עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Snirs69,

שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by Raz20,

יש לי WINDOWS XP Professional sp2 כשאני עושה : התחל----> כיבוי המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש, במקום להתכבות . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. פירקתי את המחשב ולא נגעתי,אלה ישר סגרתי ועכשיו שאני מדליק הוא אומר לי "system is running in fail-safe state. please recheck BIOS CMOS SETUP" ולא נגעתי בביוס!!! מה הבעיה? :'(

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by bora-aa,

שלום לכולם, מקרה אחד,פעם אחת היה לי וירוס במחשב ואני ידעתי,סרקתי עם NOD32 והוא מצא אבל לא מחקתי תוירוס, פחתתי משתמש חדש בXP ואיזה פלא אין וירוס. עכשיו השאלה שלי היא- עשיתי כמה TWEAKS בregedit המשתמש הזה,וזה גרם לי לתקיעות כאלה.......אז אם אני פותח משתמש חדש כל הבregedit ניהיה רגיל כמו חדש? או שנאשר עם TWEAKS ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by anri,

יש הרבה פרטים שאני לוחץ עליהם (שאני גולש עם האקספלורר כמובן) וזה פשוט לא נותן לי ללחוץ וכותב לי למטה Pup-up window blocked מה זה הקישקוש הזה ?? אני כבר משתגעעע.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by @guitarsuite@,

לילה טוב לכולם! לא ידעתי איפה לרשום את הנושא הזה אז אני מקווה שזה המקום.... אז זאת הבעיה: במשך שלושה שבועות בערך המחשב שלי כבר לא ממש מתפקד כמו מחשב נורמלי .הוא איטי מאוד, ואתם מכירים כבר את כל סימני הוירוסים למינהם... בקיצור. התקנתי ווינדוס 58357897358970983 פעמים כולל פרמוט וכלום לא עזר הרצתי סריקות עם כל תוכנות האנטיווירום והאנטיספייוורים האפשריות וכלום לא עזר אז החלטתי לבצע פרמוט מלא (fdisk) לכל הכונן הקשיח ולבצע חלוקה של דיסקים מחדש הדבר פתר את בעיית האיטיות אבל עכשיו יש בעיה חדשה שכאשר אני רוצה להכנס לכל מיני אפשרויות באתרים מסויימים הוא רושם לי למטה "done" וכלום לא עלה בעצם זה קורה לי המון ובהמון אתרים ואי אפשר לבסתדר ככה... אז למי שיש רעיון או מכיר את הבעיה שיעזור…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by unkown7,

שלום לאחר קצת בעיות עם המשתמש השני (המערכת החליטה שהאיימיל לא נכון) יצרתי משתמש חדש בשביל לכתובלכם אז ככה יש לי בעיה עם הכונן קשיח, יש לי מחשב חדש יחסית חודשיים שלוש כונן WD WD1600JS 120GB עכשיו אני יודע שהכונן בכלל לא מגיע 6% או 3% , קראתי על זה בפורום של ה"איחסון" אבל עדין חסרים לי 17 ג'יגה מהכונן ! כלומר שאני עושה ימני על הכונן ומעודפים זה מראה שאני מכתב ב-87 ג'יגה ביט מתוך 100 (הכונן הזה מחולק לשניים) ובשאני מסמן את כל התיקיות וסריקה זה מראה שזה 70 ג'יגה...סליחה אבל WTFFF אני רוצה את הג'יגה בייטים שלי חזרה ! ]:

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by avivlevy,

כשאני מחבר מצלמה/MP3 בUSB1/2 אז הWIN מזאה אותם אבל אם אני נכנס למחשב שלי אין כונן וירטואלי(כונן וירטואלי- התקיה שקשורה לחומרה שחיברתי) מה הבעיה????

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by EnerGy,

שלום, יש ברשותי את המערכת הבאה: P4 2.6 1GB 6600GT האם כדאי להתקין את ויסטה למטרות של אינטרנט ואופיס ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by shail,

היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by aseran,

חברים אני צריך עזרה לא מזמן התקנתי ויסטה ULTIMATE ויש לי בעיה לראות סרטים בAC3 יש לי מגבר המחובר למחשב דרך ה SPDIF ב XP הכל עבד חלק היה לי חבילת מקודדים של ה K-LITE דרך AC3FILTER הכל עבד פיקס הייתי שומע דולבי דיגיטל או DTS חלק היום בויסטה כלום כל מה שניסיתי לא עוזר עדנתי את הדרייבר לויסטה ניסיתי דרך כמה תוכנות דרך BSPLAYER דרך MV2PLYER דרך המדיה פליר הרגיל. נסיתי לראות DVD אורגינל דרך ה POWERDVD וכלום לא עוזר!!! מה אני מפספס פה???

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by intel suck,

יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by gjook,

בזמן האחרון אני שם לב ששיש לי בעיה די מוזרה כשאני נכנס לחלק מהאתרים לדוגמא אני נכנס לאתר תפוז אני לוחץ על הבאנר של "פורמים" ואם אני מזיז את העכבר לפני שהדף מסיים להוריד את כל המידע (יש מעין פס למטה שמתמלא ומראה כמה הדף נטען..) אז החלון נסגר. אבל אם אני מחכה בערך 10 שניות והדף גמר להיטען אז החלון לא נסגר . מה שעוד יותר מוזר שזה קורה רק בחלק מאתרים. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום לכם יש לי וויסטה ULTIMATE באנגלית ואני רוצה לשנות לעברית את הכל. שמעתי שצריך להוריד MUI אבל מאיפה מורידים? לא מצאתי אם אפשר קישור להורדה יעזור לי מאוד תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה מציקה בויסטה אני מנסה ליצור קיצור דרך במקשים לקיצור של switch between windows ולא הולך לי למרות שאני נותן שם במאפיינים ALT CTRL + יש פתרון???

16. הורדתי את הקובץ של ה 400 KB אני מחלץ מישם 3 קבצים ומשם אני ניתקע אני לא יודע מה לעשות אחרי זה משהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by מאור247,

רציתי לקנות מערכת הפעלה של ויסטה אבל אני לא יודע מה ההבדל בין X64 ל- X86 ???

18. Started by FooBar,

במחשב שלי יש 1024mb DDR. כברירת מחדל של הwindows הpage file בגודל 1535mb (פי 1.5). זה כמובן מיותר ואני רציתי להקטין אותו. קודם בחרתי no page file ואיתחלתי כדי שהwindows ימחק את הpage file. אח"כ לא משנה איזה ערכים אני שם (גם גודל התחלתי וגם גודל מקסימלי) אחרי איתחול הוא חוזר לגודל 1535mb. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. יש למישהו רעיון? עריכה: ד"א מערכת ההפעלה היא win XP pro SP1.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. שלום לכולם. יש ברשותי WIN-XP +SP1 ובזמן האחרון היתרחשו כמה דברים חדשים ומעניינים ב-WIN. לא מזמן התקנתי את התוכנה Kaspersky ו Sygate וקראו דברים מעניינים.. זה התחיל בזה שהקובץ Studio.exe שבתקיית ה-WIN קם לתחייה פתאום והחל לירצות חיבור לאינטרנט, כך מעידה ההודעה הקופצת של ה Kaspersky ואני מסרב בתוקף כל פעם! (מכיוון שהKaspersky טוען שזוהי תולעת מסויימת\קובץ מאיים מסויים..) הקובץ נימצא כאן: c:\windows\system32\Studio.exe מלבד הקובץ הזה גם השניים האלו רצו להצטרף לחגיגה: c:\windows\system32\ntoskrnl.exe c:\windows\system32\lsass.exe c:\windows\system32\svchost.exe *על שלושת אלו ה Kaspersky לא ליכלך.. איני יודע אם אני אמור לתת גישה לקבצים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. Started by edi17,

חברים!!! אז ככה... הבעיה שלי לא מסובכת כל כך... פשוט אין לי מושג איך אני פותר את הבעיה המעצבנת!!! אתם בטח מכירים שאתם לוחצים כפתור ימני על קובץ, קיצור דרך כדי להיכנס לשם... הבעיה שלי היא שתמיד אבל תמיד היה לי באפשרויות אופציה Open לאחר התקנה מחדש של המחשב - אין Open אלא רק Open With!!! איך אני מסדר את הבעיה הזאת?!!? הצילו...... מקווה שמשהו יוכל לעזור לי!!! בתודה אדי נ.ב צירפתי תמונה לבעיה... הנה אני מנסה להיכנס לתוך כונן c ואין לי אפשרות של Open! אלא רק Open With!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. הכוונה שלי למה שמופיע כמו בתמונה לאחר שלוחצים על ה-START. בעיקרון זה נעלם בפעם השנייה אבל אצלי זה מופיע כל הזמן.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. יש לי בעיה עם הכ.קול שאני מתקין תדרייברים עם הADD HARDWARE WIZARD שזה מגיע לסיום של התקנת הכ.קול מופיעה שגיאה : "THIS DEVICE COULD NOT START. (CODE 10)" מישהו יודע מה הבעה ואיך לתקן את זה??

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by hobbes,

אני סובל מבעיה מוזרה במחשב החדש שלי , אבל אני לא בטוח שהבעיה היא במערכת ההפעלה . בכל מקרה התקנתי את ה XP64 , והכל בסדר לכאורה , יש עברית בהכל מלבד קבצי טקסט שנכתבו תחת המערכת ההפעלה הקודמת , ניסיתי לשנות פונטים , הוספתי את כל הקידודים. יש לכם רעיון ? תודה .

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by mickycohen,

אני מנסה להעביר דיסק קשיח ממחשב למחשב והמחשב והמחשב לא רוצה להעלות הוא מתחיל להעלות ואז הוא נופל באצע העליה מה שחשוב ביותר במסר הזה הוא שאני לא מעוניין לפמט את המחשב כי יש לי עליו תוכנה שאני לא מעוניין שהיא תמחק לי כי אין לי קובץ התקנה של התוכנה הזאת יש לציין שהחומרה שונה בשתי המחשבים המחשב שהיה מותקן עליו הארדיסק ושם הוא עולה זה לוח MSI מעבד 3 GIGA והמחשב שעכשיו אני מנסה להעביר אליו את הארדיסק הוא לוח INTEL G31 ומעבד של E2200 תודה רבה מראש לכל העוזרים אני מתחנן לעזרה בבקשה בבקשה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.