Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני עושה צ'ק ניים בהודעה חדשה והמערכת לא מוצאת את השם קופץ חלון של האדרס בוק עם השמות הפוטנציאלים . בתיבה הזו יש לי תופעה מוזרה כל שם שמופיעה שם מוכפל !!!!!!!! אנא אם מישהו יודע \מכיר את התופעה אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
טוב מדובר פה במחשב של חבר שלי. windows could not start because th following file is missing or corrupt: >windows root\system32\hal.dll please reinstall a copy of the above file. מזה אני מבין שקובץ hal.dll חסר, חבר שלי אמר שהוא העביר את הקובץ ממחשב אחר שלו למחשב החדש בדוס. עדיין זה לא עזר. מה שגרם לזה זה שהייתה הפסקת חשמל ??? אפשר לתקן את המצב? משהו נתקל בבעיה. עריכה: טוב אני חושב הסתדר, אני אעדכן אם תהיה בעיה. הוא אמר שיש בHD בC קבצים חשובים, ולכן הוא לא רוצה לפרמט. אמרתי לו שיעביר את הHD למחשב השני שלו ומשם ישמור את הקבצים, הבעיה שהוא לא מבין בSlave וMaster. אני אמרתי לו לחבר את הHD הבעייתי לSecndery Master כי זה הMaster שפנוי לו. הHD של המחשב השני מחובר לPrimary Mas…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש = מערכת הפעלה של XP פרופשיונאל ו2G זיכרון אז הרשתי לעצמי להתקין WindowBlinds ...סקין של ויסטה שהוא מאוד יפה! הנקודה היא שהפונטים של התיקיות עצמם >>> בעיברית >> רק בעיברית הם קטנים מידי או של שורת ההודעות שקיבלתי / או התיקיות באוטלוק אקספרס או אפילו שורת ההודעות בדף הפורום כולם מאוד קטנטנים...הרבה יותר מקודם וגם כן פונט מכוער! ( מיריים או משהו כזה) הסקין יפה ואני לא רוצה לוותר עליו....מה עושים? חוץ מיזה שתידעו שיש לי מסך 19" ואני עובד ברזולוצייה של 1280 על 1024
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם אפשר לחבר סמארטפון דרך RDP RemoteFX או שיש התקנים מסויימים שנתמכים. חיברתי ל-USB את ה-Galaxy S2 שלי וסימנתי אותו כשהתחברתי ל-RDP (הופיע תחת Other supported PnP devices), אבל אני לא רואה אותו אחרי שאני מתחבר ל-VM. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כשהמחשב שלי עולה (יש לי מערכת הפעלה Windows XP Pro+SP2) הוא מנסה לעשות Check Disk ולא מצליח... האם קיימות תוכנות אחרות בשוק שיכולות לעשות Check Disk לדיסק הקשיח?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם בעקבות הכתבה ב-HWzone על Windows 7 Thin. איך הוא לנטבוק, תמיכות? קלות הפעלה? וכו'...
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תגידו המיקרוסופט האלה אמיתיים? הקטע הזה לקוח מהאתר שלהם : The Windows Vista Upgrade Advisor works with 32-bit versions of Windows XP and Windows Vista. It will not work with Windows 98, Windows 2000, or Windows XP Professional x64 Edition נעזוב בצד אנשים עם ווינדואס 98 או 2000 שאולי באמת אין מה להשקיע בהם אבל למה לכול הרוחות הדבר הזה לא פועל על גירסת ה64 ביט של אקספי?? הם מסרסים את עצמם..
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הנה רשימות של תוכנות שעובדות על ויסטה. Applications Certified for Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-certified-for-windows-vista-as-of-73108/ Applications Compatible with Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-compatible-with-windows-vista-as-of-73108/ Compatible אומר שהיוצרים של התוכנה מצהירים שהתוכנה עובדת עם ויסטה. תוכנות אלה לא עברו בדיקה על ידי מיקרוסופט. Applications that Work With Windows Vista as of 7/31/08 http://itsvista.com/2008/10/applications-that-work-with-windows-vista-as-of-73108/
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום בווינדוס 7 התקנה חדשה כל פעם שאני כותב את האותיות הראשונות זה פתאום פותח את הסרגל חיפוש וממשיך לכתוב שם.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב (windows 7 ultimate) הוא לא מתחבר לי לחשבון שלי אוטומטית. בדקתי ב"חשבונות משתמשים בלוח" בלוח הבקרה ולא מצאתי כלום. בדקתי ב"ניהול" וראיתי שיש עוד 2 חשבונות משתמשים: UpdatusUser ו HomeGroupUser$. כניראה שאחד מהם מפריע לחשבון שלי להעלות אוטומטית, מכיוון שבטח המחשב רוצה שאני יבחר לבד חשבון (למרות שמוצג רק חשבון אחד בכניסה). אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה על WINLOAD או על NTOSKRNL שהם פגומים או חסרים. פעם זה קורה אחרי התקנה של דרייבר פעם אחרי התקנה של עדכון לחלונות, ופעם אחרי נסיון לעשות IMAGE ... כל פעם שזה קורה אני נאלץ לפרמט כי אני לא מצליח לצאת מזה. אני עולה ב DUALBOOT עם XP וכנראה שמשהו נהרס שם כל פעם בקובץ BOOT...אז גם IMAGE לא עוזר כי הוא רק למחיצה של ה WIN7... איך יוצאים מזה?...
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כבר מעל חודשיים שהמקלדת של גוגל בחיפוש לא מגיבה אני לוחץ על אותיות ולא קורה כלום לא יודע מה לעשות עם זה ? ניסיתי כמה דפדפנים ובכולם זה לא עובד ! חייב מקלדת פיזית !! גם במחשב של אחי שלי זה לא עובד מעניין למה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
שהייתי בוינדוס XP אפשרויות צריכת חשמל היו מכבות לי את המסך תוך 10 דקות, אבל שהיה תוכנות שפועלות על מסך מלא, כמו משחקים לדוגמא או נגן וידאו(bsplayer) המסך היה נשאר דולק. שעברתי לוינדוס vista המסך מתכבה תוך 10 דקות לא משנה אם יש תוכנה שפעולת על מסך מלא. יש אפשרות לגרום לזה לפעול רק שאין תוכנות שפועלות על מסך מלא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הגדרתי סידירום כבוט, הכנסתי דיסק לחצתי אנטר רשם משהו inspecting system ומסך שחור, פעם ראשונה שזה קורה, ניסיתי דיסקים שונים, מערכות שונות, בכולם אותו דבר (במחשב אחד fedora במחשב שני suse) אני מאמין שבמערכת עם XP זה יפעל. בבקשה, אני אובד עצות.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים,אין לי מושג למה המחשב שלי קורס כל הזמן עם מסך כחול. שהווינדוס שוב עולה מופיע לי חלום כזה: שאני לוחץ שיבדוק לפתרון זה לא עושה כלום... הנה גם העלתי את קובץ המיני דאמפ שמי שיכול בבקשההה יעזור לי. אני על VISTA דרך אגב. קובץ המיני דאמפ: http://rapidshare.com/files/92526639/Mini021708-01.dmp.html תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי. באופן משונה התהפכה לי לפתע העברית בכל מערכת ההפעלה (ווינדוס 98 ENABLED HEB). שמות התיקיות, אפילו הכותרת של כל אתר באקספלורר(בשורה הכחולה למעלה). גלישה באתרי בעברית אפשר לראות עברית כתיקנה ! מה עושים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה חבר שלי ישב על המחשב ופתאום הוא נכנס למצב מוזר כזה כמו SLEEP. עשינו ריסט המסך של ההטענה של הווינדוס עולה אבל איך שהוא נגמר המחשב שוב נכנס ישר למצב של SLEEP, בהתחלה חשבתי אולי לחצן הSLEEP שך המקךדת נידפק אבל זאת לא הבעיה. בכול פעם מסך ההטענה של ווינדוס עולה ואיך שהוא מסתיים שוב המחשב נכנס למן SLEEP בלי שאפשר לעשות משהו(כול לחיצה שילוב כמו CTR+ALT+DEL לא עוזר) מתי שאני צריך לראות את המסך שבו אני בוחר את המשתמש ונכנס לווינדוס המסך הופך לשחור. יש לציין שבמצב פתוח(בו אני מתמש עכשיו) הבעיה לא קיימת ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא עזר מה אני עושה? הבעיה תוקנה אני ממש לא יודע מה זה נכנסתי למצב בטוח נשארתי שם כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והווינדוס פתאום עלה, …
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של חברת DELL. המחשב היה מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה, ובאותו הזמן שהמחשב עבד והותקנו עדכוני ווינדוס. בדיוק באותו הזמן התנתק הכבל חשמל (טעות שלי) והמחשב נכבה. לאחר הפעלת המחשב אותם גאדג'טים שהופיעו לי בשולחן עבודה מופיעים בצורה של תכנות (ראו תמונה מס' 1) ניסיתי לבצע שחזור מערכת (גם איתה יש בעיה- ראו תמונות מס' 2 ו-3). וניסיתי להפעיל מחדש והתקין מחדש את אותם עדכוני מערכת והבעיה לא נפתרה. תמונה מס' 1 http://img806.imageshack.us/i/111111il.jpg/ תמונה מס' 2 http://img840.imageshack.us/i/22222v.jpg/ תמונה מס' 3 http://img689.imageshack.us/i/33333kb.jpg/ אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי DUAL BOOT של VISTA ULTIMATE וXP PRO (כשVISTA מותקנת קודם). כל מערכת הפעלה מותקנת על מחיצה אחרת. הכל עבד בסדר. כבר לא הייתי צריך את הXP, אז פשוט מחקתי אותו מהBOOTLOADER דרך EASYBCD, ומחקתי את הקבצים של XP מהדיסק הקשיח. ועכשיו מה שקרה משום מה: יש לי את התיקיות $RECYCLE.BIN וSYSTEM VOLUME INFORMATION במחיצה שבה היה XP. את הסל מחזור אני יכול למחוק אבל הוא חוזר אחרי שנייה בערך, בתיקייה השנייה אני לא מצליח לגעת בכלל. ועכשיו הדבר המוזר שקרה: משום מה הסל מחזור שבמחיצה שבXP הפך למעין שיבוט של סל המחזור במחיצה של VISTA (שוב, מחיצות שונות). עשיתי בדיקה ומחזרתי קובץ וראיתי שבעצם הוא קיים "ב2 סלי המחזור". בדקתי עם UNLOCKER ומשום מה SVCHOST.EXE מפריע למחיקה של התיק…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, כבר מספר ימים מנסה להעתיק חומרים שנמצאים על מספר תקליטורי dvd לwindows 10 אך ללא הצלחה. troubleshoter מוצא שתי בעיות : 1)hevc codec not installed 2)cant play 4k videos הורדתי אפליקציה שנקראת hevc extensions אך עדיין המחשב לא מזהה או מגיב לדיסקים שאני מכניסה . מישהו יכול או יודע לאמר לי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
wind0ws cannot load the localy stored profile. .possible causes of this error include insufficient security right or a corapt local profile. windows cannot find the local profile and is loging u with the temporary profile אני חושב שזה הפורום המתאים לא בטוח סליחה אם טעיתי טוב עשיתי סיסטם ריסטור לא עבד עכשיו עשיתי סיסטם ריסטור בסייף מוד ועבד יופי תודה בכל זאת...
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
yesh li be aya ani lo yahol lichtov beevrit ani yasbir beanglit i installed a windows xp lite that i created but i didnt create a heb keyboard even when i installed a mui for hebrew i can see hebrew but i cant write in hebrrew i went to regional and......to change it but i have two options that is the same eng-us =to write in english or (and when i press alt and shift) i can choose heb-us means that i can only write in english on the two options because they are actually the same is there any install i can make or do i have to make a new version of the xp (and i try to install all unicode hebrew languages) thanks to anyone who help
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה? כשאני מחבר את ה U3 מופיע לי הערה על התקן חדש אבל הוא לא מופיע לי במחשב שלי ולאחר כמה שניות גם נכבה לו האור המחשב הוא לפ טוב חדש דיסק און קי אחרים עובדים עליו והיו 3 עובד על מחשבים אחרים הוא מעודכן בגרסא האחרונה ואין בעיה בכניסות יו אס בי של המחשב. אם אני מנסה להוציא אותו בצורה בטוחה המחשב נתקע קרה למישהו? מישהו יודע את הפתרון?!?!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אאוץ': עולם המחשבים האישיים ספג ירידה של יותר מעשרה אחוזים בהיקף המכירות ברבעון האחרון של שנת 2015 לעומת מקבילו ב-2014 זוכרים על ההתכווצות במכירות המחשבים האישיים שהגיעה באמצע שנת 2015, לפני ההשקה של חלונות 10? ובכן, דיווח חדש של חברת חקר השוק IDC מסכם את השנה שעברה, ומגלה שהשקתה של מערכת ההפעלה לא תרם לשיפור המצב, ואולי אפילו להיפך. לפי הנתונים העדכניים, ברבעון הרביעי של 2015 קצת פחות מ-72 מיליון מערכות מחשב שולחניות וניידות – לעומת כ-80 מיליון יחידות שנמכרו בתקופה המקבילה ב-2014, כלומר ירידה תלולה מאוד של 10.6 אחוז, אשר משלימה שנה חלשה עם מכירות כוללות של כ-276 מיליון יחידות. הכי פחות מאז שנת 2008 וירידה כללית של כ-10.4 אחוזים לעומת כמות היחידות שנמכרה בעולם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לפנות אל המנהלים.יכול להיות שאולי אני עובר פה על חוקי הפורום אבל אני בפלא ואמצעי הגישה שלי לדברים מוגבלים ולכן אם יש טופס שצריך למלא אני לא יכול לעשות את זה בגלל הטלפון לכן בבקשה אל תנעלו לי תודה. ועכשיו לבעיה שלי:היה לי מחשב הכל עבד בסדר הורדתי דברים למחשב וכנראה שבאחד מהם היה וירוס והרס לי את המחשב זה אמר לי להכניס התקנה של וינדוס הכנסתי והמחשב אומר לי שחסר לי WIN32 או system32 ושהוא לא מצליח להתקין את זה בתיקייה מסויימת ושאני אנסה בתיקייה אחרת ואחר כך הוא אומר שכנראה שזה קורהבגלל בגלל איזשהו כשל בכונן(אם אני לא טועה)או החיבור של האנטרנט(זה מה שהצלחתי להבין)חבר שלי אמר לי לפרמט את כל המחשב ולהתקין את וינדוס ואז אח שלי אמר לי שהמחשב כבר מפורמט ואין עליו …
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-