עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי את התוכנה להורדת של הקובץ ומחקתי את הוירוס והתקנתי את התיקון ועדין הוירוס חוזר מה לעשות

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by naorai,

"תודה על התעניינותך ב-Windows Update Windows Update הוא הרחבה מקוונת של Windows, המסייעת לך לנצל את המרב מהמחשב שלך. מערכת הפעלה של Microsoft Windows חייבת להיות מותקן על מנת להשתמש ב- Windows Update." זו ההודעה שהוא נותן לי, יש לי WIN XP PRO, מה לעשות?):

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  3. Started by sxsxservo,

יש לי מערכת חלונות profeshonal xp צפיתי בסרט דרך תוכנה bplay ועשיתי איזה שהיא פעולה לא ברורה :הפעלתי את הsubtitle ואחר כך עשיתי פעולת save הקובץ נשמר,אך מאז לא ניתן למחוק את הקובץ (שבשם שלו מופיע גם ShareReactor אולי זה קשור) .בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הסרט או למחוק המחשב פשוט קורס הוא ניהיה ממש ממש איטי ולבסוף נתקע והוא בנוסף גם רושם לי הודעה שמישהו משתמש בקובץ. ניסיתי את כל הפעולות שאני שאני מכיר לנסות למחורק את הקובץ לדוג" :הפעלתי את המחשב מחדש בלי להתחבר לאנטרנט ,מחקתי את כל תוכנות שיתוף הקבצים, ניסיתי למחוק לאחר שהפעלתי את המחשב במצב של safe mode , סגרתי את כל התוכנות שפועלות אם הפעלת המחשב,בדקתי אנטי וירוס ואין לי וירוס. בקיצור אני לא יודע מה לעשות המחשב פשוט קור…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by urik,

היי רציתי לדעת כיצד ניתן ליצור פעולת מאקרו כלומר שבצירוף מקשים כלשהו יכתב האי מייל שלי לדוגמא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. Started by dorratz,

אוקי חברה, אני אקדים ואומר שיש לי Norton Internet Security 2003 מעודכן לגמרי, וכל מה שיש ב-Windows Update הורדתי. בקיצור, ביצרתי את המחשב שלי בואו נגיד ככה. הכל התחיל ביום ראשון או שבת, כל פעם שאני נכנס ל-Outlock Express שלי, מופיע לי הודעה אחת או 2 הודעות שתוכנן הוא: ציטוט: The message "Re: Thank you!" you have sent to "talie@supersol.co.il "probably containes a virus Scenarios/Virus Manager: 'Data recognised as W32/Sobig.f@MM virus .'. Scenarios/Incoming/Dangerous Attachments: A filename matching the file mask was detected: 'document_all.pif'. Scenarios/Stop Executable: 'ItemLength.GE.0'. והם תמיד מאת MAILsweeper@supersol.co.il כן גם אני כמוכם הבנתי שזה קשור ל-…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by J.allmighty,

הלינק הבא של symantec בודק את מחשבכם ע"י כך ש"תוקף" אותו בכל הדרכים הידועות ומוציא דו"ח מפורט עם כל הפירצות שנמצאו. כמובן שאחרי התקנת Norton personal firewall הדו"ח יוצא "נקי". לא בדקתי עם תוכנות אחרות. http://security.symantec.com/sscv6/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=UXHHWOBWYSHSFVIGMKI

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by Mind_Reflection,

להפעיל את ה notepad כדי לערוך משהו פתאום אני רואה Datei Bearbeitem Amsicht שזה קובץ , עריכה , ועוד משהו התחלתי לחקור וגיליתי שזה קובץ שרץ במקום ה notepad הרגיל. הדבר המוזר הוא שחיפשתי את כל העתקים שלו על ה הארדיסק אפילו ב dllcache מחקתי אותם והוא ממשיך להופיע. עוד קצת מחקר גיליתי שקוראים לוירוס housecall אבל norton כרגע לא יודע איך להתמודד איתו. תזהרו

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by chenc,

שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טענית התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by eninyo,

שלום, יש לי איזשהו מפתח שאני לא מצליח למחוק מהרגיסטרי גם כאשר אני ב Safe Mode. האים יש עוד דרך למחוק מפתחות משם? איך? תודה מראש, נ.ב. המפתח הוא משהו שקשור לסורק שלי שלא ממש עובד כרגע לצערי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by DXT,

פירמטתי והתקנתי לאחרונה Windows 2000 SP4, הורדתי את הדריברים של מיקרוסופט ל- MS Wheel Mouse Optical 1.1A שלי. חיברתי את מתאם ה USB ל- PS/2 שלי כי ה PS/2 מסוגל להגיע ל rate של 200 לעומת ה- 125 של ה USB. אך ב- Advanced Settings של העכבר ב- Device Manager (שם קובעים את ה- rate) אני לא יכול לשים מעל 100. ב- XP יכלתי. יש למישהו מושג איך מתגברים על זה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. המחשב נתקע פעם פעמיים ביום אין לי מושג למה, הייתי באתר של מייקרוסופט יש איזכור כלשהו לתקלה הזו הורדתי את הדרייברים של העכבר לוג'יטק שלי כי הם אמרו שזו יכולה להיות הבעיה, יש שם עוד אלף ואחד אופציות לתקלות ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה. אני מצרף צילום מסך שתבינו על מה מדובר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. התקנתי מערכת מלאה על מחשב חדש, הXP האינטיליגנט החליט לשנות אותיות של כוננים על דעת עצמו ועכשיו המערכת מותקנת על :E וב:C נמצא דיסק ישן שממנו העתקתי כמה דברים. רק עכשיו גם קלטתי למה זה קרה... על :C היה Boot של 98 .... אוף! מה שממש מעצבן הוא שחשבתי על זה מראש, וזה שמותקן כ:E הוא הprimary master... אחרי כל התלונות לשאלה - כאשר אני אנתק את הדיסק הישן יותר, XP ישנה את האות של המחיצה ל:C או שהוא מספיק חכם לא לגעת בsystem partition? אם XP טיפש והוא יחליף אותיות, ברור שזה ישפיע על המון תוכנות - החלפה מסיבית של כל ההפניות ברגיסטרי מE לC עשויה לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי פה מחשב (p3 800/ Gforce 2 /128 sdram) של חבר שהוא הביא לי כדי שאני ינסה לתקן לו אותו , הבעיה היא ששום דרך שניסתי להתקין את ה windows xp pro לא עבדה , כל התקנה נפסקת באמצע , השלב הכי מתקדם שהגעתי אליו היה כאשר ההתקנה עוברת למסך הצבעוני (אחרי שהיא התקינה את כל הקבצים הראשוניים לצורך תחילת ההתקנה) ואז ישר לפני שאני רואה את המסך הזה יש קריסה ואני מקבל מסך כחול שאומר "ביגינינג דאמפינג פיזיקל מאמורי" הניחוש שלי הוא שהבעיה היא בחומרה ...ניראה לי הזיכרון או הכרטיס מסך או משהו אחר... בכל מקרה מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי כרגע win 98 se חשבתי לשדרג אותו ל win xp pro האם כדאי לי??? ואם כן לגירסה אנגלית או עברית?? זה לא מסוכן מדי בגלל פירצות ?? יש לי נורטו אנטי וירוס ונוטון פיירוול תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אז ככה; לדוד שלי, שחזר לא מזמן לארץ יש מחשב נייד, אפשר לומר שהוא דיי מיוחד.. מדובר במערכת שלמה, ז"א כל רכיב כמו סידירום, כונן דיסקטים, וכו'.. זה רכיב חיצוני המתחבר כמו ציוד היקפי ממש.. מדובר במחשב ממש קטן עם מסך 11", מקלדת ועכבר. זה כל מה שהוא רכש, את "הראש" של המערכת עצמה ואין לו אף אחד משאר הרכיבים, רק מקלדת עכבר ומסך....... מותקן לו שם ווינדוס 2000 PRO, ולאחרונה הוא טוען שיש לו איזו הודעת שגיאה כל הזמן, שטוענת שהמחשב יכבה או משהו, וזהו ולא קורה כלום.. זה קורה דיי הרבה אז זה דיי מעצבן והוא רוצה להפטר מזה..למנוע את ההודעה.. עכשיו כמו שהיה את הפירצת אבטחה הזאתי עם הדקה לכיבוי המחשב, אני רוצה לדעת אם יש משהו בסגנון ל WIN2000. ובנוסף אם יש דרך לבצע שינויים כלשהם במערכת מבל…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by holly man,

שלום לכולם התקנתי את אופיס 2000 וכעת הוא הברירת מחדל שלי אני רוצה שכל המכתבים שלי יפתחו בכתבן ולא עם ה word ולכן אני לא יודע איך לשנות את ההגדרות אני רוצה שהמסמכים יפתחו לי על הכתבן ולא עם ה word איך אני עושה את זה איך אני משנה את זה תודה רבה וחבר'ה אחלה שבוע טוב ;D

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by e.s,

מה עושים עם קובץ שלא רוצה להמחק מהמחשב???

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by club_501,

יש לי בעיה כבר זמן מה זה קורה לעיתים רחוקות אני קם בבוקר וראה ששורת המשימות נעלמה ויש רק צבע שחור במקומה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by overload,

שלום. אני מדבר על XP PRO : 1) יש אפשרות שהXP לא ישאל אותי כל פעם שאני מחליף משתמש האם אני רוצה להישאר מחובר לאינטרנט? 2) איך עושים שכשאני מחליף משתמש בXP תישאר תוכנה מסוימת פועלת גם במשתמש החדש. לדוגמה: אימיול וקאזה, אני רוצה להתנתק ממשתמש 1 ולהמשיך לעבוד עם התוכנות אצל משתמש 2 מבלי להפסיק את ההורדות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Lucifer,

היי, יש לי שלוש בעיות עם המחשב: 1- הפלופי שלי מחליט לעיתים לבדוק אם יש לו משהו בכונן, לפעמים זה סתם מאט לי את המשחקים, ולפעמים זה ממש דופק לי משהו (אם אני מתקין משהו לדוגמא...), איך אני יכול לגרום לו להפסיק? 2- המחשב שלי מסרב לעבור למצב tandby לבד, רק אם אני מחכה שעובר הזמן עד שההגדרות שלו אומרות לו ללכת לישון, רק אז זה פועל, מישהו יודע למה? 3- יש לי על המחשב משהו שנקרא windows, איך אני מוריד אותו, הוא מאיט לי את המחשב?! , סתם, סתם.. תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by amittt,

טוב אז תשמעו אני רוצה להוסיף האקדיסק נוסף כאילו יש לי אחד אני קונה עוד אחד עכשיו תקשיבו אני מחבר אותו בפנים הכל טוב עכשיו אני מדליק את הווינדאוס איך אני מוסיף לו כונן כאילו עכשיו יש לי c d e ואני רוצה להוסיף שיהיה לי f אני צריך שתסבירו לי איך לעשות זאת וגם אם צריך תוכנה אז תביאו את התוכנה וגם מדריך בבקשה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by dorl,

יש לי הארד דיסק 80 גיגה שמחולק לD: -45 גיגה וC: -30 גיגה. כאשר אני מנסה למחוק מכונן D: קבצים לא מתפנה מקום לפי הווינדוס אך שאני מסמן את התוכן ונכנס למאפיינים אז הווינדוס מראה לי את הנפח האמיתי שהוא כ 4 גיגה פחות ממה שהווינדוס דרך "המחשב שלי" מראה. מישהוא שמע על זה פעם והאם יש לכם פתרון תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Arturh87,

איך אני מוריד את SP1 ןSP2 המלא ?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  24. תקשיבו יש לי עכשיו הארדיסק יש עליו מחיצות c d e עכשיו אני קונה הארק\דיסק חדש אני רוצה להוסיף עכשיו אני יודע לחבר הכל מבחינה פיזית עכשיו אני נכנס לווינדאוס (לי יש אקס פי פרו) אחרי שאני נכנס לווינדאוס איך אני יוצר מחיצה להארדיסק החדש תודה מראש לכל העוזרר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Kenny,

יש לי בעיה להחליף שפות , בזמן שאני כותב בן אנגלית לעברית. עד היום היתי מחליף כשאני מחזיק על ALT ולוחץ SHIFT פתאום זה עושה לי בעיות , זה פשוט לא מחליף.... השפה נשארת אותה שפה. (CAPSLOCK OFF) הלכתי בלוח הבקרה לאפשרויות איזור ושפה ושם ראיתי ששינוי השפה עדיין מוגדר על ALT+SHIFT אז הגדרתי לו אותו על CTRL+SHIFT אז זה שוב פעם כן עובד. ותוך חצי שעה.. עד שעה , זה שוב פעם מפסיק לעבוד אז הגדרתי לו אותו עוד פעם כ ALT + SHIFT ואז זה כן עבד.. ואחרי 20 דקות שוב פעם לא עבד. הדבר הכי מוזר שקרה לי. המממ השינוי שפה לא עובד בכל מקום , ולא בתוכנה אחת ספציפית.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים