עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by O.Z,

כאשר המחשב שלי נכנס למצב של standby ( מצב המתנה) בכל פעם שאני נוגע בו או מזיז את העכבר הוא "מתעורר". האם יש אפשרות לבטל את זה ולגרום לו "להתעורר" רק כאשר אני אלחץ על הכפתו של הדלקת המחשב ? יש לי מערכת XP ומה שמוזר הוא שעל המחשב הקושם שלי עם אותה מערכת הפעלה זה כן היה ככה ( שמעירים את המחשב בעזרת לחיצה על כפתור ההדלקה).

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ohadbx,

כשויסטה נכנסת למצב שינההאם תוכניות שפועלות ברקע עדיין ממשיכות לעבוד? (מדבר ספציפית על תוכניות הורדה כמו טורנטים למיניהם, אימיול ותוכנות שעובדות הרבה מאוד זמן כמו איחוי דיסק וסריקת וירוסים). בנוסף בעיה קטנה-כשאני צופה בסרטים ותוכניות בדפדפן המחשב לא מזהה את זה ככפעולה שרצה ונכנס באמצע לשומר מסך... יש דרך לפתור את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  3. למה יש הבדל בין מקום שתופסים הקבצים לפי מאפייני הכונן לבין מקום שתופסים הקבצים כשאני מסמן את כולם? לאן הולכים כמה ג'יגות? בהתחלה חשבתי על VIRTUAL RAM אבל אז ראיתי שזה לא כל ההפרש

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by Proww,

אהלן. יש לי מחשב נייד חדש. מדוע שאני מפעיל אותו אני צריך לבחור את המשתמש הראשי? הרי אין לי שם כמה משתמשים.. יש לי משתמש 1 במחשב. איך אני עושה שזה התחבר אליו אוטומטי? בלי לבחור..?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  5. אהלן. יש לי מחשב, ואני רוצה לנעול אותו שכל מי שמשתמש בו, לא יוכל להתקין בו כל מיני תוכנות למיניהן. ניסיתי לעשות את זה דרך ה user account אבל גם המשתמש המוגבל יכול להתקין. יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בנושא? או לחילופין ראיתי ב user account שיש שם אפשרות guest. מזה אומר בדיוק ואיך מפעילים אותו? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. אני צריך שילמדו אותי לסגור תקייה עם סיסמא ושרק אני ששם את הסיסמא נכנס אל התקייה , זה משהוא עם group דרך regedit בדוס . מישהוא יכול ללמד אותי צריך דחוף ... תודה רבה וחג שמח .

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. כשאני עושה כיבוי ויש תוכנה מסויימת שרצה ברגע מופיע לי אל תשלח ושלח או משהו כזה איך אני עושה שהסגירה של התוכנית תיהיה אוטומטית? תודה...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. 1) אני רוצה לסדר בכונן את התיקיות לפי הסדר שאני קובע! (איך שאני גורר ככה אני רוצה שזה ישאר) מישהו מוכן לעזור? 2)איך אני מגדיר ל WIN שיראה לי את הסיומות של כל קובץ (TXT.MP3 ועוד..) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Dante_9,

יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by alone66,

מכיוון שהתקני windows על HD חילקית את ה HD וכרגע כונן C הוא HD כונן D - DVD כונן HD- E איך אני משנה את שמות הכוננים כך שכונן E יהיה DVD וכונן D יהיה של HD

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by zvika.e,

אהלן. התקנתי win xp בלי עברית. ואני עכשיו מחפש איך משנים את השפה ואי אפשר כי הוא לא מותקן. יש איזה קובץ שאפשר להוריד (חוקית) מהאתר של מייקרוסופט של חבילת שפה עברית? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי. מישהו יודע אולי? תודה רבה..!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by lioron7,

עד עכשיו עידכנתי window רגיל ועכשיו הוא התחיל לבדוק אם הwindow חוקי השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהי לעדכן כי המחשב לא מתקין תודה

13. Started by elibugi12,

היי חברה יש לי win 8.1 והיום קיבלתי הודעה שאפשר לעדכן לwin 10 הבעיה שלי היא דרייברים. העניין הזה עשה לי גהינום כשהתחלתי עם ווינדווס 8.1 היתי צריך להתקין מחדש בערך 6 7 פעמים בתוך פחות מחודש!!!! עד שעליתי על הבעיה ( שהייתה לפי דעתי הנתב האלחוטי של tp link כי מאז שחיברתי את המודם עם החוט למחשב הכל הסתדר) השאלה היא מה קורה עם הדרייברים? עיקר הבעיות שלי היו עם כרטיס המסך (radeon r9 980) אם בהתקנה אני אבחר באופציה של לשמור את כל הקבצים שהיו על המחשב זה יעביר גם את הדרייברים או שאני יצטרך להתקין מחדש? עוד שאלה לגבי משחקים האם אני יצטרך להתקין מחדש? עיקר הבעיה שלי היא gta 5 שלקח לי 11 שעות להתקין!!!!!!!!! וגם לגבי שמירות של משחקים האם הם ישמרו? מצטער על האורך פשוט כשעברתי ל…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by bennnn,

יש ברשותי עותק ווינדוס אקס פי מקורי. שאלתי היא אם אני אצרוב אותו מדיסק לדיסק הדיסק הצרוב יהיה מקורי?כלומר כמו המקור שברשותי?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by yotam360,

יש את העידכונים שלא מופיעים בהגדרה המומלצת, האם כדאי להתקין אותם?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  16. Started by MATOK,

כאשר אני מדליק או מכבה את המחשב מופיע לי משתמש בשם אדמינסטרטור אני מעוניין שהמחשב יעלה אוטומטית ללא אישורים למיניהם..יש לי WIN XP PRO SP2. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by MakeMe,

היי, יש לי שאלה לגבי פיצול מסך. המסך הראשון יהיה המסך המרכזי כמובן. לגבי המסך השני, האם יש אפשרות לעשות שתוכנת שמנגנת וידאו למשל VLC WMP או כל תוכנה אחרת תפעל רק במסך השני? אשמח לדעת! מאוד יעזור לי. ובמידת האפשר, אם זה באמת אפשרי, האם שאני אכבה את המסך וידליק אותו אחרי יומיים ההגדרות ישמרו? תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום, רציתי לוודא אם אין בעיה שאפרמט בעצמי מחשב שניקנה יחד עם המערכת הפעלה ולא בניפרד? בנוסף רציתי בלי כול קשר אם כדאי לחכות למערכת 7, ואם לקוחות ויסטה זכאים לקבלה בחינם.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AdiR^SiNaI,

מחקתי את הוינדוס עכשיו אין לי מערכת. עכשיו, יש אפשרות להתקין וינדוס בלי הדיסקטים של boot disk ו ghost ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום לחברי הפורום במחשב שלי מותקנים שני מערכות. מערכת חלונות XP המותקנת בכונן קשיח אחד, ומערכת UBUNTU המותקנת בכונן קשיח שני. בעליית המחשב, רצה מערכת grub ששם אני מחליט לאיזה מערכת להיכנס. אני רוצה לפרמט את כונן אחד(שבו מערכת חלונות) ולהתקין שוב את XP על אותו כונן. אך אני עדיין רוצה שמערכת ה grub תפעל לי ותאפשר בחירה בין מערכת XP ל UBUTNU. השאלה היא כיצד ניתן לעשות זאת בלי למחוק או לשבש משהו ב grub. האם צריך פשוט לפרמט את XP ועדיין ה grub ימשיך לפעול בעליית המחשב? אשמח למענה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

ישנן שלושה דרכים לפרמט: 1. דרך דיסקט איתחול ופשוט לכתוב פורמט ואז את הכונן שרותים לפרמט. 2. דרך ההתקנה של ווינדווס XP. דרך זו מתייחסת לפירמוט שאר המחיצות לא כונן C! 3. לפרמט דרך הווינדווס עצמו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז בחירת פורמט. השאלה שלי היא באיזה דרך הכי עדיף לפרמט? למה? ומה ההבדלים בין סוגי הפירמוט השונים. המון תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by Guy950,

שלום, אני רוצה להוסיף שני כוננים קשיחים למחשב שלי שאחד מהם הוא SSD 120GB. אני רוצה להעביר את המערכת הפעלה לSSD ולאפס את הכונן הקשיח הנוכחי שעליו נמצאת המערכת הפעלה. באופן כללי, את המחשב קניתי עם ויסטה ואז בהמשך "שידרגתי" ל7 עם החבילת הרחבה שהציעו לבעלי ויסטה או XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין עוד פעם את ויסטה על הSSD ואז להתקין את ההרחבה ל7 או שאפשר להתקין ישר מהדיסק את 7? אשמח לתשובה, גיא.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. Started by CyberBot,

יש בדיסק קבצים הנקראים BOOT.CTALOG ו BOOT.BIN איזה מהם הוא משמש כBOOT? אני משתמש בתוכנה UltraISO איזה מהם אני צריך לקבוע כקובץ בר-אתחול?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by elad_orl,

היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by h_yoav,

יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.