Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
חבילת הקודקים של ליונטהארט. כל הווליומים במחשב בסדר גמור ואני עדיין לא שומע שום דבר מהרמקולים. יש לי חלונות 200. עשיתי הסרה והתקנה של הכרטיס קול אבל זה לא עזר. למישהוא יש רעיון איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודה. חשוב לציין שכל התוכנות מתנהגות בסדר גמור ולא אומרות שיש בעיה עם הכרטיס קול. ניסיתי להוריד DIRECTX9 ומדיה פליר 9 אבל זה גם לא עזר. :'( ???
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
איך אני יכול לסדר את התפריט הזה כך שלמלעה יהיו התקיות ולמטה הסמלים?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס XP בעברית, האם יש אפשרות להזיז את הסמלים בשולחן העבודה לצד שמאל של המסך והם יסתדרו אוטמטית באותה צורה, והם יש אפשרות שהרקע לכיתוב של האייקונים יהיה שקוף ולא בצבע? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
בעיה: התחלנו תהליך של התקנת וינדוס XP במקום ויסטה. הייתה בעיה שהוינדוס לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח(SATA?? הורדנו דרייבר כדי שהמערכת תצליח לזהות את הדיסק בקשיח, השתמשו בדיסקאון קי, עברנו את כל התהליכים F6, וכשהגענו למצב שבו מופיעה ההודעה לגבי כונני SCSI ושיש ללחוץ S לחצנו והופיעה הודעה כי ווינדוס לא מזהה כונן פלופי במחשב להעתקת דרייברים ממנו. מה עושים?!:\
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הכוונה שלי למה שמופיע כמו בתמונה לאחר שלוחצים על ה-START. בעיקרון זה נעלם בפעם השנייה אבל אצלי זה מופיע כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עם ווינדוס xp pro sp1 שיש לי וכשהורדתי את ה-sp2 ההתקנה עברה בהצלחה כמו שהיה רשום בחלון האחרון, הוא ביקש להפעיל מחדש את המחשב ואז מגיעה המסך טעינה של הווינדוס ואחרי כמה שניות מראה מסך שחור ללא כלום. גם כשניסיתי לעלות במצב בטוח זה נתקע לאחר שהגעתי לקובץ agp40 משהו כזה. יש להדגיש שבמקלדת המקש של Num lock עובד וכשניה לפני שזה קורה הנורה נכבת וזה קורה.. יש קשר בין אחד לשני? בתודה, ניר
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ה taskbar כן מופיע יש את ה start,quick lunch וכל אלא אבל אם אני נכנס (למשל) לEXPLORER אז לא רואים כלום.... אני אשמח לעזרה כי זה דיי דחוף... תודה... נ.ב. זה ווינדוס רגיל...[br]פורסם בתאריך: 25.04.2008 בשעה 16:25:50 נפתר! (ע"י taskbarrepairtool)
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה אשר בודקת את הטמפרטורה של המחשב ויכולה לכבות אותו במידה והחום עבר את הטמפרטורה שקבעתי אני צריך להפנות את התוכנה ל קובץ EXECUTABLE אשר מכבה ואנני יודע מהו הקובץ תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אחרי ש XP עולה ומתחילים לעלות התוכנות שבזכרון ה FLOPPY שלי "חושב" לפחות 3 פעמים זה בטח בגלל איזה תוכנה שמנסה לגשת אליו ולבדוק אם יש דיסקט או משהו כזה... בדקתי עם NAV וזה כנראה לא הוא... יש לכם רעיונות איך אני מסיר את הבדיקות המעצבנות האלה? תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
חבר זה אפשרי באמצעות disk on key להוסיף זיכרון למחשב?נגיד יש לי 512 ואני מוסיף עוד 512 אז זה ניהיה ג'יגה יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני לא רואה אנייקונים וכלום גם לא את הסרגל כלים עם הstart נכנס להכל דרך הtask mannger אני רואה רק את הרקע של שלוחן העבודה זהוא ! אני חייב עזרה מה לעשות פתאום השארתי אתהמחשב ככה שעתיים ואז האייקונים והכל חזר לי ואז התחלתי מחדש את המחשב ושוב לא מראה לי כלום רק רקע נכנסתי לראות אולי משהו נמחק לי מדרייברים וראיתי את זה http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/untitled.JPG
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ש לי מחשב עם לוח אם DFI nf4 ULTRA INFINITY למעבדי AMD התקנתי עליו ויסטה 32 ביט אבל אני לא מצליח לגרום לו לזהות את כרטיס הרשת (המובנה בלוח אם) וגם לא את כרטיס הקול הדריורים מאתר לא עוזרים לי... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
המאמר לא עובד עעם SP1+ ויסטה עיברית לטענת האתר לא תומך בשפה הזאת למה המאמר הזה? http://hwzone.co.il/news/1200294709/74440/
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב והפיעה לי מין הודעה כזאת של ווינדוס לא חוקי ואני לא יכול לעשות עידכונים או להוריד דברים כמו WMP 11 ועוד תוכנות של מייקרוסופט... מה אני עושה עם זה?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה קשה ומוזרה באקספלורר מגירסה 6 כל פעם שאני פותח תיקייה של קבצי וידאו ולוחץ על אחד הקבצים אפילו ללא להפעיל האקספלורר קורס זה קורה כמעט בכל הקבצי וידאו שלי וזה מוזר מאוד כי עד לא מזמן זה לא קרה זה קורה בעיקר בקבצים של סדרות שמקודדות ב XVID
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות ל MP11 בויסטה את שפת הממשק???הויסטה שלי באנגלית והמדיה פלייר בעיברית רוצה אנגלית כיצד???
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
hi i got a problem i am trying all day now to install win xp on my new pc with no luck oh ya and i tryed to install from 5 cds not the same V i am geting this error: sxs.dll syntax erro in manifest or policy file gdiplas.man on line 4 the request could not be performed because of an i/o device error thats all it say after it get stuck for 1h haf way in to the install any ideas how to fix it? pc is mb:asus p5k ram:xms2 ddr2 800 corsic cpu:6600 v-card:asus gtx hd:80g and 2x250g thats it if u have any ideas of same thing i can try plez let me know thx
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך יודע לאן לשייך את השאלה, אבל ננסה כאן: איזה גרסת WINDOWS הכי כדאי ומולץ להתקין על מחשב חדש עם מעבד אינטל 920D (כפול ליבה)?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הי, אני קונה בימים הקרובים מחשב מבוסס Q6600 שיהיו בו כנראה 2G זיכרון ורציתי לדעת אם מאחר ואין לי יותר מ-2 ג'יגה, האם יש יתרון כלשהו בהתקנת 64 ? כמו כן, האם אוכל לשדרג בעתיד מ-32 ל-64 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך עזרה עם הכיבוי של המחשב...הוא לא ניכבה לבד אלא מציג הודעה..."כעת ניתן לכבות את המחשב..." המחשב עם מערכת ווינדוס xp ולפני זה שהוא פעל עם ווינדוס 98 הוא כיבה את עצמו עכשיו כבר קרה לי את זה בעבר אז הלכתי ללוח בקרה לחשמל...אבל הפעם אין לי את זה...וניראה לי שאני צריך לשנות משהו בביוס...תקנו אותי אם אני טועה...אשמח לעזרה תודה... :)
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
זה פותח לי את זה אוטומטית ולא שואל אותי אם לשמור או רק לפתוח תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
צרפתי קובץ המראה את כל היישומים שנפתחים בזמן הפעלת המחשב שלי(LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows Xp רגיל , אני רוצה להתקין Pack 2 (אני לא רוצה פרמט מחדש את המחשב). הורדתי מאתר Microsoft, אתה הPack 2 ואני לא מצליח להתקין אותו , זה נותן לי לבחור איפה להתקין והכול בסדר ,כשזה מתחיל להתקין אחרי כמה זמן (לא מספיק להגיע לאמצע) זה מפסיק אומר את זה ! http://img209.imageshack.us/my.php?image=56602901hs9.png תעזרו לי בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-