עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שאלה שניה: אחרי התקנת win7 בעברית (ultimate), יש אפשרות לשנות אותו לאנגלית (יענו, התפריטים והכל)? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. שלום אני מעוניין ליצור מחיצה דרך ווינדוס בכדי לחלק את הזיכרון בכונן הקשיח לשני כוננים נפרדים.. כיצד לעשות זאת? מדובר בווינדוס XP HOME

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by mlunker,

לפני כמה שבועות המחשב שלי חווה מספר נפילות מתח, עקב הפסקות חשמל. מאז בכל פעם שאני מפעיל אותו מחדש, Windows מבצע Disk Checking. הכל תקין בבדיקה אבל אני לא מצליח למנוע את הביצוע החוזר שלה. מישהו יודע איך מבצעים זאת או מה הבעיה, אני אשמח לשמוע... תודה, מתן.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  4. Started by dannygnh,

1.איך ניתן להתקין winxp בעברית , כשבעלית דיסק התקנה הכל כתוב באנגלית? 2.כשה xp בעברית עולה קימת הודעת שגיעה שחסרים קבצים, האם ניתן להשלים את אותם קבצים דרך דיסק התקנת xp באנגלית? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by aseran,

חברים אני צריך עזרה לא מזמן התקנתי ויסטה ULTIMATE ויש לי בעיה לראות סרטים בAC3 יש לי מגבר המחובר למחשב דרך ה SPDIF ב XP הכל עבד חלק היה לי חבילת מקודדים של ה K-LITE דרך AC3FILTER הכל עבד פיקס הייתי שומע דולבי דיגיטל או DTS חלק היום בויסטה כלום כל מה שניסיתי לא עוזר עדנתי את הדרייבר לויסטה ניסיתי דרך כמה תוכנות דרך BSPLAYER דרך MV2PLYER דרך המדיה פליר הרגיל. נסיתי לראות DVD אורגינל דרך ה POWERDVD וכלום לא עוזר!!! מה אני מפספס פה???

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. פעם פתחת נושא על שינוי גדול החלון של האינטרנט אקספלורר ונתנו לי תשובה שצריך לשנות תערך הבא ל0 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Window_Placement"="0" זה לאינטרנט אקספלורר ...עכשיו נאי שואל אם יש דבר דומה לתקיות המחשב !

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by ksp69,

אז ככה.. אני מגבה הכל מריץ תדיסק הכל בסדר..ואז יש את השלב שצריך ללחוץ על "d" כדי למחוק את הכונן שמסומן..פה יש את הבעיה.. אני לוחץ על די..והכונן מסומן..הכל בסדר..ואז זה מעביר אותי למסך אחר שהאפשרות היחידה שלי זה אנטר..ושאני לוחץ אנטר זה מחזיר אותי לתפריט של הפרמוט או להתקין תווינדוס במקום הרוצי..הנה התמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  8. אני פותח קובץ ומופיע לי שיגאה כל פעם אמרו לי צריך קידוד UTF8 הורדתי תוכנה ואני פותח אותה וזה רושם לי ככה יש לי ווינדוס אקס פי בעברית !

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  9. Started by לין,

יש לשכן שלי מחשב וכל מה שאני מתקינה למחשב אחרי הפעלה מחדש נמחק אפילו אפילו אם אני עושה msconfig כל מה שהגדרתי אחרי הפעלה מחדש כאלו לא עשיתי כלום למשהו יש רעיון אייך לסדר את הבעיה הזאת ללא פרמוט זה חשוב תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by bennnn,

שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. רציתי לדעת איך מוחקים כתובות של אתרים שאני לא מעוניין בהם ספציפית משורת הכתובות...תודה...

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. Started by CraZyStyLe,

אני גולש להנאתי במחשבי ועזבתי את המחשב לשנייה. שאני חוזר אני שומע צליל והמחשב מגיע למצב החלפת משתמשים, אמרתי לעצמי,זה בטח רק פעם אחת[אני מדבר לעצמי בשפת הסלנג] ועכשיו בכל פעם שאני מדליק את מחשבי אני נדרש ללחוץ על המשתמש שלי למרות שאיני שמתי ססמא. מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by MOSHEMORAD,

תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. שלום, זה המשך לבעיה שפירסמתי קודם, רק שעליתי על הבעיה. קודם כל ביטלתי את הpassword protected sharing כדי להימנע מהבעיה של המשתמשים. במקור ביטלתי את הsharing wizard וניסיתי להשתמש בadvanced sharing, רק שכל פעם שמישהו ניסה לגשת לתיקיה משותפת הוא קיבל access denied (לא משנה איזה וינדוס היה לו). ניסיתי להחזיר את הsharing wizard ולהשתמש בו ופתאום זה עבד, אז אחרי שהפעלתי אותו נכסתי בadvanced לנסות לראות מה הבעיה, ההבדל היה שכאשר אני משתמש בwizard אז הוא נותן הרשאה מלאה למשתמש שלי והרשאת קריאה בלבד לeveryone וכאשר אני מגדיר לבד דרך הadvanced אז הברירת מחדל זה שרשום רק שלeveryone יש גישה. אז ניסיתי להוסיף גישה מלאה לעצמי וזה עדיין לא פתר את הבעייה, כאשר אני מגדיר שיתוף דרך הwizar…

15. Started by dddd01,

אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by amitdavidi,

שלום היה לי וינדוס XP והוספתי עוד דיסק קשיח אז התקנתי וינדוס על החדש.אבל בכל זאת,רציתי עדיין להיכנס לישן ולבדוק בו כל מיני דברים.הבעיה הייתה שמלא דברים לא עבדו והכל בקושי זז.אז התחלתי עם התקנת תיקון(שמתחילים כמו התקנה רגילה אבל בבחירת כונן יש אפשרות לתיקון)וזה פשוט נתקע לי על 34 דקות.השארתי את זה כל הלילה דולק ובבוקר זה היה לי על 33 דקות.אני ניסיתי להפעיל את ההתקנת תיקון כמה פעמים,והשתמשתי ב2 דיסקים מקוריים של וינדוס,אבל למרות זאת,זה לא הצליח. יש פיתרונות?

17. שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלץ לעבוד כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה ויסטה 64 תתמוך או שעדיך ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? ??? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by (iriver H10),

הדלקתי את המחשב והפיעה לי מין הודעה כזאת של ווינדוס לא חוקי ואני לא יכול לעשות עידכונים או להוריד דברים כמו WMP 11 ועוד תוכנות של מייקרוסופט... מה אני עושה עם זה?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  19. יש לי לוח עם USB2 בהתחלה התקנתי WINXP P ואז עידכנתי דרך האתר ל-SP1 ואז הופיע לי אופציה במנהל ההתקנים להתקין USB2 (באתר של מייקרוסופט) ואכן סימן השאלה הצהוב שהיה לי במנהל ההתקנים הפך לכתובית USB2. אבל... מאז פירמטתי את המחשב, התקנתי winxp p +SP1 והכל מהסי די רום. וכעת במנהל ההתקנים לא ידוע לי האם הותקנה התמיכה ב-USB2. כי מצד אחד אין שם סימן שאלה צהוב אבל מצד שני לא רשום בשום מקום USB2 (רשום USB). בוונדווס update לא ניתנת לי אופציה לעידכון מנהל התקן. השאלה: האם הותקנה אצלי התמיכה ל-USB2??

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה מציקה בויסטה אני מנסה ליצור קיצור דרך במקשים לקיצור של switch between windows ולא הולך לי למרות שאני נותן שם במאפיינים ALT CTRL + יש פתרון???

21. Started by eagleye,

יש לי בעיה עם מאפייני האקספלורר 7 שלי..הם באנגלית! כל הלשוניות וכל הדברים שם באנגלית איך משנים חזרה לעברית?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. תמיד אחרי שאני מפרמט,יש לי איטיות בגלילה של דף אינטרנט למשל, או בהגדלה,הקטנה והזזה של תיקיה מסויימת. תמיד זה היה עובר לי לבד,ועכשיו שוב פירמטתי ואני מעוניין לדעת מה עושים כדאי לתקן בעיה זאת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. Started by HaEsrimVeArba,

I have installed fresh winxp copy and applied SP3 now: my motherboard is asus p5ld se that requires: "Audio_32bit_V510014160" drivers for the onboard soundcard. BUT the installation program doesn't recognize the operating system. it says:"does not support wnt5.1p" is there any way around this?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי תקלה קטנה ומעצבנת נעלמה המעטפה בסרגל הכלים (ליד השעון) בקבלת דואר חדש ולא מצליח להחזיר אותה, יש למישהו רעיון? אופיס 2000 בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. שלום לכם יש לי בעיה די מציקה בוויסטה. נגיד ואני רוצה להכנס שנמצאת בתוך program files בכונן D אז אני נכנס למחשב שלי וזה פותח לי חלון חדש. ואז אני נכנס מהמחשב שלי לD וזה פותח לי עוד חלון ואז אני נכנס לprogram files וזה פותח לי עוד חלון. בקיצור רציתי לדעת איך אני עושה שלא יפתח לי כל פעם חלון חדש. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים