עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RAZIEL98,

שלום ברשותי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch רוצה לשדרג לו את הוינדוס ל10 מבלי לאבד שום מידע וללא צורך בהחלפת הארדיסק לssd איך אני עושה את זה ?

2. Started by IDO-G,

ניסתי למצוא שרשורים בנושא 32 - 64 ביט ולא ממש מצאתי - אז האם יש עדיפות מסוימת למערכת הפעלה עבור גיימינג ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תוכנית ה\"Tech Preview\" לווינדוס 10 שמיקרוסופט התחילה באירוע החשיפה של מערכת ההפעלה החדשה נושאת פרי, וכעת יותר ממיליון משתמשים מנסים ומספקים משוב על המערכת החדשה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%a0%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%95/

4. אני מניח שזה משהו שקשור לחלונות, ולכן אני מפרסם את זה פה.. לפני כחודש קניתי מחשב חדש, ומאז יש לי בעיה שמשום מה המחשב נכנס לי לפעמים לסוג של מצב שינה למרות שהגדרתי לו שלא ייכנס אף פעם. זה מוזר, ראשית כי זה לא קורה תמיד אלא רק בחלק מהפעמים שאני משאיר אותו דלוק בלי לגעת בו (במילים אחרות: עדיין לא עליתי על דפוס הפעולה של מתי כן ומתי לא). בנוסף, במצב שינה המחשב אמור להיראות כאילו כבוי. אצלי הנורה דולקת, רק שהמחשב לא מגיב והמסך מבחינתו כאילו דבר לא מחובר אליו. שום פעולה לא מעירה אותו, למעט ידנית לכבות ולהדליק אותו מחדש או במקלדת ללחוץ על כפתור קיצור הדרך לכיבוי והדלקה. ואז לאחר ההדלקה הוא חוזר לי למצב הקודם. כמו שאמרתי, סוג של מצב שינה. מישהו מכיר תקלה דומה? (אני עם חלונות 8.1,…

• 18 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by Couthzoe,

שלום לכם! לאחרונה האנטיוירוס שלי (Symantec Antivirus) ערך חיפוש ומצא שהקובץ "miin.kso", שנמצא ב windows\system32, הוא סוס טרויאני. (Trojan.Gen) מחקתי את הקובץ מבלי לבדוק פעמיים (בניגוד להרגלים התחקירתיים שלי) וחשבתי שנפתרתי מהבעיה. אבל לאחר אתחול המחשב גיליתי שהקובץ לא נמצא, לא ידוע איזו תוכנה עובדת על הקובץ אז הגעתי למסקנה שרוב הסיכויים שזהו קובץ של הווינדוס. יצרתי את "אותו קובץ" בnote pad רק שהוא ריק מכל תוכן ורק שמור בסיומת kso. אתחול נוסף ומופיע לי חלון ש rundll32 מחפש אחריו, וחוץ מזה המערכת כותבת לי שהקובץ הוא "לא תמונה מזוהה\מתאימה למערכת". (אם אתם רוצים אני יכול להביא ציטוטים מדוייקים,אבל זהו המבנה העיקרי של ההודעה) רציתי לשאול אם הקובץ יכול להפריע לי באיזשהו שלב (…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  6. Started by Dante 9,

יום אחד ה- XP שלי פשוט החליט לשנות את ה- Icons שלי כונן C וכונן D שלי. ניסיתי לשנות בחזרה עם כל תוכנות ה- Icons האפשריות אבל שום דבר לא הלך! מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לאחר שהייתי צריך לפרמט לפני כמה ימים ונתקעתי בלי דיסק של אקס פי באנגלית התקנתי בעברית אני פשוט לא יכול להסתדר עם זה העברית משגעת אותי וכבר התקנתי די הרבה דברים וממש אין לי ראש להכנס לזה שוב אז חשבתי אולי יש תוסף כזה כמו שהופכים מאנגלית לעברית אז שעושה ההפך מישהו מכיר את דבר כזה?< זה קיים בכלל? נ"ב כבר ניסיתי להתקין את התוסף בעברית כדי לראות אולי הוא יכול להפוך לאנגלית אבל הוא זרק אותי בתחילת ההתקנה החוצה ואמר לי שיש לי כבר עברית תודה מראש לכולם

8. Started by Swed,

יש לי וינדוס ויסטה אוליטיימט מקורי שנקנה בחו"ל.. עכשיו אני לא מצליח לעדכן את הווינדוס..הוא כל הזמן מראה תשגיאה הבאה.!!! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה יכולה להיות הסיבה לתקיעה של ווינדוס במסך של השם משתמש וססמא? Windows XP SP3 רץ על P4 2.26 GHz עם 2GB זיכרון. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  10. שלום לפני כחודש כל פעם שהייתי מפעיל סרט יחד עם עוד תוכנה { עומס על המעבד } ה WIN היה קורס והיה מראה מסך כחול כיום המצב התחיל להיות חמור המסך הכחול מופיע בלי שום סיבה גם כאשר לא פועלת אף תוכנה ברקע האם יש מנוס מלהתקין את WIN מחדש ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by -iTaY-,

יש לי WIN XP PRO בעברית.. עכשיו כול הזמן השפה אנגלית יוצאת מההגדרות של השפה במקדלת ואז אני צריך להכנס להגדרות של השפות -> מקדלת ולהוסיף אנגלית.. וזה קורה כול הזמן בלי הפסקה, איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by wraithLord,

די מסביר את עצמו. אני רוצה להתקין XP על דיסק קשיח בשביל הלפטופ. עשיתי image על דיסקונקי אבל זה מסרב להגיב. ניסיתי גם על שני מחשבים ושניהם לא קוראים את הפלאש. חשבתי לחבר את הדיסק של הנייד למחשב ולהתקין מתוך חלונות אבל האופציה מחוקה באוטוראן. יש דרך לעקוף את זה? ניסיתי להוציא את הHD המרכזי ולהשאיר רק את הפלאש והדיסק המפורמט אבל כלום לא קורה. עצות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני ניכנס לווינדווס UPDATE ומתקין את הSP! ובסוף הוא אומר לי שההתקנה נכשלה ואם אני זוכר נכון, זה דופק לי ת' ווינדוס איך אני יכול להתקין אותו? והאם משהוא יודע למה זה קרא לי?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by Idan-h,

שלום, יש לי במחשב שתי מחיצות, C ו-D. על הC מותקנת וינדוס 7, והיום התקנתי על הD מע' הפעלה XP. כעת המחשב עולה אך ורק מהXP ולא נותן לי לבחור. ניסיתי לשחק קצת בBoot.ini וזה לא ממש עזר. כן נראה הBoot.ini [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect ניסתי להוריד את השורה של הdefault, ולהוסיף את השורה הבאה: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" /noexecute=optin /fastdetect או multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" וזה לא עובד - זה נותן שגיאה בבחירה. עכשיו אני בודק קצת ברשת ורואה ש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני לא מצליח להפעיל עידכונים אוטומטים במחשב ואני לא יודע בגלל מה זה עם מישהו יכול לעזור אני אתן גם עוד פרטים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. האם הסכם השימוש בחלונות 10 באמת מעניק למיקרוסופט אפשרות לסרוק את קבצי המחשב שלכם ולנטרל תוכנות בלתי חוקיות? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תוכל-להשבית-תוכנות-ומשחקים-פיר/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation יש למישהו רעיון למה ואיך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shay0200,

שלום האם פריט האתחול המסומן בתמונה,אמור להיות? זה נורמלי? אני לא מבין בזה יותר מדיי... (ב'תהליכים',הוא אינו מופע) שמתי לב גם שה-boot time לוקח יותר זמן מהרגיל - 6-8 שניות... זה קשור? - חוץ מזה,הכל כרגיל... רוב תודות

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by chmmr,

כשהיה מותקן על המחשב Win 98 לא היתה בעיה של Shut down , הספק הוא ATX והמחשב היה נכבה כאשר ביצעתי Shut down דרך ה Windows כאשר התקנתי עליו Win XP וניסיתי לעשות Shut down המחשב נשאר על המסך של Windows is now shutting down ולא נכבה, וצריך ללחוץ מספר שניות על כפתור ה Power על מנת לכבות אותו. המחשב המדובר הוא Celeron 366mhz תודה מראש

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. בקיצור, התקנתי ויסטה (ULTIMATE 32) והכל סבבה, לא רואה שום הבדל מאקס פי חוץ מבעיות תאימות דרייברים ומראה חדש דנדש ויפה. רק מה? בBOOT, הוא לא מוכן לעלות אלא אם כן הדיסק נמצא בכונן. כלומר - סדר טעינת הכוננים בביוס הוא פלופי-דיסק-דיסק קשיח, הוא מנסה לטעון מהדיסק של ווינדוס "PRESS ANY KEY", אני לא לוחץ, והוא טוען את מערכת הפעלה מהדיסק הקשיח כרגיל. אם אני מוציא את הדיסק, הוא כותב לי OPERATING SYSTEM MISSING. כאילו מה נסגר? אם אני משנה את הבוט אורדר, אני מקבל אופרייטיניג סיסטם מיסינג. עכשיו חיפשתי את התופעה ומצאתי הסבר מאוד מנומק שפשוט לא הבנתי: http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1031077049&postcount=9 עכשיו קודם כל זה נורא מרגיע שזה לא בעיה יחודית לי ושיש אותה לעוד אנ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gnome,

יש לי פה מחשב חדש וכל פעם שאני מנסה להתקין את הWINDOWS XP PRO, אחרי שאני בוחר איזה מערכת קבצים וכל זה והוא מתחיל לעשות COPY FILES או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול שבו הוא אומר לי שהמערת כיבתה את המחשב כדי שלא יגרם לא נזק ואם זה פעם ראשונה בלה בלה בלה...... מה אתם חושבים שזה יכול להיות? יש לציין שהדיסק של ה WINDOWS תקין.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by BENNY66,

איך אפשר לעשות גוסט לוינדוס אקס פי שנמצא בהארד דיסק שהקבצים שבו בתור NTFS ניסתי לעשות אבל הוא לא נותן לי לשמור את IMAGE FILE על הכונן רק לצרוב על 4 דיסקים

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום אני יודע שאולי הכותרת שלי לא כל כך מובנה אבל אני ינסה להרחיב פה על הבעיה שיש לי . קניתי כונן קשיח חדש וההיתי צריך להתקין ווינדווס XP מחדש עליו עכשיו יש לי עותק מקורי של ווינדווס XP הום אודישן בעיברית ... התקנתי אותו והכל עבר כרגיל וסבבה . אבל כאשר התקנתי את חיבור האינטרנט והתחברתי לאינטרנט , אחרי זמן מאוד קצר התצוגה הופכת לתצוגה הישנה הקלאסית מהגירסאות הישנות יותר של הווינדווס והוא מנתק לי את החיבור ואני לא יכול להתחבר עוד עד שאני לא עושה ריסטרט . ניסיתי להתקין עוד כמה וכמה פעמים את הווינדווס מחדש אבל כלום לא עובד הבעיה פשוט חוזרת על עצמה ! אני ממש מיואש פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה ... יש פתרונות לבעיה המוזרה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.