עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם מערכת הפעלה windows 10 לא מצליח להיכנס לביוס של לוח אם מסוג גיגבייט בעת כיבוי המחשב והדלקתו ,המערכת הפעלה עולה במהירות (כונן SSD) לחיצה על לחצנים במקלדת לא מכניסה למצב ביוס ניסיתי F12 \ESC\DELETE אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 11 תגובות
    • 12.4k צפיות
  2. למה אני שואל ראיתי בטלוויזיה שמיקרו סופט נלחמת בעותקים הלא חוקיים. ואני קניתי חוקי ווינדוס xp והתקנתי אותו על מחשב p3 ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה התקנון שמוש בווינדוס וחיפשתי באתר של מקרו סופט ולא מצאתי תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  3. Started by orendia,

היי, לאחר עליית המחשב הופתעתי לגלות ששולחן העבודה שלי נמחק,לאחר כניסה אל שולחן העבודה דרך ה-C כן הצלחתי לראות את המסמכים והעברתי אותם מחדש אל שולחן העבודה. היום שוב חזרה הבעיה אך לא הצלחתי לבצע את הפעולה שעשיתי קודם לכן כלומר שולחן העבודה בכונן C הופיע כריק.. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by kmz,

היי! יש לי שאלה בקשר לסיריאל המקורי של הווינדוס (xp). יכולה להיות בעייה שכתוב שהשתמשו הרבה בסיריאל?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. הורדתי מפורום אחר והיו שם הרבה תגובות שזה עובד. בקיצור, אחלה צרבתי את הISO דרך NERO 7 לדיסק DVD של TEAC במהירות X18. עשיתי בBIOS BOOT PRIORITY שיהיה מCDROM. עכשיו הוא מגיע למסך שיש בו הרבה שמות ומספרים ומתחת: משהו IDM משהו Boot From CD / DVD: _ - מהבהב קן תחתון. ואני שומע לרבע דקה שהדיסק מסתובב מהר ועושה קצת רעש, אבל כלום לא קורה. חיכיתי איזה 10 דקות במסך הזה - זה מספיק לא? ולא קורה כלום. הקובץ ISO הוא טוב, הצריבה שלי הייתה טובה. מה הבעיה !?!??! * המקלדת שהייתה מחוברת היא PS2 עם חיבור סגול. וניסיתי גם עם אלחוטית USB.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by iakovl,

היתי רוצה המלצות על איזה טויקים לעשות לXP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by ORIT A,

במחיצה של boot.ini יש אופציה שנקראת boot options. שם יש 5 אפשרויות : boot log, satboot, noguiboot, sos, base boot. מה המשמעות של כל אחת מהן?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  8. התקנתי מערכת ההפעלה SUSE על המחשב שלי. ולאחר שלא מצא חן בעיניי הסרתי אותה. אך יש שתי מחיצות שהן ננעלו- ולא מצליח לגשת אליהן בכלל ואפילו לא רואה אותם באקס בי.אלא דרך הירינס אני יכול לעשות להן MOUNT ואז לראות אותם .אבל לא מצליח לשלוף חומר כי אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק קשיח נעול. מה יש לעשות ? בבקשה

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by Lishay,

היי ;D היום הזמנתי מחשב חדש, והשתמשתי בדיסק XP וסידיקי שיש לי כבר המון זמן בבית.. נתתי להם אותו לטכנאים שיתקינו והכל. עכשיו אותו סידיקי אני בטוח ב 90% שזה גם מותקן על המחשב שיש לי פה כרגע (לא החדש שהזמנתי) ככה שהוא אמר לי הטכנאי יכול להיות שהוא לא יתן לעשות אקטיבציה. עכשיו השאלה שלי מה אני עושה? האם אפשר סידיקי לשני מחשבים זאת אומרת רישיון אחד על שני מחשבים.. או שאפשר למחוק מהמחשב הנוכחי את הרישיון לא יודע שזה יהיה לא חוקי לכמה ימים עד שאני יעביר גיבויים או משהו או שפה אני יעשה אקטיבציה לא חוקית כי לא ממש אכפת לי כבר מהמחשב פה רק שבחדש הכל יעבוד לי פיקס מקורי מה לעשות אני מבולבל!? תודהה!!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. יש לי ווינדוס אקס פיי...ושאני מגיע להפעלה ומנסה להפעיל את ה-msconfig הוא פשוט לא עולה... לפני שבועים הוא עלה בסדר גמור...אבל פתאום הוא מראה הודעה מוזרה במקום (זאת שבתמונה). לא זכור לי שהתקנתי משהו מיוחד שהיה יכול לגרום לבעיה.... בבקשה תעזרו לי...אני חייב להוריד כמה דברים שמופעלים עם הפעלת המחשב. אגב..אין לי רשת...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ag43,

אני צריך לגבות תוכן של כונן תוך כדי שמירה על מאפייני הקבצים ובעלותם. מאילוצים כאלו ואחרים אני צריך לעשות זאת על מחשב אחר וכאן מתחילה הבעיה - כדי שאוכל לגשת לקבצים שאני רוצה לגבות אני צריך לשנות את ההרשאות, דבר שאני לא רוצה לעשות. ניסיתי גם דרך אובונטו בתקווה שהיא תתעלם ממגבלות ההרשאות של WINDOWS אבל היא מחקה את ההרשאות והמאפיינים למרות שהגדרתי לה לשמור עליהם. אשמח לרעיונות כיצד לבצע זאת. מדובר על כ800 גיגה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by falxori,

שאלה קצת מוזרה, אבל... אני בונה מחשב חדש, והחלטתי להיות אזרח טוב ולקנות ויסטה 64 home prmium , אבל... במספר חנויות שבדקתי, לא מוכנים למכור את זה בלי שקניתי מהם מחשב קומפלט (מה לעשות, קניתי חלקים מכל מני מקומות) אני יודע שיש את כל נושא ה OEM אבל לא נכנסתי יותר מדי לפרטים. בקיצור אני מחפש את האופציה הכי טובה וזולה לקניית ויסטה למחשב חדש בלי שקניתי מחשב חדש... תודה אורי

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by high_barny,

הכנסתי דיסק התקנה של Windows לכונן הדיסקים, ולא עלה לי התפריט הכחול של הבחירת כונן ואני יודע לפרמט, אני מפרמט את המחשב פעם בחודש. מה אני עושה במצב כזה שלא עולה לי העמוד הכחול ? וכן לחצתי על F8 וזה לא עבד וגם ב-F5 זה לא עובד. אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה כי המחשב שלי חייב פרמוט וכמה שיותר מהר. גמר חתימה טובה, ירון.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  14. סורי מראש אם כבר הנושא דובר כאן - לא הצלחתי למצוא לזה מידע או פיתרון יש לי מחשב נייד חדש - Asus N56VJ-S4009H המסך הוא HD אבל אני מפעיל אותו לא ברזולוציה המקסימלית....אלא 1600X900 הבעיה היא כידוע בפונטים >> שהם מאוד מאוד לא חדים ומטושטשים..... מאוד מבאס! האם פתרו את הבעיה הזו? או שיש דרך לנטרל משהו כדי שזה יופיע לפחות ברמה הקונבנציונאלית של WIN7 <?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ychig,

כשאני מקליק על rate this computer לא קורה כלום, לפי הצעות לפתרון באינטרנט מחקתי את תכולת C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore וריסטרתי, אך זה לא עזר. לאחרונה החלפתי זכרונות מ2 סטיקים של800MHZ 1GB לסטיק 2GB 666MHZ

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם ניתן שכל סרט יחל לרוץ ב-XP WMP9 במסך מלא מן ההתחלה ללא צורך בלחיצה על ALT-ENTER? שאלה פשוטה, מקווה שיש גם תשובה פשוטה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Spymac Hosting -- 100 MB free and WebDAV access WebDAV Access: To access your free hosting space from your desktop using WebDAV technology, enter the following settings: Server Address: http://RoyShefy.spymac.net:81 Member name: RoyShefy Password: XXXXXXXX Make sure to upload into the HTML folder on your SpyDisk if you want the information/files to be available via the Web. מה זה אומר? אפשר איזה הסברון איך אני GET THIS THING TO WORK???

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Asaf.Y,

יש לי WIN XP PRO.... וכשאני מנסה להחליף רקעים אני מקבל את ההודעה הזאת: מישהו יכול לעזור לי?? בתודה מראש.... אסף. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  19. כל אדם שמאלי יודע שכדי להחליף את תפקוד לחצני העכבר בחלונות, יש להכנס ללוח הבקרה, לגשת לאפשרויות העכבר ושם לבצע את ההחלפה. אלא שהשינוי הזה אינו חל על מסך הכניסה לחשבונות המשמתמשים במחשב שבו יש יותר מחשבון משתמש אחד (במחשב שלי, לצורך הפרדת כוחות ושמירה על הסדר, הגדרתי 4 חשבונות משתמש). אפשרות העכבר היחידה במסך הבחירה/כניסה היא לימניים. אז נכון שמדובר בפרק זמן קצר מאוד, עד לכניסה לחשבון המשתמש, ובכל זאת - האם יש דרך לשנות זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, היום התקנתי ווינדוס 8 מחדש עם ISO נקי וחדש. מסתבר, שבגרסא שעליו היא מבדילה בין רישיון רגיל לרישיון שדרוג, ותסרב בכל תוקף לאקטב לכם את ווינדוס. מה שאפילו יותר מעצבן, בתמיכה של מיקרוסופט, אומרים לי להתקין 7 מחדש ואז את 8 עליה. מה זאת אומרת!? ואם אני רוצה התקנה נקייה ויפה?! לכל הקראקרים הקרימינלים, גם הפריצות שלכם כבר לא עובדות.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Aviram,

יש משהו מוזר בצייר. כשהיה לי ווינדוס באנגלית, הייתי יכול לשנות שהרקע של הקובץ אם הוא של GIF יהיה שקוף. הייתי נכנס ב"תמונה" ל"תכונות" ומשנה שם. עכשיו כשיש לי ווינדוס בעברית, אני נכנס ל"תכונות" ואין שום אפשרות לעשות שהרקע יהיה שקוף! אני זוכר שזה קרה לי גם כשהיה לי ווינדוס 98, או 2000, אבל זה מוגזם שזה יישאר אפילו ב-XP ככה. אני לא מוצא איך לעשות שהרקע יהיה שקוף, אני לא מוצא את זה בשום מקום אחר. ניסיתי לעבוד בפוטושופ, אבל לא ממש יוצא לי טוב... מישהו יודע איך אפשר לעשות שהרקע יהיה שקוף? וחייבת להיות לזה סיבה הגיונית שבגרסה עברית אי אפשר! תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1001778957&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. איך אני מסדר את תפריט התחל -> כל התוכניות (all programs) כך שלמלעה יופיעו התקיות ואחרי זה כל השאר?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  24. איך מקטינים את שורת החיפוש בשורת המשימות אחרי עדכון (1903) של Windows 10 הוא פשוט ענק ולוקח לי הרבה מהמקום, אין לי צורך בו. ניסיתי לחפש ב"הגדרת שורת המשימות" ולא מצאתי...

25. Started by shay_lo,

שלום יש לי מחשב חדש אם שלושה מחיצות פרטישן התקנתי את ה- XP PRO על המחיצה הראשית C ולאחר ההתקנה כאשר הוצאתי את דיסק ההתקנה מהכונן. המחשב לא יכול לאתחל מהכונן הקשיח הוא אומר שחסר לו סיסטם דיסק רק כאשר אני שם בכונן התקליטונים את הדיסק התקנה או את דיסק של לוח האם של המחשב רק אז לאחר הרבה זמן הוא מצליח לאתחל אם מערכת ההפעלה XP . לידיעה הכונן שהותקן ה- XP הוגדר כאקטיבי כך שזה לא בגלל זה. יכול להיות שצריך לפרמט את C עם איזה קבצי סיסטם כמו שבדוס עושים sys c: . אני חדש ב XP!! האם אפשר לפרמט את C דרך ה- XP בכדי שהוא יוכל לאתחל? או שזו בעיה אחרת? בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.