Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי Win XP עם עברית. אני יכול לקרוא באינטרנט בעברית ולכתוב/לקרוא בוורד בעברית. אני יכול להעביר את האייקון של השפה מEN ל HE. אבל בכל זאת יש לי בעיות עם העברית. למשל אם אני נותן שמות בעברית למסמכים או לתיקיות אז אני לא יכול לפתוח אותם, והPath אליהם במקום שיראו עברית רואים או ג'יבריש או ___. גם כל מיני תוכנות מציגות את העברית כג'יבריש. מה הבעיה ומה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את אות הכונן של הדיוידי שלי (וירוטאלי שנוצר מתוכנה) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הוא אומר לי שאין לי USB2 (שיש לי ) ואז הוא אומר שהוא יפעל לאט ולא רואים את הHD בכלל......... עכשיו לפני חודש בערך (אז היה לי SP1 ) זה עבד ....... יש קשר!?!? זה די דחוף אז בבקשה תענו..... ואם זה כן קשור איך אני חוזר ל-SP1???
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ע"י לחיצת CTRL+ALT ולא ע"י לחיצת עכבר על הריבוע. זה פשוט תקוע, אי אפשר להחליף לכלום, לא לסגור ובטח שבמאפיינים אין משהו שגורם לזה להשתנות, חוץ מריסטרט למחשב, שזה מסתדר, אבל ממש למעט זמן. יכול להיות התגנשות תוכנות, ויכול להיות עוד כמה סיבות מרכזיות, השאלה מה. תודה ויום טוב לכולם.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
האם אני צריך וינדוס מקורי כדי להתקין את זה? וגם מה אני צריך לפני שאני מתקין?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכ.קול שאני מתקין תדרייברים עם הADD HARDWARE WIZARD שזה מגיע לסיום של התקנת הכ.קול מופיעה שגיאה : "THIS DEVICE COULD NOT START. (CODE 10)" מישהו יודע מה הבעה ואיך לתקן את זה??
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
במקום זה הוא ממציא חומר אחרת שלא קיימת, למשל: FLOPPY או REMOOVEABLE STOREGE שלא נמצא. אנא עיזרו לי... (ויסטה)
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם להתקין חלונות 2000 על XP. כלומר במקום הXP. אני יודע שצריך להכין 4 דיסקטים לביצוע BOOT, אז יש לי אותם, הכל טוב ויפה עד שהמחשב מבקש להכניס את הCD. אני מכניס את הCD ושם נתקעת ההתקנה. זה קרה עם שני דיסקים שונים. יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
פעם פתחת נושא על שינוי גדול החלון של האינטרנט אקספלורר ונתנו לי תשובה שצריך לשנות תערך הבא ל0 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Window_Placement"="0" זה לאינטרנט אקספלורר ...עכשיו נאי שואל אם יש דבר דומה לתקיות המחשב !
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי 2 הארדיסקים בכל אחד מהם מותקן ווינדווס. בהארדיסק מספר 1 כדי להכנס לווידנוס צריך סיסמא . בהארדיסק מספר 2 לא צריך. כאשר אני עושה BOOT דרך הארדיסק מספר 2 ואני רוצה להכנס לקבצים ב- documents and setting של הארדיסק 1 , הוא כותב לי שהגישה נדחית - בטח בגלל שכדי להכנס לווידנווס שם צריך סיסמא. אני יודע את הסיסמא... אז איך אני נכנס לקבצים האלו דרך הארדיסק 2 ?....
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך אני יכול לסדר את התפריט הזה כך שלמלעה יהיו התקיות ולמטה הסמלים?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה שאני מחקתי אותה אבל היא נשארה ב ADD/REMOVE ומסרבת להעלם משם הבעיה היא שאני רוצה להתקין את אותה התוכנה שוב אבל שאני מנסה להתקין נפתח לי חלון שכותב שיש בעיה ב WINDOWS INSTALLER , מה אני עושה , אולי קבציי DLL נשארו או משהו כזה , בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שחקתי עם ההגדרות של המקלדת ועכשיו כל פעם שאני עושה ALT+SHFIT להחליף שפה יש לי רוסית. ניסיתי להחזיר אך זה עדין קיים, איך אני מגדיר שיהיה עברית ואנגלית בלבד?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עם ווינדוס xp pro sp1 שיש לי וכשהורדתי את ה-sp2 ההתקנה עברה בהצלחה כמו שהיה רשום בחלון האחרון, הוא ביקש להפעיל מחדש את המחשב ואז מגיעה המסך טעינה של הווינדוס ואחרי כמה שניות מראה מסך שחור ללא כלום. גם כשניסיתי לעלות במצב בטוח זה נתקע לאחר שהגעתי לקובץ agp40 משהו כזה. יש להדגיש שבמקלדת המקש של Num lock עובד וכשניה לפני שזה קורה הנורה נכבת וזה קורה.. יש קשר בין אחד לשני? בתודה, ניר
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! ריציתי לדעת איך אני מתקן את המולטי בוט אם אין לי דיסק של ויסטה כי בהתחלה היה לי ויסטה אחרי זה התקנתי XP והDUALBOOT התבטל ניסיתי לעשות ככה : הויסטה נימצא על PARTION 3 כי ניסיתי את כולם ורק בשלוש הוא נתקע עכשיו הבעיה שהוא נתקע ניסיתי לודיף גם את הFASTDETECT והכל ובכל זאת מה אני צריך לעשות כדי שהויסטה יעלה ? (שוב, אין לי את הדיסק ץאמץ איכשהו התקנתי אותה דרך DAEMON TOOLS כי בהתחלה היה אקס פי ואז ויסטה ואז עוד פעם אקס פי)
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני גולש להנאתי במחשבי ועזבתי את המחשב לשנייה. שאני חוזר אני שומע צליל והמחשב מגיע למצב החלפת משתמשים, אמרתי לעצמי,זה בטח רק פעם אחת[אני מדבר לעצמי בשפת הסלנג] ועכשיו בכל פעם שאני מדליק את מחשבי אני נדרש ללחוץ על המשתמש שלי למרות שאיני שמתי ססמא. מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי פרו + SP1 ניסיתי להתקין לו עברית ולכן התקנתי את ווינדוס XP מחדש רק מדיסק HEBREW עשיתי איתחול למחשב עם דיסק ההתקנה, הגיע המסך הכחול כרגיל אבל לפני ההתקנה ממש, עצרתי הכל על ידי F3 ועשיתי איתחול כדי לחזור לווינדווס המקורי שלי. מתברר שלאחר האיתחול המחשב נותן לי 2 אופצציות לאיתחול. 1 - הווינדווס הרגיל. 2 - setup windows/ ובנוסף נדמה לי שהוספה לי תקיית $WIN_NT$.~BT בכונן C. איך אני מסיר את האופציה שנייה באיתתחול? האם התקייה הזו קשורה לSETUP? האם ניתן למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כרגע אני עובד על דיסק אחד של 160 ג'יגה שמחולק ככה- 120 ג'יגה לתוכנות ו 30 למערכת הפעלה (ויסטה) דיסק 200 ג'יגה שעליו נמצאת כל המוסיקה סרטים וכו'... אני רוצה להחליף את שניהם לדיסק אחד של 500 ג'יגה ( SAMSUNG 502IG, כבר יש לי) בטעות, מתי שהתקנתי את הווינדוס, הדיסק 200 היה מחובר כ DISK 0 וה 160 היה כ DISK1. ובגלל זה חלק מקבצי המערכת נמצאים עליו. אני לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה בלעדיו. עשיתי GHOST מהדיסק 160 ל 500 , ניסיתי לחבר את ה 500 במקום ה 160 ולהשאיר את ה 200 מחובר: הווינדוס לא עולה, חסר קובץ כלשהו בשם WINLOGON אני חושב (לא בטוח, לא זוכר) אותו דבר קורה גם שאני מחבר רק את ה 160 או רק את ה500. מה אני צריך לעשות כדי להעתיק את מערכת ההפעלה אל ה 500 שאוכל לחבר אותו לבד? ניס…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
חבר זה אפשרי באמצעות disk on key להוסיף זיכרון למחשב?נגיד יש לי 512 ואני מוסיף עוד 512 אז זה ניהיה ג'יגה יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ישש לי ויסטה 32ביט ויש לי במחשב 4GB של OCZ זכרון . לפני הוא זיהה לי רק 3GB לאחר שעשיתי עדכון לויסטה הופיע לי 4GB אבל בדקתי בתוכנה EVEREST ULTIMATUM מופיע לי 3070MB האם זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד,ויש שם קובץ,עכשיו הקובץ שוקל 130MB אני רוצה לעביר אותו למחשב הרגיל שלי(מחשב בית/PC ) שני המחשבים מחוברלים לאותו ראוטר,עכשיו אפשר לעביר במהירות יחסית גבוהה את הקובץ למחשב הPC? ואיך אפשר לעשות את זה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-