עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ciauai,

כשאני מסתכל בתהליכים הוא משתמש בסך הכל ב278 מגה מהזיכרון ויש לי גיגה אז לא יכול להיות שבגלל זה המעבד ב10% אז למה המחשב איטי? כל פעם שהוא ככה הארדיסק עושה רעשים אולי זה הארדיסק? או הזיכרון וירטואלי?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by idang,

שלום, רציתי לשאול אילו פעולות או מה סדר הפעולות רצוי/כדאי לעשות בעת קבלת מסך כחול על מנת לזהות את מקור הבעיה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  3. שלום יש לי ויסטה (אנגלית) אני רואה עיברית באינטרנט והכל טוב ויפה אבל בקבצי טקסט (תרגום) אני לא רואה עיברית איך אני משנה את זה?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. את המערכת? חוצמזה שגם אני זוכר שכישיש ENABLED , אם מעדכנים בעידכון רגיל אז יש פאק והווינדוס לא עולה אני זוכר שזה קרה לי. [יש אולי קובץ כמו סרביס פק , או איזה קובץ מאוחד עם כל העידכונים?]

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלץ לעבוד כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה ויסטה 64 תתמוך או שעדיך ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? ??? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  6. סבלתי לא מעט ממערכת ההפעלה של 64BIT. עכשיו אני רוצה לחזור ל32 ולא מצליח... יש לי מערכת הפעלה שהתקנתי אותה על מחשב של אחי והיא עובדת מצויין והותקנה כ-BOOTABLE ללא בעיה. כאשר אני מנסה להפעיל אותה על המחשב שלי אני לא מצליח, הוא לא מזהה אותה. אם אני שם במקום זה שוב את X64 זה עובד כ-BOOTABLE, למה זה קורה לי? משום מה גם כשרציתי להתקין משחק PES2008 על ה-X64 זה מעלה לי בעיה מוזרה, הוא כותב לי "the operating system is not adequate for running pro evolution soccer 2008" מה הסיבה לזה? מודה לכם אם תענו לי על שתי השאלות.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. לפני איזה שבוע שבועיים ראיתי באתר ישראלי (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את האתר אם כן אני ישים) מאמר שהסביר איך ליצור חשבון חדש בווינדוס שמיועד למשחקים הסבירו שם על איך לבטל את כל הגראפיקה של ווינדוס איך לבטל כל מיני דברים לא נחוצים וכו' עכשיו השאלה שלי היא אם אני עושה LOG OUT מהחשביון הרגיל שלי ועובר לחשבון "מחשקים" ומתחיל לשחק עדיין כל התוכנות וכל התהליכים של החשבון השני נשארים פתוחים אז מה הקטע?? לא הבנתי איך ע"י יצירת עוד חשבון זה מקל על המשחקים!! תודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by AsD[eyal],

אני מכניס דיסק שיש בו שרים הדיסק עולה אני מכינס דיסק שיש בו תוכנה כלשהית לא עולה??? כנ"ל לדיסקים מקורים/צרובים???

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by tini,

פירמטתי את המחשב לא מזמן (XP) רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הכניסה לחלונות שיעלה ישר בלי ללחוץ על האקאונט כדי להיכנס יש רק חשבון אחד וזה האדמינ' ולא צריך סיסמא כדי להיכנס לחלונות. (זה משהו שכבר עשיתי פעם ולא זוכרת איך) תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. אני יודע שכדי להתקין וינדוס בהרדיסק sata צריך להוריד דיסקת כי במהלך ההתקנה הווינדוס מבקש דיסקת, אבך שנכנסתי לאתר של גיגהביט אין שם שם דבר לsata הלוח הוא k8nf

11. Started by eladbu,

האם ניתן לשנות ל MP11 בויסטה את שפת הממשק???הויסטה שלי באנגלית והמדיה פלייר בעיברית רוצה אנגלית כיצד???

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by slrr,

יש לי קיצורי דרך על הדסקטופ לאר דיסק משני של המחשב.. האות שלו היא (G) ונתקתי אותו מהמחשב עשיתי אתחול חברתי ועשיתי אתחול ועכשיו הוא מופיע כ(F) והקיצורי דרך כמובן לא עובדים רוצים שאני יעשה BROWSE .... איך מסדרים את זה??? איך משנים את האות ל-(G)??

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. כלואמר להשתמש באינטאנט תודה רבה נעם

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. זה לא בדיוק תוכנה אלה אפשרות באתר שלה למצוא ווירוסים על המחשב http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.mspx

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. Started by Hatori_Hanzo,

איך אני מוריד תוסף או מגדיר תפריט קיצורי דרך כמו בתמונה למטה ב VISTA? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. מותקן אצלי XP בכונן C וVISTA בכונן D הויסטה נדפקה יש על זה שירשור בנפרד, בכונן D יש את כל התוכנות שלי שאני לא רוצה להסיר אלא רק את הויסטה, מחקתי את הויסטה ידנית ואת הבוט, עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הויסטה וזה כותב לי שיש עדיין שאריות של ויסטה בכונן, ויוצא מההתקנה... איך ניתן להסיר את ויסטה לחלוטין?! הסרתי כל זכר מכונן D... גם קבצים נסתרים... :s05:

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. פירקתי את המחשב ולא נגעתי,אלה ישר סגרתי ועכשיו שאני מדליק הוא אומר לי "system is running in fail-safe state. please recheck BIOS CMOS SETUP" ולא נגעתי בביוס!!! מה הבעיה? :'(

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by lev-27,

יש לי בעיה עם מיקרופון בויסטה. אם אני מפעיל מיקרופון ושם ווליום על 0 במטרה לא לשמוע את עצמי המיקרופון לא עובד ואני לא יכול לדבר בסקייפ. אם אני מעלה את הווליום המיקרופון עובד, אבל אני שומע את עצמי ברקע. ב-XP הבעיה לא הייתה קיימת. כיצד ניתן להתגבר עליה בויסטה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by gabi_y,

היי ישר שאני מפעיל את המחשב ה EXPLORER קורס, אני מפעיל ידנית דרך הפעלה ומנווט לאינטרנט וכו... אבל הויינדוס אקספלורר אני לא מצליח להפעיל בשום אופן,יש למישהו איזה פתרון? תוכנה מסויימת שתנסה לתקן? או להתקין מחדש את הווינדוס אקספלורר?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. יש לי 2 הארדיסקים בכל אחד מהם מותקן ווינדווס. בהארדיסק מספר 1 כדי להכנס לווידנוס צריך סיסמא . בהארדיסק מספר 2 לא צריך. כאשר אני עושה BOOT דרך הארדיסק מספר 2 ואני רוצה להכנס לקבצים ב- documents and setting של הארדיסק 1 , הוא כותב לי שהגישה נדחית - בטח בגלל שכדי להכנס לווידנווס שם צריך סיסמא. אני יודע את הסיסמא... אז איך אני נכנס לקבצים האלו דרך הארדיסק 2 ?....

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by מאור247,

רציתי לקנות מערכת הפעלה של ויסטה אבל אני לא יודע מה ההבדל בין X64 ל- X86 ???

22. Started by FresH-MeaT,

אממממ בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה מוזרה שאני מרגיש שהווינדוס פשוט עובד יותר לאט.. יש לי את ה64 ביט... זה מתבטא בEXTRACT של קבצים.. בהתקנות של דברים.... וביכלל בהפעלה של הרבה תוכנות בבת אחת ביחד... כשבהתחלה איך שהתקנתי אותו עבד לי כמו סוס... מה מומלץ לעשות?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by lidor_abo,

תגידי בויסטה המקורית שקונים מהחנות באתחול שלה צריך להיות לוגו של הויסטה כמו באקספי?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. שלום לכולם! ריציתי לדעת איך אני מתקן את המולטי בוט אם אין לי דיסק של ויסטה כי בהתחלה היה לי ויסטה אחרי זה התקנתי XP והDUALBOOT התבטל ניסיתי לעשות ככה : הויסטה נימצא על PARTION 3 כי ניסיתי את כולם ורק בשלוש הוא נתקע עכשיו הבעיה שהוא נתקע ניסיתי לודיף גם את הFASTDETECT והכל ובכל זאת מה אני צריך לעשות כדי שהויסטה יעלה ? (שוב, אין לי את הדיסק ץאמץ איכשהו התקנתי אותה דרך DAEMON TOOLS כי בהתחלה היה אקס פי ואז ויסטה ואז עוד פעם אקס פי)

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.