עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מתחבר אינטרנט מסתבר שהווינדוס מסנגר פועל ברקע למרות שהוא לא בtray . אני לא יכול לסגור אותו כל עוד IE פתוח. איך אני סוגר אותו ואיך אני מונע מהתוכנה לעלות בצורה אוטו? משתמש בXP SP1

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  2. שלום. איך אני מגדירה בווינדוס 98 שכל התיקיות יפתחו בקליק אחד במקום שניים ? בעיקר על שולחן העבודה. ישנה אפשרות כזו שהאייקונים מקבלים קו מתחת ואז ההפעלה היא בקליק בודד. תודה.

3. Started by sheff2k1,

בלי כוונה התקנתי את ווינדוס מחדש על כונן אחר(רק רציתי לפרמט אותו :-[). כיצד אני יכול למחוק את העותק המיותר של ווינדוס?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by maverick,

מהיכן ניתן להוריד JVM ל-XP?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה להתקין הארדיסק SSD חדש במחשב ישן שלי יש לי דיסק מקורי של מערכת הפעלה חוקית של וינדוס 7 לאחר שאתקין את ההארדיסק החדש אני אוכל להתקין עליו את ווינדוס 7 ואז לשדרג אותו ל 10 ? ( או איך עושים את זה?)

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה מוזרה עם HD חיצוני של חברת Maxtor, כאשר אני מחבר אותו למחשב שמריץ וינדוס 7 64 ביט אני מקבל כל מיני הודעות שונות, לפעמים הוא לא מזהה אותו בכלל לפעמים מבקש ממני לפרמט אותו, לפעמים הוא נראה כדיסק RAW ולפעמים כ NTFS. כאשר הוא על NTFS אנ יכול לראות את התקיות ולגשת לחלק מהקבצים אם כי על הרוב הגדול של הקבצים והתקיות אני מקבל הודעה : "the file or directory is corrupted and unreadable" לצורך הבהרה אני תמיד מנתק כוננים חיצוניים מה Safly remove לפני שאני מנתק אותם פיזית כך שלא משם בא איבוד המידע . כבר חשבתי שאיבדתי את כל המידע ואז החלטתי לחבר את ה HD למחשב ישן שמריץ XP 32 ביט ושם יש לי גישה לכל הקבצים בלי שום בעיה. אגב התופעה חוזרת על עצמה עם 2 HD חיצוניים של Maxtor…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. שלום לכולם, לא ידעתי אם זה שייך לפה או לתמיכה טכנית. בכל מקרה, התקנתי WIDOWS 7 אבל לא שמתי לב שהברירת מחדל של ההתקנה ומערכת ההפעלה היא בעברית. רציתי לפרמט שוב אבל משום מה פתאם המחשב לא מזהה את הדיסק ומעלה את המערכת הפעלה רגיל. עשיתי חיפוש בפורום וגוגל וכל השרשורים מדברים על זה שצריך שבBIOS צריך לעשות את הסדר עדיפויות של CDROM כונן קשיח וכו. וכבר יש לי את זה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לגרום למחשב לזהות שוב את הדיסק? אציין כי אני משתמש בדיוק באותו דיסק כמו הפרמוט הראשון, לא שיניתי שום דבר בהגדרות הBIOS וכמובן שהCDROM מחובר למחשב והוא מזהה אותו. ואני ממש לא מעוניין להשאיר מערכת בעברית : )

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אולי הישועה תבוא מפה מנסה לשלוח ניוזלטר פנימי מאאוטלוק ל-אאוטלוק ובו טקסט ותמונה ואני רוצה שהם יהיו רספונסיבים, כלומר התוכן ישתנה לפי הגודל של החלון של המקבל. אני יודע שזה אפשרי כי שלחו לי כזה, אבל לא מצליח לייצר כזה בעצמי. חיפשתי שעות בגוגול אבל אני לא מוצא פתרון. האם יש לזה פתרון? מצרף תמונה של בשביל להסביר את עצמי טוב יותר: תודה רבה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by nore0,

לפעמים הכתב במחשב נהיה ככה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. אני מעוניין להתקין ויסטה 64 בנוסף לויסטה 32 שיש לי כרגע האם אפשרי או שאני צריך לנתק הארד דיסקים וכו

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by eliya136,

יש לי בעיה מזה מעצבנת יש לי ווינדוס XP וכל הזמן מופיע לי המגן האדום הזה עם האיקס הלבן בתוכו עכשיו הוא אומר לי כל הזמן you have a security problem (יש לך בעיה ביטחונית) עכשיו זה כל הזמן קופץ ומפריע ואם אני לוחץ זה אומר להוריד תוכנת הנה והיא לא בחינם וגם הAVG שלי לא נותן לי להתקין אותה לפחות אז ...מה שאני מבקש אם מישו יכול להגיד איך לבטל את המגן איקס ואני ממש אבל ממש יודה לו נ.ב. עשיתי סריקה מלאה למחשב עם AVG וזה לא מצא כלום אז....

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by yossi051,

חברה אני חייב עזרה...העיה התחילה כשנשרף לי הלוח אם..כשחזר מתיקון גילית שהמערכת הפעלה לא עולה אז התקנתי וינדוס על כונן אחר.. ניסיתי להיכנס לתיקיות ב- Documents and Settings כדי להעתיק את כל הקבצים ששמורים לי על שולחן העבודה וסמסמכים שלי. אבל אז יצאה לי הודעה שגיאה שאין גישה אל....הגישה נתחתה...ניסיתי לעשות ריקוברי על הוינדוס אבל זה דורש לפרמט. חשוב לציין שאני יכל להגיע לכל הקבצים בכונן חוץ מהתייקיה הנל וזה בגלל שהיה לי סיסמה בכניסה למערכת. האם יש אפשרות לפרוץ את התיקייה?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  13. WDXMS800TE דיסק קשיח חיצוני 80 גיגה תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. שלום. חבר שלי העביר כל מיני תקיות מכונן c למחיצה אחרת. כעת יש לו הרבה הודעות שגיאה בכל מני תוכנות. כנראה על הדרך הזיז קבצים של תוכנות ושל מהערכת ההפעלה. יש דרך להחזיר את הקבצים אאו שצריך לאט לאט לזהות מה הועבר ולהחזירו? מנסה לחסוך את ההתקנה מחדש של כל התוכנות. למערכת הפעלה תיקון יעזור? תתודה

15. Started by orendv2000,

היה לי חלונות me פירמטתי את המחשב ופיצלתי את הדיסק לשני חלקים c - גדול וd יותר קטן רציתי להתקין xp אבל הוא לא נתן לי ואמר שאי-אפשר להתקין מהדוס אלא רק ממערכת הפעלה אז התקנתי בחזרה את me ואז רציתי להתקין על זה את ה xp אבל זה התקין לי את זה בנוסף ועל d הקטן יותר עכשיו יש לי את Me על c ואת xp על d וכשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור איזה יעלה מה לעשות? בזמן ההתקנה לא הייתה לי אפשרות לבחור באיזה כונן להתקין! איך אני עושה שיהיה לי רק xp על כונן c ? בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by Semyon171,

שלום, רציתי לדעת איך אפשר,והאם בכלל אפשר לעשות בוט מדיסק און קי של 8 ג'יגה כדי להתקין ווינדוס ? ( כי הכונן די וי די שלי לא עובד ) ויש לי את האימג' של הויסטה על המחשב . תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mor873,

שלום אני באמצע התקנה למחשב חדש , וכשאני רוצה לחלק את הארד דיסק האופציה מושחרת , לעדכן דרייבר אני לא יכול כי אין לי דיסק ל Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מישהו יכול לתת לי קישור אם צריך איזה קובץ אני צריך לצרוב על גבי דיסק . הבעיה נפתרה : מחקתי את הכונן יצרתי חדש ונתן לי לחלק רק שאת ההפרש הגדול הוא עדין לא יצר מחיצה תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by Vidati,

החלטתי שאני רוצה לקנות מערכת הפעלה חדשה VISTA. עכשיו עבדתי תקופה של חודש + עם גירסאת ULTIMATE והיא עבדה בסדר גמור. כל עוד פעלו 2-3 תוכנות המערכת עבדה יציב בלי להתקע, מעבר לזה הורגשו ירידה בביצועים וכו... האם יהייה שיפור בביצועים לעומת גירסאת ULTIMAT בגירסאת PREMIUM? מפרט למטה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  19. Started by m1ke,

יש לי בעיה מוזרה בין המחשב של אבא שלי לבין שלי. מדי פעם צצה לה תקלה שלא נותנת לו להתחבר ל share על המכונה שלי. הדבר היחיד שעוזר הוא restart למחשב שלי. מה שעוד יותר מוזר שיש פינג. המחשב שלי הוא 7, שלו XP. מישהו נתקל בדבר הזה?

20. יש לי הארד דיסק SATA 2 , ברצוני להתקין ווינדוס 64 ביט ואין דרביירים להארד דיסק (אני מדבר על ההתקנה שלוחצים F6 בהתקנת דוס של הווינדוס) חיפשתי באתר של החברה Giga-Byte שיצרה את הבורד Nvidia Nforce שיצירה את הצ'ף באתר של Giga Byte יש דרביירם רק ל 32 ביט , כאשר שלחתי להם אי מייל בקשר לנושא הם אמרו לי שהם לא אחראים באתר של Nvidia יש רק RAID ולא SATA ניסתי לא עובד... (אין לי RAID) האם למישהו יש עצות? השם של הדרייבר של 32 ביט הוא Promise 20779 SATA driver לוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד כזה http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB) לוח אם כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by wrecker,

יש לי 4 GB זכרון ואני עם WIN7 X64 בכל פעם שאני מתקין משהו, בעיקר משחקים הזכרון עולה ומגיע עד ל90-95% !! מיותר לציין שאני לא יכול כמעט לעשות שום פעולה אחרת בזמן התקנה וגם אחרי שהיא מסתיימת הוא יורד בקצת ונשאר בד"כ באזור ה70-80%. במצב נורמלי המחשב שלי צורך בין 20-30% זכרון.. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?? אם גם לכם יש את זה? פעם הייתי עושה כל פעם REST אבל עכשיו יש לי תוכנה MEMORY CLEAN שעוזרת לי בנתיים... תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  23. כבר יומיים שאני מרגיש שהמחשב שלי עובד לאט מאוד, היום כאשר ניסיתי לעדכן את JAVA היא טענה שאין לי מספיק זיכרון פנויי. לא האמנתי שזה יכול להיות, יש לי 8GB RAM והדלקתי את המחשב לפני 20 דקות. פתחתי את מנהל המשימות ולהפתעתי יש שימוש של 94% בזיכרון. צרפתי תמונות של הבעיה, ניסיתי לכבות ולהדליק את המחשב, לעשות ריסט, אבל כלום לא עוזר. אשמח להצעות, אחרת פשוט אפרמט.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני רוצה להתקין ויסטה והבנתי שאפשר להסיר כל מיני דברים שלא צריך ראיתי שרק השפות שוקלות 1GB דרייברים למדפסת 750MB מה עוד אפשר להסיר ? http://img142.imageshack.us/img142/7490/vlitelr8.jpg

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. בעיה 1: אני משתמש ב-WINDOWS XP SERVICE PACK 2... ולפני כמה ימים שמתי לב שה-LANGUAGE BAR נעלם לי... יש דרך להחזיר אותו? בעיה 2: יסגירת המחשב יש לי כזה סיים משימה של תהליך שנקראExplore.EXE וזה די מפריע... זאת אומרת אם אתה לא לוחץ END NOW המחשב לא ייסגר... יש למישהו פיתרון גם לזה? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.