עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מודם חיצוני us robotrics אני נותן לאקס פי לזהות אותו ולהתקין אותו לבד (כי אין לי דרייברים שלו, פשוט לא מוצא..) ואז הכל עובד מעולה הבעייה: לאחר איתחול\כיבוי שוב פעם המודם לא מזוהה ואני צריך להוסיף אותו מחדש. מה הבעייה? מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by moshmushon,

התקנתי XP PRO על מחשב חדש. הכל טוב ויפה חוץ מתופעה מוזרה : ברשימת התוכנות שמותקנות (ב-add or remove programs) מופיעות 3 תוכנות ראשונות וכדי לראות את השאר צריך לגלול המון המון (המון) למטה. מצורפות תמונות להמחשה... זה לא נורא אבל זה מציק... למישהו יש רעיון? חג שמח ! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by DM.TLO,

מדריך שעובר שלב שלב ומסביר איך לפרמט, תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by ran1809,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. קבעתי במערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלוש מחיצות שונות, עכשיו אני רואה שטעיתי בהקצאת המקום.. יש מה לעשות? (אני רוצה להעביר חלק מהמקום ממחיצה אחת לאחרת..)

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. Started by poltergeits,

התעסקתי בלוח בקרה קצת ונוסף לי מין כונן כזה שרשום עליו .. בקיצר ראו בתמונה /\ /\ [attachment deleted by admin]

7. Started by Imtheman,

איך לעזזל עושים את זה??? יש לי אקספלורר גירסה 6.0 ואני רוצה לשים גירסה 5 עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את ה5 כי יש גירסה מתקדמת יותר.... למישהוא יש רעיון??

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by ofeky1,

השאלה למעלה^^ תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by SciFi7,

שלום לכם פורם windows חחחח פירמטתי כונן של מחשבים ישן שעליו נמצא הווינדוס עכשיו הווינדוס ניהיה חדש אבל הקבצים על הכונן נשארו כיאלו הכונן עצמו לא פורמט רק הווינדוס, למה זה? ואיך אני מפרמט את כל הכונן?

10. שלום, בנסיון לפתור בעיה בווינדוז ויסטה אולטימייט שיש לי, ניסיתי לנטרל את "חוסם התכניות בזמן איתחול". יש לזה אייקון קטן שעולה תמיד עם הווינדוז. המחשב עשה ריסטרט ואחרי שהוא עלה שום דבר הוא לא מזהה - לא כרטיס קול, לא כרטיס רשת וכו. אם אני בא לעשות שחזור מערכת - הוא אומר שהתוכנה לא אקטיבית כי ניטרלתי אותה. בקיצור - כל דבר שאני מנסה לעשות - הוא אומר לי שזה לא זמין. מישהו יכול לומר לי איך אני מגיע שוב לאותו "חוסם התכניות בזמן איתחול" כדי לאפשר את כל אותן התכניות שניטרלתי? תודה!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. יש לי מחשב דל זיכרון. יש לי עכבר ומקלדת מתוחכמים כאלה שכדי להפעיל את כל הפונקציות שלהם צריך להתקין דרייברים. השאלה: אם אתקין והתכונות יהיו פעילות זה יכביד על המחשבף יצרוך יותר זיכרון? (כרגע XP מזהה אותם במקלדת ועכבר רגילים)

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. אני אחרי פורמט וזהסידר לי את זה על 1536 - זה אמור להיות ככה ? ! משהו פה לא נראה לי על כמה זה צריך להיות : - 3072

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. שלום, האם ניתן במחשב נייד שמותקנת בו Vista ממשק עברי להחליף לממשק אנגלי? יש איזשהו הבדל משמעותי בין גרסת ה- Premium לבין גרסת ה- Ultimate שכדאי לשדרג בשבילו? תודה.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. טוב אז כה דודה שלי קנתה מחשב מקיאספי, והם לא רצו לשלם על התקנה וכל החרטה הזה אז הבאו את המחשב אלי. אני שיש לי מחשב יחסית ישן (2.4B) תמיד שהייתי מתקין לא הייתי ניתקל בבעיות מיוכדות אבל נראה שבמחשבים החדשים העיניין יותר מסובח. קודם כל אני הייתי צריך להתקין דריבר להרדיסק (SATA), היסתבחתי איזה שעה עד שסיחקתי קצת עם PRTICTION MAGIN והסתדר לי. עכשיו כשאני מתחיל את ההתקנה של הוינדואס הוא חושב איזה דקה ואז יש לי מסך כחול עם שגיאה שאומרת שאני צריך לנקות את הארדיסק מוירוסים או לעשות לו בדיקה( CHKDISK) עשיתי הכל שום דבר לא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות!! וחשוב לציין שהצלחתי להתקין וינדואס 98, ואיתו הארדיסק עובר רגיל. טוב אני מקווה שמישהו ידע איך לעזור לי, אני ניסיתי כבר הכל. לדעתי צ…

17. Started by 1900GT,

נערך ע"י Decktor עקב תוכן לא חוקי. שלום, יש לקרוב משפחה שלי שנמצא בחו"ל בעיה במחשב. לפי מה שהוא אומר הוא כיבה את המחשב ויום למחרת והווינדוס לא עולה (VISTA). הבעיה שיש לו חומר מאוד חשוב על המחשב ולכן אסור לו לפרמט את המחשב. הוא מלא דברים ולא עזר אז חשבתי אולי להפעיל מערכת הפעלה חיצונית (על CD או USB) ולנסות דרכה להעביר את הקבצים. אני בעבר השתמשתי ERD COMMANDER 205 V 5.0 BOOT CD למשהו אחר נקראה לכם שהיא תוכל לעזור לו? זה די דחוף לו כי זה חומר של העבודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. היי! כאשר המחשב עולה,הוא לא ממשיך לטעינת וינדוס. כדי שימשיך הלאה לעלייתו ממש אני צריך ללחוץ F-1 להמשך או ליכנס לביוס DEL. אין שגיאה כלשהי על המסך. תודה!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. מה זה בעצם? למה זה משמש וכיצד זה עובד?

20. כרגע התקנתי את windows xp home , וחיברתי את המדפסת.. הווינדוס לא מזהה לי אותה אוטמטית... המדספת זו HP 656 . ואיבדתי את הדרייבר, מה לעשות?

21. Started by eo178,

שלום קניתי מחשב שהיה מותקן עליו SP2 , אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את SP1 אבל יש בעיה קטנה אני מכניס את דיסק ההפעלה (מקורי) הוא מעלה את כל הדריברים הנחוצים ואז שהוא מסיים מופיע לי מסך שהוא לא מזהה שיש כוננים קשיחים במחשב ואז מוציא אותי מההתקנה הכוננים שיש ברשותי הם בטכנולוגית SATA נכנסתי לביוס (לוח של אינטל D955-XBK ) ואני רואה שהוא כן מזהה את כל הכוננים גם את האופטים יש לי שני דיסקטים אחד RAID DRIVER sata controller והשני RAID DRIVER matrix storage technology נאמר לי כאשר מע' ההפעלה מעלה את הדריברים יש ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסקט הדיסקט sata controller לא מבצע כלום ודיסקט matrix storage technology כן מבצע אבל הוא נותן לי לבחור ידנית מה להתקין ואני לא י…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Moti11,

האם תוכנת מסרים כמו ICQ/MIRANDA יגרמו WIN להיות יותר פגיע לוירוסים ורוגלות?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by bullman,

לאחרונה (לא שמתי לב בדיוק מתי זה התחיל) המחשב התחיל להיות איטי יותר.בקריאת ספריות עם קבצי ווידאו ויש לו דיליי של 10 שניות עד שהוא מראה את תכולת הספריה.גם פתיחת קובץ ווידאו מלווה בזמן המתנה ארוך. אם מישהו נתקל בבעיה זו ומכיר פתרון זה יעזור המווווווון.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים