Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
במנהל המשימות>> ביצועים יש חלונית שימוש בcpu עכשיו לפעמים כשזה קרוב ל 100% (הפסים עד למעלה) יש פסים אדומים ולפעמים יש ירוקים . מה זה אומר שזה אדום או ירוק? תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם 512MB זכרון ושמתי לב שהרבה פעמים המחשב משתמש במעט מהזיכרון הפיסי שבמחשב ובהרבה מה- PAGING FILE על הדיסק הקשיח. מישהו יודע למה זה והאם ביטול ה- PAGING FILE יכול להאיץ את ביצועי המחשב או דווקא להאט אותם? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב ל ps3 דרך מדיה פלייר 11 והוא כל הזמן נותן לי שיגעה מחדש. "שיתוף מדיה אינו זמין כעת. מכיוון ששירות השיתוף אינו מופעל או שהגדרות חומת האש שלך השתנו. כדי להפעיל מחדש את השיתוף עלייך לאשר את הגדרות השיתוף שלך" אני כל פעם מאשר וזה ונותן לי שוב שגיאה. תודה מראש מתן
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שתמיד לא הבנתי.. אז נגיד יש למישהו 2 מיחצות או שני כוננים קשיחים ויש לו על כונן C מערכת XP ועל כונן D יש לו וויסטה. איך הוא עובר ממערכת הפעלה אחת לשניה? ואיך בכלל מתקינים עוד מערכת הפעלה אם יש לך כבר אחת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
איך אני עושה שהוא יהיה שעון של 24 שעות? כי עכשיו יש לי עד 12 עם AM ו-PM, ואני רוצה עד 24. תודה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ה-Explorer שמסומן בכחול מה זה התהליך הזה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם ניתן לשלוט על מחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 2000 באמצעות מחשב כף יד משולב טלפון. הווינדוס הוא sp3 והמחשב כף יד מסוג jasjar . מחיפוש שעשיתי רוב התוצאות מתייחסות לווינדוס xp . איזה תוכנה הכי מומלצת למשימה הזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אראה את כל הקבצים בכל התיקיות כ LARGE ICONS כי אני רואה הכל כ DETAILS וכל פעם לשנות תיקייה תיקייה זה באסה.
-
אהלן. יש לי במחשב שלושה חשבונות ADMINISTOR ואני גם אחד, אבל הבעיה היא שהאנשים שמשתמשים בשני החשבונות השניים יכולים להיכנס לכל תיקיה שלי. אני ניסיתי לעשות את התיקיות הרצויות "פרטיות" בעזרת PROPERTIES אבל אני לא יכול לסמן את הקופסה שעושה את התיקיה פרטית. האם יש עוד דרך לעשות את תיקיות מסוימות ניגשות רק לחשבון מסוים אחד? (זה לא כל כך יעזור אם אני אעשה את התיקיה בלתי נראית).
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נכון יש את התמונה הגדולה על הדסקטופ של XP , שיש מן שדה ירוק ושמים כחולים? (מסך יפה כזה) אז אני שואל - האם יש אפשרות כל פעם שהמחשב עולה, שאוטומתית יחליף את התמונה של הדסקטופ לתמונות אחרות שאני קבעתי? (אוטומטית כל הפעלה מחדש של המחשב הוא יציג תמונה אחרת) יש אפשרות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני כרגע לומד דרך משרד העבודה קורס טכנאי PC ורשתות היום עברנו על פרק מעבדים ודברנו קצת על מעבדים כפולי ליבה המדריך אמר שכיום WIN XP לא תומכת בכפולי ליבה אני טענתי שכן ושיש אפשרות לשנות אזיה מעבד מקוצה לאזיה מטלה אם אני צודק אם WIN XP תומכת בכפולי ליבה ואם אתם יכולים לכוןן אותי לאתר מוסמך נגיד מיקרוספט שכתוב שם את זה תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב נייד שלי את הסיריאל של "ביסנס" (רציתי פרימיום :-\) ורציתי לדעת אם יש הבדלים בין שאר סוגי הויסטות לבין הגרסא הזאת בתמיכה של המשחקים... אני משאר שה"אולטימייט" היא הכי טובה אבל הכוונה שלי היא: האם זה ממש משנה אם יש לך ויסטה כזה או אחר בהתחשב בביצועי המשחק? (אני יודע שיש בין כולם שוני בתכונות, למשל שבבייסיק אין מדייה סנטר ודברים כאלה. אבל זה ממש לא מעניין אותי, אני רוצה רק לדעת את ההבדלים בין ביצועי המשחקים (אם יש...)) תודה מראש, ומצטער אם הייתי קצת לא ברור.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד שנכנסתי עכשיו לתיקייה מסויימת במחשב. יש לי כאן מלא קבצים ותיקיות שעשיתי שיראו אותם בצורת התצוגה LIST, במקום ב ICONS. אבל כשאני נכנס לאחת התיקיות, אז התצוגה חוזרת ל ICONS איך אני עושה שזה תמיד יהיה על מה שאני בוחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תקיית my documents בחלונות 98 היא בעצם קיצור דרך לנתיב מסויים. הנתיב יכול להיות מקומי או ברשת. מסתבר שהנתיב המלא לא נמצא במאפינים של אותה תקייה, אולי מישהו יודע איך אפשר לדעת מהו הנתיב האמיתי של my documents בחלונות 98 ובחלונות 95?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
המחשב שלי הרבה פעמיים נכבה בכיבויי לא סטנדרתי וכאשר המחשב עשה scan disk הוא מעלה לי מלאה תיקיות found00/0 משהו כזה והם לא הפריע לי ממש אבל עכשיו הם תופסים גייגה ואני לא יודע האם מותר למחוק אותם , יש לי חלונות 2000 SP4
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שאלה בקשר שולחן עבודה מרחוק.. איך אני מוחק תרשימה של האיפי...שנשמרת לי בשולחן עבודה מרחוק יש תחלון שרושמים תאיפי......תמונה למטה אני רוצה לנקות את כל האיפי (המחשבים שהתחברתי אליהם) כי זה מבלבל אותי כל פעם הקיצור למחוק תרשימהההההה יש תמונה למטה אם מישו יודע זה יעזור ונראה לי שהנושא קשור לאיטנרנט ורשת כי זה קשור איכשהו...... אם לא תעבירו לתוכנה או ווינדוס או לא יודע לאן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום.... יש לי שאלה כאשר אני מחליף חלונות בויסטה אם הלחצנים alt+tab אז הוא מראה לי את ההחלפה הרגילה כמו ב XP אבל אם אני לוחץ למטה בquick bar על האיקון Switch between windows אז הוא הוא מפעיל את הפונקציה של ויסטה! יש אפשרות לעשות שאפונקציה תפעול אם alt+tab --- חשוב לציין שליפני כמה זמן זה עבד לי!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם זה עדיין עובד סבבה? הוא לא משחק במחשב..
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מיכיוון שאני מיתעניין בתיכנות (לומד ++C) תהיתי, מה בידיוק קורא (שלב שלב) בסל מיחזור של ה-WIN? הרי אני ליפעמים זורק אליו קובץ והקובץ ממשיך ליתפוס מקום מסויים (MB) וכשאני רוצה אני תמיד יכול לשחזר אותו.. איך זה קורא? לפי מה שהבנתי עד עכשיו הקובץ שאני זורק לשם ניכנס לאיזו תיקייה בשם ארוך (אם אני לא טועה Xesa000000 משהו כזה~) ושם הוא נישמר כמידע בינארי 0101.. ומיפה אני כבר אבוד :-[ אם מישהו יוכל לתת הסבר מפורט (או אתר שמסביר) לגבי כל הפעולות והדברים שקשורים לסל מיחזור ולעבודתו אני אשמח Yours ZorD
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
התקנתי לאחי לבקשתו XP במחשב שהיה לו כבר ויסטה בו זה מחשב נייד של HP כמובן לא מחקתי כלום והתקנתי במחיצה נפרדת הבעיה שאני לא יכול לבחור בין XP לויסטה בהתחלה ומופיעה רק XP בחלון הזה איך אני יכול לפתור את הבעיה ? כי הXP ישמש אותו רק ללימודים שהוא התחיל והויסטה זה המערכת הראשית שלו
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב נייד סלרון 1.4 ג'יגה עם 256M ז יכרון אני רוצה להוסיף עוד 256 ? האם זה יהיה אפקטיבי או שכדאי להוסיף יותר ??
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. חבר קרוב שלי קנה מחשב 64 ביט אני חושב 3600 AMD ואמרתי לו המא תה מפגר למה לא סמתה אקספי 64 ביט. עכשיו רציתי לדעת ביכלל על המערכת הפעלה הזאת אם היא יכולה להריץ כל תוכנה אחרת שפעלת על אקספי רגיל אם היא מריצה את המישחקים וממש הכל .. וביכלל אם אני מתקין את המערכת ההעפלה הפירמוט וההתקנה שלה הם אותו דבר כמו שלא קספי רגיל ? תודה רבה רבה לכל מי שנותן יד באשכול זה !
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם מעבד 64 ביט של ATHLON. אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה WINDOWS XP 64 BIT לקחתי מחבר דיסק של מערכת ההפעלה שזה גרסאת 6 באחד... כלומר יש שם 6 סוגי מערכת הפעלה בדיסק של DVD 4.7 GB (אני לא כ"כ מתמצא בווינדוס ה-64 אז יש מצב שאני טועה בניסוח).הבנתי שזה כמו שיש Windows Home Edition ו- Windows Proffessional.אז ל-64BIT יש 6 סוגי ווינדוס.. השאלה שלי זה איזה גרסא או ווינדוס הכי כדאי להתקין? ולמה? אם למישהו יש כח להסבר מפורט על כל הגרסאות ואיך זה בדיוק עובד אני אשמח ! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני עושה שיחזור מערכת.. זה מה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap: תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-