Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתקין XP אחד על השני זאת אומרת לעשות ריפר זה עושה איזשהו נזק ? והאם זה עוזר או מתקן או ???.... או שכדאי לפרמט וזהו ..... תודה לעונים ....
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כונן של 300 GB ,ואיזה 60 GB פנוי . יש לי רק XP ואני רוצה להתקין אותו מחדש בגלל שהוא כנראה לא מותקן טוב . חשבתי לעשות מחיצה של 40 -50 GB ולהתקין שמה את הXP . אבל הבעיה היא שאני אצטרך למחוק את הXP השני ,איך אני יכול לעשות את זה ? אפשר פשוט למחוק את התיקיה של הWINDOWS ולא יקרה כלום ? או שיש דרך יותר יעילה ?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד LG ללא מערכת הפעלה. ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה בעצמי. השאלה שלי היא כזו: האם אני פשוט מכניס את הדיסק ומתקין רגיל? או שיש מערכת הפעלה בגרסא מיוחדת לניידים? או שצריך להתקין בצורה אחרת? האם יש מדריך להתקנת מערכת הפעלה למחשב נייד + תמונות? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב Notebook wind של MSI ורציתי לדעת איך אני יכול להתקין ווינדוס מחדש כי יש בעיה שאין במחשב CD אלא רק כניסות USB לכן רציתי לדעת אם יש איזו דרך לבצע התקנה נקיה של חלונות בדרך כלשהי או דרך USB תודה רבה על העזרה רועי
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro גרסת 2002 והוא מותקן עכשיו על המחשב הזה. אני יכול להתקין אותו על עוד מחשב חדש ושאני אוכל לעשות עידכונים רגיל בלי בעיות? או שאני חייב לבטל את הרישיון של הווינדווס במחשב הזה ורק אז אני אוכל להתקין אותו במחשב החדש בלי בעיות?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
יש לי xp אני צריך להתקין 98 בשביל לעשות עליו ניסויים יש לי bootable cd בתחילת ההתקנה כתוב setup will now configure your 1st hard drive for use with win 98 caution: all files will be deleted פחדתי להמשיך כדי לא למחוק את כונן המערכת שלי מה עושים? שאלה שניה את ה win xp שיש לי התקנתי אחרי פירמוט למרות הפירמוט, עם האתחול לוקח לאייקון של bitdender ושל הכרטיס רשת הרבה מאוד זמן לעלות ה pf usage מתחיל מעל 200 ,מה כבר התקנתי שיכול לגרום לכל התופעות האלה? בטח לא התקנתי משהו שונה, זאת אולי הפעם המיליון שאני מפרמט ואני כל הזמן מתקין אותו דבר ואף פעם לא קרה שכל כך מהר המחשב לקה בסימפטומים האלה
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לאח שלי הקטן ניסיתי להתקין WINDOWS XP מחדש. ההתקנה התחילה ואחרי שהיה כתוב 30 דקות עד הסוף הופיע מסך כחול של אזהרה. זה כמה פעמים. מצאתי עותק ישן של WIN 98 SE אז התחלתי להתקין והוא זיהה מערכת OS/2. בקיצור לאחר שלא הייתה לי ברירה אלא למחוק, הוא מבקש בוט דיסק. צרבתי את מה שיש בפלופי לדיסק וגם ניסיתי להכניס דיסקט של בוט וזה לא עבד, הוא לא מזהה. מה אני עושה? אי אפשר להתקין שום מערכת הפעלה!
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם יש לי מעבד 64 ביט של אינטל האם יש בעיה להתקין את הגירסה הרגילה של ה WINXP או שאני צריך לקנות ולהתקין את גירסת ה 64 ביט??
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, כרגע אני על WIN 7 בילד 7100. אני רוצה לעדכן לאחד חדש יותר ויש לי שאלה: -יש לי כונן קשיח שמחולק וירטואלית ל C, D ו-E כאשר רק מערכת ההפעלה כולה נמצאת על C. על האחרים יש לי תמונות, משחקים ושאר ירקות. האם בזמן התקנת הבילד החדש, אני יכול לפרמט רק את C וכל השאר ישאר בדיוק אותו דבר. זאת אומרת שאני ישר אחרי התקנת הבילד החדש פשוט אוכל לחזור לשחק במשחקים? במידה ולא - אוכל התמונות והמוסיקה ישמרו לפחות? בתודה מראש, אורן.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק WINDOWS XP HOME עכשיו על הדיסק חוץ מההתקנה יש עוד קבצים, סרטים שירים משחקים וכו'..... קבצים אלו יפריעו למהלך ההתקנה?? בגדול השאלה אם הקבצים מפריעים למהלך התקנת הWINDOWS??? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 BIT המפרט בצד כדי לעדכן לדירקס החדש 10?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
התקנתי במחשב אחד ווינדוס XP וקונים לי מחשב חדש.. אני יוכל להתקין עם אותו דיסק ווינדוס במחשב החדש או שאני צריך ליקנות עוד פעם ווינדוס???
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הווינדוס ב-HD חדש של 250GB SATA על לוח אם חדש ויש לי 2 HD של 80GB בחיבור IDE (על אחד מהם מותקן הוונידוס) האם לאחר התקנת הווינדוס על ה-250 ניתן לחבר את ה-80 שיתפקדו ככוננים משניים או שחייבים למחוק את הויונדוס שב-80 ? וצריך לעשות משהו עם הג'מפר ?
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא עם ווינדוס אקס פי אבל הדיוידי שלו לא עובד השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות סידירום (או דיוידי רום לא משנה עכשיו) חיצוני ולהתקין את הווינדוס מהדריב החיצוני? (אחרי פירמוט כמובן) אני שואל כי אחרי הפירמוט אני לא יודע אם הוא יזהה את הסידירום החיצוני ואם זה לא יעבוד אז איך אני יכול לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אם דריב שבור? ( אני לא מעוניין לשלוח לתיקון ) תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כבר יש לי XP 32, ואני רוצה להתקין ויסטה 32, ויש לי את ההתקנה יש לי רק הארדיסק אחד של 320GB ויש לי בו עוד יותר מחצי מקום פנוי, האם אני יכול להתקין גם את הויסטה על ההארדיסק או שצריך עוד הארדיסק ? מה שאני רוצה בעיקרון זה שכשאני פותח את המחשב זה ישאל אותי אם אני רוצה להפעיל אותו עם הויסטה או ה-XP, כי אני רוצה את הויסטה רק בשביל ה-DX10 למשחקים
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי windows xp חוקי וברצוני לדעת האם אני יכול להתקין את הוינדווס בשני המחשבים ברשת הביתית שברשותי ללא בעיה מצד מיקרוסופט
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
נגיד הורדתי ווינדוס איך צורבים אותו? אם איזה תוכנה? איך? ותסבירו לי מה מורידים מה צורבים קבצי בין קבצי ראר מה ואיך...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לפני שבוע הדיסק קשיח שלי נשרף והחליפו לי אותו יש לי 2 ג'יגה ראם ורציתי להוסיף עוד 2 האם אני צריך לפרמט את המחשב לאחר הוספה? אני מתלבט מה להתקין איזה ווינדוס עדיף 7 xp vista יש לי מעבד q6600 כרטיס מסך 8600gt 4 ג'יגה אחרי שאני יוסיף ראם דיסק קשיח 500G אני צריך לדעת אם חייבים לפרמט אחרי הוספת ראם ואיזה מערכת הפעלה עדיפה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה גירסא של הווינדוס 7 הכי מומלץ וכדאי, בעיקר למשחקים. שמעתי שיש מספר גרסאות, כמו PRO ו ULTIMATE. רציתי לדעת מה באמת כדאי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת אם אני יקנה מפתח מקורי של WIN7 ULTIMATE נגיד... ויכניס אותו בווינדוס שלי עכשיו שהוא לא מקורי... זה יהפוך אותו למקורי?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
רציתי להתקין על המחשב שלי Windows XP Pro Black Edition USA .... ורציתי לשמוע ממכם כמה דברים על הונידוס הזה....אם הוא טוב/רע מועיל או סתם לא כדאי ועדיף ת'vista
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
יש לי לפטופ שהגיע עם מעבד AMD Turion 64 bit ו 4 ג'יגה RAM המחשב הגיע עם ויסטה אם אני מתקין עליו XP 32 BIT... זה יתפוס את כל ה 4 ג'יגה זיכרון? ויעבוד טוב עם מעבד 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 64 ביט מלא והכל עכשיו אני שואל אם שווה להתקין אותו או לא יש לי הכל מתאים..
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-