Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי WIN 7 ultimate 64 , וכאשר אני לא משתמש במחשב כמה זמן (הוא עדיין דולק) המסך נכבה אוטומטית (כרגיל), ואז כשאני משתמש בו שוב רק העכבר מגיב אבל כל שאר המחשב לא. השעה במחשב עדיין תקועה על הזמן שבו המסך נכבה, ולוקח 5-10 דקות עד שהמחשב חוזר לפעול כרגיל. זו פעם ראשונה שזה קורה ולא היה שום שינוי או התקנה של תוכנה חדשה. אנא עזרו לי
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה XP HOME ומותקן בו מודם פקס. בכל פעם שאני שולח פקס רק הפקס הראשון עובר והשני כבר לא... כלומר אם אני רוצה לשלוח שני פקסים אני צריך לשלוח את הראשון לעשות אתחול למחשב ואז לשלוח את השני. חשוב לי לציין שבקבלת פקסים אין כלל בעיה. והחלפתי את המודם ועדיין הבעיה קיימת. מודה מראש לכל מי שיעזור. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
בקיצור, יש לי מחיצה ראשית עם ויסטה, ומחיצה משנית ריקה. אני רוצה להתקין את XP על המחיצה הריקה. בשביל זה אני מכניס את הדיסק לכונן (באופן מפתיע...) ועושה ריסט, כשאני לא שוכח לשנות את ה-boot sequence כדי שיתבצע boot מהדיסק עצמו. כשהמחשב עולה, מופיע הדבר הבא: Boot from CD\DVD: לא משנה על מה אני לוחץ במקלדת, שום דבר לא קורה והויסטה עולה כרגיל. מסתבר שאפילו כשהתוכנות של מיקרוסופט לא מותקנות בכלל, הן עושות בעיות. בכל מקרה, מה אני מפספף פה?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני מריץ xp עם sp3 ולאחר התקנת ה sp3 ה rdp שלי ממאן לעבוד. ניסיונות להתקין מחדש עלו בתוהו כי המכונה צועקת עלי שיש לה קלינט חדש יותר הסרה אין לי מושג מהיכן??? \מחפש דרך לתקן או להתקין מחדש. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה ניתוק דרך "התחל" מופיע לי דוח שגיאות עם סימן של "המחשב שלי" ואני לוחץ על "אל תשלח" והוא עושה כאילו הוא מרענן לי את המחשב, מעלים אייקונים ומחזיר אותם, או לדוגמא שאני סוגר את האמיול מופיע לי הדו"ח שגיאות המעצבן הזה עשיתי בדיקת שגיאות והבעיה לא נפתרה למישהו יש פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לעבור ממחשב שמותקן עליו XP הום אדיישן 32 ביט לוינדוס 7 פרימיום של 64 ביט (המחשב תומך ב64 ביט מבחינת מעבד) הכל חוקי כמובן האם זה אפשרי? אני יודע על ההבדל בין "שדרוג" להתקנה נקייה ואני צריך לעשות התקנה נקייה אבל השאלה היא , אם יתאפשר לי בכלל להתקין את 7 על המערכת הקיימת... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל ננסה כי נראה לי שהבעייה היא ב windows: יש לי שתי תמונות bmp האחת נקראת 1 והשנייה נקראת שתיים, הן יושבות באותה ספרייה. אני מחליף את שם התמונה 2 ל- 3new אני מחליף את שם תמונה 1 ל- 2 ועכשיו אני מקבל את תמונה 2 (עכשיו 3new) בשני הקבצים! זו בעייה של ה windows? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 09:55:43 סליחה חברה,הקבצים של התמונות עצמן היו דפוקים. . .
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק בגודל 160GB. אני מתכוון ליצור שתי מחיצות (C ו- D), כאשר הווינדוס תותקן על C, ובכונן D יהיה כל שאר ה"זבל" (משחקים, תוכנות, הורדות וכו'). מה הגודל המינימלי למחיצה C שעליו הייתם ממליצים? או במילים אחרות - על איזו חלוקה הייתם ממליצים בין C ל- D? ** שימו לב שהגודל המעשי של ההארד דיסק הינו 156.25GB (מחלקים 160,000 ב- 1024). בתודה מראש, נמרוד.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטכנאי התקין לי XP PRO מזויף וקיבלתי הודעה שהוא מזויף ולשים את המקורי, ויש לי פה דיסק XP PRO שלי מקורי אני רוצה לשים את המסספר הסידורי, איך אני משנה... לפי מה שהבנתי יש איזה תוכנה כזאתי. תודה לעוזירם
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום אני התקנתי את WIN XP ועכשיו אני צריך להפעיל אותו והוא אמר לי שהשתמשתי יותר מדי פעמים בקוד הזה מה אני אמור לעשות עכשיו (מה זה הבולשיט הזה!) אך אני יכול לבטל את ה30 יום בלי קוד או אך אני יכול לקבל קוד אחר?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, שאלה לי אל המומחים, המפרט של המחשב שלי הוא לוח P43-DS4 Gigabyte זכרון 4G 2*2 Hyper x 1066 מעבד Q6600 כ.מסך Gigabyte 4850 512M שימושי מגוונים, משחקים סרטים וכד', תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר ברצינות. למה אתם חושבים שwinodws דפוקה?. זה סתם נראה לי נושא מעניין ומשעשע לדון בו.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM, מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה החלטתי להוסיף עוד שני יוזרים למחשב. כדי ששניהם יוכלו להשתמש באינטרנט סיווגתי את כולם כ- Administrators. מאז שעשיתי את זה, עם הזמן, שמתי לב שביצועי המחשב וכרטיס המסך יורדים. לדוגמא, המחשב כמעט נתקע, או יותר נכון נחנק כאשר אני נותן לו לבצע הרבה משימות ביחד, דבר שלא ממש קרה בעבר. מבחינת כרטיס מסך, שמתי לב שהביצועים שלו גם ירדו לאחרונה כאשר אני משתמש באחד המשחקים "הכבדים" שברשותי, דבר שגם לא ממש קרה בעבר. אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, אבל אפשר לומר שזה מאז שהוספתי את היוזרים החדשים. הייתכן שזו הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הבעיה היא שמדליקים את המחשב הוא נותן את המסך של הינדוס עם הנחש ואז הוא עושה ריסט.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
זה קובץ המערכת שפתוח ברקע שאני משתמש באינטרנט אקספלורר אבל לפעמים סתם ככה יש לי שניים כאלה ואין לי מושג למה וזה תופס 20 מגה זיכרון,ואני חושב שהאינטרנט נהיה יותר איטי בגלל זה יש איזה וירוס או משהו שקשור לזה? איפה יש בדיקת וירוסים חינם אבל טובה?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בווינדוס XP 32 , יכולתי להפעיל עוד תוכנות, אך לאחר התקנתק ווינדוס 7 אי אפשר לשמוע משום תוכנה אחרת בזמן שהASIO עובד(ביחד עם guitar rig 4) , אם אני מפעיל את הASIO לאחר (לדוגמא) שהרצתי שיר במדיה פלייר, אז בASIO ההתקן Realtek hd output במצב "Unavailable" , ורק לאחר סגירת הנגן הוא חוזר למצב תקין. לפני שהתקנתי WIN7, בXP לא הייתה את הבעיה.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבטל את התיקיה my recent files מחיקה לא עוזרת כי זה כל פעם נוצר מחדש אם אתם יודעים אני אשמח לקבל עזרה..
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קניתי בשביל "חלונות ללכת" דיסק און קי של 64GB אבל הוא רושם לי את ההודעה הבאה: this is a removable drive and isn't compatible with Windows To Go. Choose a drive that meets the required hardware specifications האם אני צריך לצרוב דיסק של חלונות 8 בboot ואם כן איך עושים את זה בנרו 16 יש לי חלונות 8 ששדרגתי מדיימון טולס לייט דרך הגב מחקתיהו והתקנתיו מחדש כך שהDTL עובד.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תראו ככל הנראה היה לי וירוס ששינה איזה קובץ REG בכל מקרה כדי לתקן את זה אני צריך לעשות repair בעזרת הדיסק של מערכת ההפעלה.. הבעיה שבשלב שהוא בודק האם יש מערכות הפעלה קודמות הוא לא מוצא את המערכת שישלי כבר ובגלל זה אני לא יכול לתקן אותה. השאלה שלי היא איזה פתרונות קיימים כדי לפתור את הבעיה ומה אפשר עוד לעשות? ד"א כבר נכנסתי Repair Console הזה וניסיתי לעשות שם כמה דברים אבל אני לא ממש בטוח שעשיתי טוב או שזה פשוט לא עזר. תודה רבה רבה רבה מראש יש שם המון דברים שממש חשובים לי ואני צריך אותם דחוף. אעריך כל עזרה מכל סוג שהיא,תודה =)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי היום על הלפטופ windows vista home premium שהגיע עם המחשב לפני כמה שנים ואני רוצה לשדרג אותו ל-windows 7. חשבתי לקנות רשיון windows 7 home premium אבל הוא עולה 600 שקל בארץ (או 120 דולר בחו"ל ). אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא לקנות דרך אגודת הסטודנטים רשיון שדרוג - אבל הם מוכרים רק רשיונות ל-windows 7 professional ב-333 שקל והגרסה הזו כידוע לא מאפשרת ביצוע שדרוג inplace. חשבתי לעצמי, אולי הטריק הבא יעבוד: 1. שדרוג עם רשיון windows 7 ultimate של חבר מבלי לבצע את האקטיבציה. 2. שימוש ב-hack הזה כדי לאפשר "שינמוך" גרסאות: http://www.mydigitallife.info/2009/11/03/hack-to-in-place-downgrade-from-windows-7-ultimate-or-professional-to-less-premium-editions/ …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כול פעם שאני מעלה את המחשב שאני צריך להדליק את כפתורי הF וזה מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות שהם יפתחו באופן אוטמטי עם הפעלת הWIN תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מתלבט בין להתקין ווינדוס ויסטה באנגלית ואז להתקין mui שיהפוך אותו לעברית או להתקין ווינדוס בעברית מלאה, כי שמעתי שהווינדוס בעברית מלאה שמורידים ברשת הכול לא מוסדר ולא נקי, ואיזו גירסה של ויסטה עדיפה, ד"א יש לי 64 bit אני יוכל להתקין גירסה של 32bit
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב, ואני רוצה לנעול אותו שכל מי שמשתמש בו, לא יוכל להתקין בו כל מיני תוכנות למיניהן. ניסיתי לעשות את זה דרך ה user account אבל גם המשתמש המוגבל יכול להתקין. יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בנושא? או לחילופין ראיתי ב user account שיש שם אפשרות guest. מזה אומר בדיוק ואיך מפעילים אותו? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני עובד עם XP וכאשר אני פותח תיקייה מסויימת היא נפתחת על חצי מסך ולא על מסך שלם. לאחר שאני מגדיל את התצוגה של התיקייה על כל המסך ואני פותח תת תיקייה התיקייה שוב לא נפתחת על מסך שלם. לאחר שאני פותח תת תיקייה נוספת זה שוב חוזר על עצמו וכך יוצא שכל פעם לאחר שאני פותח תיקייה אני צריך ללחוץ לחיצה נוספת כדי שהתצוגה תהיה על כל המסך. אני מכיר את סדר הפעולות הבא: TOOLS ---> FOLDER OPTION --->VIEW ---> APPLY TO ALL FOLDERS שאמור לגרום לפעולה מסויימת שמבצעים בתיקייה לחול על כל התיקיות אבל משום מה, סדר הפעולות הנ"ל לא פתר לי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם.. אני כבר מעל כמה חודשים מנסה לפתור את הבעיה הזאת שהיא פשוט לפרמט את המחשב שלי. ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ ולוח אם GB k8ns pro והארד דיסק עם חיבור SATA רציתי לפרמט את המחשב שלי לאחר שהוא כבר חייב פירמוט. הכנסתי את הדיסק של הווינדוס XP Home והכנסתי דיסקט עם הדרייברים של הSATA מהאתר של הלוח אם וטענתי אותם. הווינדוס לא זיהה לי את ההארד דיסק. ניסתי בשיטה בתוכנה של הE lite משהו כזה.. הכנסתי את הדרייברים וצרבתי דיסק עם הדרייברים של הSATA. ניסיתי שוב לפרמט ולא הצלחתי כי עדין ההתקנה לא קראה לי את ההארד דיסק. מעל אלף פעמים ניסיתי כל מיני שיטות שחיפשתי באינטרנט בשביל לזהות את ההארד דיסק ולא הצלחתי למרות שראיתי שכל מי שניסה אחת מהם הצליח בסופו של דבר. רק אני נשארתי עם המ…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-