עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bolie,

הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את כל העידכונים של ווינדוס אקס פי והווינדוס נהייה לי באנגלית למרות שבאפשרויות שפה בלוח בקרה כתוב שזה בעברית...מה אני יכול לעשות....בבבקשהההה עזרו לי....אני לא יודע כל כך א-נ-ג-ל-י-ת..!!! :'( :'( :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by rk666,

אני רוצה להוריד את כל העידכונים של מייקורוסופט לwindows 98 Enabled השאלה היא אם אני מוריד את העידכונים כעדכונים של הגרסא העברית (HEBREW) או האנגלית (ENGLISH) אני לא משתמש דרך WIN update כי אני רוצה להוריד אותם ולשמור אותם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מכבה את המחשב אני מקבל את ההודעה הנ"ל :winnet.exe .....because the program is shutting down (או משהו דומה. אני לא מספיק לקורא כי המחשב נכבה) יש למשיהו רעיון מה זו הבעיה ואיך ליפתור אותה? OS-XP celeron 700 320 ram

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by amittt,

טוב אז תקשיבו יש לי windows xp pro אם אני רוצה לפרמט אותו איך אני עושה זאת???????? תודה לכל העוזר ועוד שאלה איך אני מתקין windows xp pro מהדוס כאילו עשיתי פירמוט עכשיו איך אני מתקין אקס פי מהדוס תודה לעוזר ושום תודה גדולה לכל מי שעוזר

5. Started by tombraider2003,

שלום היתקנתי XP מהדורה ביתית הכל עובד בסדר אך האיתחול שלו לוקח הרבה מאד זמן מה ניתן לעשות שהוא יעלה מהר בתודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by BrAvE_HeArT,

יש עכשיו וירוס חדש באינטרנט שפוגע במערכות ההפעלה windows xp וגם windows 2000 הוא מכבה את המחשב בלי סיבה בזמן שאתם גולשים באינטרנט :'(

7. יש לי בעיה מוזרה בווינדוס זה המידע לא עשיתי שום פעולה מיוחדת.... הרצתי WINDOCK של נורטון (אחרי שזה קרה) מצא כמה בעיות תיקן את כולן אך הבעיה נשארת... מה לעזאזל עושים !? אני לא מצליח לעבוד על המחשב הוא נכבה אחרי 5 דקות תודה לכל העוזרים

• 73 תגובות
    • 10.6k צפיות
  8. Started by Arturh87,

נעלם לי הAUTORUN ועכשיו כשאני מכניס דיסק הוא לא עולה אוטומטית איך אני יכול להחזיר את הAUTORUN אני משתמש בWINDOWS XP

9. Started by sos,

טוב כמו שאתם יודעים יש לי בעיה ואפשר לראות אותה בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44343 עכשיו נראה לי שאני יודע מה לעשות אז אני צריך עזרה. מישהו יודע איך להפוך את כונן C מNTFS לFAT32 (כזכור אני לא מצליח להתקין את WINXP )?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם להתקין את הגירסה המעודכנת הכוללת את SP1, או את הגירסה שלפניה ללא SP1? SP1 מאיטה קצת את המערכת.. אבל חלק מהמשחקים דורשים את העדכון הזה.. עיצות?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

אהלן, עד לא מזמן היו לי בOUTLOOK , שלושה חשבונות אימייל, אחד מהעבודה, ושניים HOTMAIL, כאשר בעץ של ה outlook כל חשבון קיבל מקום משלו, עם INBOX ושאר התיקיות שלו. עכשיו, עשיתי אינטרנט מהיר (013) וקיבלתי אימייל חדש, שהותקן לי אוטומטית לאווטלוק ברגע שהתקנתי את החייגן, ואת האימייל הזה, והאימייל של העבודה, אני מקבל ל INBOX אחד, של החשבון הראשי (LOCAL FOLDERS) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי, איך להפריד את העסק, כך שלכל אימייל יהיו תיקיות שלו. יש לי בעקרון ידע רחב במחשבים, בחלונות ובהגדרות, אז אפשר לדבר איתי במושגים טכניים. בתודה מראש, אריק.

12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מדליק את ה Task Manager אז ב CPU USAGE יש אחד אדום ואחד ירוק. תמונה:

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by eliXir,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ולא לתמיכה טכנית. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי מכיוון שהוא מפוצץ ווירוסים. יש לי מערכת הפעלה WinXP Pro וזאת תהיה הפעם ה-3 שפירמטתי את הווינדוס הזה, ובחיים לא הייתה לי בעיה שכזו: אני אף פעם לא זוכר אם אני מפרמט עם דיסק איתחול או לא, אך אני כמעט בטוח שכן. אני מכין דיסק איתחול, מכבה את המחשב זה מגיע לדוס וכותב משהו כמו wrong syntax DISPLAY.sys משהו באזור, ואז שאני עושה "FORMAT C:" זה עושה לי Bad command. אני חשבתי שאולי זה בגלל שהכנתי את הדיסק איתחול מהמחשב שלי עם כל הווירוסים, אז הבאתי דיסק מחבר וגם זה לא עבד. יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by tomer_et,

סיפריית ה - WIN שלי (אני עובד עם WIN XP PRO SP1) "שוקלת" בסביבות 2 GB - וזה נראה לי דיי הרבה... מה צריך להיות הגודל של הספרייה הזאת? אם הגודל של הספרייה שלי גדול מידי - מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הגודל שלו? אני רוצה לציין שספריית Temporary Internet Files שלי לא נמצאת בספריית WINDOWS ספריית ה - TEMP ב - WINDOWS ריקה, אבל יש לי בתחילת הספרייה של WINDOWS כמה ספריות (27) שהשם שלהם הוא בסגנון הזה: $NtUninstallKB282010$ מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by gforce,

אני זקוק ליכולת להשתלט על מחשב שעובד על win 2000 pro כאשר אני עובד עם win xp pro ויש לי את remote desktop connection תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by asilic,

היי הוספתי משתמש נוסף ב WINDOWS XP בדרגת ADMINISTATION כתוצאה מכך וינדוז נכנס אל משתמש זה אוטומטית ולא נותן לי להכנס למשתמש שלי אלא בSAFE MODE . המשתמש הזה זה המשתמש המקורי שנוצר בהתקנה ועליו יש את כל המידע שלי. בחלון הכניסה אין באפשרותי לבחור במשתמש שלי שאלתי היא: איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו שוינדוז יכנס ישירות למשתמש הישן שאצלו נמצא כל המידע שלי ושיהייה רק משתמש אחד עקרי... לא 2 ADMINSTRATION תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by jj516,

יש לי windows xp ויום אחד הוא החליט לא לתת לי גישה לכונן C. יש לי שני כוננים C ו D, אחד מהם - D עובד בסדר גמור אבל כשאני רוצה להיכנס ל C הוא נותן לי שגיעה שהקובץ ISSAS.EXE פגום ולא נותן לי גישה לכונן. מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אני מטפל בה?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by havoc-x,

טוב אז ככה יש לי מחשב חדש לגמרי עם הארד דיסק s-ata עם 80GB הכנסתי את הדיסקט הפעלה ובחרתי שיתמוך ב-cd rom (בתפריט) הכנסתי את הדיסק של win98 כתבתי d:\ אבל הוא לא קיבל את זה (לא יודע למה , יש לי רק הארד דיסק אחד) אז כתבתי e:\ ואז e:\win98\ena\setup.exe ואז המחשב בדק כל מיני דברים ונתקע באמצע משפט וכל מה שאפשר לעשות זה ללחוץ על reset או לכבות את המחשב חייב עזרה זה דחוף ד.א - אני כותב מהמחשב הישן אם רציתם לדעת.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by sos,

שלום! אני רוצה לפרמט את כונן הC שלי אבל מערכת הקבצים שלו היא NTFS. כאשר הכנסתי את הBOOTDISK הוא אומר לי כל מיני דברים על זה שאין לי מערכת קבצים של FAT32 והוא לא נותן לי גישה לכוננים שלי (חוץ מכונן A, דרך אגב השתמשתי בBOOTDISK של WIN98). אז אם מישהו יודע מה לעשות בבקשה שיסביר בקלות ובצורה ברורה. ואחרי שאני מפרמט את המחשב איך אני מתקין את הווינדוז (היה לי WINXP PRO ואני רוצה להתקין אותו שוב) דרך הדיסק כלומר איך להיכנס לתוך הדיסק ולפתוח קובץ אשר יפתח לי את ההתקנה. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by miki_michal,

היי יש לי win 2000 pro וכל פעם שהוא עולה, כאשר אני בודק את הכוננים שלי (c,d,e...) רשום sharing אני משנה את זה וזה חוזר לאתו מצב אחרי איתוחל מחדש. איך אני מבטל את זה, אני מחובר לרשת מקומית מהירה, והורדתי את הsharing של המדפסות ....??

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by eranmor,

לאחר חיפושים רבים לא מצאתי אמה שחיפשתי... אז תסבירו לי בבקשה... איך לעזאזל אני עושה תקליטון את של XP??? אם פספסתי איזה תראד שדיבר על זה אז בבקשה תנו לי לינק אליו תודץ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gzlt,

הי יש לי בעיה קטנה ומעצבנת ב windows XP מדי פעם מופיע לי חלון של נסיון התחברות לאינטרנט למאית שניה....ונעלם החלון מופיע למרות שאני מחובר כבר לאינטרנט וגולש בלי שום בעיה החלון הזה לפעמים מעלים לי פוקוס מחלונות שאני עובד בהם משהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by I_S,

מה דעתכך על Windows XP SP1?האם מומלץ להתקין אותו?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי XP HOME והגדרתי USERS (משתמשים) שונים אני רוצה: 1) שרק SUPERUSER יוכל להתקין להוריד תוכנות 2) שיהייה הגנה של נתונים ממשתמש אחד למשניהוא (בעיקר מחיקה, זה משפחה ולכן קריאה זה בסדר) לעזרתכם אודה מאד, יהודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  25. Started by e.s,

למישהו יש איזה קישור לתת לי לאיזה מדריך להתקנת הווידוס הזה או אם מישהו בכלל פה יכול לעזור לי ולהגיד איך אני מתקין את windows me oem דרך תקליטון אתחול המחשב שלי מפורמט כבר והכל....אבל ממה שעכשיו אני מבין לא פרמטתי אותו בדרך הנכונה בקיצור אני מבקש עזרה תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים