עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by menyd1,

שלום איך אני יודע אם יתאים לי מערכת הפעלה 64 ביט? DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200) 2 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 (כי הבנתי שאם אני רוצה להרחיב זיכרון ל 4 ג'יגה צריך מערכת הפעלה שתתמוך בזה והיא 64 ביט כי 32 ביט תומך עד 3.5 ג'יגה) אין בעיות עם מערכת הפעלה של 64 ביט?משחקים ותוכנות ודברים כאלה הכל רגיל?אז מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by zame,

אהלן חברים מה קורה? אז ככה התקנתי היום את מערכת ההפעלה ויסטה הגירסה האחרונה בעברית אך ניתקלתי בכמה בעיות אחת מהן זה שאיני מצליח להיכנס למסנג'ר והוא פשוט נתקע ולא מתחבר הבעייה השנייה שאני לא מצליח להתחבר לכל צא"ט שהו כמו נענע וכ'ו ומקבל תקלה שחסרים קבצי dll משו כזה מחכה לעזרה בתודה מראש כפיר

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by POD,

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam] האם בספריה הזו, במפתח ה-DEFAULT, אני תמיד אמצא את שם המחשב? אני פשוט מחפש מפתח שיהיה כתוב בו את שם המחשב... ולמה, כשאני מייצא את הספריה הנ"ל ואח"כ "עורך" את הקובץ השמור, אני רואה את מפתח ה-DEFAULT בתור @? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום ! שאלה קצת מוזרה ואני מקווה שהיא נשאלת בפורום הנכון.. קניתי מחשב חדש (iMedia i4501IL Packard Bell ) הבעיה שלי היא שהמחשב (שנמצא בחדר השינה ) נכנס למצב שינה אחרי 20 דקות ואז הנורה של המחשב (שהיא גדולה ומפיצה אור רב) מתחילה להבהב וכל החדר מהבהב.. השאלה היא - האם יש בעיה לבטל את מצב השינה (אני יודע איך לעשות את זה) או יותר טוב האם אפשר בהגדרות לדאוג שהאור לא יהבהב כאשר המחשב נכנס למצב שינה ? ולמה בכלל צריך את מצב השינה ?? תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

אם יש לי ארדיסק 80 גיגה ואני רוצה לחלק אותו למספק מחיצות כמה מקום רצוי לתת למערכת הפעלה ? יש לזה משמעות כמה גיגה תיהיה כל מחיצה?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by Idan06,

רק אתמול התקנתי את Windows Vista וניסיתי לשחק משחקים. שיחקתי בPro Evolution Soccer 2008 ובריפליים יש מין איטיות כזאת כאילו המשחק מקרטע... מה שלא היה לי בWindowsXp.. עכשיו לשאלתי.. יש דרך לשפר ביצועי משחקים בVista?

7. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי במחשב שני הארדיסקים, שאחד מהם משמש לגיבוי ואני לא ניגש אליו כמעט בכלל אך חשוב שהוא יהיה מחובר, לכן כיוונתי בניהול הכוח של XP לכבות את ההארדיסקים אחרי 5 דקות. וכך הוא עושה וזה מעולה אך יש בעיה קטנה שכן אני לא משתמש ב Paging File כי יש לי מספיק זכרון לכן המערכת לא צריכה לגשת הרבה לכונן הראשי וקורה הרבה שהיא מכבה אותו ולוקח לו קצת זמן להדלק (לא משהו קריטי) וזה דיי מעצבן, ולא נוח לקבל תקיעות באמצע המשחק רק בגלל זה... לכן השאלה שלי פשוטה: האם יש אפשרות לכוון את הכיבוי רק לאחד ההארדיסקים? תודה מראש, R.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כמה אתרים שאני נכנס אליהם (כמו לדוגמא אתר האוניברסיטה) וכל פעם אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא המחשב זוכר אוטמטית את הסיסמא, אז כל מה שנותר לי לעשות זה להקיש את שם המשתמש או רק את האות הראשונה ולפעמים וזה כבר מספיק. הקטע המבאס הוא שמשום מה יש הצטברות של USERS שהמחשב שלי זוכר שכבר לא רלוונטיות. יוצא שאם אני מקיש פעמיים על המלבן (תיבה) של ה USER אז מופיעים לי 20 שמות משתמש של כל מיני אתרים מהעבר שאני כבר לא משתמש בהם. השאלה שלי היא איפה אני יכול למחוק אותם יעזור לי במיוחד אם תוכלו לכוון אותי לעשות את זה ידנית. אני מעוניין למחוק רק חלק מן הרשימה של הUSER. לא את הכל

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by asaf_a,

יש לי ווינדוס אקס פי פרופיישנל באנגלית.. הווינדוס מקורי.. השאלה נגיד אני לא זוכר תcd-key יש דרך לדעת את הcd-key דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. Started by jackhammer,

טוב אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל זה הכי מתאים האם זה אפשרי שסיסמה (לווא דווקא סיסמה של הווינדוס) תכיל את המקש BACKSPACE? נגיד 12346, מקש הBACKSAPCE (כלומר למחוק את ה6) ואז 5 כלומר הסיסמה יוצאת 12345 אבל צריך כאילו לטעות בכוונה ושאם אני מכניס 12345 ישר זה לא יעבוד אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  11. כשנגיד פותחים חשבון כלשהוא על המחשב ולא משנה איפה (אתר,מקום אחר) אז יש את היוזר והסיסמא. חייב להיות מקום או קובץ שבו נשמרים כל הסיסמאות והכל , רציתי לדעת איפה הדבר נמצא.. תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by danco,

בזמנו חסמתי לבן שלי את המחשב עם סיסמא של administrator שלי כדי שלא יתקין כל מיני שטויות מהאינטרנט ונצטרך לפרמט שוב את המחשב, ועכשיו אני רוצה להתקין תוכנה חדשה ושכחתי את הסיסמא. איך אני יכול לשחזר, לדעת או אפילו לשנות את הסיסמא לחדשה? תודה מראש, דן

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. רכשתי לפני שנה מחשב עם מערכת הפעלה חלונות 7, אני מעוניין לפרמט, השאלה היא אם זה משנה אם אני מוריד חלונות 7 home premium מהרשת ומשתמש בסיריאל שמודבק לי מתחת למחשב (לפטפופ) יעשה בעיות?

14. Started by kmz,

היי! יש לי שאלה בקשר לסיריאל המקורי של הווינדוס (xp). יכולה להיות בעייה שכתוב שהשתמשו הרבה בסיריאל?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by QQQ,

נכון יש את הסקינים במאפיינים על שולחן עבודה>מראה ואז יש שם כל מיני לבחור? אז התקנתי איזה תוכנה שמוסיפה כמה. טוב אז השאלה שלי היא באיזו תיקייה נמצאים הסקינים האלו...?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. מה המצב חבר'ה ?.. רכשתי מחשב נייד חדש וקיבלתי אותו עם Windows 7 Home Premium מקורי מותקן מהחברה (הרי שילמתי גם על ה - Windows) ולא קיבלתי את הדיסק המקורי .. שאלתי את המוכר בחנות והוא אמר לי שהיום כל המחשבים הניידים שבאים עם Windows מותקן מהחברה לא נותנים את הדיסק של ה - Windows אלא מכינים על אחד ה - Partition סוג של דיסק של Windows עם כל הדרייברים למקרה שצריך לפרמט את המחשב .. בכל מקרה, יש לי את המדבקה של הסריאל המקורי על המחשב והשאלה שלי היא כזאת ... האם אני יכול להתקין Windows 7 Ultimate עם הסריאל שנתנו לי שהוא בכלל של Windows 7 Home Premium ?..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי צ'יפ i850 ויש באתר של אינטל כמה אפשרויות עדכון כאשר אני נכנס לאופציה של הלוח אם שלי שם -D850MV אז יש שם עדכון ישן משנת 2001 כאשר אני נכנס לאפשרות עדכון chipset 850 שזה הצ'יפ של הלוח.... יש שם עדכון לשנת 2004-2005 אז אני לא יודע אם זה העדכון שאני צריך או זה של הלוח הישן יותר .... http://img167.imageshack.us/my.php?image=intel18ql.jpg http://img104.imageshack.us/my.php?image=intel21zh.jpg

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by wooper,

שלום האם אפשר להתקין את window עם כל העדכוני אבטחה בבת אחת פשוט יש לי את window+sp1 אבל תמיד שאני מפרמט יש הרבה עדכונים להוריד תוגה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  19. אוקי, אז ככה... ! שאני מתקין עדכונים של ווינדוס יש לי גם עידכונים של SECUIRTY וגם עידכונים של : Update for windows XP עכשיו חייב להתקין את כולם ? אני מסמן רק את ה Update fo windows XP ואת הSECURITY אני לא מסמן ... איך אתם עושים ?.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by sharkitxt,

כמה בערך גיסראת הhome edition אמורה לעלות? תודה....

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. מתי שמקבלים את המחיצות (במקרה שלי2 D&C) שואלים באיזה כונן אתה רוצה להתקין את הווינדוס ,השאלה שלי היא: איך אני מוחק את שני הכוננים לפני שאני רוצה להתקין על כונן C תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by idDFdd,

תראו, אף פעם לא הבנתי את הפירמוט בוינדוס ויסטה לוחצים על מחיקת הכוננים בתפריט הזה וזה מוחק תוך שניות את כל החומר בדיסק הקשיח ואז תוך 20 דקות יש ויסטה חדש... לעומת זה בXP פירמוט וההתקנה לוקח הרבה יותר זמן... מישהו יכול להסביר לי את זה?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by compman112,

שלום יש לי 4 כוננים 3 מהם יש עליהם חומר ו1 זה המערכת עצמה שאותה אנ ירוצה לפרמט האם ניתן לפרמט רק את הכונן של המערכת בלי ששאר החומר שעל שאר הכוננים לא ימחקו? אם כן איך איך אני מפרמט בכלל? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

לפני הפורמט האחרון היתה לי מחיצת FAT32 והייתי מפרמט אותה דרך דיסקט פירמוט בדוס, אחרי זה שיניתי אותה לNTFS ועכשיו אני רוצה לעשות פורמט וזה לא נותן לי לפרמט את המחיצה בדוס. איך אני מפרמט NTFS?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.