Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP PRO X64 הכנסתי את הדיסק לכונן, עשיתי BOOT מהכונן, עולה לי המסך הכחול הזה שכתוב למעלה ווינדוס ולמטה זה טוען דברים, שזה מסיים לטעון כתוב "setup is starting windows" כמו תמיד.... הבעיה שזה נשאר ככה יותר מארבעים דקות ולא משתנה!!! אולי אני צריך לעשות משהו? ויש לי 64BIT (אפילו ניסתי את הדיסק על מערכת 32BIT וזה עצר אותי לפני המסך הכחול) שוב, אני ממש מצטער שפתחתי עוד תרד פשוט לא ענו לי ולדעתי גם לא היו עונים לי לעומק. תודה רבה אלון
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה קשה ומוזרה באקספלורר מגירסה 6 כל פעם שאני פותח תיקייה של קבצי וידאו ולוחץ על אחד הקבצים אפילו ללא להפעיל האקספלורר קורס זה קורה כמעט בכל הקבצי וידאו שלי וזה מוזר מאוד כי עד לא מזמן זה לא קרה זה קורה בעיקר בקבצים של סדרות שמקודדות ב XVID
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי וידאוס XP - SP2 לחצתי על איזה קובץ שהורדתי, כנראה שהוא וירוס ומאותו רגע המחשב עושה ריסטרטים בלי להגיע לוינדאוס. הוא מגיע למסך השחור שמאפשר בחירת SAFE וכדומה אבל זה לא עוזר כי עדיין עושה ריססטרט. שמתי את הדיסק התקנה של וינדאוס וניסיתי REPAIR. בנוסף עשיתי Chkdsk /R שום דבר לא עזר... יש לי מישהו פתרון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב ששיש לי בעיה די מוזרה כשאני נכנס לחלק מהאתרים לדוגמא אני נכנס לאתר תפוז אני לוחץ על הבאנר של "פורמים" ואם אני מזיז את העכבר לפני שהדף מסיים להוריד את כל המידע (יש מעין פס למטה שמתמלא ומראה כמה הדף נטען..) אז החלון נסגר. אבל אם אני מחכה בערך 10 שניות והדף גמר להיטען אז החלון לא נסגר . מה שעוד יותר מוזר שזה קורה רק בחלק מאתרים. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש ברשות לאפטופ יש מדגם dell latitude c800, עם מעבד intel PIII 850 וזיכרון של 256, ויתכן 512... אני מעונים לאתחל אותו. המחשב מיועד למטרות עבודה בלבד, תכנות וכו'... המערכת הפעלה שיושבת עכשיו על המחשב היא windows 2000 pro. השאלה שלי איזה מערכת הפעלה כדי להתקין על מחשב כזה, האם ניתן להתקין וינדוס אקס פי. ומה הדרישות המומלצות למחשב שהייה כדאי להתקין עליו מערכת הפעלה xp. בתודה מראש ניב
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי בעיה די מציקה בוויסטה. נגיד ואני רוצה להכנס שנמצאת בתוך program files בכונן D אז אני נכנס למחשב שלי וזה פותח לי חלון חדש. ואז אני נכנס מהמחשב שלי לD וזה פותח לי עוד חלון ואז אני נכנס לprogram files וזה פותח לי עוד חלון. בקיצור רציתי לדעת איך אני עושה שלא יפתח לי כל פעם חלון חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש סיכוי כזה שכרטיס מסך טוב יותר יריץ את הויסטה חלק יותר או שזה לא קשור .ץ.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה והבנתי שאפשר להסיר כל מיני דברים שלא צריך ראיתי שרק השפות שוקלות 1GB דרייברים למדפסת 750MB מה עוד אפשר להסיר ? http://img142.imageshack.us/img142/7490/vlitelr8.jpg
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הכוונה שהמחשב עולה ולוחצים על שם המשתמש ואז הוא נכנס לוינדוס, מתי שרשום הא ברוכים הבאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
המחשב השני שלי אני לא יכול לכתוב בעברית, אין עברית במאגר שפות הכתיבה בווינדוס הזה מה אני אמור להוריד בשביל שזה יקרה.. חשוב מאוד אני לא רוצה שכל הווינדוס יהיה בעברית אני רק רוצה לכתוב... תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי XP באנגלית עים MUI בעיברית האים אני יכול להתקין את הVISTA עליו? והאים אפשר לעשות התקנה נקייה של ה-VISTA מבלי לשדרג?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום התקנתי על המחשב WINXP שכולל בתוך SP2 יש לי את כל הדברים ש SP2 אמור להתקין ואת כל בעיותיו כבר פתרתי חוץ מאחת . כאשר אני עושה UPDATE באתר של מיקרוסופט הוא אומר ש SP2 לא מותקן ואני צריך להתקין אותו אין אפשרות להוריד את ההתקנה מסיבה זו או אחרת וכאשר אני מנסה להתקין מאתר אחר ההתקנה אומרת לי שיש לי כבר גירסה אחרת של SP2 איך אפשר לגרום ל UPDATE לזהות את SP2 שמותקן לי על המחשב חשוב לציין שאין לי את האפשרות להסיר את SP2 שמותקן לי במחשב בכל מקרה לא שאני יודע לא דרך לוח הבקרה לפחות . תודה על העזרה .
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ולשים פייר פוקס במקום? ולהוסיף גם למשל בי.אס. פלייר ווינאמפ. איך?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
במקום זה הוא ממציא חומר אחרת שלא קיימת, למשל: FLOPPY או REMOOVEABLE STOREGE שלא נמצא. אנא עיזרו לי... (ויסטה)
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מדי פעם יש לי הודעה שאני נכנס לכונן של הדיסק קשיח השני שהדיסק קשיח לא מפורמט וצריך לעשות YES או NO..בתמונה במקום A יש לי D, בDRIVE) בזמן האחרון הבעיה נמשכת הרבה זמן נסיתי לחבר ולנתק אותו, ומה גם הוא עובד, לא עושה רעשים מוזרים או משהו.. והמחשב בווינדוס מזהה אותו במנהל התקנים.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, מתכבה לי כל הזמן המחשב מעצמו, השגיאה כזאת 0X00000001 והוא מפעיל זמן כזה מ-25 לפעמים מ-50 ועד ל-100 ומתכבה. למשהו יודע על מה מדובר?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני לא רוצה את SP2 אלא רק את SP1.... מאיפה אני משיג??????? (ובקשה אל תענו לי שמהאתר של מיקרוסופט....)
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release netsh interface ip set address "local area connection" dhcp איך אני הופך את השורות האלה לסקריפט שיריץ את עצמו בלחיצה אחת? אפילו שלחלק מהפקודות האלה לוקח כמה שניות להתבצע
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי ג'יגה-בייט של ראם ומערכת הפעלה Windows XP x64 Edition וראיתי שהזיכרון הוירטואלי מנוהל כך ב-Custom Size: C: 2046-4092 ורציתי לדעת אם אלו ההגדרות האופטימליות או האם כדי לשנות אותן להגדרות שיביאו לי ביצועים טובים יותר. חשוב לציין שאינני מפעיל תוכנות עיבוד כבדות במיוחד ורוב עבודתי מסתכמת באינטרנט וסרטים ומוזיקה ולעיתים אני משחק במשחקים יחסית חדשים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי פרו + SP1 ניסיתי להתקין לו עברית ולכן התקנתי את ווינדוס XP מחדש רק מדיסק HEBREW עשיתי איתחול למחשב עם דיסק ההתקנה, הגיע המסך הכחול כרגיל אבל לפני ההתקנה ממש, עצרתי הכל על ידי F3 ועשיתי איתחול כדי לחזור לווינדווס המקורי שלי. מתברר שלאחר האיתחול המחשב נותן לי 2 אופצציות לאיתחול. 1 - הווינדווס הרגיל. 2 - setup windows/ ובנוסף נדמה לי שהוספה לי תקיית $WIN_NT$.~BT בכונן C. איך אני מסיר את האופציה שנייה באיתתחול? האם התקייה הזו קשורה לSETUP? האם ניתן למחוק אותה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני שואל בשביל ידידה שלי ( מן הסתם היא רוסיה) יש לה ווינדוס 98 ברוסית ואין לה עיברית במחשב (בדקתי את זה על ידי אפשרות הוספת שפה ואין שם עיברית). 1. אם צריך את הדיסק של ווינדוס 98 אז בבקשה להסביר לי איך מתקינים מהדיסק. 2. אם אפשר להוריד דרייבר אז בבקשה לתת לי לינק. אני ניסיתי לחפש בפורומים ובכל מיני מקומות אבל לא הצלחתי : תודה מראש דני
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-