שפועחים עם הויסטה..מה אפשר לכבות ומה לא....?הכול כדי להפוך את ויסטה ליותר קלה ומהירה... יש אתר כזה או אולי מישהו יודע ויכול לתת כמה עצות מה לסגור מה לכבות בויסטה..כול מה שלא נחוץ וסתם זולל משאבים..? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מישהו מכיר אתר שמסביר על התיקיות של Windows/פקודות דוס (ב-XP כמובן) או מכיר איזה ספר טוב שמסביר על זה?..

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  13. אפשר להתשמש כבר בבטא 2 בילט 5384 .. אני רוצה לדעת אם אפשר להתקין רק אותו על המחשב ולהשתמש רק בו .. האם זה אפשרי ? לא יהיה לי חסר כלום בו ? כי תכף הוא הולך לצאת להמונים ..

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. אני עובד במחשב עם win7 ובגלל בעיות שונות רוצה לפרמט ולהתקין התקנה חלקה. השאלה, אם אתקין דרך windows ואבחר באפשרות התקנה חלקה - האם שאר השטויות בכונן C יימחקו, או שנגיד יש בכונן C תיקיות שלא קשורות למערכת ההפעלה הן יישארו? אני רוצה פרמוט מלא של כונן C (שלא יישאר כלום) עם ההתקנה, זה מובן מאליו? אם לא, איך מפרמטים את כונן C, בפעם האחרונה שעשיתי דברים כאלה היה אפשר דרך DOS (מה שבגלל NTFS קצת בעייתי). תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by PHOENIX18,

יש לי וינדוס 7 64 ביט ו6 ג'יגה זיכרון ומתוכם מנוצלים במצב מנוחה 75% זה לא הגיוני בעליל זה אף פעם לא היה לי ככה ניסיתי לראות איזה תהליך לוקח הכי הרבה ואקספלורר וSCVHOST היו הראשונים עם 160K כ"א בדקתי איזה דברים רצים דרך SVCHOST וראיתי שהאודיו והרשת והסרגל של הוינדוס ועוד כמה דברים חשובים רצים דרכה אבל בכל זאת אני רוצה לסדר את העניין הזה כי זה מרגיז אותי וגם לפעמים תוכנות לא מגיבות כמו האקספלורר לדוגמה שמחליט פתאום להרגיז אותי ולהיתקע תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by dbx22,

http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg אני מנסה להתקין תוכנה ואני מקבל את ההודעה הזאת, והיא דופקת את כל ההתקנה. מה אפשר לעשות בשביל לכבות את האפשרות של הבדיקת תאימות הזאת לXP? על מחשב אחר אני לא מקבל הודעה כזאת בהתקנה.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  17. צרפתי קובץ המראה את כל היישומים שנפתחים בזמן הפעלת המחשב שלי(LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. יש לי בעיה.. אחרי הפירמוט (רק כונן C) רק לכונן C יש את האיקון האמיתי ולשאר )D,E) אין איקון בכל.. אין באפשרויות שום אפשרות לשנות סמל.. מה עושים? (זה לא וירוס ולא ספייוור..)

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO באנגלית. לאחרונה כשאני רוצה לסגור את המחשב מופיע לי הודעת שגיאה הבאה: power meter not responding כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. היי. קצת שאלת תם, אבל נו, שיהיה: רכשתי לאחותי מחשב, ובין היתר קניתי לה גם עותק של Win 7 home premium . אני יודע שיש בכל מיני אנטיוירוסים \ מערכות הפעלה אופציות של התקנה ליותר ממשתמש אחד (בד"כ עד שלושה משתמשים אם אני לא טועה). האם יש אפשרות להתקין אותו גם אצלי במחשב ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by prigat_a,

מה זה netware? win xp pro בעברית, אני מנסה לשנות את הדרך של הכניסה למחשב בחשבונות משתמשים. שאני מסמן את "השתמש במסך פתיחה" ו "השתמש בהחלפת משתמשים מהירה" הוא כותב לי שבגלל ה NETWARE אי אפשר לשנות.. מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, ברשותי מערכת הפעלה חלונות 10. אני מוגדר כ-Administrator, בעוד הילדים שלי מוגדרים כמשתמשים רגילים, לכל אחד סיסמת כניסה משלו. האם קיימת דרך בה אני יכול לגלות את הסיסמה שלהם, כך שמדי פעם אעשה מעקב אחר הפעילות שלהם?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by shahar07,

יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. היי היום סיימתי להוריד סרט, אחרי שאי מנסה לפתוח את התיקייה שבא הוא נמצא, ישר המחשב הותן שגיאה שאיכשהו קשורה ב explorer.exe... על הבעיה הזאת אפשר להיתגבר(פשוט לא לוחצים "אישור") אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הסרט זה נותן שגיאה בנגן... ניסיתי את winamp\media player\vlc\mv2player אבל בכולם יש אותה בעיה!!!! אני כבר לא יודע מה לעשות אם יש דרך להציל את הסרט...אז בבקשה תרשמו אותה.! תודה מראש install

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by nivezrati,

אחי היקרים ניסיתי להתקין XP PRO דרך הדוס במחשב השני אבל שנכנסתי דרך התיקיה I386 דרך הדיסק הלכתי לקובץ WINNT ואז הוא רשם לי ללחוץ אנטר אם אני רוצה להתקין את הקבצים שבשביל ההתקנה למרות שאין לי SMARTDRIVE או אפשרות לצאת. הקיצר לחצתי אנטר והוא התקין כמה קבצים שלו ושעולה המחשב יש לי לבחור איזה מערכת הפעלה ואז בחרתי ב-windows xp pro installation/upgrad ואז הוא רשם לי שוב משהו עם הסמארט דריב ולא רציתי ללחוץ אנטר כדי לא לדפוק אולי מישהו מוכן להסביר לי איך אני יכול להתקין בשקט והאם יש לזה השפעה בכלל. ואם כן אז למה אין לי את הSMART DRIVE הזה? בקיצר איך אני מתקין עם SMARTDRIVE ???? עריכת המודר: הכותרת הייתה בסדר גמור! בשביל מה שינית אותה?? ועוד לכותרת שנוגדת את החוקים!... פעם…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.